2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy evet yarenay yıldönümünde giydiğin elbisenin cidden göğüs kısmı çok açıktı onu kıskanmadımı:26:benimkide göğüs açık şeyleri çok kıskanıyo:96:

sirkencim merhaba nasılsın.hepsini bir arada al bence pasta börek yap bnm fikrim

teşekkürler eos iyiyim ben sen nasılsın? Zaten diğer haber vereceğim arkadaşların gelip gelmemesi belli olmayabilir. Bir arkadaş var o biraz problemli ne zamandır arıyorum mesaj atıyorum ne açıp cevap veriyor ne de sonra bana dönüyor. Küsmüş sanırım. Onu da bir son kez aramayı düşünüyorum XX arkadaşlar bana geliyorlar sen de buyur gel diye.. Yoksa telefonlarımı açmayanı ben de mi hiç ciddiye alıp aramasam ki?

sen aramışın mesajda atmışın sirken boşver üzerine fazla düşme arama bence eğer küsme sebebini biliyosan ve sen suçluysan gönlünü alabilirsin ama böyle sebepsiz yere küsüyosa boşver küssün

fake kişi kim ki?

funda arkadaşın babası martta vefat etmiş ama bizim haberimiz olmadı. O zamana kadar ben arada aklıma geldikçe hep arar srardım telefonda konuşurduk. Bana babam vefat etti diye 1 ay sonra haber verdi msnde. Ben de duyar duymaz hemen arkadaşlara haber verdim meğer kimsenin haberi yokmuş. Ertesi günü de eşimle annemle evlerine taziyeye gitmek istedim aradım açmadı telefonunu. Evlerini aradım evleri de cvp vermiyordu; sonra açtı meğer ananesini aştiye götürmüş uğurluyormuş; başka zaman görüşelim dedi. Ondan sonra da benim görümcemin düğünü seminerim ve doktora dersimin sınavı üstüste geldi arayamadım. Ama telefonla bikaç kez aklıma geldiğinde aradım açmadı; herhalde uygun degil dedim. Bir kez yine msn de denk geldim "ben sana küstüm sen beni hiç arayıp sormadın dedi" ay bi tuhaf oldum hiç aramasam ok ama ben aradım arkadaşım açmamştı telefonunu. Aynen size anlattığım gibi ona da anlattım. Tabi bu arada yine başka bir arkadaş aramış müsaitsen sana gelmek isityorum diye; hiç eve kadar zahmet etme dışarda görüşürz demiş; ama sonra onun da telefonlrını açmamış. Arkadaş beni aradı belli hep birlikte görüşelim sen de gel tamam mı diye. Bütün işlerimi iptal ettimhaber bekledim tabi bizim arkadaş yine açmamış telefonunu.. Geçen kandilde aradım açmadı mesaj attım yine de... birkaç arkadaşa sordum onlar da dediler biz ulaşamıyoruz çalıyor telfonu ama açmıyor diye. Geçen facebookta ortak arkadaşımız var onun ortaokul arkadaşı ona mesaj attım XXX için endişeleniyorum ne zaman arasam açmadı diye. Sen görüşebiliyor musun dedim evet görüşüyoruz iyi o ; işleri olmuştur ondan açmamıştır araç kullanırken telefonunu açmıyor istersen senin msj nı söyleyim yazmış ben de gerek yok madem işi var ben şansımı denemeye devam edeyim sağol yazdım. Sizce ben suçlu muyuum? Tama babasnın vefat ettiğinden geç haberimiz oldu ; o ara hemen sıcağı sıcağına aradım iletişim kurmaya çalıştım o müsait değildi ama ondan sonra da benim işlerim çıktı tek derdim bu arkadaş değil ki... Hem içten içe kızıyoum çok üstüne gittin sirken diyorum hem de başka ne zaman aryacam ben XXX i elbette aramalıyım onun mazareti var diyorum ama sizce bu yaptığı ne?

nightwalker vardı ya o canım bugün ne giydin çek görelim topiğindeydi..
canım yazık ya babası vefat etmiş acısı taze sayılır zor bi durum psikolojisi bozuk olabilir ondan böyle davranıyo olabilir..sen aramışın elinden geleni yapmışın bence daha fazla arama o zaten görüşmek isterse seni arar ben olsam çok üzernde durmazdım

pişşt alisha nerelerde haberiniz varmı
elfi bence yarın dönüyo yanlış hatırlamıyosam öyleydi bolun tatili ne kadardı hatırlayamadım
ayy elfiş cadı görümcesiyle ne yaptı acaba

sirken o arkinin adı 3 harflimi:)) hep üç tane x koymuşsun :)))
bence kızın psikolojik sorunları var, pek iyi görmedim ben...çokda üstüne düşme bak görüşmek istediğiyle gayet de görüşüyomuş.....

ben işleri toparladım yemeğimi yedim geldim kızlar siz napıosunuz

6 harfli canım her bir çizik 1 harfe denk geliyor şaka şaka ya. öyle mi yapmışım hiç farketmedim.

birçok yerde okudum kk ile ilgili habire fake nick alıyoruz girip geyik yapıyoruz banlenince yine alabiliyoruz diye. O yüzden burda erkek olmamasına şaşırmadım

pasta börek yapmaya karar verdim yemekten daha iyi olur sanırım. sizce neler hazırlayım?

bööö güzeldi sirken

valla yaza uygun dondurmalı tatlılardan seçebilirsin..şincik aklıma gelmedi:44:

geçen gün gördünüz mü akrep sevgilisi veya eşi olanlar topiğinde
erkekler girip yazmışlar

yazıyı kopyaladım kızlar

missSexy
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Jan 2011
Başta herkese iyi günler dileriz bayanlar;
Üç sıkı arkadaş ve üç akrep burcu erkeği olarak yazıyoruz bu yorumumuzu...
İnternette gezinirken ilgili başlığınıza rastladık ve 59 sayfayı sıkılmadan,bazen kahkahalarla,
bazen kızarak bazende üzülerek okuduk ama tüm yorumlardan kendimize pay çıkardık.En azından içimizden
gelmesede bir akrep erkeğinin karşı cinse daha anlayışlı davranması gerektiğinide öğrenmedik değil.(Bu espriydi tabi ki de.. :) :) )

Akrep erkekleri yüzünden canı sıkılan üzülen tüm karşı cinslerimiz için;
Bu durumu akrep burcuna yormayın lütfen bu insanın kişiliğiyle alakalı birşey.Tabi ki astronominin büyük
etkileri var hayatımızda bunu es geçemeyiz ancak akrep burcu erkeği gerçekten kendini yetiştirebilirse
toplum içerisinde çok farklı yerlerde olurlar bunu kendimizden örnekleyerek açıklamak isteriz.
Örneğin şu yazıyı yazan ben küçücük bir örnek vermem gerekirse;Kız arkadaşım "ingilizcem iyidir ama
fransızca öğrenmek isterdim, fransızca
konuşan erkekler çok hoşlar" cümlesi benim fransızca öğrenmemin tek sebebidir,halbuki hiç biyerde
kullanmıyorum bu lisanı.Aynı şekilde tango kursuna gitmem de...Bunları yaparken kız arkadaşımın
haberi olmamıştı.
Kendisine "hayatım mesayi saatlerim bir saat uzadı bundan sonra 1 saat daha geç çıkıcam" demiştim.
Evet yalan söylemiştim ama 3 ay sonra son derece akıcı olarak fransızca konuşuyor ve klasik tango yapabiliyordum.
Kendisi bu özelliklerimi kazanmamın tek sebebi kendisi olduğu öğrendiğinde gözyaşlarına boğulmuş "gerçekten sırf
ben o cümleyi kurduğum için mi yaptın bunları" diyerek boynuma sarılmıştı...

İlişkinizin boyutu ne olursa olsun ister eşiniz,ister nişanlınız,ister flörtünüz,isterse arkadaşınız,
eğer bir akrep erkeği sizi gerçekten seviyorsa ölüm haricinde herşeyi sizin için yapabilir yeterki
ona inandırın...

Ve bayanlar size küçük bir tiyo karşınızdaki akrep erkeğine dinletileriniz oldukça önemlidir.
Yaylı enstrümanlardan çok hoşlanırız.Birkaç grup önerisi yapmak gerekirse Apocalyptica ve Anathema
gruplarını öneririz.Özellikle Anathema grubunun Angelica şarkısını sevgilinizle mutlaka paylaşın.
Karşı cinsiniz koyu bir "Müslüm baba" taraftarı olsa bile bu saydığımız gruplar onları derinlere götürecek
ve bu derinlik size olumlu olarak yansıyacaktır...

Unutmadan kullandığınız parfüm de çok önemli bir rol oynamaktadır.Sabunlu ve "fresh" kokular biz akreplerin
vazgeçilmezimizdir.Asla yoğun ve ağır parfümler kullanmayın...

Umarım sıkmamışızdır.Sürç-i lisan ettiysek affola...

Not:Sayın admin/ler KKulübü'ne erkek üye alımı olmadığını bile bile yazdığımız için özür dileriz.Hesabımızın
tarafınızdan silinmesi kendi açımızdan bir problem yaratmayacaktır.

Sevgiyle kalın...
Düzenleyen: missSexy Düzenleme Tarihi : 09-07-2011 Düzenleme Saati 34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…