hergün dükkandan gelse var ya 10 günde 10 kilo alırım ağırlıklı olarak kebap dürüm filan var çünkü
bende öyle çok fazla yemiyorum ama şuan çok acıktım canım birsürü şey istiyokilo verdinmi canım yazın en güzeli karpuz peynir hardalı ne yapıcan yeşilliğe hasretim bende birsürü yeşillik alıcam artık protesto ediyorum eşimi kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar:79::80:
verdim 60 olmuşum, 59 a düşerim bu hafta eminimbende öyle çok fazla yemiyorum ama şuan çok acıktım canım birsürü şey istiyokilo verdinmi canım yazın en güzeli karpuz peynir hardalı ne yapıcan yeşilliğe hasretim bende birsürü yeşillik alıcam artık protesto ediyorum eşimi kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar:79::80:
verdim 60 olmuşum, 59 a düşerim bu hafta eminim
Salatanın sosu için lazım hardal
Ben de çıkıp iş yapıcam biraz, son 50 dk
öptüm sizi
günaaydıın canıım hadi tanışalım demenizi bekliyoduum
adım zeynep bursada yaşıyorum bulgaristan göçmeniyim
24 yaşındayım
muhasebeciyim aslında dış ticaret mezuyum
sonracımaa foto için face den çalayıım öyle koyayım
oyyyy fundiş gelmiş hoşgeldin cnm foto koydun mu acaba ben kaçırdım ben de isterim birlikte denk gelirsek bi gün(ki bu aralar çok zor bi ihtimal) mutlaka koy ok?? Belli ki düğün de tatil de güzel geçmiş ayy darısı bizim başımıza ya inş. biz de şöyle 3-5 gün bi yerlere kaçabiliriz. Ama bu aralar biraz zor heralde. Eşimin dükkan masrafları başladı üstüne alıyor ya dükkanı ruhsat falan bi sürü işlemler var baya da para tutuyor( Bi de yarın işn. bi aksilik olmazsa araba alıyoruz gerçi kayınpeder alıyor ama lpg taktırılacak onu biz yapıcaz ona da baya para gidecek. kemekrleri sıkma vakti geldi yani :)
Sirken geçmiş olsun cnm kaza geçirmişsiniz geç de olsa söyliyim dedim.
Zeynep merhaba hoşgeldin aramıza göçmenler çoğalıyor gitgide, foto da süper çok yakışmışsınız eşinle maşallah cnm
yaren senin ev işi günün bombası olmuş walla şok oldum okuyunca yaaaaaaa allah kolaylık versin cnm iyi ki ev sahibi kabul etmiş ya.
Ay başka kimlere yazcaktım yine unuttum. Öpüyorum hepinizi kızlar bugün buralardayım ben gelen olursa iki muhabbet ederiz :)))
hoşgeldin aramıza zeynep adaşız bende zeynep memnun oldum :)
sen de faceden bakıver canımoyyyy fundiş gelmiş hoşgeldin cnm foto koydun mu acaba ben kaçırdım ben de isterim birlikte denk gelirsek bi gün(ki bu aralar çok zor bi ihtimal) mutlaka koy ok?? Belli ki düğün de tatil de güzel geçmiş ayy darısı bizim başımıza ya inş. biz de şöyle 3-5 gün bi yerlere kaçabiliriz. Ama bu aralar biraz zor heralde. Eşimin dükkan masrafları başladı üstüne alıyor ya dükkanı ruhsat falan bi sürü işlemler var baya da para tutuyor( Bi de yarın işn. bi aksilik olmazsa araba alıyoruz gerçi kayınpeder alıyor ama lpg taktırılacak onu biz yapıcaz ona da baya para gidecek. kemekrleri sıkma vakti geldi yani :)
Sirken geçmiş olsun cnm kaza geçirmişsiniz geç de olsa söyliyim dedim.
Zeynep merhaba hoşgeldin aramıza göçmenler çoğalıyor gitgide, foto da süper çok yakışmışsınız eşinle maşallah cnm
yaren senin ev işi günün bombası olmuş walla şok oldum okuyunca yaaaaaaa allah kolaylık versin cnm iyi ki ev sahibi kabul etmiş ya.
Ay başka kimlere yazcaktım yine unuttum. Öpüyorum hepinizi kızlar bugün buralardayım ben gelen olursa iki muhabbet ederiz :)))
ikiben enkiden bahsediyodum bugün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?