kıyamam yaa :26: keşke eşimi dinleseydim hiç taşınalım diye ısrar etmeseydim diyomusun yarenimgünaydın kızlar...
yorgunluktan ölüyorum. tam regl dönemime geldi bu taşınma işleri mahvoldum. dün eşim, ben ve bir arkadaşı evin nerdeyse tüm eşyalarını taşıdık. yatak ve mutfakta birkaç parça eşya kaldı o kadar. duş alıp yattığımızda saat 1'i geçiyordu. bugün de çok fenayım. bu hafta bitse artık...
hoşbulduk tatlımm yok canım tatil fotosu henüz koymadım bugün bi kaçtane koymayı düşünüyorumoyyyy fundiş gelmiş hoşgeldin cnm foto koydun mu acaba ben kaçırdım ben de isterim birlikte denk gelirsek bi gün(ki bu aralar çok zor bi ihtimal) mutlaka koy ok?? Belli ki düğün de tatil de güzel geçmiş ayy darısı bizim başımıza ya inş. biz de şöyle 3-5 gün bi yerlere kaçabiliriz. Ama bu aralar biraz zor heralde. Eşimin dükkan masrafları başladı üstüne alıyor ya dükkanı ruhsat falan bi sürü işlemler var baya da para tutuyor( Bi de yarın işn. bi aksilik olmazsa araba alıyoruz gerçi kayınpeder alıyor ama lpg taktırılacak onu biz yapıcaz ona da baya para gidecek. kemekrleri sıkma vakti geldi yani :)
Sirken geçmiş olsun cnm kaza geçirmişsiniz geç de olsa söyliyim dedim.
Zeynep merhaba hoşgeldin aramıza göçmenler çoğalıyor gitgide, foto da süper çok yakışmışsınız eşinle maşallah cnm
yaren senin ev işi günün bombası olmuş walla şok oldum okuyunca yaaaaaaa allah kolaylık versin cnm iyi ki ev sahibi kabul etmiş ya.
Ay başka kimlere yazcaktım yine unuttum. Öpüyorum hepinizi kızlar bugün buralardayım ben gelen olursa iki muhabbet ederiz :)))
nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştimkızlaaar bu arada kırmızı topuklumu değiştirdim bu akşam, üzerine 20 tl daha bayılıp iki tane ayakkabı aldım
mağazadakiler bana gıcık olduu, ben de onlara amaa
vitrindeki ayakkabıların tümü 37 numara, farklı numara için depoya gidiyolar ve ben neredeyse tüm babetleri denedim
hepsi için depoya gidip baktılar getirdiler, ama ben napim yaa çalışma sistemleri gıcık
zaten ayakkabı kalmamış doğru düzgün yeni sezon gelecek diye elindekileri bitirmeye çalışıyolar e doğal olarak 36 kalmamış çoğunda, her modelden 1 tane geliyomuşşaka gibi
sadece dolgu topukların tüm numaraları var, e ben 1 tane almıştım dolgu topuk mecbur bitane daha aldım ve bitane mevsimlik almak zorunda kaldım.. onun da bordosunu beğenmiştim tabi ki "elimizde kalmadı" cevabını aldım yine
bunları aldım nasıl sizce, ikisi de çok rahat, kırmızısı keten gibi bişi, kumaş kotla felan herbişeyle giyilir gibi gibi :26:
hem ayağımda da kötü durmadı diğeri gibi, durmamış dimmi?
Eki Görüntüle 224467 Eki Görüntüle 224469 Eki Görüntüle 224471 Eki Görüntüle 224472
şortuna bayıldım güle güle kullan canımşort ve ayakkabıyı dün aldım çantayı alalı baya oldu hatta eskimiş bile dikişi atmış önündebu aralar sportikkkk takılıyorum
tatil fotoları için izin alıcak önce, ikna ederseeder o, herşeyi başaran kadın
ben de iade ederken çok üzüldüm, ama duruşu hoş değildi napim artık
şortuna bayıldımm, ayakkabılarının da rengine..güle güle kullan canım :))) eşine ne aldınız :1
dışarıdan biyerden bakarsın artık kot, lcw de güzel modeller vardı bulamadın mı :44:
ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtıray mısır dedin de, burda var mı bilmiyorum ama bizim bulgaristanda mikrodalga mısırı var yaa çok pratik.. gidince sürüyle alıcam
böyle tereyağlı kağıt paketin içinde mısırlar hiç açmıyosun onu, mikrodalgaya atıyosun 3 dk ayarlıyosun sonra bi açıyosun kocaman şişko bi paket, kesenin ağzını kesiyosun taze taze sıcacık tereyağlı mısır süper yaa, bahartlısı var, sadesi var..burda da vardır belki, ben görmedim ama :26:
ay benimkisi de ikidebir masaj yap, sırtımı kaşı diye tutturur
..
ay benim eşim vantilatöre neredeyse klima parası vermiş yaa yuh 260 küsür tl
albüme foto koydummm
aynen durulmuyo klimasız öldük mahvolduk bura yanıyoay süper yaaa İstanbul'da değil miydin cnm sen orası da sıcaktır yaa :44:
ne yazık ki Antalya'da böyl bi yer bulmak çok zorklimalar olmazsa bir bir ölüyüzzzzz
günaydın kızlar...
yorgunluktan ölüyorum. tam regl dönemime geldi bu taşınma işleri mahvoldum. dün eşim, ben ve bir arkadaşı evin nerdeyse tüm eşyalarını taşıdık. yatak ve mutfakta birkaç parça eşya kaldı o kadar. duş alıp yattığımızda saat 1'i geçiyordu. bugün de çok fenayım. bu hafta bitse artık...
günaydın kızlar...
deniz sen de foto eklesen, biz seni de görmedik hiç :))))
krem rengi o Fundamnigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştimeşin ne dedi ayakkabı alınca benimki çıldırıyoda
yerim ben seni
ay süper fikirayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtırdeli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi
aaaa yeterki sen iste canım ekliyim..
ohhh sıhhatler olsun. ya bu sıcakta da randevu hiç çekilmiyor haaaklima da olmasa adamcağız çatlıcak yapmıorum diye
günaydın kızlar...
kıyamam yaa :26: keşke eşimi dinleseydim hiç taşınalım diye ısrar etmeseydim diyomusun yarenim
regl dönemimde ben el. süpürgesi açmam, taşınmak düşünemiyorum bile, birde havalar çok sıcakkk :18:
hoşbulduk tatlımm yok canım tatil fotosu henüz koymadım bugün bi kaçtane koymayı düşünüyorumgüle güle kullanın canım arabanızı ne marka aldı kayın pederin darısı bize olsun niyetliyiz ama bitürlü alamadık
nigoş ayikkibilerinden pembişi çok beğendim ama kırmızıyı daha çok beğenmiştimeşin ne dedi ayakkabı alınca benimki çıldırıyoda
şortuna bayıldım güle güle kullan canım
yerim ben seni
ayy o huylarıdamı benziyo sürekli sırt kaşıtırdeli eder beni ona yıldönümünde sırt kaşıma aleti alıyım en iyisi
aynen durulmuyo klimasız öldük mahvolduk bura yanıyoantalyayla aynı
kıyamam canım ya keşşke bu kadar acele etmeseydin mahvettin kendini
bu arada herkese günaydınn amma kaynatmışınızdaha zuzunun fotolarına bakıcam sonunda koymuş
günaydıın canım
geçmiş olsuun o dönemde benim çok sancım hep yatarım kolumu kaldıramam
sen koca eşyaları taşımızsın
bu akşam bari çok yorma kendini
ay valla yaa..klima olmasa bende yapmam heralde :))))
adam evi tutunca ,bi sürü işin içinde ilk önce yatak odasına klima taktırdı...
:26: kıyamam yaa(
yarenim hani öppücüümmeklemesek bu ekleyince hiçbişy valla
günaydın buarada
kaşıma aleti alsan da işe yaramaz canım, illa bizden isterler ben sana söyleyim.
Sorma valla dün öğlen işyerinde üstüme geçmişti zaten. üstüne dün akşam o kadar yüklenince mahvoldum. Ama yapmadan da duramıyorum napayım. Biran önce bitsin istedik. Hafta sonu hem taşınma işi hem de reglim biter dinlenirim diye düşünüyorum.
Zuzummm baktım fotolarına pek güzel maşallahEşini de çekseydin de aldığın cicileri görseydik Bunlar da öpücüklerin Nasıl da kıymete bindirdin kendini. Hızlı foto yükleyenlere bu kadar öpücük vermedik bak
geçen yaz bulgaristanda arkadaşım bu arabanın aynısını 800 tl ye almıştı :26:Funda eşimin dediği araba bu ... 2,500 değilmiş adam yanlış demiş bize
3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo
Eki Görüntüle 224680
Funda eşimin dediği araba bu ... 2,500 değilmiş adam yanlış demiş bize
3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo
Eki Görüntüle 224680
geçen yaz bulgaristanda arkadaşım bu arabanın aynısını 800 tl ye almıştı :26:
lada samara sanırım zuzum.. Inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla
fundiş resmler çok hoş bebek :)
geçen yaz bulgaristanda arkadaşım bu arabanın aynısını 800 tl ye almıştı :26:
canım aslında 3000 lira iyi. Ama tabii motoruna falan bakmak lazım, kaç kilometrede, temiz mi? Biz burda bir uno almıştık ilk geldiğimizde 4500 tl.ye. Dışı gıcır gıcırdı arabanın, motoru da temizdi ama bir arızası çıktı 500 tl. Daha bayıldık. Sonra da soğuduk arabadan sattık galeriye, ordan da şimdi kullandığımızı aldık 7500 tl'ye. Iyi bir ustaya göstersin eşin. çünkü erkekler kendilerini araba konusunda uzman sanıyorlar, ben baktım temiz deyip çıkıyorlar işin içinden
Hızlı hatunum fundam çok tatlı çıkmışın, fotolar çok hoşBunlar da senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?