ay Allahım yaa :44: bi dur bekle 2-3 yaşına gelsin en azından, 4 aylık bebeğe oje sürmüşçıldırmanın son noktasındayımallah belanı versn demek geçiyor içimdennnnnnnn yorumu siz yapın bişi diyemicem sinirden ellerm titriyor ağlıyorum ya bide demezsi rujda sürcektmm kıyamet kopacak yarım saat snra Eki Görüntüle 222865
resme baksanız ya kayınvaldem kızımın tırnaklarına oje sürmüşşşşşşşşşşşşş o daha ufacık yaa birde demezmi ruj da sürcktm bulamadım diee. eşimin bekliyorum uyansın kıyameti koparcam allah bildiği gibi yapsn seni
kaynvalidenin yaptığı gerçekten düşüncesizlik; büyük dangalaklık. İyi ki bulamamış... insanlar böyle şeyleri küçük çocukların nasıl ulaşamacağı yerler kaldırıyorsa senin de kayınvalidenin ulaşamayacağı yerlere mi kaldırman gerekiyor . Bir daha asla böyle bir şeye teşebbüs etmemesi gerektiğini çok üzüldüğnü sakince konuşarak söyle. Eğer kıyameti koparırsan haklıyken haksız duruma düşürürler seni.
yuh yaaa bu kadar olmaz vallaminicik o daha nasıl böyle bi düşüncesizlik yapabilr ki kendide çocuk yetiştirdi oysa ki ebrucum saiknleş önce cahilliğine ver cahil belli ki eşinlede sakin bi şekilde konuş kesin bi dille anlat durumu canım benim kayınvalidenlede kesin bi dille konuş ama öfkeni belli etme sonra eşine karın bana kızıyo gibi bişeyler söyler eşinde annesinin yanında olur sen üzülürsün tatlım benim sakin olmaya çalış
haksız duruma ndn düşeyim eşime tek diyeceğim tırnaklarına bak gerisini o halleder zaten en iyi şekilde.bnm evimde yapamaz zaten kendi evinde yapmş görümcenin ojesinden sürmüş burda yapamaz ben varken bide diorki hanımefendi oldu kızımmmmmmmmmmm şıllıkkkkkkkkkkkkkk allahım sen dilime hakim olll bu ne öküzlük salaklık aptallıkk
eşim bnm bile sürmemi istemes yakışmıyor der kızında görsünde
canım tamam haklısın, ama eşine lütfen sakince anlat..nekadar üzüldüğünü belirt, tatlı dille söyle o zaman yanında olurçok kötüyüm çok sinirliiyim sakin olamıyorum hazmedemiyorum o ufacık ya yavrum bnm. cahilmiii bunu kimse yapmaz bunun cahillikle alakası yok resmen gerizekalılık
aklınca şirinlik yapmaya çalışmış işte eğlence anlayışı minicik bebeğin tırnklarına oje sürmekten ibaret küçücük biriymiş. madem eşin gerekeni yapar hiç yorum yapmadan direk eşine göster öyleyse . Eğer sen sinirlendiğini öfkeni bağırarak dile getirirsen eşini ona karşı dolduruyormuşsun gibi gösterebilir. Ve sen esas derdini bile neden öfkelendiğini bile anlatamadan sana farklı sıfatlar yakıştırır. (bebeğine o dediğinden sonra k validende o potansiyeli gördüm) Bir süre uzak tut. Bir daha verme götürmesin bir yere sevecekse de gelsin senin gözünün önünde sevsin gitsin (tabi çok daha sonraları)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?