kayınvalidem tatile gidince yemekler bana kalıcak hadi bakalım hayırlısı evdekilerde hiç bişi yemiyo ki ya onu sevmem bunu yemem hergün köfte tavuk kebap yapılmaz ki sebzede yiyin azcık yani
kızlar eşim tatil dönüşü dediki senin yemeklerini özledim dediçok mutlu oldum oburum ya
maşallah maşallah
bide annem ne pişirirse mecbur yiyorlar (abilerimde bizle oturuyor ) ama bana çok baskı kuruyorlar yapma yemeyiz diye annem 2 3 günlüğüne akraba ziyaretine gitmişti 2 gün dışardan yedik bi günde makarna yaptırdılar bana bi günde bulgur pilavı yaptım şimdi kayınvalidem 10 gün yok azık bana ya
sizin menüde ne var acaba kayseride bol bol su böreği yedim bak yine canım çekti
bide annem ne pişirirse mecbur yiyorlar (abilerimde bizle oturuyor ) ama bana çok baskı kuruyorlar yapma yemeyiz diye annem 2 3 günlüğüne akraba ziyaretine gitmişti 2 gün dışardan yedik bi günde makarna yaptırdılar bana bi günde bulgur pilavı yaptım şimdi kayınvalidem 10 gün yok azık bana ya
bilmem ki annem sabah dolma yapacağını söylemişti ama bn dikkat etmeye başladım artık akşamları yemeği pek abartmamaya çalışıyorum. Göbek çıktı yinereglim yaklaştı ondan mı acaba
birsey olmaz tatlım merak etme :) yerim senin cildiniondandır canım ya benim reglimde düğüne denk gelmişti göbek çıkmıştıya kızlar bizim iş yerinde kapalı ortamda herkes sigara içiyo cildim etkilenirmi acaba :96:
ondandır canım ya benim reglimde düğüne denk gelmişti göbek çıkmıştıya kızlar bizim iş yerinde kapalı ortamda herkes sigara içiyo cildim etkilenirmi acaba :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?