East of Eden türkçesi Cennetin doğuşu sanıyorum canım, ben bulgarcasından okuyorum ama
içim sıkılıyo, ben de bayram tatilinden sonra senin gibi enerji depolu dönerim inşallah
kızlar adet gunum geçtiii ve ben korkuorum :18::18::18::18::18: ve bi belirtide ykheray 5 gun önce olurdum bu ay 10 olmam lasımdı olmadımmmm 2.bi bebeğe hyr
Secret okuyodum canım, pozitif enerji sinyalleri felanhemşom hangi kitabı okuyosuun
çekim yasası ile ilgili mrk ettiim
9 gün bizim tatilinşallah canım yapeki plan yaptınmı ne yapacaksınız senin tatil baya var bu arada bayramın birinci günü hangi gündü
test yap :18: emzirmiyomusun sen ?kızlar adet gunum geçtiii ve ben korkuorum :18::18::18::18::18: ve bi belirtide ykheray 5 gun önce olurdum bu ay 10 olmam lasımdı olmadımmmm 2.bi bebeğe hyr
Secret okuyodum canım, pozitif enerji sinyalleri felan
9 gün bizim tatilçok emin değilim ama.. Bulgaristana gitcem 1 haftalığına
ilk günü salıya denk geliyo canım
test yap :18: emzirmiyomusun sen ?
ohh sonunda kavuştum size tatlılarım eşimi bilgisayarın başından kaldıramıyorum bu haftayı kendine tatil ilan ettideabimin(kaynımın) bilgisayarına geçtim şimdi o işteyken hazır ayy çok özledim yaa sizi
zoia cım hoşgeldin aramıza ben aydan
fundacım merhaba sen tatildeyken katıldım bende aranıza
ebrucum beni merak etmişsin canım benim bal kızın pişik olmuş kıyamam ben ona
kayınvalidem tatile gidiyo 10 günlüğüne yarın ev yine bana kaldı
geçen akşam eşimle dışarıya çıkıcaktık hatırlarsanız neyse çıktık oturduğumuz cafe ye tesadüf en yakın arkadaşı da gelmişti başbaşa kalamadık ühü ühü
ben aydan 21 yaşındayım 10 ay önce evlendim ama düğünüm haziranın 19 unda oldu marmara üniversitesi halkla ilişkiler öğrencisiyim istanbulda oturuyorum kayınvalidemle yaşıyorum okulum bitene kadarda birlikte yaşıcaz
bende seni tanıyabilirmiyim?
aydan foton varsa eklermisin albüme
ayyy bugün çok yoğun geçiyor. gelip okuyorum yaızılanları tam cevap vercem iş çıkıyor kalkıyorum. az önce yanıyorduk resmen ya, ustalardan biri sigarasını söndürmeden atmış dışarıya, tutuşturmuş kartonu. ben de tam tesisatçıya yer göstermek için çıktım, baktım duman çıkıyor. biz gidip su getirene kadar büyüdü. kuru otlar falan tutuşuvermiş hemen. ben görmesem yanacaktık az kalsın:18::18:
ebrum korunmuyor musunuz? umarım henüz istemediğin bir gebelikle karşılaşmazsın.
fundam evimin balkonu çok güzel. hem serin oluyor hem de gürültü yok. akşamları çok keyifli oluyor:98::98:
tatlım geçmiş olsun ne büyük ahmaklık adamın yaptığı ya
,aydan göremiyorum fotolarınıgeçmiş olsun yaren allah korumuş canım ya..balkon keyfi çok severim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?