2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi akşamlar canımmm

verdim 60 olmuşum, 59 a düşerim bu hafta eminim
Salatanın sosu için lazım hardal
Ben de çıkıp iş yapıcam biraz, son 50 dk
öptüm sizi

oyyyy fundiş gelmiş hoşgeldin cnm foto koydun mu acaba ben kaçırdım ben de isterim birlikte denk gelirsek bi gün(ki bu aralar çok zor bi ihtimal) mutlaka koy ok?? Belli ki düğün de tatil de güzel geçmiş ayy darısı bizim başımıza ya inş. biz de şöyle 3-5 gün bi yerlere kaçabiliriz. Ama bu aralar biraz zor heralde. Eşimin dükkan masrafları başladı üstüne alıyor ya dükkanı ruhsat falan bi sürü işlemler var baya da para tutuyor ( Bi de yarın işn. bi aksilik olmazsa araba alıyoruz gerçi kayınpeder alıyor ama lpg taktırılacak onu biz yapıcaz ona da baya para gidecek. kemekrleri sıkma vakti geldi yani :)

Sirken geçmiş olsun cnm kaza geçirmişsiniz geç de olsa söyliyim dedim.

Zeynep merhaba hoşgeldin aramıza göçmenler çoğalıyor gitgide, foto da süper çok yakışmışsınız eşinle maşallah cnm

yaren senin ev işi günün bombası olmuş walla şok oldum okuyunca yaaaaaaa allah kolaylık versin cnm iyi ki ev sahibi kabul etmiş ya.

Ay başka kimlere yazcaktım yine unuttum. Öpüyorum hepinizi kızlar bugün buralardayım ben gelen olursa iki muhabbet ederiz :)))

hoşgeldin aramıza zeynep adaşız bende zeynep memnun oldum :)

yarenim ucuz atlatmışınız yangını verilmiş sadakanız varmış ev işne şaşırdım ama hayırlııs olsun baya yoruldun ama nerde rahatsan orası iyidir

ebucuğum geçmiş olsun bal kızına havlar sıcak zaten bide bez kötü olmuştur sıcakta biz bile regl döneminde rahatsız oluyoruz yavrucak napsın

evt cnm ya altını açık bıraktım sık sık değiştircm üstünü. geçsin bian önce de başka bişi istemiyoum yavrumbnmya

çok teşekkür ederim canım hoşbuldum

hoşgeldin aramıza zeynep adaşız bende zeynep memnun oldum :)

bende çook memnun olduum adaş
şimdi 3 tane mi zeynep olduk

sen de faceden bakıver canım
araba alınca mı "hayırlı olsun" desem şimdi mi bilemedim
kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah canım :)))
baya bi cefa çekeceksiniz evet bu aralar, ama inşallah sefası yakındır
bu arada baban nasıl oldu canım?

kızlaaar bu arada kırmızı topuklumu değiştirdim bu akşam, üzerine 20 tl daha bayılıp iki tane ayakkabı aldım
mağazadakiler bana gıcık olduu, ben de onlara amaa
vitrindeki ayakkabıların tümü 37 numara, farklı numara için depoya gidiyolar ve ben neredeyse tüm babetleri denedim
hepsi için depoya gidip baktılar getirdiler, ama ben napim yaa çalışma sistemleri gıcık
zaten ayakkabı kalmamış doğru düzgün yeni sezon gelecek diye elindekileri bitirmeye çalışıyolar e doğal olarak 36 kalmamış çoğunda, her modelden 1 tane geliyomuş şaka gibi
sadece dolgu topukların tüm numaraları var, e ben 1 tane almıştım dolgu topuk mecbur bitane daha aldım ve bitane mevsimlik almak zorunda kaldım.. onun da bordosunu beğenmiştim tabi ki "elimizde kalmadı" cevabını aldım yine
bunları aldım nasıl sizce, ikisi de çok rahat, kırmızısı keten gibi bişi, kumaş kotla felan herbişeyle giyilir gibi gibi :26:
hem ayağımda da kötü durmadı diğeri gibi, durmamış dimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…