sirkencim merhaba nasılsın.hepsini bir arada al bence pasta börek yap bnm fikrim
teşekkürler eos iyiyim ben sen nasılsın? Zaten diğer haber vereceğim arkadaşların gelip gelmemesi belli olmayabilir. Bir arkadaş var o biraz problemli ne zamandır arıyorum mesaj atıyorum ne açıp cevap veriyor ne de sonra bana dönüyor. Küsmüş sanırım. Onu da bir son kez aramayı düşünüyorum XX arkadaşlar bana geliyorlar sen de buyur gel diye.. Yoksa telefonlarımı açmayanı ben de mi hiç ciddiye alıp aramasam ki?
ben burdayımmkızlar nereye kayboldunuz yine
nightwalker vardı ya o canım bugün ne giydin çek görelim topiğindeydi..fake kişi kim ki?
funda arkadaşın babası martta vefat etmiş ama bizim haberimiz olmadı. O zamana kadar ben arada aklıma geldikçe hep arar srardım telefonda konuşurduk. Bana babam vefat etti diye 1 ay sonra haber verdi msnde. Ben de duyar duymaz hemen arkadaşlara haber verdim meğer kimsenin haberi yokmuş. Ertesi günü de eşimle annemle evlerine taziyeye gitmek istedim aradım açmadı telefonunu. Evlerini aradım evleri de cvp vermiyordu; sonra açtı meğer ananesini aştiye götürmüş uğurluyormuş; başka zaman görüşelim dedi. Ondan sonra da benim görümcemin düğünü seminerim ve doktora dersimin sınavı üstüste geldi arayamadım. Ama telefonla bikaç kez aklıma geldiğinde aradım açmadı; herhalde uygun degil dedim. Bir kez yine msn de denk geldim "ben sana küstüm sen beni hiç arayıp sormadın dedi" ay bi tuhaf oldum hiç aramasam ok ama ben aradım arkadaşım açmamştı telefonunu. Aynen size anlattığım gibi ona da anlattım. Tabi bu arada yine başka bir arkadaş aramış müsaitsen sana gelmek isityorum diye; hiç eve kadar zahmet etme dışarda görüşürz demiş; ama sonra onun da telefonlrını açmamış. Arkadaş beni aradı belli hep birlikte görüşelim sen de gel tamam mı diye. Bütün işlerimi iptal ettimhaber bekledim tabi bizim arkadaş yine açmamış telefonunu.. Geçen kandilde aradım açmadı mesaj attım yine de... birkaç arkadaşa sordum onlar da dediler biz ulaşamıyoruz çalıyor telfonu ama açmıyor diye. Geçen facebookta ortak arkadaşımız var onun ortaokul arkadaşı ona mesaj attım XXX için endişeleniyorum ne zaman arasam açmadı diye. Sen görüşebiliyor musun dedim evet görüşüyoruz iyi o ; işleri olmuştur ondan açmamıştır araç kullanırken telefonunu açmıyor istersen senin msj nı söyleyim yazmış ben de gerek yok madem işi var ben şansımı denemeye devam edeyim sağol yazdım. Sizce ben suçlu muyuum? Tama babasnın vefat ettiğinden geç haberimiz oldu ; o ara hemen sıcağı sıcağına aradım iletişim kurmaya çalıştım o müsait değildi ama ondan sonra da benim işlerim çıktı tek derdim bu arkadaş değil ki... Hem içten içe kızıyoum çok üstüne gittin sirken diyorum hem de başka ne zaman aryacam ben XXX i elbette aramalıyım onun mazareti var diyorum ama sizce bu yaptığı ne?
sirken o arkinin adı 3 harflimi:)) hep üç tane x koymuşsun :)))
bence kızın psikolojik sorunları var, pek iyi görmedim ben...çokda üstüne düşme bak görüşmek istediğiyle gayet de görüşüyomuş.....
6 harfli canım her bir çizik 1 harfe denk geliyorşaka şaka ya. öyle mi yapmışım hiç farketmedim.
birçok yerde okudum kk ile ilgili habire fake nick alıyoruz girip geyik yapıyoruz banlenince yine alabiliyoruz diye. O yüzden burda erkek olmamasına şaşırmadım
pasta börek yapmaya karar verdim yemekten daha iyi olur sanırım. sizce neler hazırlayım?
6 harfli canım her bir çizik 1 harfe denk geliyorşaka şaka ya. öyle mi yapmışım hiç farketmedim.
birçok yerde okudum kk ile ilgili habire fake nick alıyoruz girip geyik yapıyoruz banlenince yine alabiliyoruz diye. O yüzden burda erkek olmamasına şaşırmadım
pasta börek yapmaya karar verdim yemekten daha iyi olur sanırım. sizce neler hazırlayım?
aklınıza geldikçe bana yazın tamam mı ??? zoia arkadaş yeni mi geldi aramıza yoksa ben mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?