2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eşim gelmiş kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar eos üzülmeeeee lütfen.. bebişi benim yerime kokla....

olay sonuçlandı ve kaynanama yasssak geldi bi süre ceza yani.eşim gereken cevabı verdi görünce zaten çıldırdı adam. lehime sonuçlandı cadı kadın

eşim msj atmış yolda ahhh
seni unutmak mı güldürme beni anne karnında bir bebek tekme attı diye annesi onu sevmekten vazgeçermi ki

Son düzenleme:
pilavım pişti eşim annemden daha güzel yapmışsın ellerine sağlık dedi oleyyyy hemde barışmış olduk ihihih akşam beni dişarı çıkartıcakmış boşuna dememişler erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye ahahaha

Son düzenleme:

kesin gazeteden falan çaldı yazdı olsun yazmış ya. tarife bende bakım olmassa yaparım yrn

ellerine sağlık canım.. barışmanıza sevindim gidin gezin eğlenin

AŞK GUZEL SEYDİR

bende bu akşam kociş yorgun gelmezse, sahil pazarına gidelim dicem :) ablam akkabıları değiştirme dedi...ama 38 i sanki parmaklarım tuhaf durdu..39 alcam 38 giyerim halbuki:26:

bide canım milföy istedi milföy yapayım, kocamı kandırayım :)) gerçi bizim motor bozuldu yaa..ne güzel ben kullanıyodum sahile giderken otobüse kaldık

hadi ben kaçar,, byss

ha bu arada ebru ve aydan ikiniz adına da sevindim hadi :)

aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşk aşkkkkkkkk.....................:82:

ZUZUM BİTANEM SAOL :)

kızlar bakın ne buldm

Yapılan bir araştırmaya göre günde içilen bir ya da bir buçuk bardak kahvenin kilo vermede etkili olduğu ortaya çıktı.
Tabii bu bizim gibi kahve sevip de diyet yaptıkları zaman kafein içerikli içecekleri hayatından çıkaranlar için büyük bir müjde! Kafeinin vücuttaki yağ yakımını hızlandırdığı, yağ yakımının da doğal olarak kilo kaybına neden olduğu anlaşıldı.
Kafein, metabolik hareketleri hızlandırdığı gibi kilo kaybetmede de büyük bir rol oynuyor artık, tabii kontrolü kaybetmediğiniz sürece! Kafein; çay, kahve, kola, yeşil çay ve çikolatanın içinde bulunuyor.
Kafein enerji harcamasında artışa neden olur.Bunu yağ ve şekerin daha çok yakımıyla sağlar.Kafein yağ hücrelerinii küçülterek, trigliserit miktarını azaltmaktadır.
Günde bir buçuk su bardağı şekersiz ve filtre edilmiş kahveyi zayıflama diyetinizde spor aktiviteleriyle birlikte destek amaçlı tüketebilirsiniz.

ay ben kocamı otobüse bindiremiyorum yürütemiyorum ya araba olucak illaki sanki arabada doğdu halbuki evde doğmuş diz boyu kar varmış çıkamamış kayınvalidem

Bizimkide binmez ya kışın taksi ile gideriz yazında motorumuzla gideriz hamileyken bindirmedi motora ama artık biniyorum

motor istiyo oda ama ben biraz korkuyorum istanbulda motor zor hemde eşim hızlı kullanıyo benimde yavaş kullandığım söylenemez ama olsun

çok sevindim buzların erimesine :))))))

günde 1 tane nescafe içerim ben, iyi bari devam edim

‎:123:
" Eşim Olma, Karım Ol "

Kelimeleri yitirmeseydik anlardık belki ;
Evlenecek erkeğe eskilerin neden 'koca' dediklerini .
Çünkü koca, 'bilge' demektir..
'Yüce' demektir...
Koca demek 'dağ' demektir,
Ve üstünde kar olmayan dağ eksiktir.

Dağların yücesine kar yağar diye, kadına da 'kocanın karı' demişler.
Bakma şimdi evlilerin karı-koca ilan edildiğine,
'Koca ve onun karı' olmalıdır aslında.
...Yani yüce bir dağ olmalıdır adam...
...Kar gibi pak ve masum olmalı kadın ;
Örtmeli ve bir ömür süsü olmalı dağın,
Çünkü üşür tepesinde kar olmayan dağ,
Ne kadar yüce olursa olsun yarım görünür.

'' Eşim olma, karım ol!''

Bana benzemeye çalışma sakın,
Bana benden lazım değil bir tane daha...
Ama unutmaki sensiz yarımım...
Her zaman söyleyemem ama sen anla...

'' Eşim olma karım ol! ''
Beni tamamla ...
:123:

çok sevindim buzların erimesine :))))))

günde 1 tane nescafe içerim ben, iyi bari devam edim

çok gusel bir yazı çok beğendim..

günaydın kızlar...

dün yatağımız geldi çok rahat bir gece geçirdim amaaaa hastalandım, kociş diyor olacak iş miydi şimdi bu 1-2 gün gecikse olmazdı dimi, yeni yatağımız gelmiş akşam saat 10'u geçiyordu yatağı getirdiklerinde o yüzden evi tam toparlayamadım maalesef...

bu arada bende takıntı oldu, zuzunun fotoğraf konusu ama baktım yine yokkkkkk

ay yazıııkkkk

yarenim kızma yaa eklicem ben onları dün dedim dedim yaptıramadım bide grip olmuş pek üstüne gitmedim huysuzun:) zatii gece hiç uyuyamadı burnu tıkalı nefes alamıyo benide doğru düzgün uyutrmadı tabii....sabah kalktım salonda tv izliyodu ( uyuyamamış (

ay hakkaten yarenim taktın zuzuya

Günaydın herkese

Funda bugün geliyo mu ya? :26:

herkes tatilde ya o d bana taktı yarenim

yaa funda daha yeni gitti yaw...az daha eğlensinnn:26:

günayyyddıınnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…