2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ii gecelr kızlar eve az önce geldim alisha çok teşekkür ederim. Arabanız hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan korusun güle güle binin. Kayınpederinmiş ama işiiz olduğunda çoğu zaman sizde kalır bizimki öyle. Kayınvalidem yılbaşında sıfır araç aldı ondan çok biz biniyoruz; güya biz de araba alacaktık ama hiç arabasız gibi değiliz ki

zuzu fotolarına ybakıp hemen yerime yatıyorum sabah kuzen alınacak yine yazokulna bırakılacak. iyi geceler herkeseee

teşekkürler canım yok kayınpeder alıyor ama kendine değil bize. yani araba bizim olacak, ihtiyaçları olursa onlar alacak ara sıra

bize de getirrrrrrrrrr

hey maşallah baya pahalı almış gerçekten vardı ma bi özelliği onun da güle güle serinleyin

bize de getirrrrrrrrrr

hey maşallah baya pahalı almış gerçekten vardı ma bi özelliği onun da güle güle serinleyin

bizim ev hiç ısınmıyo ben gece hala kalın pike örtüyorum üstüme ki haziran ortasına kadar bildiğiniz yorgan kullandım camlar açık yatamıyoruz kızlar bizim eve gelin ohh üfül üfül çok güzelll....

ay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zor klimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz

uyuyor kızım evt. eşimin teyzesi geldi bana kaynanamda geldi hmn ve yine bende kalıyor

iyi alıştı valla senin kaynanan kendi evi barkı yokmuş gibi aaa geliyosada huzur versin canım
üzme sen tatlı canını yavaş yavaş düzelir allahın izniyle herşey gönlüne göre olur inşallah

kızlar ben kaçayım ya saat kaç olmuş sabah kalkamıom yoksa herkese ii geceler yarın akşama doğru girebilirsem görüşrüzzzzzz

ay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zor klimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz

normalde istanbulda çok sıcak tatlım bizim evimiz çekmeköyde böyle etrafımız yeşil hep çok fazla villa var yüksek binalar olmadığı için rüzgarın önü kesilmiyor bide bizim ev hem bahçeli hemde tam yüksekte önümüzde evde yok çok rahatız hiç evden çıkasım gelmiyo valla

günaydın kızlar...

yorgunluktan ölüyorum. tam regl dönemime geldi bu taşınma işleri mahvoldum. dün eşim, ben ve bir arkadaşı evin nerdeyse tüm eşyalarını taşıdık. yatak ve mutfakta birkaç parça eşya kaldı o kadar. duş alıp yattığımızda saat 1'i geçiyordu. bugün de çok fenayım. bu hafta bitse artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…