ay çok terbiyesiz bi kızmış yaabiz de 2 hafta önceydi; eşimin annesinin halası var kadın 80 yaşında çok hasta pazar günüydü markete filan uğradık baya meyve aldık hatta ananemizi de aldık gittik zile bastık içerden süpürge sesi geliyor açılmadı kapı. Sonra süpürge sesi kesildi kapıdan ananeyle benim sesim eminim duyulmuştur. Anne babası pzar günü de çalışıyorlar. eşim herhalde zilin sesini duymadılar diye telefonlarını aradı dışarda; genç kız bir torunu var 25-26 yaşında eşime X abi şu an temizlik yapıyorum başka zaman gelin demiş kapatmış.şok oldum yaa; amacımız belli hasta ziyareti ve biz çalıştığımız için pazar günümüzden 15 dk ayırıp gitmişiz kabul etmedi. Ananemiz baya üzüldü bu kız hep böyle yapıyor bir daha gelmeyin dedi. Eşim de çok üzüldü halayı bir daha ne zaman görebilirim dedem çok tembihlemişti halanızı yalnız bırakmayın onla ilgilenin diye..
canım eşin hiç evli bi insan gibi davranmıyo anlattıklarından anladığım kadarıyla :26: işin çok zor :/22 yaşında daha okul var askerlik var bazen babama kızdığımdan daha fazla kızıyorum evliliğe daha iyi hazır olurduk bana sahip çıksaydı off çok bunaldım şu günlerde...düzelicek diyor abisi annesi filanda abisi bende öyleydim onun yaşında fevri davranıyordum sonra dank etti kafama bazı şeyler şimdi kırdığım insanlardan özürdilesemde eskiye döndüremem keşke yapmasaydım diyorum diyor arada hep ben yıpranıyorum çok üzülüyorum hassas biriyim kafama takar düşünür kendime yaparım son zamanlarda farkına vardım ki artık eşime karşı susamıyorum sabrım taşmış durumda bide ayrı evde olsak bu kadar olmaz belki çünkü bi evin sorumluluğunu tamamen o üstlenmiş olucako zaman şimdi eve abileri bakıyo kendiside çalışıyo nasılsa biraz rahat davranıyo maddi manevi ayrı eve çıksak ben çok bocalarım çünkü okul ev çok zor...offf oofffff
daha yaşı küçükmüş ya anne babaların hatalarını çocuklar çekiyoallah yardımcın olsun canım ya bugün bol bol dua et ben yemeğe geçiyorum gelicem ok
hayır hayır...bence şuan zamanı değil ayrı evin...daha çok bocalar, daha çok yıpranırsınız...
Bence askerliğini bitirsin aklı başına gelir...askerden sonra bi düzen kurarsınız..ama şimdi ayrı ev daha olumsuz etkiler durumunuzu...
Bence iyi düşün, ben iyi düşünüyorum sizin hakkınızda canım...daha tam oturmamış bazı şeyler , sorun bu
kızlar o kadar yazı yazmıssınızki okuyamadım ya :97: ben hala evdeym doktora gidicm sözde ama nasıllll püfff eşimede kızdım hava sıcak arabayla gidip gelim dedmyürüde 1-2 kilo ver dedi şaka dedi ama alındım nedense sana çocuk doğurcm diy kilo aldım ahmak dedim oda beni ısırdı morardı kolum çok mu alınganım ne :85:
regl sin ya ondan tatlım alınganlığınebrummm özledimmmm seniiii
Ay aydan ne alaka dicen ama son mesajında ne geldi aklıma :)) aynı evde anne babanla falan..nasıl yapıyon duş olayınıBen utanırdım yaw
kızlar o kadar yazı yazmıssınızki okuyamadım ya :97: ben hala evdeym doktora gidicm sözde ama nasıllll püfff eşimede kızdım hava sıcak arabayla gidip gelim dedmyürüde 1-2 kilo ver dedi şaka dedi ama alındım nedense sana çocuk doğurcm diy kilo aldım ahmak dedim oda beni ısırdı morardı kolum çok mu alınganım ne :85:
galiba ondn canım. bende özledm seni canımmmm bu hafta uzak kaldın topikten bende biraz uzak kaldım ama sen hiç yoksun bgn su işleri bitirim sona rahatım allahın izniyle
sorma tatlım o olayı zaten teyzeyle papaz olduk o yüzdentabiki çokkk utanıyoruz ve hemen banyoya giremiyoruz sabaha kalıyo anca bu konuda da annem üstümüze gelmiyo şükür ki ama çok utanılan bi durum özelliklede benim için:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ay bende göyya temizlik yapıcaktım çok halsizim daha kahvalti bile yapmadım eşimi doyurdum gönderdim topladım sofrayı canım hiçç bişi istemiyo
saat kaç oldu, ye bişeyler canım....
kaç defa gittim buzdolabını açtım beğenmedim kapattımYazın hep böyle oluyorum hele evde teksem eyvah eyvah 2 gün bir kase yoğurtla durduğumu bilirim
şekerli yoğurt ve şekerli süt hiç yeyip içemem midem bulanırteyzesi ne alaka ya anlamadım ben yoktum geçmişi pek okuyamdım da:78:
Evet ya çok zor olmalı aynı eviçinde ben rahat edemezdim çok huzursuzluklar çıkardı eminim allah yardım etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?