evett ben yeniyiim bu topikte
kendimi tanıttım bu sabah ama sen yoktuun
sirken sen düğüne gitmiştin dimi foto koysana sen hiç foto koymuyosun
zeynep bu yoruma tepkiler ne oldu acaba yaa...link eklesene...
piştt kızlar canlanın had,i ya bu ne böyle ben geri gidiyorumhalbuki sizin için gelmiştim
ayy evet yarenay yıldönümünde giydiğin elbisenin cidden göğüs kısmı çok açıktı onu kıskanmadımı:26:benimkide göğüs açık şeyleri çok kıskanıyo:96:
sirken sen düğüne gitmiştin dimi foto koysana sen hiç foto koymuyosun
piştt kızlar canlanın had,i ya bu ne böyle ben geri gidiyorumhalbuki sizin için gelmiştim
ayy bende istiyorum ya lütfen koyyooo oo oo fundam sen tatildeyken ben foto koydum kızlar da yorum yapmışlardı hatta ama sonra kaldırdım . Deney arası yine koyarım senin için :)))
tatile şekerimnereyeeee
ay bugün çok işim var funda...iş ypmm lazım aslında :) ama canm hiçbişey yapmak istemiyoki
uyukluyorum ben yaa :84:
kitap okuyorum o daha çok uykumu getiriyo galiba :26:uyuma ya uyan hadi hareketli bi şarkı dinle:124::124::119::118:
o elbiseyi nasıl olduysa kendi beğenmişti fundam. sanırım görülecek pek birşey olmadığından sesi çıkmamıştı. benim ki daha çok bacaklarıma ve kalçama takıntılıdır. o yüzden kısa şort ya da etek ve dar elbiselerden hiç hoşlanmaz. dengesiz ya benim aşkım. ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
eveetttt sirken koydu fotoları biz de baktık, gördük, beğendikkkk:98::98:
ben eve gidip geldim. hastalanmıştım ya biranda göl gibi gelmiş, üstüme geçmiş. yemek yedikten sonra eve gidip üstümü değiştirdim geldim. akşam yine valizleri toparlıcam hemen taşınalım istiyorummmm
o elbiseyi nasıl olduysa kendi beğenmişti fundam. sanırım görülecek pek birşey olmadığından sesi çıkmamıştı. benim ki daha çok bacaklarıma ve kalçama takıntılıdır. o yüzden kısa şort ya da etek ve dar elbiselerden hiç hoşlanmaz. dengesiz ya benim aşkım. ne zaman ne yapacağı belli olmuyor
eveetttt sirken koydu fotoları biz de baktık, gördük, beğendikkkk:98::98:
ben eve gidip geldim. hastalanmıştım ya biranda göl gibi gelmiş, üstüme geçmiş. yemek yedikten sonra eve gidip üstümü değiştirdim geldim. akşam yine valizleri toparlıcam hemen taşınalım istiyorummmm
kitap okuyorum o daha çok uykumu getiriyo galiba :26:
East of Eden türkçesi Cennetin doğuşu sanıyorum canım, ben bulgarcasından okuyorum amabittimi senin şu çekim yasasıne okuyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?