zuzu kayınvalidesi boşanmış eşinden sanırım :26: o yapmıyo mu demişsin ya ..ben öyle hatırlıyorum yada yaa yanlış mı :26:
annesinden değil de ben abilerinden çekinirdim banyo olayında..
Patronuma kandil dondurması ısmarlattım :131:
dün eşim bi ara bakkala gidiyorum diye çıktı sonra bi geldi elinde dondurmalar 3 tane almış şaşkın 2 kişiyiz evde kaçar mı 2 sini ben yedim sonra akşamda abim işten gelirken almış onuda yedimEvdeki gözler bana çevrildi doğal olarak ki ben bi oturuşta bir büyk boy pizzayı yiyebilen bi şahsiyetim ve ben bi oturuşta 5 mersin tantuni yiyebilen kişiyim çift lavaşlı
yüksek müsadenle bi oha çekmek istiyorum sana
yüksek müsadenle bi oha çekmek istiyorum sana
zuuzu sana bayılıyorumm
Bencede oha kız5 dürüm tantuni mi bende kendimi çok yer bilirdim ben anca 1 taneyi yiyebilirim
ya yuh yaaa sinirlerim hat safaya ulaştı şuansınav sonuçlarıma bakıyordum 3 dersten kalıyorum yuh yaaa o kadar inekledim ben resmen ve doğruluğuna o kadar eminim ya çıldırıcam şimdi daha yarısınıda açıklamamışlar okuldan nefret ettim resmen emeklerime yazık ya ben hem çekmeköyden nişantaşına 3 saat yok gidiyorum hergün devam zorunluluğum olmadığı halde bide o kadar geri dönüyorum hem eşlik görevimi hem evin kızı olma görevimi yeirne getirip gecem gündüzüm ders çalışıyorum ve hoca kafasına göre not veriyo
Senin bölüm neydi acomert hangi derslerden kalmışın son senenmine çok soru sordumhocalarla konuş kağıdını gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?