2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

arkadaşlarımla konuşucam eğer onlarda kabul ederlerse toplanır gideriz bu sene bizim okulun durumu çok vahim dekan değiştirdik 2 defa istifa eden edeneydi öğrenci işlerinde bile işini anca 1 ayda yapıyorlar git gel git gel fenalık başıyor bide ufacık kampüs büyük olsa neyse kalabalık değiliz ki

hocalarla takıntın varmıydı hocalarla gıcık gidersen yapıyolar malesef..benim başıma gelmedide başına gelen arkadaşlarım var hoca sırf gıcık olduğu için bıraktıçan eğrisi çok kötü bizdede vardı

kendi siyasal görüşünde değilsen hocanın genellikle takıyorlar derste ders işlenmesi çok nadirdi bizde resmen politik konuşmalar yapılıyor çok garipler hiç birini odasında bulamıyorsun mail atıyorsun ulaşamıyorsun telefonlara bile cevap vermiyorlar

gerçekten sizin okul bi acayipmiş aydan, o ne öyle ya. çok şükür bizim üniversite çok iyiydi o konularda. bütün hocalarımız elimizin altındaydı, hep yardım ederlerdi, bir isteğini ikinci kere söyletmezlerdi.

allah alla hangi üniversite bu

ben daha yeni üye oldum konu nerden açılıyoki bi denk geldi konu aç diye bi tane açabildim:)

yarın akşam da kayınvalidemlerde yemekte olacağız yarın da yemekten yırttım kızlar

arkadaşlarım da pazar günü gelecekler. Yarın eşimle birlikte temizliğimizi yaparız evimizi toplarız vaktimiz de kalırsa ertesi günü misafirlerimizi için önden hazırlayabilceğimiz şeyleri hazırlarız :))) Sizce ne yapayım kızlar? Çaya almayı düşünüyorum.

benzer bi hafta sonu da beni bekliyo, hafta sonu akşam yemeklerinde annemdeyim
ama pazar günü çaya dayım ve yengem gelicek, evimi görmek istiyolar
ikramlık bişiler hazırlamam lazım.. (dayım ve yengem 3 gün annemlerde kalıcak, ben de orda olurum akşamları)

Fundam mutsuzluğum eşimin hafta sonu çalışmasından da kaynaklanıyor olabilir, 3 hafta sonu oldu evde tek oturuyorum, o çalışıyor.. bilmiyorum, bi tuhafım :/

haklısın nigarım insan eşiyle vakit geçirmek istiyo değişik şeyler yapmak istiyo hafta sonu ..hafta içi zaten iş yeterince bunaltıyo insanı..başka bi iş falan düşünüyomu peki hep böylemi olucak ne düşünüyosunuz canım
sirken bi tür meze salata türü yap 1 çeşit börek veya poaça tarzı olsun doyurucu olur tatlı türü yap veya yaş pasta al bide kurabiye alır veya yaparsan iyi olur

Son düzenleme:
sirkencim bence kısır ya da patates salatası, sigara böreği, irmik tatlısı ve bir de kurabiye yeterli olur. ev yapımı limonatayı da ekledin mi yanına tadından yenmez bu sıcak yaz günlerinde

tamam funda belki mezeleri 2 çeşit tutar kurabiyeden yırtarım.

Nektarım haklısın insan eşiyle hafta sonu olsun birşeyler yapmak istiyor. Benim de ctesi günü eşimin sınav görevi vardı sınavdan sonra arkadaşımla buluşacam dedi; oysaki ben plan yapmıştım ikea ya gidecektik rkadaşıyla akşama kadar görüştü akşam eve geldiğinde 7 yi geçiyordu hadi gidelim diyor bana; yemek ye evden çık 8 olur gidene kadar 9 a geir zaten 10 da kapanır ben de az gezmiş olurm dedim baya surat yaptım. arkadaşına da çok öfkelendim ne biçim insan sen artık bekar değilsin evlisin ve sadece h sonun var insan bu kadar düşüncesiz olmaz ki diye. ama ben seni aradım haber verdim diyoo bi de. Oysaki beni arayıp haber vermişti ama ben hatırlatmak istemedim nasılsa erken döner diye düşündüm. Sen çok gezmek istedigin söyleseydin erken dönerdim ama aklından geçeni nasıl okuyum ben anlamadığımda lütfen direk söyle yüzüme fillan dedi . Artık gece beni kokoreç yemeye götürdü ctesi aktivitemiz böyle oldu:))

sirkencim bence kısır ya da patates salatası, sigara böreği, irmik tatlısı ve bir de kurabiye yeterli olur. ev yapımı limonatayı da ekledin mi yanına tadından yenmez bu sıcak yaz günlerinde

yarenay valla ben kısır yapmaya daha doğrusu ikram etmeye çok korkuyorum ufak ufak yağlı yağlı dökülürse sinir olurum kendimi çok hırpalarım. ama patatesli şeyler olabilir.

Hasta mıyım nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…