ay ben çok ilgili değilim arabalarla, araştırmışlığım yokturEee tatlım sen sıfır arabaların orjinal sitelerindeki satış fiyatlarına bak 20-25 bine tekabül ediyor; ama burda aynı araba ötv si mtv si ekstra vergileri vs 40-45 bine geliyor. İnsan bunları bile bile alınca kendini bir tuhaf hissediyor ://
valla baya ucuzmuş ama km falan kaç acaba canım sonradan size sıkıntı çıkarmasın zuzum bence acele etmeyin almışken biraz daha iyi bişey alın çünkü eski model arabalar çok sorun çıkarıyo masrafı çok oluyoFunda eşimin dediği araba bu ... 2,500 değilmiş adam yanlış demiş bize
3,500 müş eşim diyo 3,000 den fazla vermem...tabiş daha tartışma masasında şuan onay vermedim ben ama alcam diyo
Eki Görüntüle 224680
teşekkürler canımlada samara sanırım zuzum.. inş alırsınız insanın kendi arabası gibisiyok walla
fundiş resmler çok hoş bebek :)
hepsini koyamadım yarenim kusura bakmayın eşime söz verdimcanım aslında 3000 lira iyi. ama tabii motoruna falan bakmak lazım, kaç kilometrede, temiz mi? biz burda bir uno almıştık ilk geldiğimizde 4500 tl.ye. dışı gıcır gıcırdı arabanın, motoru da temizdi ama bir arızası çıktı 500 tl. daha bayıldık. sonra da soğuduk arabadan sattık galeriye, ordan da şimdi kullandığımızı aldık 7500 tl'ye. iyi bir ustaya göstersin eşin. çünkü erkekler kendilerini araba konusunda uzman sanıyorlar, ben baktım temiz deyip çıkıyorlar işin içinden
hızlı hatunum fundam çok tatlı çıkmışın, fotolar çok hoşbunlar da senin
skoda canım...92 model
:26::26::26::26:
valla canım sabah kapının önüne koymuş adam..eşim baksın diye...tabi dediğin gibi dışardan bişey anlaşılmazki
Fundammm resimler süper bebikimmm
funda resimlerinize bayıldım tam tatil olmuş deniz kum güneş :)
ay ben çok ilgili değilim arabalarla, araştırmışlığım yoktur
ama bu yaz (40 gün kalmıştım) bulgarsitandayken arkadaşım lacivert süper bi araba aldı, deri koltuklar felan bayılmıştım o arabaya ve sadece 6 bin tl ye.. niye türkiyede bukadar uçuk fiyat farkı var ya :26:
evet annesi haklı parçası ucuz olması önemliYa zaten eşim clıo falan bakıyodu...aldımı düzgün bişey istiyo ama şuan onu alamayız....tutturdu ya motor ya araba...
Anası ucuz parçalı bi araba alın diyo...şahinmidir nedir, misal ondan...bişey olsada ucuz olsun parçası diyo....
Eşimin önceki arabası ,parçası pahalıymış...k.validem kızıyo 15 bini çöpe attık diyo
arabanın 2 kere motoru yanmıştı
funda fotolar çok güzel bayıldıım
ah ah şimdi denizde olmak vardı :97:
günaydın kızlarrrrr funda fotolara bayıldım , hemen gelip baktım :)))herkes iyimi ? Ne var ne yok ? Işlerden yne arada bir yazmaya çalışıyorum:))
günaydın kızlarrrrr funda fotolara bayıldım , hemen gelip baktım :)))herkes iyimi ? ne var ne yok ? işlerden yne arada bir yazmaya çalışıyorum:))
ay ben çok ilgili değilim arabalarla, araştırmışlığım yoktur
ama bu yaz (40 gün kalmıştım) bulgarsitandayken arkadaşım lacivert süper bi araba aldı, deri koltuklar felan bayılmıştım o arabaya ve sadece 6 bin tl ye.. niye türkiyede bukadar uçuk fiyat farkı var ya :26:
Plakasını aldım :) takipçi arkime sorgulatcam çalıntı malıntı yada hacizli falan olmasın
bu ülke bu kadar hortuma rağmen nasıl ayakta duruyor sanıyorsun hep böyle vergilerle. Aldığımız elektronik eşyalar da aynı şekilde; bu aralar çok fazla televizyonla ilgili olduğumuzdan biliyorum markaların hem eski modellerini faza tutulmayan modellerini getiriyorlar hem de çok çok yeni teknoloji gibi uçuk fiyat biçiyorlar;okumasak dünyanın diğer tarafında neler oluyor bilmesek yutturacaklar bizim akıllı insanlarımız da yeni teknoloji aldık sanarak bayılıyorlar o kadar parayı veya veriyorlar 10-12 takside :) hiç telekomdan gelen faturalarınıza bakıyor musunuz? Avizeyi kaldırmam hep aileler bizi arar biz de zaten cep teelfonlarını kullanırız adsl için aldık hattı zaten. fatura gelir doğru dürüst konuşma yapılmamıştır ama 25-27 filan... Yazık günah...
aynen canım, ttnet'e gıcık durumdayım ben zatenbu ülke bu kadar hortuma rağmen nasıl ayakta duruyor sanıyorsun hep böyle vergilerle. Aldığımız elektronik eşyalar da aynı şekilde; bu aralar çok fazla televizyonla ilgili olduğumuzdan biliyorum markaların hem eski modellerini faza tutulmayan modellerini getiriyorlar hem de çok çok yeni teknoloji gibi uçuk fiyat biçiyorlar;okumasak dünyanın diğer tarafında neler oluyor bilmesek yutturacaklar bizim akıllı insanlarımız da yeni teknoloji aldık sanarak bayılıyorlar o kadar parayı veya veriyorlar 10-12 takside :) hiç telekomdan gelen faturalarınıza bakıyor musunuz? Avizeyi kaldırmam hep aileler bizi arar biz de zaten cep teelfonlarını kullanırız adsl için aldık hattı zaten. fatura gelir doğru dürüst konuşma yapılmamıştır ama 25-27 filan... Yazık günah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?