Günaydın milletçok yorgunum dün eve geldiğimizde saat 1 30 du bugün hiçbiyere gitmiycem evde işlerim var onları halledecem..yarında kardeşim geliyo inşallah onu gezdiririz onunla vakit geçiririz
ne güzel keyifli olmuşturgünaaydıın
Bizde dün gece 2 de girdik eve
işten çıkınca arkadaşlarla göle gittik bi köyün içindeydi ateş yaktık balık tuttuk
kimselerde yoktu çevrede çok keyifliydii
ama bu sabah uyanması hiç keyifli değildii
bizim de bugün için işler karışık. Eniştem mesai kalırsa annemle babamı gezdircez ablamla. Kalmazsa ben evde kalcam temizlik, ütü falan yapcam, ablamlar gezdircek annemleri. Eşim gelince de alışverişe gitcez. Akşam annemler bizde kalsın istiyorum. Yarın da hep beraber havuza gitcez inşallah. Erken dönüp dinleniriz biraz hem
aslında annemler olmasa ben bugün ve yarın evden çıkmazdım fundam. çok yoruldum bu hafta. Hala da yapılacak ufak tefek de olsa işler var. Bugün zaman da geçmek bilmiyor sanki. Inşallah eniştem mesai kalmaz da ben evimin işlerini yaparım. Içim rahatlar en azından.
Siz de ne güzel gezmişsiniz, değişik yerler görmek çok rahatlatıyor insanı.
günaydın günaydınnnnn
Kızlar yaa nası özledim sizi off gıcık oluom bu işe, giç gelemiyorum burayaaa
Nasılsınız fundiş ve elfim gelmiş görüşemedik kızlar hiçç ama okudum geçmişi ikiniz de iyi vakit geçirmişsiniz süperrrr
Ben evdeyim bugün. Eşim tam gün çalışıyor. Ben de evi temizlicem. Resmen alt üst olmuş durumda. Nevresim-yorgan falan koyduğum yüklük resmen savaş alanına dönmüş nedense :44: Az önce orayı topluyordum aklıma geldiniz bi gireyim dedim iki laf ederiz işn. Birileri vardır topicte :44:
iyiyim canım bu aralar gezme modundayım süreklisennapıyosun canım özledim seni valla uzun zamandır göremedim antalyadan geçerken hep aklıma geldin el salla demiştin ya anlaşılan bugün herkesin temizlik günü
canım benimde aklım hep evimde oyüzden bugün evimi temizliycem tatilden geldim direk işe başladım ya evi temizleyemedim birtürlü halılarım gelmişti hiç birini sermedim temiz kalsın yazın hem çok sıcak hemde toz olmasın diye kaldırdım bi salonla oturma odasında halı var şuandaha öncede gitmiştik antepe bu seferde farklı yerlerini gördüm güzel bi şehir ben beğeniyorum..karadenize gitmeyi çok istiyorum karadenizin hiçbir şehrini görmedim
günaydın günaydınnnnn
kızlar yaa nası özledim sizi off gıcık oluom bu işe, giç gelemiyorum burayaaa
nasılsınız fundiş ve elfim gelmiş görüşemedik kızlar hiçç ama okudum geçmişi ikiniz de iyi vakit geçirmişsiniz süperrrr
ben evdeyim bugün. eşim tam gün çalışıyor. ben de evi temizlicem. resmen alt üst olmuş durumda. nevresim-yorgan falan koyduğum yüklük resmen savaş alanına dönmüş nedense :44: az önce orayı topluyordum aklıma geldiniz bi gireyim dedim iki laf ederiz işn. birileri vardır topicte :44:
eos ben de hap hiç kullanmadım ama eşim sıkıştırıyor bu aralar. Madem bebek yapmıcaz bari hap kullan da içimiz rahat olsun diyor. Bilemiyorum ki belki h.içi bi doktora gidip sorarım. Zaten kullanacak olsam bile 5-6 ay falan kullanıcam seneye inş. Düşünüyoruz çünkü bebek.
Fundacım araba sormuşsun opel astra aldık 2009 model. Eşimin abisinin arabasının aynısı. Kimseye hak geçmedi diyolar aynı oluncaGüzel temiz bi araba ama ço kmasraf olacak bize. Kaskosu 1000tl tutuyor. Bir de lpg takılacak o da 1500 falan
Yaren cnm nası gidio ev işleri sanırım baya bi hallettiniz dimi?
ne güzel keyifli olmuşturbende sabah hiç kalkmak istemedim bende dün akşam yemeğinden yırttım gelen misafiri kebap yemeye götürdük ordan antepin çarşısından bi kaç bişeyler aldık sankoyu gezecektik kapanmıştı saat 10 da bizde anteppark diye bi yer var korku tüneli falan filan türü şeyler oluyo ya onlara bindik sonra antebe gitmişken tatlı yiyelim dedik yola çıktık eve geldiğimizde saat 1 30 olmuştu ben 1 saat yolda uyumuşum
benimde bi gün temizlik bigün gezme günüm cumartesi tatil olsaydı dimi yaohh bol bol yüzün canım yazın insan rahatlar
aynen yatmaya gittik sadece bu hafta evi otel gibi kullandıkay sorma cnm yaa temizlik acayip lazım şu an bu eve. Sadece yatmaya geliyoruz ama nasıl dağılıyor ben de anlamıyorum :44: Cnmmm el sallasaydın ben görürdüm kiiii
Oturma odasına ben de sermedim halıyı. Zaten bit kadar bi yer var açıkta böyle daha iyi oldu tam yazlık. Mutfağımın fayansları yeni güzel olsa onlara da sermezdim ama orası eski olduğu için en azından görüntü kirliliği olmasın dedim oraya serdim :))
karadenizi ben de çok istiyorum yaaaa ama belki seneye. Bu sene doru dürüst tatilim yok. Bi bayram tatili var ama o zaman da tatile gidilir mi ki bilmmiyorum şimdiden yer ayarlamak lazım. Eşim diyor ki 2-3 gün de olsa h.sonu kaçalım. Belki bi yer bulursak öyle yaparız...
orda metre karesini nekadara yıkıyolar yaren??bizim de iki halı var yıkamacıda. Pazartesi alırız sanırım. Mutfakta halı olmaması iyi oluyor aslında. Yere birşey dökülecek diye korkmuyorsun en azından, sil geç
Adaşımmmm hoşgeldinnnBaban nasıl oldu canım? Dün akşam dualarımda baban da vardı, dedim artık düzelsin, toparlansın, ayşem babasıyla pikniklere gitsin artık hastaneye değil.
Maalesef çalışınca evle başetmek zor oluyor canım. Her gün birşeyler yapmak zorundasın yoksa iş çığrından çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?