2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

karın gezmesi ha ay çok güldüm ya, mevlüt davetiyesi olarak mı kullanıyorlar göbişlerini

40 gezmesini filan duymuştumda göbek gezmesini ilk defa duyuyorum çok hoş yabende göbek gezmesini il il dolaşıp yanınıza gelirim ilerde

çıldırmanın son noktasındayım allah belanı versn demek geçiyor içimdennnnnnnn yorumu siz yapın bişi diyemicem sinirden ellerm titriyor ağlıyorum ya bide demezsi rujda sürcektmm kıyamet kopacak yarım saat snra

resme baksanız ya kayınvaldem kızımın tırnaklarına oje sürmüşşşşşşşşşşşşş o daha ufacık yaa birde demezmi ruj da sürcktm bulamadım diee. eşimin bekliyorum uyansın kıyameti koparcam allah bildiği gibi yapsn seni

ay Allahım yaa :44: bi dur bekle 2-3 yaşına gelsin en azından, 4 aylık bebeğe oje sürmüş bebek bu ağzına götürür, kemirir zararlı yaa :26:

canım sakin ol öncelikle, bir nefes al. önce kızının tırnaklarını sil. sonra da kayınvalidene bir daha bu ve buna benzer birşey yapmasını istemediğini net bir şekilde söyle. ama önce mutlaka sakinleş. bebişin de etkilenmesin sinirinden

sildim aseton ile aseton bile ne kdr zararlı ya sinirden ağlıyorum ya gidip ağzıma geleni söylemek istiyorum ama bu sondu kızımı alması ceza vericem anck bundn anlıck eşim uyansında onun neler söliyeceği malumm. masum yavrum bnm ya ne kdr canı var ben gözümden kıskanırken kadın oje sürüyorrrrr o.......

kaynvalidenin yaptığı gerçekten düşüncesizlik; büyük dangalaklık. İyi ki bulamamış... insanlar böyle şeyleri küçük çocukların nasıl ulaşamacağı yerler kaldırıyorsa senin de kayınvalidenin ulaşamayacağı yerlere mi kaldırman gerekiyor . Bir daha asla böyle bir şeye teşebbüs etmemesi gerektiğini çok üzüldüğnü sakince konuşarak söyle. Eğer kıyameti koparırsan haklıyken haksız duruma düşürürler seni.

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar. zuzuya hatırlatın foto yüklesin gideyim evimi toparlamaya çalışayım biraz.

yuh yaaa bu kadar olmaz valla minicik o daha nasıl böyle bi düşüncesizlik yapabilr ki kendide çocuk yetiştirdi oysa ki ebrucum saiknleş önce cahilliğine ver cahil belli ki eşinlede sakin bi şekilde konuş kesin bi dille anlat durumu canım benim kayınvalidenlede kesin bi dille konuş ama öfkeni belli etme sonra eşine karın bana kızıyo gibi bişeyler söyler eşinde annesinin yanında olur sen üzülürsün tatlım benim sakin olmaya çalış

haksız duruma ndn düşeyim eşime tek diyeceğim tırnaklarına bak gerisini o halleder zaten en iyi şekilde.bnm evimde yapamaz zaten kendi evinde yapmş görümcenin ojesinden sürmüş burda yapamaz ben varken bide diorki hanımefendi oldu kızımmmmmmmmmmm şıllıkkkkkkkkkkkkkk allahım sen dilime hakim olll bu ne öküzlük salaklık aptallıkk
eşim bnm bile sürmemi istemes yakışmıyor der kızında görsünde

çok kötüyüm çok sinirliiyim sakin olamıyorum hazmedemiyorum o ufacık ya yavrum bnm. cahilmiii bunu kimse yapmaz bunun cahillikle alakası yok resmen gerizekalılık

haklısın tatlım çok büyük bi düşüncesizlik aptallık yaptığı ama sakinleşmeye çalış sadece eşin gerekeni yapar dediğin gibi...insan yavrusunu gözünden sakınıyo hissettiklerin çok doğal

eğer ben böle bişi yapsaydm her lafı sölerdi bana.bi insan bu kdr düşüncesiz olamaz olamaz ya bunun yaptığı anck küçük çocuk yapar bide ruj sürcektm bulamadım diorrrr

aklınca şirinlik yapmaya çalışmış işte eğlence anlayışı minicik bebeğin tırnklarına oje sürmekten ibaret küçücük biriymiş. madem eşin gerekeni yapar hiç yorum yapmadan direk eşine göster öyleyse . Eğer sen sinirlendiğini öfkeni bağırarak dile getirirsen eşini ona karşı dolduruyormuşsun gibi gösterebilir. Ve sen esas derdini bile neden öfkelendiğini bile anlatamadan sana farklı sıfatlar yakıştırır. (bebeğine o dediğinden sonra k validende o potansiyeli gördüm) Bir süre uzak tut. Bir daha verme götürmesin bir yere sevecekse de gelsin senin gözünün önünde sevsin gitsin (tabi çok daha sonraları)

çok kötüyüm çok sinirliiyim sakin olamıyorum hazmedemiyorum o ufacık ya yavrum bnm. cahilmiii bunu kimse yapmaz bunun cahillikle alakası yok resmen gerizekalılık
canım tamam haklısın, ama eşine lütfen sakince anlat..nekadar üzüldüğünü belirt, tatlı dille söyle o zaman yanında olur
ama bağırıp çağırırsan haksız duruma düşersin, bak bu konuda hepimiz hemfikiriz :/

azda olsa sakinleştim ama bekliroum kalksın die eşim. sadece tırnaklarına bak dicem soruck tabi ne oldu anlatacaım bendesakince

Son düzenleme:
eos akıllı davran canım bak eğer akıllı davranırsan kayınvalidenin bebeğinin yanına fazla yaklaşmasını istemiyorsan bu durumu çok güzel koz olarak kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…