halkal ilişkiler ve tanıtım tatlım 2 senem daha var bir dersten kalmam olasıydı zaten acile kaldırıldığım için vizeye girememiştim diğer ikisi süpriz oldu açıkcası vizelerim 70 ikisindende 25 vermiş biri diğeri 30 çok şaşırdım hiç beklemiyordum iki senem daha var şimdi yarım dönem daha uzuyacak malesef ki sistem ço bozuk çan eğriside var zaten
kendi siyasal görüşünde değilsen hocanın genellikle takıyorlar derste ders işlenmesi çok nadirdi bizde resmen politik konuşmalar yapılıyor çok garipler hiç birini odasında bulamıyorsun mail atıyorsun ulaşamıyorsun telefonlara bile cevap vermiyorlar
allah alla hangi üniversite bu
burda :)) okuyorum sizi :)))nigarrrnerelerdesin
burda :)) okuyorum sizi :)))
buraya gelkonu açamıyorum nasıl açıcam??
canım sıkılıyoobiliyorum okuduğunuama niye katılıp yazmıyosun
canım sıkılıyoopüskevit ve çay molası verdim kendime :)
benzer bi hafta sonu da beni bekliyo, hafta sonu akşam yemeklerinde annemdeyimyarın akşam da kayınvalidemlerde yemekte olacağız yarın da yemekten yırttım kızlar
arkadaşlarım da pazar günü gelecekler. Yarın eşimle birlikte temizliğimizi yaparız evimizi toplarız vaktimiz de kalırsa ertesi günü misafirlerimizi için önden hazırlayabilceğimiz şeyleri hazırlarız :))) Sizce ne yapayım kızlar? Çaya almayı düşünüyorum.
sirkencim bence kısır ya da patates salatası, sigara böreği, irmik tatlısı ve bir de kurabiye yeterli olur. ev yapımı limonatayı da ekledin mi yanına tadından yenmez bu sıcak yaz günlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?