canım normalde cumartesi izinli zaten, pazar da öğleden sonra gidiyor işehaklısın nigarım insan eşiyle vakit geçirmek istiyo değişik şeyler yapmak istiyo hafta sonu ..hafta içi zaten iş yeterince bunaltıyo insanı..başka bi iş falan düşünüyomu peki hep böylemi olucak ne düşünüyosunuz canım
sirken bi tür meze salata türü yap 1 çeşit börek veya poaça tarzı olsun doyurucu olur tatlı türü yap veya yaş pasta al bide kurabiye alır veya yaparsan iyi olur
tamam funda belki mezeleri 2 çeşit tutar kurabiyeden yırtarım.
Nektarım haklısın insan eşiyle hafta sonu olsun birşeyler yapmak istiyor. Benim de ctesi günü eşimin sınav görevi vardı sınavdan sonra arkadaşımla buluşacam dedi; oysaki ben plan yapmıştım ikea ya gidecektik rkadaşıyla akşama kadar görüştü akşam eve geldiğinde 7 yi geçiyordu hadi gidelim diyor bana; yemek ye evden çık 8 olur gidene kadar 9 a geir zaten 10 da kapanır ben de az gezmiş olurm dedim baya surat yaptım. arkadaşına da çok öfkelendim ne biçim insan sen artık bekar değilsin evlisin ve sadece h sonun var insan bu kadar düşüncesiz olmaz ki diye. ama ben seni aradım haber verdim diyoo bi de. Oysaki beni arayıp haber vermişti ama ben hatırlatmak istemedim nasılsa erken döner diye düşündüm. Sen çok gezmek istedigin söyleseydin erken dönerdim ama aklından geçeni nasıl okuyum ben anlamadığımda lütfen direk söyle yüzüme fillan dedi . Artık gece beni kokoreç yemeye götürdü ctesi aktivitemiz böyle oldu:))
canım normalde cumartesi izinli zaten, pazar da öğleden sonra gidiyor işe
ama şu aralar böyle oldu; bi mağazanın müdürü yok orayla ilgilenmesi gerekiyo yeni birini bulana kadar
ama satışları 3 misli arttırdı diye sesleri çıkmıyo sinir oldummO da ilgilenmek istemiyo zaten bakalım nolucak
gönlünü almış ama ne güzel :)) işte bak bir gün bile yanında olmasa eşin (hafta sonu) o gün kayıp gibi geliyo insana, hiç değerledirememişsin gibi.. aslında arkadaşlarınmla buluşurum, kuzenlerimle felan ama ben eşimin elini tutup yürümek isstiyorum ne bilim :26: dondurma alsın sahilde puflarda oturup konuşalım istiyorum, çok bunalıyorum zaten iştetamam funda belki mezeleri 2 çeşit tutar kurabiyeden yırtarım.
Nektarım haklısın insan eşiyle hafta sonu olsun birşeyler yapmak istiyor. Benim de ctesi günü eşimin sınav görevi vardı sınavdan sonra arkadaşımla buluşacam dedi; oysaki ben plan yapmıştım ikea ya gidecektik rkadaşıyla akşama kadar görüştü akşam eve geldiğinde 7 yi geçiyordu hadi gidelim diyor bana; yemek ye evden çık 8 olur gidene kadar 9 a geir zaten 10 da kapanır ben de az gezmiş olurm dedim baya surat yaptım. arkadaşına da çok öfkelendim ne biçim insan sen artık bekar değilsin evlisin ve sadece h sonun var insan bu kadar düşüncesiz olmaz ki diye. ama ben seni aradım haber verdim diyoo bi de. Oysaki beni arayıp haber vermişti ama ben hatırlatmak istemedim nasılsa erken döner diye düşündüm. Sen çok gezmek istedigin söyleseydin erken dönerdim ama aklından geçeni nasıl okuyum ben anlamadığımda lütfen direk söyle yüzüme fillan dedi . Artık gece beni kokoreç yemeye götürdü ctesi aktivitemiz böyle oldu:))
evet yarenim aynen öyle hissediyo insan :/ devredecek mağazayı, ama satışları çok yükseldi.. mesela hafta içi 350 tl satış yapan mağaza şimdi 1200 -1400 yapıyo..alır mı adamlar?nigarım gerçekten işin zor. insan evlendikten sonra hastalığa yakalanmış gibi oluyor. eşin yanında olmayınca birşey yapmak istemiyorsun, yapınca içine sinmiyor, huzursuz oluyorsun. benim eşim de genelde haftanın 6 günü geç geldiğinden çok iyi bilirim bu duyguyu. sen hafta sonu da göremiyorsun iyi dayanıyorsunuz bence. umarım biran önce siz de normal hayata dönersiniz. mağazayı devretcek gibi birşey demiştin sen yanlış hatırlamıyorsam, o zamana kadar geçici olarak böyle falan demiştin. bir gelişme yok mu o konuda?
benim için katmer yeyazın meze çok yenir ben çok severim meze türübizde akşama antepe gidicez dün içimden keşke antepe gitsek diye geçirdim eşim antepe gitti bugün sabah birini karşılaması gerekiyodu geldi içimden dedimki keşke adamı antepe bıraksa benide giderken götürse gezsek dedim 1 saat önce geldi dediki aşkım adamı antepe götürücem sende gel sanko park reali falan gezeriz dedi tabi ben oldum piki dedim akşam erken gelsek bari biraz dua falan etmek istiyorum
maaşı iyi zaten Fundam, zam olursa 2000 civarı olucak işte o da o yüzden işten çıkmıyo, yoksa çekilecek gibi değil her gece geç geliyomaaşına zam falan yapsınlar ozaman madem satışlar 3misli artmış dimiinşallah biran evvel düzelir bu durum canım insan yoksa çok etkileniyo huzursuzluklar çıkıyo allahtan annenler yanında onlarda uzakta olsa ne yapacaktın benimde erkek kardeşim gelecek inş bu hafta en azından onla vakit geçiririz biraz çocuğada değişiklik olur
gönlünü almış ama ne güzel :)) işte bak bir gün bile yanında olmasa eşin (hafta sonu) o gün kayıp gibi geliyo insana, hiç değerledirememişsin gibi.. Aslında arkadaşlarınmla buluşurum, kuzenlerimle felan ama ben eşimin elini tutup yürümek isstiyorum ne bilim :26: Dondurma alsın sahilde puflarda oturup konuşalım istiyorum, çok bunalıyorum zaten işte(
evet yarenim aynen öyle hissediyo insan :/ devredecek mağazayı, ama satışları çok yükseldi.. Mesela hafta içi 350 tl satış yapan mağaza şimdi 1200 -1400 yapıyo..alır mı adamlar?Bu akşam söyliycem konuşsun artık.. O da çok yoruldu 4. Hafta izin kullanmıyo.. 1 ay izin kullanmadan çalışmak ne demek ya (
benim için katmer ye
severim canım, ama istanbulun katmeri nekadar güzel olabilir ki..tamam yerim bebikim severmisin senben çok severim..bizdede katmer var hamur işi türü ama tereyağla falan yapılıyo buraya ilk geldim eşim beni kahvaltıya götürdü canım nasıl katmer istiyo adama dedimki su böreği katmer alıyım dedim su böreği geldiki kalın böyle hiç sevmedim katmer diyede fıstıklı tatlı türü bişe geldi ben şok oldum ağlıcak gibi oldum zaten ailemi memleketimi özlemişim istediğimide bulamamışım yemedim sabah sabah tatlımı yenir dedim eşime surat yaptım sanki onun ne suçu varsa ...ama sonradan tatlı olarak yediğimde alıştım ve çok beğendim ilk öyle tanıştım katmerle
iyi bari canım ya okadar yorulmaya bide maaş tatmin etmezse insanın morali iyice bozuluyomaaşı iyi zaten fundam, zam olursa 2000 civarı olucak işte o da o yüzden işten çıkmıyo, yoksa çekilecek gibi değil her gece geç geliyo(
severim canım, ama istanbulun katmeri nekadar güzel olabilir ki..
Antepte yemek lazım, arkadaşım öve öve bitriemiyo antebin katmerini
sinemmm, tatil fotoları istiyoruzzaramıza yenı arkadaslar katılmıs sanırsam
Hosgelmısler.....
ay yerim ben seniiiyi bari canım ya okadar yorulmaya bide maaş tatmin etmezse insanın morali iyice bozuluyoüzülme canım düzelir inş zor ama gerçekten seni anlıyorum özlüyosundur şimdi eşini
buranın katmeride çok güzel bakalım bide orda yeyim akşamgel buraya yiyelim ısmarlarım sana
ay yerim ben seniiTamam ısmarla
Haftalık da alıyomuşuz %80 pazara gidiyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?