2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle yapim dimmi sirken ama ayakkabı almam (çok emin değilim gerçi de)
kolye alıcam kendime, şu benim taktığım fil, kelebek, uğur böceği olanlardan
ben 20-30 tl arası veriyorum tanesine, orda 5 tl ye varmış :26:
bende de durum o şekil, param yokken hep "aaa param olsa şunu alırdım, tam da istediğim gibi bişey" durumundayım
varken hiç bir şeyi beğenmem

Oleyy ozaman bişeyler alıp ekliyceksin bende bakalım antepte bişeyler bulursam alırımgerçi bu ay biraz sıkmamız lazım kendimizi
eklerim Fundam ben de çok harcamasam iyi olur ama, para biriktiriyorum

Son düzenleme:
Bende şuan şort var, diz üstü...

Ama işte straplez giydirmez..
Dün zorla elbise giycem terliyom dedim..
önce evde giydirdi deneme yaptırdı uyuz

benim kocam çok garip anlam veremiyorum bu konuda geçen gün markete gittik üstümde herzaman giydiğim şortum ve spor atlet tarzı tshirtüm vardı kızdı gözünü seveyim giyme diye akşamada dışarı çıktık kot tshirt giymiştim çıkar tulumunu giy dedi bendeböyle oldum tulum straplez dengesizmidir nedir

Güle güle harca

Bende perşembeleri alıyorumm..tam da buranın pazarı ogün

selam kızlar,
herkes gitmiş ama olsun :) baya kaynatmıssınız yine. çok yoruldm bgn doktora gittim işlerimi hallettm para harcadım ayakkabı aldım kızımıda kot askılı takım aldım ama büyük geldi olsun 2012 de giyer
eşim maaşını alsında gardolap yenilicez şimdiden heyecanlanıyorum
aranızda d.kontrol hapı kullanan varmı

Kızlar gene amma konuşmuşsunuz bugün ev keyfi yaptık öğlene kadar uyuduk geç kahvaltı yaptık çamaşırlar vardı baya tatile ne götürmüşsem yıkadım mecburen. sütlaç yaptım kocişime bugün nikah günümüzün birinci senesi. düğünden 2 hafta önce olmuştu nikahımız. eşim markete gidiyorum diye bana çiçek almaya gitmiş sonra eklerim fotosunu. Şimdi yemek yicez sonra bütün yazdıklarınızı okuyacam.

Öpüyorum hepinizi :)

ay bende kocişim gelicek diye iki dirhem bi çekirdek giyindim romantik müzikler açtım adam belki benle ilgilenirde bilgisayarda oynamaz hem sabah dışarı çıkarız demişti belki götürür :89::89: ebrucum ben kullanıyordum bıraktım d.k hapını doktor d.k hapı mı verdi sana

evet tatlım iğneyi önermiyorum asla aşırı kanama yapıyor kendi doğumcum zaten doktor ona gittim. aldığım ilaç tüylenme falan yapmıyormuş kilo aldırmaz dedi. sen ne kullanıyordun bana yazz 24+4 verdi

Tüm dünyada gebeliği önleyen en etkin ve en güvenilir yöntemlerden biri olan doğum kontrol hapları ile ilgili tüm olumsuz önyargılar 24+4 rejimli yeni hapla yok oluyor.

Amerika’da 2 yıldır kullanılan ve en popüler doğum kontrol hapı haline gelen 24+4 rejimli yeni hap Türkiye’de de kullanılmaya başladı. Kullanım kolaylığı sağlayan 24+4 rejimi/ 28 gün kesintisiz kullanım vücutta hormonal dalgalanmaları azaltıyor.

* Daha düşük östrojen içeren 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı vücutta sodyum ve su tutulumunu önleyerek kilo alımını engelliyor.

* 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı gebeliği önlemenin yanı sıra akne tedavisi ve adet öncesi sendrom semptomlarının tedavisinde etkili olan tek yöntemdir. PMDD tedavisi için FDA onayı alan ilk ve tek doğum kontrol yöntemidir.

* Düşük doz hormon içeren yeni doğum kontrol hapı ile birlikte östrojene bağlı bulantı, baş ağrısı, duygu durum değişiklikleri, kilo artışı gibi istenmeyen yan etkiler de ortadan kalkıyor.

* 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı, sürekli kullanım sayesinde kullanıcı uyumunu artırıyor ve kullanım hatalarını azaltıyor.

24+4 Rejim=24 gün aktif tedavi + 4 gün plasebo

Bu yeni rejimde hormonsuz aralık 7 günden 4 güne azaltılıyor. Böylece hapın içindeki drospirenonun faydaları 3 gün daha uzatılmış oluyor ve klasik 21/7 rejimlerinin yan etkileri azalıyor.

Keele Üniversitesi doktorlarından Prof. Shaughn O’Brien; “Doğurganlık dönemindeki pek çok kadın adet öncesi dönemde duygudurum semptomları, davranışsal veya fiziksel semptomları içeren şikayetler yaşar. Kadınların %50-80’i premenstrüel semptomlar yaşıyor. %13-26’sı PMS sıkıntıları yaşarken, %3-8’i PMDD (adet öncesi duygusal bozukluk) şikayetleri yaşıyor. Ruhsal dalgalanmalar, öfke patlamaları, aşırı hassaslık, gerginlik, hüzün ve depresyon, şişkinlik, kilo alma, baş ağrısı, yorgun hissetme gibi şikayetler kadınların iş verimliliğini, ilişkilerini, günlük yaşamlarını etkileyen semptomlardır.
Bu şikayetlerin tedavisinde 24+4 rejimli yeni doğum kontrol hapı etkili olmaktadır.” dedi.

ABD llinois, Northwestern Universitesi Eisenberg Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. David L. Eisenberg;

“Türkiye’ye yeni gelen doğum kontrol hapı ABD’de 3 farklı endikasyon için onay almış tek haptır: Gebeliğin önlenmesi, akne tedavisi ve premenstrüel sendromun daha şiddetli hali PMDD semptomlarının tedavisi.
Korunma dışında faydalar da sağlayan yeni doğum kontrol hapları kullanan kadınların ve ailelerinin yaşamları üzerinde çok daha olumlu etki yaratacak. Amerika’da 2 yıldır kullanılan yeni doğum kontrol hapı en popüler hap olmuştur. Kullanan kadınların %86’sı memnun kalmıştır, %87.5’i fiziksel iyilik hali, %88.2’si duygusal iyilik hali göstermiştir.”

Kadınlar artık adet dönemi sıkıntılarını yaşamayacak!...

Marmara Üniversitesi Kadın Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatih Durmuşoğlu Türkiye’ye gelen yeni doğum kontrol hapı ile birlikte doğum kontrolünde yeni bir devir açılacağını söyledi. Durmuşoğlu “Kadınların %34’ü PMS (adet öncesi sendrom) şikayetlerini günlük hayatlarını olumsuz etkileyecek şiddette, %37’si ise orta şiddette yaşıyor. Adet öncesi yani premenstrüel dönemde salgılanan progesteron; kişide iştah açılması, şeker yemeye eğilim, ödem, kilo alma, bağırsak hareketlerinde tembellik, göğüslerde ağrı ve sızıya sebep olabilir. Ruhi sıkıntılar da oluşabilir. Depresyon, çevreyle uyumsuzluk, konsantrasyon güçlüğü, iş performansının düşmesi gibi birtakım olumsuz etkiler görülüyor. Yeni çıkan doğum kontrol hapları korunmanın yanı sıra bu şikayetlere de son veriyor. Yeni nesil doğum kontrol hapı aralıksız 28 gün kullanılıyor. 28 gün aralıksız ilaç kullanımı doğum kontrol hapının kesildiği dönemde ortaya çıkan adet öncesi gerginliği ortadan kaldırıyor”

Son düzenleme:
tatlım ben yasmin kullanıyordum eczacı bi ablam var yazz kullan istersen diye ama emin olamamıştım başlamadım o yüzden bunca şeyi okuyunca başlama kararı aldım bende çünkü bizim yöntem çok sıkıcı :89: bu arada albüm yaptım yeni.yeni düğün fotolarıda koyucam yarın seni özledim ebrum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…