2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

East of Eden türkçesi Cennetin doğuşu sanıyorum canım, ben bulgarcasından okuyorum ama

içim sıkılıyo, ben de bayram tatilinden sonra senin gibi enerji depolu dönerim inşallah

inşallah canım yapeki plan yaptınmı ne yapacaksınız senin tatil baya var bu arada bayramın birinci günü hangi gündü

fundam cumartesi akşamına kadar yerleşmiş oluruz sanırım tam olarak. cumartesi günü balkonda keyif yapcammmm

kızlar adet gunum geçtiii ve ben korkuorum :18::18::18::18::18: ve bi belirtide yk heray 5 gun önce olurdum bu ay 10 olmam lasımdı olmadımmmm 2.bi bebeğe hyr

evin balkonu güzelmi yaren dün bende balkonumu kocişe yıkattım çamaşırları attım makinaya onları serdim daha ev süpürüp temizlemem lazım akşamda arkadaş çağırdı onlarla dışarı çıkıcaz

hemşom hangi kitabı okuyosuun
çekim yasası ile ilgili mrk ettiim
Secret okuyodum canım, pozitif enerji sinyalleri felan

inşallah canım yapeki plan yaptınmı ne yapacaksınız senin tatil baya var bu arada bayramın birinci günü hangi gündü
9 gün bizim tatil çok emin değilim ama.. Bulgaristana gitcem 1 haftalığına
ilk günü salıya denk geliyo canım

kızlar adet gunum geçtiii ve ben korkuorum :18::18::18::18::18: ve bi belirtide yk heray 5 gun önce olurdum bu ay 10 olmam lasımdı olmadımmmm 2.bi bebeğe hyr
test yap :18: emzirmiyomusun sen ?

Secret okuyodum canım, pozitif enerji sinyalleri felan

9 gün bizim tatil çok emin değilim ama.. Bulgaristana gitcem 1 haftalığına
ilk günü salıya denk geliyo canım

test yap :18: emzirmiyomusun sen ?

ayy süperrrrr9 gün tatilim olsa neler yapmamkigerçi bende 10 gün tatil yaptımda:78:

ohh sonunda kavuştum size tatlılarım eşimi bilgisayarın başından kaldıramıyorum bu haftayı kendine tatil ilan ettide abimin(kaynımın) bilgisayarına geçtim şimdi o işteyken hazır ayy çok özledim yaa sizi
zoia cım hoşgeldin aramıza ben aydan
fundacım merhaba sen tatildeyken katıldım bende aranıza
ebrucum beni merak etmişsin canım benim bal kızın pişik olmuş kıyamam ben ona
kayınvalidem tatile gidiyo 10 günlüğüne yarın ev yine bana kaldı
geçen akşam eşimle dışarıya çıkıcaktık hatırlarsanız neyse çıktık oturduğumuz cafe ye tesadüf en yakın arkadaşı da gelmişti başbaşa kalamadık ühü ühü

merhaba aydancım hoşgeldin aramızageçmişe çok fazla dönemedim kendini biraz tanıtırmısın:26:

ben aydan 21 yaşındayım 10 ay önce evlendim ama düğünüm haziranın 19 unda oldu marmara üniversitesi halkla ilişkiler öğrencisiyim istanbulda oturuyorum kayınvalidemle yaşıyorum okulum bitene kadarda birlikte yaşıcaz
bende seni tanıyabilirmiyim?

tabi canım ben funda 25 yaşındayım kayseriliyim şuan eşiminden dolayı urfada kalıyoruz 1 yıllık evli olucam ayın 25 indezaman ne çabuk geçti yasormak istediğin başka şeyler varsa sorabilirsin canım

ayyy bugün çok yoğun geçiyor. gelip okuyorum yaızılanları tam cevap vercem iş çıkıyor kalkıyorum. az önce yanıyorduk resmen ya, ustalardan biri sigarasını söndürmeden atmış dışarıya, tutuşturmuş kartonu. ben de tam tesisatçıya yer göstermek için çıktım, baktım duman çıkıyor. biz gidip su getirene kadar büyüdü. kuru otlar falan tutuşuvermiş hemen. ben görmesem yanacaktık az kalsın:18::18:

ebrum korunmuyor musunuz? umarım henüz istemediğin bir gebelikle karşılaşmazsın.

fundam evimin balkonu çok güzel. hem serin oluyor hem de gürültü yok. akşamları çok keyifli oluyor:98::98:

tatlım geçmiş olsun ne büyük ahmaklık adamın yaptığı ya

tatlım geçmiş olsun ne büyük ahmaklık adamın yaptığı ya

aydan göremiyorum fotolarınıgeçmiş olsun yaren allah korumuş canım ya..balkon keyfi çok severim ben
,

saolun kızlar. bizim işyerinin bahçesi büyük ve şu an otların hepsi kuru. görmesek iyice büyüyebilirdi.

ben de çok severim balkon keyfini fundam. özellikle yeni yıkandığı zaman, balkon yıkamak bile çok keyifli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…