funnddaaammmmmm
hoş geldin bebikkkk
günaydın kızlar ben geldimsizleri çok özledim çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar
hoşbulduk zuzummnasılsın canım ne vaR NE YOK GEÇMİŞİ OKUYAMADIM KISA Bİ ÖZET GEÇSEN:26:
valla tek önemli şey; sirken kaza atlattı:18:
canım arkadaşımmBizde seni özledikk Ay en çok adet olup olmadığını merak ettik
günaydın kızlar ben geldimsizleri çok özledim çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar
ay yazıııkkkk
yarenim kızma yaa eklicem ben onları dün dedim dedim yaptıramadım bide grip olmuş pek üstüne gitmedim huysuzun:) zatii gece hiç uyuyamadı burnu tıkalı nefes alamıyobenide doğru düzgün uyutrmadı tabii....sabah kalktım salonda tv izliyodu ( uyuyamamış (
herkes tatilde ya o d bana taktı yarenim
yaa funda daha yeni gitti yaw...az daha eğlensinnn:26:
günayyyddıınnn
hoşgeldin fundammmNekk seni sayıklıyordu bak. Biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi
Hep bahane hep bahaneşaka şaka geçmiş olsun kocişine zuzum. Güya yaz aylarındayız herkes hasta sanki.
geçmiş olsun eşine zuzumm :/ay yazıııkkkk
yarenim kızma yaa eklicem ben onları dün dedim dedim yaptıramadım bide grip olmuş pek üstüne gitmedim huysuzun:) zatii gece hiç uyuyamadı burnu tıkalı nefes alamıyobenide doğru düzgün uyutrmadı tabii....sabah kalktım salonda tv izliyodu ( uyuyamamış (
hoşgeldin kuzummmgünaydın kızlar ben geldimsizleri çok özledim çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar
herşeyin güzel geçmesine sevindimmayy olmadım kızyani tatile denk gelmedi düğünde regl oldum tatilde ilk gün girmedim ama yinede havuza çünkü tam bitmemişti mikrop falan kapmayım diye sizin güzel dualarınız ve dilekleriniz kabul oldu aşk dolu güzel bi tatil geçirdim
Ayy geçmiş olsun sirkene ne olduki canım
arabayla seyir halindeyken arkadan çarpmışlar allah'tan bitek araba hasarlı..
Ohhh sevindim canımmmNasıl hissediyosun kendini....enerjik mi yoksam ilk iş günü sendromumu yaşıyosun :)))
ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmihoşgeldin fundammmnekk seni sayıklıyordu bak. biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi
hoşbulduk yarenimayy ciddimi bende onu çok özledim hepinizi özledim çok uzunmuş gbi geldi bana
durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayım bi garibim hele dün gün boyu yolda geçti resmen 1 günümüz yola gitti
geçmiş olsun eşine zuzumm :/
hoşgeldin kuzummmWalla özledik çok
Herşeyin güzel geçmesine sevindimmDüğün nasıldı, nasıl geçti
anlatacak çok şeyin varBizim de soracak bir sürü şeyimiz
ay evet fundayı çok sayıkladım dimmi
Ama aşk olsun yarenim yaaSen gitsen seni de özlerim Hepinizi seviyorum :26:
Bize daha uzunmuş gibi geldi Balayı gibi oldu mu fundam Otel felan nasıldı?
yol yoruyo insanıAma olsun ne kadar çok gezdin :))
Fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))
funda foto bekliyoruz senden heemen bize foto yükle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?