yavrumnigoşşş
aynensıkılıyorum.... yorgunum.... uykum var.... hadi bitsin artık bugün...
ben de çok beğenmiştim onu, verirken de üzüldüm çoksen kırmızı ayakkabıyı vermişin dimi canım doğru anladım dimi ben onu görmüştüm çok beğenmiştim ne kadara almıştın nigar:26:yerine aldıklarındanda topuklu olanı beğendim güle güle giy
ben de çok beğenmiştim onu, verirken de üzüldüm çok
90 a almışım onu, değiştirdiğim ayakkabıların da dolgu topuk kırmızı 50, diğeri 60
Yaa eltim aradı, cumartesi bakırköy pazarna gidelim diye
ama bu hafta bize yine haftalık yok80 tl bi param kaldı, onunla da gidilmez ki :18:
Off hep böyle zamanıma denk geliyo zaten
yaa bu yöneticiler niye bana cevap vermiyo anlamıyorumkii yaaaa .(((funda , zuzu hanginiz müsaitseniz biriniz benim problemimi bide siz yazsanız yönetici kim varsa .profilimdeki albüme resim ekeyemiyorum, bide şu alttaki gülücükleri falan kullanamıyorum. Curly ilgileniyomuş ama ben ulaşamıyorum ona. özel msj falan gönderemiyorum, site içi sorunlar bölümüne yazamıyorum site izin vermiyo. Aayyy lütfen biriniz yazsın benim yerime , benimle irtibata geçsinler. Bende rahat rahat resim ekleyeyim yaa(
aaaaa bizim buralara geliyosun :)))))) ayyyy bize gelirsin belkii .))))ayyy çokk komik olurrr :))) yıllardır burdan konuşuyoruz, yüzyüze gelmek :))))ben de çok beğenmiştim onu, verirken de üzüldüm çok90 a almışım onu, değiştirdiğim ayakkabıların da dolgu topuk kırmızı 50, diğeri 60 yaa eltim aradı, cumartesi Bakırköy pazarna gidelim diyeama bu hafta bize yine haftalık yok 80 tl bi param kaldı, onunla da gidilmez ki :18 ff hep böyle zamanıma denk geliyo zaten
yok zuzu 3 kişiye attım hala bişey yok. yazdıklarımdan bitanesi curly ilgileniyo ona haber verdim dedi. ama ne ses var ne seda. bende yazamıyorum işte.curly olmasa da başka birine at..ımmmm neydi adı :) dur bakayım...
yaa bu yöneticiler niye bana cevap vermiyo anlamıyorumkii yaaaa .(((funda , zuzu hanginiz müsaitseniz biriniz benim problemimi bide siz yazsanız yönetici kim varsa .profilimdeki albüme resim ekeyemiyorum, bide şu alttaki gülücükleri falan kullanamıyorum. Curly ilgileniyomuş ama ben ulaşamıyorum ona. özel msj falan gönderemiyorum, site içi sorunlar bölümüne yazamıyorum site izin vermiyo. Aayyy lütfen biriniz yazsın benim yerime , benimle irtibata geçsinler. Bende rahat rahat resim ekleyeyim yaa(
yaa bu yöneticiler niye bana cevap vermiyo anlamıyorumkii yaaaa .(((funda , zuzu hanginiz müsaitseniz biriniz benim problemimi bide siz yazsanız yönetici kim varsa .profilimdeki albüme resim ekeyemiyorum, bide şu alttaki gülücükleri falan kullanamıyorum. curly ilgileniyomuş ama ben ulaşamıyorum ona. özel msj falan gönderemiyorum, site içi sorunlar bölümüne yazamıyorum site izin vermiyo. aayyy lütfen biriniz yazsın benim yerime , benimle irtibata geçsinler. bende rahat rahat resim ekleyeyim yaa(
aaaaa bizim buralara geliyosun :)))))) ayyyy bize gelirsin belkii .))))ayyy çokk komik olurrr :))) yıllardır burdan konuşuyoruz, yüzyüze gelmek :))))
canım bu şekilde çıkmıyo mu sende pencereler bi kontrol etsene :26: (kırpamadım da yaa, program yok bu pc de)yaa bu yöneticiler niye bana cevap vermiyo anlamıyorumkii yaaaa .(((funda , zuzu hanginiz müsaitseniz biriniz benim problemimi bide siz yazsanız yönetici kim varsa .profilimdeki albüme resim ekeyemiyorum, bide şu alttaki gülücükleri falan kullanamıyorum. curly ilgileniyomuş ama ben ulaşamıyorum ona. özel msj falan gönderemiyorum, site içi sorunlar bölümüne yazamıyorum site izin vermiyo. aayyy lütfen biriniz yazsın benim yerime , benimle irtibata geçsinler. bende rahat rahat resim ekleyeyim yaa(
bu hafta gitmem lazım gideceksem canım, haftaya işe başlıyo (yıllık izinde şimdi) annemden alırım artık, kadın isyan edecek zaten, evlisin hala ben veriyorum para sana diyeneyse üzülme canım bunlarda güüzelhaftaya gidin paran olursa daha iyi olur
aaaaa bizim buralara geliyosun :)))))) ayyyy bize gelirsin belkii .))))ayyy çokk komik olurrr :))) yıllardır burdan konuşuyoruz, yüzyüze gelmek :))))
ben de 2 gün önce çizelge için yaGmurluk'a attım mesaj, hemen geri döndü :)))Valla ben kazen varkene atmıştım ona mesaj..geri döndü bana:44:
ben de 2 gün önce çizelge için yaGmurluk'a attım mesaj, hemen geri döndü :)))
paintle yapıyorum zuzum fırçayla yazdım üstüneNektarrr nasıl yaptın onuuu
Ay çok merak adiyorum resimli anlatımı nerden yağıyosun, onu da resimli anlatsan :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?