2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence de hareketlenmeliyiz. Annem aradı akşama kuzeni de yazokulu çıkış alıp oraya geçiyormuşuz teyzemler de ordalarmış bu akşam da yemek yapmaktan yırttım yaşasın :)))

bizim daha alışverişe çıkmamız lazım evde hiç bişey yok 10 gün evde olmayınca malum bugün dışarda yeriz sanırım akşam alışverişede gidemeyiz arkadaşlarla buluşucaz yarında kayınvaldem çağırdı yemeğe yarın akşam alışveriş yaparız artık evde yemek yapmaya başlarım

Son düzenleme:
kayınvalidem tatile gidince yemekler bana kalıcak hadi bakalım hayırlısı evdekilerde hiç bişi yemiyo ki ya onu sevmem bunu yemem hergün köfte tavuk kebap yapılmaz ki sebzede yiyin azcık yani

kayınvalidem tatile gidince yemekler bana kalıcak hadi bakalım hayırlısı evdekilerde hiç bişi yemiyo ki ya onu sevmem bunu yemem hergün köfte tavuk kebap yapılmaz ki sebzede yiyin azcık yani

aynı eşimde öyle ya hiç sebze yemez ne yapacağımı şaşırır kalırım

bide annem ne pişirirse mecbur yiyorlar (abilerimde bizle oturuyor ) ama bana çok baskı kuruyorlar yapma yemeyiz diye annem 2 3 günlüğüne akraba ziyaretine gitmişti 2 gün dışardan yedik bi günde makarna yaptırdılar bana bi günde bulgur pilavı yaptım şimdi kayınvalidem 10 gün yok azık bana ya

eşinin kardeşleride aynı evdemi kalıyo anlamadım canım ya sizin kendi eviniz varmı??yoksa kayınvaldendemi kalıyosunuz

sizin menüde ne var acaba kayseride bol bol su böreği yedim bak yine canım çekti

bilmem ki annem sabah dolma yapacağını söylemişti ama bn dikkat etmeye başladım artık akşamları yemeği pek abartmamaya çalışıyorum. Göbek çıktı yine reglim yaklaştı ondan mı acaba

aydan aferin kız sana :)) ne güzel benimsemişsin eşinin ailesini...onların sana tavrı nasıl...teyzesinin dışında :))))

ohh ne güzel 10 gün dışardan yersiniz ozaman:)))

bilmem ki annem sabah dolma yapacağını söylemişti ama bn dikkat etmeye başladım artık akşamları yemeği pek abartmamaya çalışıyorum. Göbek çıktı yine reglim yaklaştı ondan mı acaba

ondandır canım ya benim reglimde düğüne denk gelmişti göbek çıkmıştıya kızlar bizim iş yerinde kapalı ortamda herkes sigara içiyo cildim etkilenirmi acaba :96:

kızımı uyuttum kalkmaz sanırım.bez bağlamadan yatırdım işedikçe değiştircm altını. bu gece bez bağlamıcm geçsin balımın poposu.eşim uyanck işe gidick sona müsaiitim kızlar ben :)

ondandır canım ya benim reglimde düğüne denk gelmişti göbek çıkmıştıya kızlar bizim iş yerinde kapalı ortamda herkes sigara içiyo cildim etkilenirmi acaba :96:

etkilenmez olur mu kapalı ortamda sigara mı içilirmiş yaa. Bence açık ortamda bile içilmemeli. Benim alerjim var gözüm burnum hep doluyor; rica etsene içmesinler ya da hiç çaktırmadan direk şikayet et :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…