2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar ben geldimsizleri çok özledim çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar

valla tek önemli şey; sirken kaza atlattı:18:

canım arkadaşımm Bizde seni özledikk Ay en çok adet olup olmadığını merak ettik

ayy olmadım kızyani tatile denk gelmedidüğünde regl oldum tatilde ilk gün girmedim ama yinede havuza çünkü tam bitmemişti mikrop falan kapmayım diyesizin güzel dualarınız ve dilekleriniz kabul oldu aşk dolu güzel bi tatil geçirdim
Ayy geçmiş olsun sirkene ne olduki canım

günaydın kızlar ben geldimsizleri çok özledim çok şükür sorunsuz kısada olsa güzel bi tatil geçirdim kızlar

hoşgeldin fundammm nekk seni sayıklıyordu bak. biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi

hep bahane hep bahane şaka şaka geçmiş olsun kocişine zuzum. güya yaz aylarındayız herkes hasta sanki.

arabayla seyir halindeyken arkadan çarpmışlar Allah'tan bitek araba hasarlı..

ohhh sevindim canımmm nasıl hissediyosun kendini....enerjik mi yoksam ilk iş günü sendromumu yaşıyosun :)))

hoşgeldin fundammm Nekk seni sayıklıyordu bak. Biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi

Hep bahane hep bahane şaka şaka geçmiş olsun kocişine zuzum. Güya yaz aylarındayız herkes hasta sanki.

hoşbulduk yarenimayy ciddimi bende onu çok özledimhepinizi özledim çok uzunmuş gbi geldi bana

geçmiş olsun eşine zuzumm :/

hoşgeldin kuzummm walla özledik çok
herşeyin güzel geçmesine sevindimm düğün nasıldı, nasıl geçti
anlatacak çok şeyin var bizim de soracak bir sürü şeyimiz

arabayla seyir halindeyken arkadan çarpmışlar allah'tan bitek araba hasarlı..

Ohhh sevindim canımmm Nasıl hissediyosun kendini....enerjik mi yoksam ilk iş günü sendromumu yaşıyosun :)))

durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayımbi garibimhele dün gün boyu yolda geçtiresmen 1 günümüz yola gitti

hoşgeldin fundammm nekk seni sayıklıyordu bak. biz kesmedik onu illa fundam dedi başka bişi demedi
ay evet Fundayı çok sayıkladım dimmi
ama aşk olsun yarenim yaa sen gitsen seni de özlerim hepinizi seviyorum :26:

hoşbulduk yarenimayy ciddimi bende onu çok özledimhepinizi özledim çok uzunmuş gbi geldi bana
bize daha uzunmuş gibi geldi balayı gibi oldu mu Fundam otel felan nasıldı?

durgunumdüşünsene önce kayseri sonra alanya şimdi urfadayımbi garibimhele dün gün boyu yolda geçtiresmen 1 günümüz yola gitti

yol yoruyo insanı ama olsun ne kadar çok gezdin :))

fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

düğünden çok kına gecesi çok güzeldidüğün duygusaldı çok ağladık kardeşim evden çıkarkenbabam fenalaştıonun haricinde herşey çok güzeldi çok şükür bi sorun olmadı kızlarsorun sorun hepsini cevaplarım

ay evet fundayı çok sayıkladım dimmi
Ama aşk olsun yarenim yaa Sen gitsen seni de özlerim Hepinizi seviyorum :26:

Bize daha uzunmuş gibi geldi Balayı gibi oldu mu fundam Otel felan nasıldı?

yol yoruyo insanı Ama olsun ne kadar çok gezdin :))

Fotoları nezamn yüklersin :) oh beee yarenim azcıkda fundaya yüklennn :)))))

funda foto bekliyoruz senden heemen bize foto yükle..

geçmişe bakamadım nigoş ama merak ettimotel 5 yıldızlı olmasına rağmen eksik tarafları vardı ama genel anlamda güzeldi rus çoktu türk çok azdı..animasyon zayıftıbalayı gibi oldu evet:94::89:fotoları inş yarın eklerim düğün ve kınadan bi kaçtane bugün ekleyebilirim onları belleğe atmıştım yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…