2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarım gerçekten işin zor. insan evlendikten sonra hastalığa yakalanmış gibi oluyor. eşin yanında olmayınca birşey yapmak istemiyorsun, yapınca içine sinmiyor, huzursuz oluyorsun. benim eşim de genelde haftanın 6 günü geç geldiğinden çok iyi bilirim bu duyguyu. sen hafta sonu da göremiyorsun iyi dayanıyorsunuz bence. umarım biran önce siz de normal hayata dönersiniz. mağazayı devretcek gibi birşey demiştin sen yanlış hatırlamıyorsam, o zamana kadar geçici olarak böyle falan demiştin. bir gelişme yok mu o konuda?

canım normalde cumartesi izinli zaten, pazar da öğleden sonra gidiyor işe
ama şu aralar böyle oldu; bi mağazanın müdürü yok orayla ilgilenmesi gerekiyo yeni birini bulana kadar
ama satışları 3 misli arttırdı diye sesleri çıkmıyo sinir oldumm o da ilgilenmek istemiyo zaten bakalım nolucak

yazın meze çok yenir ben çok severim meze türübizde akşama antepe gidicezdün içimden keşke antepe gitsek diye geçirdim eşim antepe gitti bugün sabahbirini karşılaması gerekiyodu geldi içimden dedimki keşke adamı antepe bıraksa benide giderken götürse gezsek dedim 1 saat önce geldi dediki aşkım adamı antepe götürücem sende gel sanko park reali falan gezeriz dedi tabi ben oldum piki dedim akşam erken gelsek bari biraz dua falan etmek istiyorum

bolla cünyırı ne yaptılar acaba döndüler mi tatilden? elfi den ilk haberleri aldık resimlerine de baktık sıra bol da

maaşına zam falan yapsınlar ozaman madem satışlar 3misli artmış dimi inşallah biran evvel düzelir bu durum canım insan yoksa çok etkileniyo huzursuzluklar çıkıyo allahtan annenler yanındaonlarda uzakta olsa ne yapacaktınbenimde erkek kardeşim gelecek inş bu hafta en azından onla vakit geçiririz biraz çocuğada değişiklik olur

gönlünü almış ama ne güzel :)) işte bak bir gün bile yanında olmasa eşin (hafta sonu) o gün kayıp gibi geliyo insana, hiç değerledirememişsin gibi.. aslında arkadaşlarınmla buluşurum, kuzenlerimle felan ama ben eşimin elini tutup yürümek isstiyorum ne bilim :26: dondurma alsın sahilde puflarda oturup konuşalım istiyorum, çok bunalıyorum zaten işte (

evet yarenim aynen öyle hissediyo insan :/ devredecek mağazayı, ama satışları çok yükseldi.. mesela hafta içi 350 tl satış yapan mağaza şimdi 1200 -1400 yapıyo..alır mı adamlar? bu akşam söyliycem konuşsun artık.. o da çok yoruldu 4. hafta izin kullanmıyo.. 1 ay izin kullanmadan çalışmak ne demek ya (

benim için katmer ye

maaşı iyi zaten Fundam, zam olursa 2000 civarı olucak işte o da o yüzden işten çıkmıyo, yoksa çekilecek gibi değil her gece geç geliyo (

nasıl gıdıyor kızlar ?

nevar ne yok

bır bakınım dedım ne yapıyorsunuz

Fatmadan ne haber gelıyor mu buralara konustunuz mu nasılmıs ?

tamam yerim bebikim severmisin senben çok severim..bizdede katmer var hamur işi türü ama tereyağla falan yapılıyo buraya ilk geldim eşim beni kahvaltıya götürdü canım nasıl katmer istiyo adama dedimki su böreği katmer alıyım dedim su böreği geldiki kalın böyle hiç sevmedim katmer diyede fıstıklı tatlı türü bişe geldiben şok oldum ağlıcak gibi oldum zaten ailemi memleketimi özlemişim istediğimide bulamamışımyemedim sabah sabah tatlımı yenir dedim eşime surat yaptımsanki onun ne suçu varsa...ama sonradan tatlı olarak yediğimde alıştım ve çok beğendim ilk öyle tanıştım katmerle

severim canım, ama istanbulun katmeri nekadar güzel olabilir ki..
antepte yemek lazım, arkadaşım öve öve bitriemiyo antebin katmerini

maaşı iyi zaten fundam, zam olursa 2000 civarı olucak işte o da o yüzden işten çıkmıyo, yoksa çekilecek gibi değil her gece geç geliyo (
iyi bari canım ya okadar yorulmaya bide maaş tatmin etmezse insanın morali iyice bozuluyoüzülme canım düzelir inş zor ama gerçekten seni anlıyorum özlüyosundur şimdi eşini
severim canım, ama istanbulun katmeri nekadar güzel olabilir ki..
Antepte yemek lazım, arkadaşım öve öve bitriemiyo antebin katmerini

buranın katmeride çok güzel bakalım bide orda yeyim akşamgel buraya yiyelim ısmarlarım sana

ay yerim ben senii tamam ısmarla
haftalık da alıyomuşuz %80 pazara gidiyorum yarın

Nektar sen de eşini görememenin acısını kendini alışvrişe vererek çıkar tatlım iki ayakkabı daha al rahatlarsın şaka bir yana pazara paralı gidebilmene sevindim. İnsanın cebinde 5 kuruş olmasın her şey güzel gelir cazip uygun gelir; parası çok olsun almaya diye çıksın bir şey denk gelmez bende durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…