2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım eşinin yaşı gerçekten küçükmüş evlilik için. erkekler bizden daha geç olgunlaşıyorlar. o hala evin küçük oğlu gibi davranıyor bence. evlendiğinin farkında değil, tabi aynı evde aynı şartlarda kalınca evliliğin ne olduğunu idrak etmesi zor. dediğin gibi keşke baban sana sahip çıkabilseydi de biraz daha bekleseydiniz evlilik için. Allah yar ve yardımcın olsun. bu akşam senin eşin için de dua edelim ki düzelsin

zuzuya katılıyorum sizin evliliğinizde daha bazı şeyler tam oturmamış. Sorun sadece askere gitmemiş o yüzden olgunlaşmamış olması değil. Sorun bence daha okulunu bitirmemiş ev geçimi para kazanmak gibi şeyler nedir onu bilmiyor olması bence. Acomert bugün dualarımda sen de varsın. Umarım en kısa zamanda eşin hatasını anlar da siz de daha fazla yıpranmazsınız.

teşekkür ederim kızlar, evet dediğiniz gibi meyve alıyım ben..
ay çok terbiyesiz bi kızmış yaa hiç misafir kapıdan çevrilir mi, hemde böyle bir sebep yüzünden
canım eşin hiç evli bi insan gibi davranmıyo anlattıklarından anladığım kadarıyla :26: işin çok zor :/

kızlar o kadar yazı yazmıssınızki okuyamadım ya :97: ben hala evdeym doktora gidicm sözde ama nasıllll püfff eşimede kızdım hava sıcak arabayla gidip gelim dedm yürüde 1-2 kilo ver dedi şaka dedi ama alındım nedense sana çocuk doğurcm diykilo aldım ahmak dedim oda beni ısırdı morardı kolum çok mu alınganım ne :85:

daha yaşı küçükmüş ya anne babaların hatalarını çocuklar çekiyoallah yardımcın olsun canım ya bugün bol bol dua et ben yemeğe geçiyorum gelicem ok

afiyet olsun canım benim

bende iyi düşünmek istiyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum işte anneside fark etmiş çok sinirli ve üzgün görünüyorsun diyo bi haftadır canım hiç biş yapmak istemiyo böle boş boş oturasım var...geçen gün annem eşimle konuşmuş ama ne konuştular bilmiyorum eşimde bi farklılıkta göremedim biz yeni evliyiz sonuçta ilgi alaka bekliyorum onun karısı benim allahın izniyle bir ömür yanında olucak benim bilgisayar değil ki iki sohbet bile etmiyor benle doğru dürüst dün duş aldım saçlarımı tararmısı dedim oyun oynuyodu beni yarım saat bekletti ben kendim taradım en sonunda sabah gözünü açıyo hop bilgisayarım başına olmaz ki böyle aramızdaki diyolog kesiliyor buda beni çok ama çok üzüyor

regl sin ya ondan tatlım alınganlığınebrummm özledimmmm seniiii

Ay aydan ne alaka dicen ama son mesajında ne geldi aklıma :)) aynı evde anne babanla falan..nasıl yapıyon duş olayını Ben utanırdım yaw

Ay aydan ne alaka dicen ama son mesajında ne geldi aklıma :)) aynı evde anne babanla falan..nasıl yapıyon duş olayını Ben utanırdım yaw

sorma tatlım o olayı zaten teyzeyle papaz olduk o yüzdentabiki çokkk utanıyoruz ve hemen banyoya giremiyoruz sabaha kalıyo anca bu konuda da annem üstümüze gelmiyo şükür ki ama çok utanılan bi durum özelliklede benim için:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım bence de sen alıngan bir dönemindesin, reglinden dolayı. benim eşim de bazen söylüyor öyle şeyler iyi günümdeysem gülüp geçiyorum, kötü günümdeysem uzatıyorum konuyu iyi olmuyor. akşam gelince al eşinin gönlünü.

galiba ondn canım. bende özledm seni canımmmm bu hafta uzak kaldın topikten bende biraz uzak kaldım ama sen hiç yoksun bgn su işleri bitirim sona rahatım allahın izniyle

ay bende göyya temizlik yapıcaktım çok halsizim daha kahvalti bile yapmadım eşimi doyurdum gönderdim topladım sofrayı canım hiçç bişi istemiyo

:86::86::86::86::86: Annen ne dicek ki canım, sanki kendileri yapmıyo:89:
Ay o teyzeniiii

kaç defa gittim buzdolabını açtım beğenmedim kapattım Yazın hep böyle oluyorum hele evde teksem eyvah eyvah 2 gün bir kase yoğurtla durduğumu bilirim

Yoğurt dedinde aklıma geldi...küçükken (ilkokul zamanı) yazın bende yemezdim bişey...babanem yoğurdun içine küçük küçük ekmek doğrardı bide şeker atardı, onu yerdim :)))

şekerli yoğurt ve şekerli süt hiç yeyip içemem midem bulanır teyzesi ne alaka ya anlamadım ben yoktum geçmişi pek okuyamdım da:78:
Evet ya çok zor olmalı aynı eviçinde ben rahat edemezdim çok huzursuzluklar çıkardı eminim allah yardım etsin canım

off sabahtan beri sular kesik ya bizim bahçede kuyu var su ordan geliyor motor bozulmuş eşimin amcasını bekliyoruz tamirci getiricek diye tencereler duruyo öle gözüme gözüme batıyo ıyhh

kadın bizim randevuları takip ediyo heralde ki niye banyoya girmiyosunuz gece diye azar çekiyo ikide bir bana

zuzu kayınvalidesi boşanmış eşinden sanırım :26: o yapmıyo mu demişsin ya ..ben öyle hatırlıyorum yada yaa yanlış mı :26:
annesinden değil de ben abilerinden çekinirdim banyo olayında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…