ay deli ediyolar beni hepsi içiyo ki ben asla sigara kullanmam annem babam kullanmaz eşim çok nadir oda benim yanımda ve evimizde asla içmez ama burda duman altı resmen hepsi içiyoetkilenmez olur mukapalı ortamda sigara mı içilirmiş yaa. Bence açık ortamda bile içilmemeli. Benim alerjim var gözüm burnum hep doluyor; rica etsene içmesinler ya da hiç çaktırmadan direk şikayet et :)))
şikayet etsem anlarlar benim olduğunu çünkü tek ben içmiyorumbirsey olmaz tatlım merak etme :) yerim senin cildini
şöyle anlatayım tatlım ben annem öldükten sonra 9 yaşındaydım babaannemle yaşamaya başladım babam evlendi filan o marmariste yaşıyordu ben eşimle 3 yılı aşkındır tanışıyordum babaanneme dedim ki babaanne benim sevdiğim biri var oda beni seviyor okullarımız bitince biz evlenmeyi düşünüyoruz dedim babaannem ilk 1 hafta bişey demedi sonra kıyametleri koparttı ben seni istemiyorum artık git ne halin varsa gör diye bende babama telefon açtım baba böyle böyle diye babamda ben sana bakamam tatile yanıma gel konuşuruz dedi ben çok bozuldum ama babaannemden biraz uzaklaşmak için gittim marmarise bu arada eşim babamla tanışmak için marmarise geldi tanıştılar ettiler babamın çok alkol aldı o akşam beni çok utandıracak davranışlarda ve hakaretlerde bulundu eşime eşim saygısını yitirmedi ki saygısızlık hiç etmemişti zaten o lafları ne ben nede eşim haketmişti eşim geri istanbula döndü 1 hafta sonra babaannemle halam geldiler marmarise babaannem ben sana bakmam artık dedi halam bende bakmam dedi babam ben zaten bakamam dedi bana kendi başının çaresine bak dediler resmen çok üzüldüm çok ağladım dedim ki eşimgil gelsin istesin başınız yere eğilmesin dedim olmaz istemeyiz dediler eşim de ailesiyle konuştu başımızın üstünde yeri var gelsin dediler bende pılımı pırtımı topladım eşimin evine geldim.imam nikahım kıyıldı bi kaç gün sonra ben aylarca eşimin annesiyle uyudum (annesi babası ayrı) düğün hemen yapamadık çünkü ortanca abisi askerdeydi büyük olanda gemi makine mühendisi olduğu için seferdeydi onlar nisanda geldiler düğün hazırlıklarını yaptık hazirandada düğnüm oldubabam gelmedi düğünüme ben o günden sonra hiç konuşmadım zaten onunla kayınpederim arayıp gel dünür biz herşeyi hazır ettik zaten kızının mürvetini gör demiş ama gelmedi şimdi eşimin iki abisi ve annesi hep beraber oturuyoruz okulum bitene kadarda annesiyle oturmaya devam edicez
ay deli ediyolar beni hepsi içiyo ki ben asla sigara kullanmam annem babam kullanmaz eşim çok nadir oda benim yanımda ve evimizde asla içmez ama burda duman altı resmen hepsi içiyo
şikayet etsem anlarlar benim olduğunu çünkü tek ben içmiyorum
şöyle anlatayım tatlım ben annem öldükten sonra 9 yaşındaydım babaannemle yaşamaya başladım babam evlendi filan o marmariste yaşıyordu ben eşimle 3 yılı aşkındır tanışıyordum babaanneme dedim ki babaanne benim sevdiğim biri var oda beni seviyor okullarımız bitince biz evlenmeyi düşünüyoruz dedim babaannem ilk 1 hafta bişey demedi sonra kıyametleri koparttı ben seni istemiyorum artık git ne halin varsa gör diye bende babama telefon açtım baba böyle böyle diye babamda ben sana bakamam tatile yanıma gel konuşuruz dedi ben çok bozuldum ama babaannemden biraz uzaklaşmak için gittim marmarise bu arada eşim babamla tanışmak için marmarise geldi tanıştılar ettiler babamın çok alkol aldı o akşam beni çok utandıracak davranışlarda ve hakaretlerde bulundu eşime eşim saygısını yitirmedi ki saygısızlık hiç etmemişti zaten o lafları ne ben nede eşim haketmişti eşim geri istanbula döndü 1 hafta sonra babaannemle halam geldiler marmarise babaannem ben sana bakmam artık dedi halam bende bakmam dedi babam ben zaten bakamam dedi bana kendi başının çaresine bak dediler resmen çok üzüldüm çok ağladım dedim ki eşimgil gelsin istesin başınız yere eğilmesin dedim olmaz istemeyiz dediler eşim de ailesiyle konuştu başımızın üstünde yeri var gelsin dediler bende pılımı pırtımı topladım eşimin evine geldim.imam nikahım kıyıldı bi kaç gün sonra ben aylarca eşimin annesiyle uyudum (annesi babası ayrı) düğün hemen yapamadık çünkü ortanca abisi askerdeydi büyük olanda gemi makine mühendisi olduğu için seferdeydi onlar nisanda geldiler düğün hazırlıklarını yaptık hazirandada düğnüm oldubabam gelmedi düğünüme ben o günden sonra hiç konuşmadım zaten onunla kayınpederim arayıp gel dünür biz herşeyi hazır ettik zaten kızının mürvetini gör demiş ama gelmedi şimdi eşimin iki abisi ve annesi hep beraber oturuyoruz okulum bitene kadarda annesiyle oturmaya devam edicez
şikayet etme o zaman konuş onlarla çok kötü etkilendiğini filan söyle. Ayıp yani yaptıkları bencillik...
acomert yazdıklarından çok etkilendim umarım eşinin ailesiyle iyi geçiniyorsundur ; sana kendi ailenin vermediği önemi özeni inşalah hep onlar gösterirler.
hiç sevmiyorum bu şarkıyı
canım çektiisizin menüde ne var acaba kayseride bol bol su böreği yedim bak yine canım çekti
nigoş ben sana küstüm:101:
hem başının çaresine bak diyolar hem de evlenmeni istemiyolar :26: Ay allahım yaa :26:şöyle anlatayım tatlım ben annem öldükten sonra 9 yaşındaydım babaannemle yaşamaya başladım babam evlendi filan o marmariste yaşıyordu ben eşimle 3 yılı aşkındır tanışıyordum babaanneme dedim ki babaanne benim sevdiğim biri var oda beni seviyor okullarımız bitince biz evlenmeyi düşünüyoruz dedim babaannem ilk 1 hafta bişey demedi sonra kıyametleri koparttı ben seni istemiyorum artık git ne halin varsa gör diye bende babama telefon açtım baba böyle böyle diye babamda ben sana bakamam tatile yanıma gel konuşuruz dedi ben çok bozuldum ama babaannemden biraz uzaklaşmak için gittim marmarise bu arada eşim babamla tanışmak için marmarise geldi tanıştılar ettiler babamın çok alkol aldı o akşam beni çok utandıracak davranışlarda ve hakaretlerde bulundu eşime eşim saygısını yitirmedi ki saygısızlık hiç etmemişti zaten o lafları ne ben nede eşim haketmişti eşim geri istanbula döndü 1 hafta sonra babaannemle halam geldiler marmarise babaannem ben sana bakmam artık dedi halam bende bakmam dedi babam ben zaten bakamam dedi bana kendi başının çaresine bak dediler resmen çok üzüldüm çok ağladım dedim ki eşimgil gelsin istesin başınız yere eğilmesin dedim olmaz istemeyiz dediler eşim de ailesiyle konuştu başımızın üstünde yeri var gelsin dediler bende pılımı pırtımı topladım eşimin evine geldim.imam nikahım kıyıldı bi kaç gün sonra ben aylarca eşimin annesiyle uyudum (annesi babası ayrı) düğün hemen yapamadık çünkü ortanca abisi askerdeydi büyük olanda gemi makine mühendisi olduğu için seferdeydi onlar nisanda geldiler düğün hazırlıklarını yaptık hazirandada düğnüm oldubabam gelmedi düğünüme ben o günden sonra hiç konuşmadım zaten onunla kayınpederim arayıp gel dünür biz herşeyi hazır ettik zaten kızının mürvetini gör demiş ama gelmedi şimdi eşimin iki abisi ve annesi hep beraber oturuyoruz okulum bitene kadarda annesiyle oturmaya devam edicez
hiç sevmiyorum bu şarkıyı
canım çektii
naptım ben
hem başının çaresine bak diyolar hem de evlenmeni istemiyolar :26: Ay allahım yaa :26:
Walla eşinin ailesine helal olsun hakkaten
abilerimle de çok iyi hiç kayın gibi değiller abi kardeş gibiyiz zaten herkese diyorlar o bizim kız kardeşimiz diye eşimin annesi babası o gelinimiz değil kızımız diyorlar eşimin bi yanlışını görürlerse ben değil onun evden gidiceğini söylüyorlar yıllar sonra aile sahibi oldum çok garip geliyor bazen allah onlardan razı olsun...herkes evde benim üstüme titriyo eşim biraz kıskanıyor
abilerimle de çok iyi hiç kayın gibi değiller abi kardeş gibiyiz zaten herkese diyorlar o bizim kız kardeşimiz diye eşimin annesi babası o gelinimiz değil kızımız diyorlar eşimin bi yanlışını görürlerse ben değil onun evden gidiceğini söylüyorlar yıllar sonra aile sahibi oldum çok garip geliyor bazen allah onlardan razı olsun...herkes evde benim üstüme titriyo eşim biraz kıskanıyor
çok gerginim yawrum yaao şarkıyı bende hiç sevmemayy olsada yesek dimi ay daha ne yapacaksın özledim diyodun topiğe hiç gelmez oldun doğru düzgün muhabbet edemedik
ay ne güzel iyi bari canım ya birazda senin iyiliğinden sanırım iyilik tek taraflı olmaz hiçbirzaman
çok gerginim yawrum yaaAğliycam sinirden, susmadı hiç bu telefon bugün..
Hem muhabbet ettik, sadece öğleden sonra daha az yazdım
e tabi ferhunde gibi bi gelin olsaydı, sevmezlerdi ama zoraki birlikte yaşarlardı :))))
yokbugün maşallah benim bura çok sakindi ne sipariş ne öyle aşırı telefon vardı ..eve gitde güzelce dinlen bari canım..yemeğin varmı
yok
sezar salata yapıcam, yanına da limonata
yeter
ben bu ara hiç bişi yemiyorum yalnız
bugün karpuz ve 2-3 lokma kepek ekmeği yedim öğlen
hiç yemek çekmiyo canım :26: Akşama salata yerim, tavuk var ya doyurucu olur
ayy markete gitcem ya hardal alıyım unutmim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?