2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol tatlım hoşbuldum iyiki bu topiğe dahil olmuşum çok sıcak kanlısınız hepiniz teşekkür ederimm

funda senin için tekrar yükledim bakabilirsin.
teşekkür ederim canım baktım fotolara çok hoş allah mesut etsin teyzeni..

olsun yine en azından özlemin giderilmiş olur..işin stresinden kurtulursun

canım çok üzüldüm
annecinin mekanı cennet olsun
allah sana sabır versin

ne var ne yok millet, kim bana özet geçecek :? neler kaçırdım ???? zuzuuuuuuu haddii biri bana anlatsın (

:)))) yarenim yetişmişşş

niye olmadı yeni ev yarenay?

aydn merak ettim seni neseki iyisin.
bebeğim 1 ay önce bıraktı emzirmeyi tatlım. korunma yöntemi olmayan bi yöntem geri çekilme ama cuma gibi bu işe bi çözüm bulcam.korkmama gerek kalmadı azcık oldum wcde gördüm.
arse ve sea hoşgeldiniz bende tanıtım kendimi ebru 25 yaşındayım 1 çocuk annesiyim 14 aylık evliyim :) çanakkale oturuyorum.ev hanımıyım

bu işe bi çözüm bul tatlım mutlaka strese giriyorsun boşuna valla...bende doğum kontrol hapı kullanıyordum bıraktım çok yan etki yaptı bana şimdi eşim korunuyor ama şu 3 aylık yada aylık iğneler var ya doktorla konuşup onlara mı başlasam diyorum yada deri altı implantı?

niye olmadı yeni ev yarenay?

canım evin suları inanılmaz kireçli. o bölge komple öyleymiş maalesef. zaten sevememiştim ben orayı. eşyası çok azdı, dolapları azdı. bulaşıklar makinadan bembeyaz çıkınca da orada yaşayamayacağımızı anladık net olarak

bizim buralar böyledir kızlar zamanla alışırsınız herkes biranda geliverir sayfalar akarrrr giderrrrr.... sonra bir bakarsınız kimsecikler kalmamış, saatlerce de uğramazlar... benim mesaimin bitmesine az kaldı. şimdiden herkese iyi akşamlar. gideyim tekrar valizlerimi toparlayayım

bende bgn kızımla ilgileniyorum :) pişik olduk ya 6 dan sona gelirim kızlar anck. aydan bende iğne düşünüyorum cuma gunu dr ile randevum var bakalım sana bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…