eos, eşin sana mı atmış bu mesajı :)
annesi eşine atmış gibi okudum, anlamadım tam..
bu tarifi sevdimm, kahvaltıda denemek lazım
patatesli kıtır ekmek tarifleri ve kıtır ekmeğin yapılışı | _Tweety Yemek Tarifi
ellerine sağlık canım.. barışmanıza sevindim gidin gezin eğleninpilavım piştieşim annemden daha güzel yapmışsın ellerine sağlık dedi oleyyyy hemde barışmış olduk ihihih akşam beni dişarı çıkartıcakmış boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye ahahaha
çok sevindim buzların erimesine :))))))pilavım piştieşim annemden daha güzel yapmışsın ellerine sağlık dedi oleyyyy hemde barışmış olduk ihihih akşam beni dişarı çıkartıcakmış boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye ahahaha
ZUZUM BİTANEM SAOL :)
kızlar bakın ne buldm
Yapılan bir araştırmaya göre günde içilen bir ya da bir buçuk bardak kahvenin kilo vermede etkili olduğu ortaya çıktı.
Tabii bu bizim gibi kahve sevip de diyet yaptıkları zaman kafein içerikli içecekleri hayatından çıkaranlar için büyük bir müjde! Kafeinin vücuttaki yağ yakımını hızlandırdığı, yağ yakımının da doğal olarak kilo kaybına neden olduğu anlaşıldı.
Kafein, metabolik hareketleri hızlandırdığı gibi kilo kaybetmede de büyük bir rol oynuyor artık, tabii kontrolü kaybetmediğiniz sürece! Kafein; çay, kahve, kola, yeşil çay ve çikolatanın içinde bulunuyor.
Kafein enerji harcamasında artışa neden olur.Bunu yağ ve şekerin daha çok yakımıyla sağlar.Kafein yağ hücrelerinii küçülterek, trigliserit miktarını azaltmaktadır.
Günde bir buçuk su bardağı şekersiz ve filtre edilmiş kahveyi zayıflama diyetinizde spor aktiviteleriyle birlikte destek amaçlı tüketebilirsiniz.
çok sevindim buzların erimesine :))))))
günde 1 tane nescafe içerim ben, iyi bari devam edim
‎:123:
" Eşim Olma, Karım Ol "
Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki ;
Evlenecek erkeğe eskilerin neden 'koca' dediklerini .
Çünkü koca, 'bilge' demektir..
'Yüce' demektir...
Koca demek 'dağ' demektir,
Ve üstünde kar olmayan dağ eksiktir.
Dağların yücesine kar yağar diye, kadına da 'kocanın karı' demişler.
Bakma şimdi evlilerin karı-koca ilan edildiğine,
'Koca ve onun karı' olmalıdır aslında.
...Yani yüce bir dağ olmalıdır adam...
...Kar gibi pak ve masum olmalı kadın ;
Örtmeli ve bir ömür süsü olmalı dağın,
Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ,
Ne kadar yüce olursa olsun yarım görünür.
'' Eşim olma, karım ol!''
Bana benzemeye çalışma sakın,
Bana benden lazım değil bir tane daha...
Ama unutmaki sensiz yarımım...
Her zaman söyleyemem ama sen anla...
'' Eşim olma karım ol! ''
Beni tamamla ...
:123:
günaydın kızlar...
dün yatağımız geldi çok rahat bir gece geçirdimamaaaa hastalandım, kociş diyor olacak iş miydi şimdi bu 1-2 gün gecikse olmazdı dimi, yeni yatağımız gelmiş akşam saat 10'u geçiyordu yatağı getirdiklerinde o yüzden evi tam toparlayamadım maalesef...
bu arada bende takıntı oldu, zuzunun fotoğraf konusu ama baktım yine yokkkkkk
ay hakkaten yarenim taktın zuzuya
Günaydın herkese
Funda bugün geliyo mu ya? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?