2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlaar çok sevindirik oldum paylayaşayım
azönce patronla konuştum
yeni olduğum için izin vermezler diye korkuyodum
bi hafta izin aldım
yerime bi arkadaş bakıcak 2 pazarıda birleştirince 9 gün tatil yapıcam
yaşasıın

ayy özellikle akşamları süper oluyo dimi..yaren balkon yıkamak kocişin görevi hiç itiraz etmez
ben de seneye 15 gün yıllık izin yapıcam burda olursam tabii

Aydan hoşgeldin canım

aynen yıllık izin gibisi yok bizde 1 yılımızı dolduralım eşimle seneye daha güzel bi tatil yaparız inşallah daha uzun

sağol tatlım hoşbuldummm nasılsın canım
zoia cım geçen hafta katıldım bende kk ya ama çok iyi kaynaştık mutluyummm

aa kk ya da hoşgeldiin o zaman benden de sana çiçeek
bende çok sevdim bu topiği çok sıcak burdaki herkes

ayy ne güzel benimde öyle oldu yeni olduğum için izin vermezler sanıyodum aldım..ne yapıcaksın canım tatil planların varmı

nezamn kullanıcaksın izin...bürodamı çalışıyorsun, şirketmi

sağol tatlım hoşbuldummm nasılsın canım
zoia cım geçen hafta katıldım bende kk ya ama çok iyi kaynaştık mutluyummm
yoğun, yorgun, bunalmış saat 7 olsa da eve gitsem

aa ne güzel olmuuş :)))) yenisin birde, süper walla
eşinle mi gitceksin canım Bulgaristana?

ayyy bende bitirsem şu okulu işe girsem sonra sizin gibi desem 9 gün tatil 15 gün tatil oley diye hep tatil hep tatil sıkıcııı
zoia ım çiçek için teşekkür ederimmm bu arada bulgar göçmeniymişsiniz benim annemde bulgar göçmeni ama nerden hangi tarihten bilmiyorum annemi kaybettiğim için

başın sağ olsun canım, sen bunu dile getircikçe içim bi tuhaf oluyo
insanın başına gelebilecek en acı şeylerden biri ( mekanı cennet olsun anneciğinin

Aydan hoşgeldin aramıza canım.
bende Deniz.
Ama ben biraz konulara geç kalıyorum yetişemiyorum.
Benim yorumlarımı pek fazla görmezsin ben geriden takip ediyorum sizleri
arada yakaladığım yerde girmeye çalışıyorum.
Yine geç kaldım sanırım :))

yeni gelen arkkkiiidişşler hoşgelmişleerrr :)) yavaş yavaş tanırım onlarıda.sirken fotolara baktım harikkaaaa yaaa bayıldımm .)) maşalllaahhh maşalllaahhhh

başın sağ olsun canım, sen bunu dile getircikçe içim bi tuhaf oluyo
insanın başına gelebilecek en acı şeylerden biri ( mekanı cennet olsun anneciğinin

sağol tatlım benim allah kimseye yaşatmasın o duyguyu insan en başta kabullenemiyor ama bi yerden sonra bu şekilde yaşamaya alışıyorsun kimi insan o yarayı deşemez unutmak için adını bile anamaz ben öyle yapmadım yaşamayı öğrendim psikolojik olarak rahat ettim eğer bunu içime atsaydım sonuçları farklı olabilirdi benim için.

ne var ne yok millet, kim bana özet geçecek :? neler kaçırdım ???? zuzuuuuuuu haddii biri bana anlatsın (

arsem hangisinden başlayayım bilemiyorum ki, süper işten ayrıldı yeniden iş arıyor, bol ve elfi tatilde, funda kardeşini evlendirdi, tatilini yaptı geldi, nek ve zuzu da bir atraksiyon yok, bildiğin gibiler. ben geçtiğimiz hafta sonu ev taşımıştım olmadı bu akşamdan itibaren yeniden eski evimize taşınıyoruz aramıza yeni katılan arkadaşlar var. bi Fatma'dan haberimiz yok hala, en son o kötü haberi aldık o kadar

ayy ne güzel benimde öyle oldu yeni olduğum için izin vermezler sanıyodum aldım..ne yapıcaksın canım tatil planların varmı

nezamn kullanıcaksın izin...bürodamı çalışıyorsun, şirketmi

şirket canım
bulgaristana gitmeyi çok istiyodum bu yıl
tam pasaportumu çıkardım ertesi gün iş için aradılar başladım
pek tatil olmıcak vatandaşlık işleriyle koşturucam ama
yinede gitmişken ufacık bi tatil yapmış olucaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…