2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay ben çok ilgili değilim arabalarla, araştırmışlığım yoktur
ama bu yaz (40 gün kalmıştım) bulgarsitandayken arkadaşım lacivert süper bi araba aldı, deri koltuklar felan bayılmıştım o arabaya ve sadece 6 bin tl ye.. niye türkiyede bukadar uçuk fiyat farkı var ya :26:

valla baya ucuzmuş ama km falan kaç acaba canım sonradan size sıkıntı çıkarmasın zuzum bence acele etmeyin almışken biraz daha iyi bişey alın çünkü eski model arabalar çok sorun çıkarıyo masrafı çok oluyo
lada samara sanırım zuzum.. inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla

fundiş resmler çok hoş bebek :)
teşekkürler canım
hepsini koyamadım yarenim kusura bakmayın eşime söz verdim:26:beğenmenize sevindim

sağol hayatım senin resimlerde çok hoş çok beğendim

bende aynı şeye sinir oluyorum
ötv falan yüklüyolar orasıyla aradaki fark neredeyse 2 katı oluyo hatta bazılarında daha da fazla

Ya zaten eşim clıo falan bakıyodu...aldımı düzgün bişey istiyo ama şuan onu alamayız....tutturdu ya motor ya araba...
Anası ucuz parçalı bi araba alın diyo...şahinmidir nedir, misal ondan...bişey olsada ucuz olsun parçası diyo....

Eşimin önceki arabası ,parçası pahalıymış...k.validem kızıyo 15 bini çöpe attık diyo
arabanın 2 kere motoru yanmıştı

funda fotolar çok güzel bayıldıım
ah ah şimdi denizde olmak vardı :97:

evet annesi haklı parçası ucuz olması önemlihayırlısı olsun zuzum bizde çok istiyoruz araba bakalım artık kısmet ne zamana
funda fotolar çok güzel bayıldıım
ah ah şimdi denizde olmak vardı :97:

teşekkürler canım

günaydın kızlarrrrr funda fotolara bayıldım , hemen gelip baktım :)))herkes iyimi ? ne var ne yok ? işlerden yne arada bir yazmaya çalışıyorum:))

Plakasını aldım :) takipçi arkime sorgulatcam çalıntı malıntı yada hacizli falan olmasın

bu ülke bu kadar hortuma rağmen nasıl ayakta duruyor sanıyorsun hep böyle vergilerle. Aldığımız elektronik eşyalar da aynı şekilde; bu aralar çok fazla televizyonla ilgili olduğumuzdan biliyorum markaların hem eski modellerini faza tutulmayan modellerini getiriyorlar hem de çok çok yeni teknoloji gibi uçuk fiyat biçiyorlar;okumasak dünyanın diğer tarafında neler oluyor bilmesek yutturacaklar bizim akıllı insanlarımız da yeni teknoloji aldık sanarak bayılıyorlar o kadar parayı veya veriyorlar 10-12 takside :) hiç telekomdan gelen faturalarınıza bakıyor musunuz? Avizeyi kaldırmam hep aileler bizi arar biz de zaten cep teelfonlarını kullanırız adsl için aldık hattı zaten. fatura gelir doğru dürüst konuşma yapılmamıştır ama 25-27 filan... Yazık günah...

evet canım boşyere tel faturası ödüyoruz bizde sırf internet için

zuzum eğer biz gezmeyi seveirz arabadan hiç inmeyiz diyorsanız dizel alın; çünkü benzin de almış başını gidiyor. şimdi diyeceksin ki dizel de benzine yaklaştı ne fark var? dizel araçlar km de daha az yakıt yakıyorlar ama benzinliler öyle değil malesef...Kyınvalidem yılbaşında sıfır almıştı bizde oluyor genelde araba; dizel; o kadar yol gidiyorz gösterge yerinden kıpırdamamış oluyor.

yok zuzu bizde işler bitmez ben buna kanaat getirdim :)) funda YÖNETİCİLER HALA BENİM SORUNUMLA İLGİLENMEDİKLERİ İÇİN HİÇBİRŞEY YAPAMIYORUM (

sıkılıyorum.... yorgunum.... uykum var.... hadi bitsin artık bugün...

aynen canım, ttnet'e gıcık durumdayım ben zaten daha altı çizilecek okadar çok şey var ama maalesef dile getirince de hiç bişi değişmiyo.. yazık günah hakkaten

sen kırmızı ayakkabıyı vermişin dimi canım doğru anladım dimi ben onu görmüştüm çok beğenmiştim ne kadara almıştın nigar:26:yerine aldıklarındanda topuklu olanı beğendim güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…