2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu kayınvalidesi boşanmış eşinden sanırım :26: o yapmıyo mu demişsin ya ..ben öyle hatırlıyorum yada yaa yanlış mı :26:
annesinden değil de ben abilerinden çekinirdim banyo olayında..

annem babam ayrılar evet henüz boşanmadılar ama 3 yılı aşkındır ayrılar abimlerin odası evin öteki ucunda biraz rahatım yinede utanıyor tabiki insan annemin odasıyla bizim ki yanyanaaa

Patronuma kandil dondurması ısmarlattım :131:

dün eşim bi ara bakkala gidiyorum diye çıktı sonra bi geldi elinde dondurmalar 3 tane almış şaşkın 2 kişiyiz evde kaçar mı 2 sini ben yedim sonra akşamda abim işten gelirken almış onuda yedim evdeki gözler bana çevrildi doğal olarak ki ben bi oturuşta bir büyk boy pizzayı yiyebilen bi şahsiyetim ve ben bi oturuşta 5 mersin tantuni yiyebilen kişiyim çift lavaşlı

yüksek müsadenle bi oha çekmek istiyorum sana

zuuzu sana bayılıyorumm
Bencede oha kız5 dürüm tantuni mibende kendimi çok yer bilirdim ben anca 1 taneyi yiyebilirim

eşim le flört ederken bi yer keşfettik birer tane söyledik 3.ler geldi onu bitirdi ben tamamım dedi ben 5 i tamamladım yeter artık yuhh dedi bende ayıp olmasın diye durdum ahahaha bi kerede yine eşimle flört ederken iki öküz midye dolma yemeye başladık bütün tepsi bitti

elfiş ne yaptı acaba hiç uğramadı bir daha. şimdi o temizliğe vermiştir kendini. uzak kaldı ya evden birkaç gün. tatilde dinlenmişti, iş başı yapana kadar temizlikle yorar kendini:44:

ya yuh yaaa sinirlerim hat safaya ulaştı şuan sınav sonuçlarıma bakıyordum 3 dersten kalıyorum yuh yaaa o kadar inekledim ben resmen ve doğruluğuna o kadar eminim ya çıldırıcam şimdi daha yarısınıda açıklamamışlar okuldan nefret ettim resmen emeklerime yazık ya ben hem çekmeköyden nişantaşına 3 saat yok gidiyorum hergün devam zorunluluğum olmadığı halde bide o kadar geri dönüyorum hem eşlik görevimi hem evin kızı olma görevimi yeirne getirip gecem gündüzüm ders çalışıyorum ve hoca kafasına göre not veriyo

Eğer gerçekten kendinden ve kağıdından eminsen hocalarını görüp kağıdına bakmak için bir ricada bulun. biraz pohpohlayarak söylersen ve hocanın da iyi anına denk gelirsen kağıdını gösterebilir. derslerin hepsine devam ettiğini ve düzenli olarak çalıştığını bu notu beklemediğini ve öğrenince çok şaşırdığını anlatırsan yardımcı olabilir hoca.

bence de aydancım bu kadar eminsen kendinden hocalarınla alttan alarak, çok üzgün ifadesi takınarak rica et, kağıdını sana göstersinler. 3 ders az değil ki.

Senin bölüm neydi acomert hangi derslerden kalmışın son senenmine çok soru sordumhocalarla konuş kağıdını gör

vizede aynı olay bi arkadaşımın başına geldi hoca itiraf etti o kadar kişinin kağıdını okuyamam kafama göre veriyorum bunu yargılamak size düşmez isterseniz deneyin sittin sene geçemezsiniz diye biraz cinslik yapıyorlar çok burunları havada

ben de İzmir'e dönünce açıktan insan kaynakları mı okusam acaba? büyük ihtimalle bu yaştan sonra bir işime yaramaz ama içimde kalmamış olur belki kpssde falan işe arar hem

Senin bölüm neydi acomert hangi derslerden kalmışın son senenmine çok soru sordumhocalarla konuş kağıdını gör

bir hoca o kadar rahat davranamaz. Ne demek bu kadra kağıt oku oku bitmez işleri ne ki???? Kendi eşimden biliyorum kimsenin hakkını yememek için tekrar tekrat dönüp bakar kağıtlara. Eğer kendinden eminsen itirazda bulunursun olmadı bilimsel bir grup kağıdını inceler.

o ne kadar çirkin bir tavırdır öyle. o mesleği seçtiyse tek tek okumak zorunda o kağıtları. bence sen yine de şansını dene, önce tatlı dille, pohpohlayarak, alttan alarak söyle. aynı çirkin davranışta bulunursa da yasal merciine taşı bu işi. hem diğer hocalarına hem de arkadaşlarına örnek olursun. öyle kafasına göre iş yapamasın kimse

eğer imkanın varsa gidip hocayla konuşmadan önce yani; yüksek not alan ve geçmiş olan bir kaç arkadaşınla konuş onlar nasıl cevaplar vermişler. Benim lisansta bir hocam vardı biyokimya dersime geliyordu; adam bir garipti 7-8 soru sorar sadece 1 kağıt verirdi(soru kağıdı yani). Yani sadece o kağıdı dolduracaksın başka kağıt isteme hakkın yok. İstedigi bir kaç cümle olurdu. Ben de anladım ki adam 3 cümleden fazla cevap istemiyor ona göre cevap yazardım. Herkes destan yazardı minik minik ben kocaman kocaman normal yazarım az yazardım daha yüksek notla geçerdim. Çok garip hocalar olabiliyor.

halkal ilişkiler ve tanıtım tatlım 2 senem daha var bir dersten kalmam olasıydı zaten acile kaldırıldığım için vizeye girememiştim diğer ikisi süpriz oldu açıkcası vizelerim 70 ikisindende 25 vermiş biri diğeri 30 çok şaşırdım hiç beklemiyordum iki senem daha var şimdi yarım dönem daha uzuyacak malesef ki sistem ço bozuk çan eğriside var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…