2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm face'ten baktım daaaaa tatil fotoları yok ki orda

teşekkür ederimmm biraz zorlancaz walla ama napalım bu da geçerr
nigarcım babam daha iyi artık, fakat zayıfladı pek fazla yediklerinden vitamin vs. alamadığı için. inş. tamamen iyileşecek

hı bu arada öbür ayakkabılarına yorum yapamamıştım geç gördüm çünkü ama o kırmızılar da çok hoştu (benim için her ne kadar çok topuklu olsalar da) bunlar da güzelmiş güle güle kullan. ayakkabı da gayet iyi durmuş bence ayağında. öbüründe parmaklarının çizgileri üstten belli oluyordu ya o kısmı hiç beğenmemiştim. ben de dün alışveriş yaptım sonunda.
ama kocaaa avm'de bi kot bulamadım yaaa buz mavisi düz çok dar paça olmayan bi kot istiom alt tarafı çok şey mis istiom ( hıı kıskandım ben de aldıklarımı koyayım

şort ve ayakkabıyı dün aldım çantayı alalı baya oldu hatta eskimiş bile dikişi atmış önünde bu aralar sportikkkk takılıyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf0476.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf0477.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf0479.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 34
tatil fotoları için izin alıcak önce, ikna ederse eder o, herşeyi başaran kadın

ben de iade ederken çok üzüldüm, ama duruşu hoş değildi napim artık
şortuna bayıldımm, ayakkabılarının da rengine..güle güle kullan canım :))) eşine ne aldınız :1
dışarıdan biyerden bakarsın artık kot, lcw de güzel modeller vardı bulamadın mı :44:

yapar o yapaaaar
ya nigar bulamadım işte ağlıcaktım sinirimden belki 50 tane kot denemişimdir walla kocişe de bi gömlek bi kot aldık. adam ilk girdiği yerden aldı çıktı ben bütün mağazaları gezdim bi şey bulamadım sinir oldum. "kıskanma beni" diyor bi de gıcıkkk ama cnm şort ihtiyacın varsa sen de mutlaka bak o kadar rahat ki hiç böyle bi şort giymemiştim şimdiye kadar çok sevdimm ü

senin kociş yok mu yine ( hı bu arada leke'de var mıdır acaba güzel kot bir de oraya baksammm...

Son düzenleme:
hiç gitmedim lekeye kaç ay oluyo, ama inanılmaz indirimde kotlar şuan bi bak istersen canım
şorta bakıcam ben de lcw o dimmi?
eşim evde, vantilatör almış onu kurmaya çalışıyo

Son düzenleme:
hiç gitmedim lekeye kaç ay oluyo, ama inanılmaz indirimde kotlar şuan bi bak istersen canım
şorta bakıcam ben de lcw o dimmi?
eşim evde, vantilatör almış onu kurmaya çalışıyo

kolay gelsinnnn

lcw cnm evet. ben en iisi bi gün çarşıya çıkayım, ki bu sıcakta pek mümkün görünmüyor, leke'ye de uğrayayım. mısır yaptım az önce ilk defaaa. düdüklü patlıyordu az daha byaaa bi su fışkırdı kapağından düdük kısmından falan tırstım :122:

ee benim kociş bilgisayarın başından kalkana kadar bütün kızlar kaçmış kocişlerinin yanına:89: benim kide uyusun ancaa kıyamam masaj yap dedi yaparkende uyudu bazen çok kızsamda ona çok seviyorum bee

ee benim kociş bilgisayarın başından kalkana kadar bütün kızlar kaçmış kocişlerinin yanına:89: benim kide uyusun ancaa kıyamam masaj yap dedi yaparkende uyudu bazen çok kızsamda ona çok seviyorum bee

yok cnm buralardayız biz üf bu masaj işini ben sevmiyorum yolun sonu hep aynı yere bağlanıor :78:

yok bizde genelde zuzunun deyimiyle "randevuyla" sonuçlanır :78:
masaj dışında da, ben bazen sadece öpeyim isterim ama nedense hep devamı gelir :82:

bi benim kociş uyuyo heralde halbu ki ben devamı gelsin isterim:89::26: benim ki genellikle ya bilgisayarın başında oyun oynuyo yada uyuyo

bi benim kociş uyuyo heralde halbu ki ben devamı gelsin isterim:89::26: benim ki genellikle ya bilgisayarın başında oyun oynuyo yada uyuyo
sen onu zorla da olsa bi iki dışarı çıkmaya gezmeye alıştır canım. benim eşim de nişanlıyken çok oynardı nefret ederdim çok kızardım şimdi seni çok iyi anlıyorum yani. ama yapacak değişik bi şeyler farklı aktiviteler vs. bulursan ya da güzel bi film alıp evde bile izleseniz onun bilg.da olmasını az da olsa engellersin, bıraksın artık bu işleri çocuk musun derdim ben de eşie ama cidden yaa bildiğin çocuk gibi oynardı sabahtan akşama kadar

ayy neler yapıyorum bi bilsen adam banamısın demiyo kaldıramıyorum başından sırf bilgisayarda oyun oynucak diye haftalarca dışarı çıkartmadı beni çok sıkıldım hergün diyordum hadi çıkalım diye bana önceden söyle pat diye çıkamam dedi 2 gün sonrasına rezervasyon yaptırdım beyfendiye oyunda önemli işim var dedi çıkmadık ogünde en son hafta sonu küstü bana çocuk gibi saçma nedenden yemek yaptım 2 3 gün sonra beğendi akşam dışarı çıkartayım seni dedi sevindim gittiğimiz yerde tesadüf en yakın arkadaşıda oturmaya gelmiş başbaşa kalamadık yine film olayınıda denedim yok anacım işe yaramadı deli gibi para harcıyo bide kızıyorum ama nafile

ay mısır dedin de, burda var mı bilmiyorum ama bizim bulgaristanda mikrodalga mısırı var yaa çok pratik.. gidince sürüyle alıcam
böyle tereyağlı kağıt paketin içinde mısırlar hiç açmıyosun onu, mikrodalgaya atıyosun 3 dk ayarlıyosun sonra bi açıyosun kocaman şişko bi paket, kesenin ağzını kesiyosun taze taze sıcacık tereyağlı mısır süper yaa, bahartlısı var, sadesi var..burda da vardır belki, ben görmedim ama :26:

ay benimkisi de ikidebir masaj yap, sırtımı kaşı diye tutturur

masaj dışında da, ben bazen sadece öpeyim isterim ama nedense hep devamı gelir :82:

..
ay benim eşim vantilatöre neredeyse klima parası vermiş yaa yuh 260 küsür tl

sen bıkma cnm o bıkana kadar ısrarlarına devam et. gerekirse duygu sömürüsü yap çok mu fenayım tamam onun da hakkı bi şeylerle uğraşmak, zaman zaman vakit geçirmek, ama bu kadar yoğun olursa bi süre sonra evli miyiz neyiz bunu bile unutur insan

ayşam yeni yaptım bıcı bıcımı, albümü haber vereyim diye girdim :)))
giderim birazdan iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…