canım çok dengesiz burası ya. bazı şeyler daha ucuz, bazıları da çok pahalı. acayip bir yer çözemedim daha
ay oyun için gitmez psikolaga ama geçen sene antidepresan kullanıyodu başlasam mı ki yine ben o ilaca artık ben başlıcam ilaca nerdeyse sinir hastası oldum koca koca adamlar oynuyo ya bütün arkadaşları oyundan 30 35 yaşında resmen
neler ucuz mesela canım ..ben kıbrısı çok merak ediyorum görmek istiyorum orayı
annemin söylediğine göre, tabii o İzmir'le kıyaslıyor, domates, patlıcan, şeker falan daha ucuzmuş. Kıbrıs gezmek için güzel bir yer canım. çok güzel tarihi yerleri var. ama iş burda yaşamak olunca durum değişiyor. Ben Girne'yi severim mesela, İzmir'i andırır biraz en azından sahili falan var. Lefkoşa'ya göre daha hareketli, daha canlı bir yer. Lefkoşa tam memur ve emekli şehri. genel itibariyle sessiz, sakin bir yer. insanın ruhunu yaşlandıracak kadar sakin
ailesi de mi söz geçiremiyor canım bu konuda? annesi, abileri falan ağırlığını koysa biraz. evli barklı adamsın, karınla ilgilen oyunla ilgileneceğine deseler??? işe yaramaz mı??? ne zamandan beri bu kadar yoğun oynuyor?
Ay kapıdan misafir mi çevrilirmiş:26:
Hadi süpürge sesini duymasanız, dicemki belki soyunuktu hani ağda falan yapıyodur ondan almamıştır içeri...ama süpürge sesi ve temizlik bahanesi:26: çok ayıp yaa...
siz lefkoşadaydınız dimi canım peki girne ile lefkoşa arası uzakmı??
tatlım annesi biraz pasif yani oğluna söz geçirme konusunda ama büyük abisi çok baskın benim hatrıma susuyormuş geçen gün konuştuk daha eşine karşı küçük düşmesin diye ben ağırlığımı koymuyorum diyor...ama onunda sabrı taşmak üzere belli ki bundan bi kaç ay önce tartıştılar okul yüzünden eşimin sınav sonuçları çok kötüydü eşimde vurdu kapıyı çıktı ben üzülünce bayılıyorum ogünde bayıldım abim çok üzüldü ben rahatsızlanınca o olaydan sonra eşim kendini odaya kapattı salona uğramaz oldu oyuna başladı şimdide başından kaldıramıyorumherkes diyo oğlum gel salona diye 5 dakika duruyo yine odaya geçiyo
canım çok uzak sayılmaz aslında yarım saatlik yol var aramızda. bazen hafta sonları falan kaçıyoruz. ama zaten hafta içi çalışıp hafta sonu temizlik, alışveriş ve dinlenmeye çalışmakla geçirdiğimizden sık sık gidemiyoruz.
sen biraz işve, cilve yapsan, naz yapsan, baştan çıkarsan mesela
ayy yapmazmıyım hiç ya neler neler yapıyorum...:89::89:
Bence ben geçen sene kullandığı ilaca başlatayım eşime düzenli her akşam kullansın belki bi faydası olur geçen sene bi ara yine böyle dellendiydi sinirleri gergindi ayrılıcaktık nerdeyse ilaca başladı düzeldi 3 ay filan kullandı normaldi herşey .abisiyle tartıştıktan sonra garipleşti yine...bide bazen tartışıyoruz ya mesela hep senin yüzünden filan diyo bana çok gücüme gidiyoben yapıyormuşum herşeyi ona göre kendisinin yüzünden halbuki o düzgün davransa ağzımı açıp tek kelime etmem zaten herşeye kulp bulan biri değilimdir ki sessizimdir sakinimdir sabrım nadir taşar bana çok konuşma filan demeye başladı son zamanlarda bazen düşünüyorum çok mutsuz oluyorum sonuçta ben ani bi kararla onlara yerleştim ve düğünümüz oldu dün akşam gerçekten çok mutsuzdum gece bile kalktım ağladım kaldıramıyormu bu evlilik işini diye ama bazende o kadar iyi oluyor ki çocuk gibi böyle onu seviyim şımartıyım istiyo anlam veremiyorum....
22 yaşında daha okul var askerlik var bazen babama kızdığımdan daha fazla kızıyorum evliliğe daha iyi hazır olurduk bana sahip çıksaydı off çok bunaldım şu günlerde...düzelicek diyor abisi annesi filanda abisi bende öyleydim onun yaşında fevri davranıyordum sonra dank etti kafama bazı şeyler şimdi kırdığım insanlardan özürdilesemde eskiye döndüremem keşke yapmasaydım diyorum diyor arada hep ben yıpranıyorum çok üzülüyorum hassas biriyim kafama takar düşünür kendime yaparım son zamanlarda farkına vardım ki artık eşime karşı susamıyorum sabrım taşmış durumda bide ayrı evde olsak bu kadar olmaz belki çünkü bi evin sorumluluğunu tamamen o üstlenmiş olucako zaman şimdi eve abileri bakıyo kendiside çalışıyo nasılsa biraz rahat davranıyo maddi manevi ayrı eve çıksak ben çok bocalarım çünkü okul ev çok zor...offf oofffff
22 yaşında daha okul var askerlik var bazen babama kızdığımdan daha fazla kızıyorum evliliğe daha iyi hazır olurduk bana sahip çıksaydı off çok bunaldım şu günlerde...düzelicek diyor abisi annesi filanda abisi bende öyleydim onun yaşında fevri davranıyordum sonra dank etti kafama bazı şeyler şimdi kırdığım insanlardan özürdilesemde eskiye döndüremem keşke yapmasaydım diyorum diyor arada hep ben yıpranıyorum çok üzülüyorum hassas biriyim kafama takar düşünür kendime yaparım son zamanlarda farkına vardım ki artık eşime karşı susamıyorum sabrım taşmış durumda bide ayrı evde olsak bu kadar olmaz belki çünkü bi evin sorumluluğunu tamamen o üstlenmiş olucako zaman şimdi eve abileri bakıyo kendiside çalışıyo nasılsa biraz rahat davranıyo maddi manevi ayrı eve çıksak ben çok bocalarım çünkü okul ev çok zor...offf oofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?