2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de çok beğenmiştim onu, verirken de üzüldüm çok
90 a almışım onu, değiştirdiğim ayakkabıların da dolgu topuk kırmızı 50, diğeri 60

yaa eltim aradı, cumartesi Bakırköy pazarna gidelim diye
ama bu hafta bize yine haftalık yok 80 tl bi param kaldı, onunla da gidilmez ki :18:
off hep böyle zamanıma denk geliyo zaten

yaa bu yöneticiler niye bana cevap vermiyo anlamıyorumkii yaaaa .(((funda , zuzu hanginiz müsaitseniz biriniz benim problemimi bide siz yazsanız yönetici kim varsa .profilimdeki albüme resim ekeyemiyorum, bide şu alttaki gülücükleri falan kullanamıyorum. curly ilgileniyomuş ama ben ulaşamıyorum ona. özel msj falan gönderemiyorum, site içi sorunlar bölümüne yazamıyorum site izin vermiyo. aayyy lütfen biriniz yazsın benim yerime , benimle irtibata geçsinler. bende rahat rahat resim ekleyeyim yaa (

az önce babam aradı onunla konuştuk; evde minik bir tatil krizleri var benden yardım istedi. Kardeşim bu yıl üniversite sınavına hazırlanacak bir yerlere gitmek gezmek istiyor. Geçen yıla kadar hep annem babam ben kardeşim giderdik. Bu yıl da annem babam kardeşim gidecekler ama kardeşim ben orda tek başıma sıkılırım ablam da yok diyormuş. Teyzemin kızı var kardeşimle emsal teyzeme teklif ettiler X i götürelim bizle gelebilir mi diye ama X de bu yıl sınava girdi tercih bekliyor teyzem bir yere kıpırdayamaz diyor ; babamlar da X in tercih tarihine göre ayarlamayı teklif ediyorlar ama son durum ne bilmiyorum. annem de güney çok sıcak ben oraya inemem diyormuş; annemle bir de ben konuşacam kardeşim için .

Son düzenleme:

neyse üzülme canım bunlarda güüzelhaftaya gidin paran olursa daha iyi olur

curly olmasa da başka birine at..ımmmm neydi adı :) dur bakayım...

aaaaa bizim buralara geliyosun :)))))) ayyyy bize gelirsin belkii .))))ayyy çokk komik olurrr :))) yıllardır burdan konuşuyoruz, yüzyüze gelmek :))))

canım valla benimlede ilgilenmiyolarbende kullanıcı adımı değiştirmek istemiştim kimse ilgilenmedivalla ya koyda senide görelim ben çok merak ettim seni

arsecim sitede yaşadığınız sorunlar bölümüne konu açtım. moderatör tarafından onaylanınca gösterilecekmiş. umarım çözerler biran önce.

canım bu şekilde çıkmıyo mu sende pencereler bi kontrol etsene :26: (kırpamadım da yaa, program yok bu pc de)

resimler aşağıya düşmüş

neyse üzülme canım bunlarda güüzelhaftaya gidin paran olursa daha iyi olur
bu hafta gitmem lazım gideceksem canım, haftaya işe başlıyo (yıllık izinde şimdi) annemden alırım artık, kadın isyan edecek zaten, evlisin hala ben veriyorum para sana diye

aaaaa bizim buralara geliyosun :)))))) ayyyy bize gelirsin belkii .))))ayyy çokk komik olurrr :))) yıllardır burdan konuşuyoruz, yüzyüze gelmek :))))
evet sizin oralara geliyorum arse :))

Eklentiler

• $adsız.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $1.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 37
dosyaları seçince, "dosyaları seç" butonunun yerine upload butonu geliyo, ona tıklıyosun, upload oluyolar, sonra da en alt sağdaki kırmızı "bitti" butonuna tıklıyosun okadar :26:

Nektarrr nasıl yaptın onuuu

Ay çok merak adiyorum resimli anlatımı nerden yağıyosun, onu da resimli anlatsan :)))))

yarenay teşekkür ederim inşallah sonuç çıkar . zuzu söylediğin isimler kendi konularıyla ilgileniyolarmış. öyle şans eseri birkaç yöneticiye yazdım, herkesin ilgi yerine göre sorumluluğu armış. bu tarz teknik konularlada curly ilgileniyomuş. ama oda sağolsun hiiiçç tepki vermedi. ayyy biz burda tanışalı ne kadar olduukii , 2 yıl olmuştur dimi ? nişanlılıktan itibaren falan başladık oooo olmuşşş :))nektar çıkmıyo bende öyle sayfa (

Nektarrr nasıl yaptın onuuu

Ay çok merak adiyorum resimli anlatımı nerden yağıyosun, onu da resimli anlatsan :)))))
paintle yapıyorum zuzum fırçayla yazdım üstüne
sayfayı olduğu gibi kopyaliycaksan şimdi misal Print Screen tuşuna bas
sonra painti aç, ctrl + V yap resim oraya kopyalanacak, sonra da soldan yaz çiz
üst soldan Dosya/ farklı kaydet de istediğin yere kaydet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…