yeni gelen arkkkiiidişşler hoşgelmişleerrr :)) yavaş yavaş tanırım onlarıda.sirken fotolara baktım harikkaaaa yaaa bayıldımm .)) maşalllaahhh maşalllaahhhh
Aydan hoşgeldin aramıza canım.
bende Deniz.
Ama ben biraz konulara geç kalıyorum yetişemiyorum.
Benim yorumlarımı pek fazla görmezsin ben geriden takip ediyorum sizleri
arada yakaladığım yerde girmeye çalışıyorum.
Yine geç kaldım sanırım :))
teşekkür ederim canım baktım fotolara çok hoş allah mesut etsin teyzeni..funda senin için tekrar yükledim bakabilirsin.
şirket canım
bulgaristana gitmeyi çok istiyodum bu yıl
tam pasaportumu çıkardım ertesi gün iş için aradılar başladım
pek tatil olmıcak vatandaşlık işleriyle koşturucam ama
yinede gitmişken ufacık bi tatil yapmış olucaam
ayyy bende bitirsem şu okulu işe girsem sonra sizin gibi desem 9 gün tatil 15 gün tatil oley diye hep tatil hep tatil sıkıcııı
zoia ım çiçek için teşekkür ederimmmbu arada bulgar göçmeniymişsiniz benim annemde bulgar göçmeni ama nerden hangi tarihten bilmiyorum annemi kaybettiğim için
ne var ne yok millet, kim bana özet geçecek :? neler kaçırdım ???? zuzuuuuuuu haddii biri bana anlatsın(
arsem hangisinden başlayayım bilemiyorum ki, süper işten ayrıldı yeniden iş arıyor, bol ve elfi tatilde, funda kardeşini evlendirdi, tatilini yaptı geldi, nek ve zuzu da bir atraksiyon yok, bildiğin gibiler. ben geçtiğimiz hafta sonu ev taşımıştım olmadı bu akşamdan itibaren yeniden eski evimize taşınıyoruzaramıza yeni katılan arkadaşlar var. bi Fatma'dan haberimiz yok hala, en son o kötü haberi aldık o kadar
arsem hangisinden başlayayım bilemiyorum ki, süper işten ayrıldı yeniden iş arıyor, bol ve elfi tatilde, funda kardeşini evlendirdi, tatilini yaptı geldi, nek ve zuzu da bir atraksiyon yok, bildiğin gibiler. ben geçtiğimiz hafta sonu ev taşımıştım olmadı bu akşamdan itibaren yeniden eski evimize taşınıyoruzaramıza yeni katılan arkadaşlar var. bi Fatma'dan haberimiz yok hala, en son o kötü haberi aldık o kadar
deniz sen de foto eklesen, biz seni de görmedik hiç :))))beni de benidee
niye olmadı yeni ev yarenay?
aa herkes kayboldu valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?