2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıyamam yaa :26: keşke eşimi dinleseydim hiç taşınalım diye ısrar etmeseydim diyomusun yarenim
regl dönemimde ben el. süpürgesi açmam, taşınmak düşünemiyorum bile, birde havalar çok sıcakkk :18:

hoşbulduk tatlımm yok canım tatil fotosu henüz koymadım bugün bi kaçtane koymayı düşünüyorumgüle güle kullanın canım arabanızı ne marka aldı kayın pederin darısı bize olsun niyetliyiz ama bitürlü alamadık
nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştimeşin ne dedi ayakkabı alınca benimki çıldırıyoda
şort ve ayakkabıyı dün aldım çantayı alalı baya oldu hatta eskimiş bile dikişi atmış önünde bu aralar sportikkkk takılıyorum
şortuna bayıldım güle güle kullan canım
yerim ben seni
ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtırdeli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi
albüme foto koydummm

ay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zor klimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz
aynen durulmuyo klimasız öldük mahvolduk bura yanıyoantalyayla aynı

kıyamam canım ya keşşke bu kadar acele etmeseydin mahvettin kendini
bu arada herkese günaydınn amma kaynatmışınızdaha zuzunun fotolarına bakıcam sonunda koymuş

günaydıın canım
geçmiş olsuun o dönemde benim çok sancım hep yatarım kolumu kaldıramam
sen koca eşyaları taşımızsın
bu akşam bari çok yorma kendini

nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştimeşin ne dedi ayakkabı alınca benimki çıldırıyoda
krem rengi o Fundam pudra dolgu topuk da aldım ama geçen hafta, eşim kızdı biraz evet..ayakkabılıkta ayakkabısını koyacak yer bulamıyomuş, söyleniyo felan ama napim dayanamıyorum

ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtırdeli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi
ay süper fikir ben de alabilirim sevmiyorum çünkü sırtını kaşımayı, kaşımayınca da surat asıyo
aaaa yeterki sen iste canım ekliyim..

ohhh sıhhatler olsun. ya bu sıcakta da randevu hiç çekilmiyor haaa klima da olmasa adamcağız çatlıcak yapmıorum diye

ay valla yaa..klima olmasa bende yapmam heralde :))))

adam evi tutunca ,bi sürü işin içinde ilk önce yatak odasına klima taktırdı...

:26: kıyamam yaa (

yarenim hani öppücüümm eklemesek bu ekleyince hiçbişy valla

günaydın buarada

Kızlar gunaydınnnnnnnnnnn ssakin bir gun dilerim herkese...
bgn hiçbi iş yapamıcam regl oldum karnım ağrıyor uykumda var bgn çokkk

canım ben en başından bu eve taşınmak istememiştim zaten. eşime de kızmıştım acela hareket ediyorsun, karar veriyorsun diye. ben biraz daha bakma taraftarıydım ama eşim dinlemedi. servisi kapının önünden kalkıyor diye illa orayı istedi.

dün akşam yatmadan önce mutfağı yerleştirdim. bugün bizim odayı yerleştircem. hafta sonu dinlencem inşallah.

kaşıma aleti alsan da işe yaramaz canım, illa bizden isterler ben sana söyleyim.

günaydıın canım
geçmiş olsuun o dönemde benim çok sancım hep yatarım kolumu kaldıramam
sen koca eşyaları taşımızsın
bu akşam bari çok yorma kendini

sorma valla dün öğlen işyerinde üstüme geçmişti zaten. üstüne dün akşam o kadar yüklenince mahvoldum. ama yapmadan da duramıyorum napayım. biran önce bitsin istedik. hafta sonu hem taşınma işi hem de reglim biter dinlenirim diye düşünüyorum.

zuzummm baktım fotolarına pek güzel maşallah eşini de çekseydin de aldığın cicileri görseydik bunlar da öpücüklerin nasıl da kıymete bindirdin kendini. hızlı foto yükleyenlere bu kadar öpücük vermedik bak

onlarda benim kadar azar yemedi amaaa

Ay o sırt kaşıtma öldürüyo benii......"ohh oramı buramı aşaaaa yukarııı sağaaa hah orası"
Kardeşimdede vardı o huy ama o uykusu gelince kaşıtırdı ben kızardım gelmezdi yanıma, yada yalvarırdı falan...ondan yırttım derken eşim çıktı:86:

kaşıma işi yapmam ama pantolounun çektirir bana çeksene die
tartı bu sbh 500 gr eksik gösteriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zayıfladımmı ne

Funda eşimin dediği araba bu ... 2,500 değilmiş adam yanlış demiş bize

3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo

lada samara sanırım zuzum.. inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla

fundiş resmler çok hoş bebek :)

geçen yaz bulgaristanda arkadaşım bu arabanın aynısını 800 tl ye almıştı :26:

canım aslında 3000 lira iyi. ama tabii motoruna falan bakmak lazım, kaç kilometrede, temiz mi? biz burda bir uno almıştık ilk geldiğimizde 4500 tl.ye. dışı gıcır gıcırdı arabanın, motoru da temizdi ama bir arızası çıktı 500 tl. daha bayıldık. sonra da soğuduk arabadan sattık galeriye, ordan da şimdi kullandığımızı aldık 7500 tl'ye. iyi bir ustaya göstersin eşin. çünkü erkekler kendilerini araba konusunda uzman sanıyorlar, ben baktım temiz deyip çıkıyorlar işin içinden

hızlı hatunum fundam çok tatlı çıkmışın, fotolar çok hoş bunlar da senin

Eee tatlım sen sıfır arabaların orjinal sitelerindeki satış fiyatlarına bak 20-25 bine tekabül ediyor; ama burda aynı araba ötv si mtv si ekstra vergileri vs 40-45 bine geliyor. İnsan bunları bile bile alınca kendini bir tuhaf hissediyor ://

lada samara sanırım zuzum.. Inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla

fundiş resmler çok hoş bebek :)

skoda canım...92 model

:26::26::26::26:

valla canım sabah kapının önüne koymuş adam..eşim baksın diye...tabi dediğin gibi dışardan bişey anlaşılmazki

Fundammm resimler süper bebikimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…