ayşam yeni yaptım bıcı bıcımı, albümü haber vereyim diye girdim :)))
giderim birazdan iyi geceler
ayşam yeni yaptım bıcı bıcımı, albümü haber vereyim diye girdim :)))
giderim birazdan iyi geceler
fotolara bayılcım zuzucum...
ebrum niye sıkıldı canın
ii gecelr kızlar eve az önce geldim alisha çok teşekkür ederim. Arabanız hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan korusun güle güle binin. Kayınpederinmiş ama işiiz olduğunda çoğu zaman sizde kalır bizimki öyle. Kayınvalidem yılbaşında sıfır araç aldı ondan çok biz biniyoruz; güya biz de araba alacaktık ama hiç arabasız gibi değiliz ki
zuzu fotolarına ybakıp hemen yerime yatıyorum sabah kuzen alınacak yine yazokulna bırakılacak. iyi geceler herkeseee
ohhh sıhhatler olsun. ya bu sıcakta da randevu hiç çekilmiyor haaaklima da olmasa adamcağız çatlıcak yapmıorum diye
ay mısır dedin de, burda var mı bilmiyorum ama bizim bulgaristanda mikrodalga mısırı var yaa çok pratik.. gidince sürüyle alıcam
böyle tereyağlı kağıt paketin içinde mısırlar hiç açmıyosun onu, mikrodalgaya atıyosun 3 dk ayarlıyosun sonra bi açıyosun kocaman şişko bi paket, kesenin ağzını kesiyosun taze taze sıcacık tereyağlı mısır süper yaa, bahartlısı var, sadesi var..burda da vardır belki, ben görmedim ama :26:
ay benimkisi de ikidebir masaj yap, sırtımı kaşı diye tutturur
..
ay benim eşim vantilatöre neredeyse klima parası vermiş yaa yuh 260 küsür tl
bize de getirrrrrrrrrr
hey maşallah baya pahalı almış gerçekten vardı ma bi özelliği onun dagüle güle serinleyin
bizim ev hiç ısınmıyo ben gece hala kalın pike örtüyorum üstüme ki haziran ortasına kadar bildiğiniz yorgan kullandım camlar açık yatamıyoruz kızlar bizim eve gelin ohh üfül üfül çok güzelll....
uyuyor kızım evt. eşimin teyzesi geldi bana kaynanamda geldi hmn ve yine bende kalıyor
ay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zorklimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz
kızlar ben kaçayım ya saat kaç olmuşsabah kalkamıom yoksa herkese ii geceler yarın akşama doğru girebilirsem görüşrüzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?