2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz de 2 hafta önceydi; eşimin annesinin halası var kadın 80 yaşında çok hasta pazar günüydü markete filan uğradık baya meyve aldık hatta ananemizi de aldık gittik zile bastık içerden süpürge sesi geliyor açılmadı kapı. Sonra süpürge sesi kesildi kapıdan ananeyle benim sesim eminim duyulmuştur. Anne babası pzar günü de çalışıyorlar. eşim herhalde zilin sesini duymadılar diye telefonlarını aradı dışarda; genç kız bir torunu var 25-26 yaşında eşime X abi şu an temizlik yapıyorum başka zaman gelin demiş kapatmış. şok oldum yaa; amacımız belli hasta ziyareti ve biz çalıştığımız için pazar günümüzden 15 dk ayırıp gitmişiz kabul etmedi. Ananemiz baya üzüldü bu kız hep böyle yapıyor bir daha gelmeyin dedi. Eşim de çok üzüldü halayı bir daha ne zaman görebilirim dedem çok tembihlemişti halanızı yalnız bırakmayın onla ilgilenin diye..

canım bence de müdahale et bu olaya. bu kadar oyuna düşkün olması hiç iyi değil. bilgisayarı elinden alacak birşey bulman lazım. ne bileyim bozsan, üstüne yanlışlıkla (!) birşeyler döksen, belki birkaç gün uzak kalsa iyi olur???

neler ucuz mesela canım ..ben kıbrısı çok merak ediyorum görmek istiyorum orayı

annemin söylediğine göre, tabii o İzmir'le kıyaslıyor, domates, patlıcan, şeker falan daha ucuzmuş. Kıbrıs gezmek için güzel bir yer canım. çok güzel tarihi yerleri var. ama iş burda yaşamak olunca durum değişiyor. Ben Girne'yi severim mesela, İzmir'i andırır biraz en azından sahili falan var. Lefkoşa'ya göre daha hareketli, daha canlı bir yer. Lefkoşa tam memur ve emekli şehri. genel itibariyle sessiz, sakin bir yer. insanın ruhunu yaşlandıracak kadar sakin

bozsam koşa koşa gider yaptırır iki gün önce oyun için 300 lira para harcadı resmen ya 2 binlirayı aşmıştır bugüne kadar oyun için harcadığı para
bide benim eişm bi garip tatlım kendine hiç laf söz söyletmez bar bar bağırır böyle değildi bu adam ya başa çıkamıyoruz valla

ailesi de mi söz geçiremiyor canım bu konuda? annesi, abileri falan ağırlığını koysa biraz. evli barklı adamsın, karınla ilgilen oyunla ilgileneceğine deseler??? işe yaramaz mı??? ne zamandan beri bu kadar yoğun oynuyor?

siz lefkoşadaydınız dimi canım peki girne ile lefkoşa arası uzakmı??

Ay kapıdan misafir mi çevrilirmiş:26:

Hadi süpürge sesini duymasanız, dicemki belki soyunuktu hani ağda falan yapıyodur ondan almamıştır içeri...ama süpürge sesi ve temizlik bahanesi:26: çok ayıp yaa...

Işte oyun yüzünden agresifleşiyodur..bencede bi psikolağa falan gitseniz, ama kabul etmez dimmi:26: Ne alaka diye savunur kendini:26:

tatlım annesi biraz pasif yani oğluna söz geçirme konusunda ama büyük abisi çok baskın benim hatrıma susuyormuş geçen gün konuştuk daha eşine karşı küçük düşmesin diye ben ağırlığımı koymuyorum diyor...ama onunda sabrı taşmak üzere belli ki bundan bi kaç ay önce tartıştılar okul yüzünden eşimin sınav sonuçları çok kötüydü eşimde vurdu kapıyı çıktı ben üzülünce bayılıyorum ogünde bayıldım abim çok üzüldü ben rahatsızlanınca o olaydan sonra eşim kendini odaya kapattı salona uğramaz oldu oyuna başladı şimdide başından kaldıramıyorum herkes diyo oğlum gel salona diye 5 dakika duruyo yine odaya geçiyo

kayınvalidem daha önce bahsetmişti Çiğdem biraz tuhaf bir kızdır hiç eve gittiğimizde hoşgeldiniz demez; girer odasına hiç çıkmaz diye. bir zamanlar benim büyük görümce de öyleydi ama problemleri olan biriydi; nişanlısıyla filan ayrılmıştı. Belki mizacı öyledir dediğimde kafasının tuttuğu insanlara çok iyi davranır ama demişti. Çok garip geldi.

siz lefkoşadaydınız dimi canım peki girne ile lefkoşa arası uzakmı??

canım çok uzak sayılmaz aslında yarım saatlik yol var aramızda. bazen hafta sonları falan kaçıyoruz. ama zaten hafta içi çalışıp hafta sonu temizlik, alışveriş ve dinlenmeye çalışmakla geçirdiğimizden sık sık gidemiyoruz.

sen biraz işve, cilve yapsan, naz yapsan, baştan çıkarsan mesela

acomert anlattıklarına göre durum ciddi; oyun onu şiddete sürüklüyor ve bağımlılık yapmış. Bir an evvel psikologa götürmek için onu ikna etmelisin ve ailesinden de ikna konusunda yardım istemelisin.

ayy yapmazmıyım hiç ya neler neler yapıyorum...:89::89:
bence ben geçen sene kullandığı ilaca başlatayım eşime düzenli her akşam kullansın belki bi faydası olur geçen sene bi ara yine böyle dellendiydi sinirleri gergindi ayrılıcaktık nerdeyse ilaca başladı düzeldi 3 ay filan kullandı normaldi herşey .abisiyle tartıştıktan sonra garipleşti yine...bide bazen tartışıyoruz ya mesela hep senin yüzünden filan diyo bana çok gücüme gidiyoben yapıyormuşum herşeyi ona göre kendisinin yüzünden halbuki o düzgün davransa ağzımı açıp tek kelime etmem zaten herşeye kulp bulan biri değilimdir ki sessizimdir sakinimdir sabrım nadir taşar bana çok konuşma filan demeye başladı son zamanlarda bazen düşünüyorum çok mutsuz oluyorum sonuçta ben ani bi kararla onlara yerleştim ve düğünümüz oldu dün akşam gerçekten çok mutsuzdum gece bile kalktım ağladım kaldıramıyormu bu evlilik işini diye ama bazende o kadar iyi oluyor ki çocuk gibi böyle onu seviyim şımartıyım istiyo anlam veremiyorum....

antidepresanlar çok ciddi ilaçlardır kafaya göre başlanıp öyle pat diye bırakılmazmış. Bir dönem yanımda çalışan problemli bir kız vardı o da antidepresan kullanıyordu baya araştırmıştım o zaman. Antidepresanlar kademe kademe bırakılırmış örneğin günde 1 tane mi lıyorsun bırakmak istedigin zaman günde yarım alırmışsın sonra belli bir süre sonra 2 günde yarım alırmşsın vs. doktorla konuşmadan antidepresana başlatma derim.

geçen sene doktor vermişti ona anti depresanı hafif bi ilaç okudum internetten bende off ne biliyim ya moralim bozuk valla evden çıkarken akşam dışarı çıkalım aşkım sende dedi iyi olur dedim yorgunum diye oturmaz inşallah bilgisayarın başına daha çok yoruluyo bilgisayarın başında

canım yaşı kaçtı eşinin ,askerliği var diyosun...genelde erkekler askerlikten sonra ağırbaşlı olular, anca ozaman dank eder bişeyler...
şu cuma saatinde mübarek günde bol bol dua et, sabır dile....
Daha yeni evlisiniz yaşı da küçük heralde e bide askerlik var daha...bence düzelmicek bişey değil, en fazla askerden sonra aklı başına gelir...zaten askerde oynayamaz...askerden sonra da oyunu hatırlatmayın yeter...

22 yaşında daha okul var askerlik var bazen babama kızdığımdan daha fazla kızıyorum evliliğe daha iyi hazır olurduk bana sahip çıksaydı off çok bunaldım şu günlerde...düzelicek diyor abisi annesi filanda abisi bende öyleydim onun yaşında fevri davranıyordum sonra dank etti kafama bazı şeyler şimdi kırdığım insanlardan özürdilesemde eskiye döndüremem keşke yapmasaydım diyorum diyor arada hep ben yıpranıyorum çok üzülüyorum hassas biriyim kafama takar düşünür kendime yaparım son zamanlarda farkına vardım ki artık eşime karşı susamıyorum sabrım taşmış durumda bide ayrı evde olsak bu kadar olmaz belki çünkü bi evin sorumluluğunu tamamen o üstlenmiş olucako zaman şimdi eve abileri bakıyo kendiside çalışıyo nasılsa biraz rahat davranıyo maddi manevi ayrı eve çıksak ben çok bocalarım çünkü okul ev çok zor...offf oofffff

daha yaşı küçükmüş ya anne babaların hatalarını çocuklar çekiyoallah yardımcın olsun canım ya bugün bol bol dua et ben yemeğe geçiyorum gelicem ok

hayır hayır...bence şuan zamanı değil ayrı evin...daha çok bocalar, daha çok yıpranırsınız...
Bence askerliğini bitirsin aklı başına gelir...askerden sonra bi düzen kurarsınız..ama şimdi ayrı ev daha olumsuz etkiler durumunuzu...

Bence iyi düşün, ben iyi düşünüyorum sizin hakkınızda canım...daha tam oturmamış bazı şeyler , sorun bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…