2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyi günlerde kullanın

cnm yaaaa allah kabul etsin dualarını. babam daha iyi yavaş yavaş kilo alıyor inş. daha iyi olacak çok saol duaların için.
yarın kahvaltıya gidicez hep beraber köy kahvaltısı keyfi yapıcaz. babam hep bizim arabanın şerefine hem de kendi iyileşmesini kutlamak için götürcek hepimizi
24e aldılar canım ama 2009 ve 19000 km'deydi araba yeni ve temiz yani. Kayınpeder aldı canım evet, işte ıvır zıvırlarını da biz yaptıralım dedik ona çok yük olmasın. bizde araba vardı zaten annemlerinkine el koymuştuk ama bi ay sora kardeşim geliyor o zaan o el koyacaktı. zaten alıcaktık biliosun en sonunda bulduk işte bi tane.

Cnm yaa sıfırlar çok pahalııı arabaların hepsi süper de parası da süper işte 2.el neden düşünmüyorsunuz?

gerçekten çok keyifliydi daha doğrusu huzurluydu
bide işin en iyi yanı yemek yapmamak sanırım
Hem misafiride en iyi şekilde ağırlamış olmuşsunuz
antep yemekleri çok meşhur dimi :)

evet şirketin misafiriydi ama eşim ilgilenmesi gerekiyodu şirkettendik yanioda iyi olduevet çok güzel urfa antep yemekleri ben çok seviyorumsen istanbuldaydın dimi canım..cumartesi tam günmü çalışıyosun?

evet şirketin misafiriydi ama eşim ilgilenmesi gerekiyodu şirkettendik yanioda iyi olduevet çok güzel urfa antep yemekleri ben çok seviyorumsen istanbuldaydın dimi canım..cumartesi tam günmü çalışıyosun?

yok canım bursadayım ben
ctesi öğleye kadar çalışıyorum
1 gibi çıkarım bi aksilik olmazsa

çok teşekkürler zeynepcim . sen de mi h.sonu çalışanlardansın? Kaça kadar çalışıyorsun?

maleseef öyle
aslında ilk girdiğimde h.sonu iş yoğunluğuna göre demiştik
geçen hafta eşimin kpss vardı o yüzden izinliydim ama
bu hafta paşa paşa geldiim

canım zaten şuan sıfır alamayızkisadece baktık aracı görmek için ama içimiz gitti kredi işine bulaşabilecek olsak alırdık aslında ama 5 yıl çok uzun geldi bize
çok ucuz almışınız güle güle kullanın tertemiz bi araçmış km çok düşük çok iyi valla

maleseef öyle
aslında ilk girdiğimde h.sonu iş yoğunluğuna göre demiştik
geçen hafta eşimin kpss vardı o yüzden izinliydim ama
bu hafta paşa paşa geldiim
neyse canım 1de çıkıyorsan o da iyi. Bursa'da neredesin? Ben bikaç kere geldim Bursa'ya çok severim oralarıı

çok saol cnm siz de bulursunuz inş. gönlünüze göre. hatırlıyorsun ya taa ne zaman konuşmuştuk alıcaz diye. aylar geçti istediğimiz gibi hem temiz hem uygun bi şey bulana kadar. kredi çok zor oluyor yaa biz de dükkan için çektik kısa oysa 15 ay ama o bile sıktı bizi yaa sürekli bi yere bi şey ödeme olayı çok sıkıcı ama yine düşük süreli bi krediyle temiz bi 2. el bulursanız alın bence. insanın kendi arabası bi başka oluyor. annemlerin arabasını duman altı eden eşim iş kendi arabasına gelince sigara içmemeye başladı gerçi biraz k.pederin de etkisi var. içersen geri alırım arabayı diyor

sorma canım ya. küçük kaymaklı da okmanın olduğu binaya taşındık geçen hafta pazar günü, çarşamba günü eşyaları toparlayıp döndük dereboyuna. suyu berbat, ev de çok küçüktü yapamadık. bulaşık makinamın içi bir yıkamada bembeyaz oldu kireçten.
arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın canım. sen kullanıyor musun?

canım hiç bilmiyorum ya eşim verdi halıları ikisine 35 tl. demişler. 6 m2 halıyı 25 tlye yıkayan yer de var burda.

ayşem siz netten mi buldunuz aracı evet konuşmuştuk bakalım biz ne zaman istediğimiz gibi bulup alıcazevet canım benim eşimde asla sigara içmez arabada zaten tek tük içen biriydi araba alıcam bırakmam lazım dedi bıraktıiyide oldu malbora içiyodusigaraya verilen paraya acıyorum ben ya
zuzum ne yaptın ben de çok yorgunum

Son düzenleme:

ayyy çok kötü olmuş yaaaaa kıbrıs'ın bu su problemi beni öldürüyor zaten. bizim oturduğumuz evde de bi depo vardı bittikçe sucu çağırırı onu doldurturduk salak salak işler...zaten çok da niyetli diildin sen sanki oraya gitmeye dimi?

ben kullanmıyorum cnm araba yaa ehliyetim de yok almaya niyetim de yok. ama herkes zorluyor al diye alıcaz mecbur.sevmiyorum ben araba kullanmayı yaa, yanda oturup etrafı izlemek varken ne diye yorayım kendimi belki ilerde ehliyet alınca kullanırım ama şu an için hevesli diilim inan hiç. herkes bi garipsiyor beni ama napiim sevemedim bi türlü zevk almıyorum araba kullanmaktan. becerimin de olmadığına inanıyorum

burda metre karesi 2 tl6tane yolluğa 34 tl verdim

hep netten bakıyorduk ama bunu galeriden aldık. illa ki biraz kazıklandık ama temiz diye aldık artık. bizimki de bırakmaya çok niyetli ama bi türlü başlayamadı. marlboro nun da maşallahı var yani insanın ocağına incir ağacı diker

noldu cnm dün çok mu yordu seni kociş yoksa :78:

Selam verişinden belliydi zaten bi problem yoktur inş. Cnm :44:

:) yok canım, dün annemdeydik geç döndük..zaten otobüste uyumuşum biraz...gelince hemen yattık...sabah gözümü açamıyodum,geç kaldım...
Halen atamadım üzerimden o sersemliği

akşam da düğün var galiba eşimin arkisi,gene geç döneriz...

Yarında gümüldüre aqua parka gitcektik arkilerle, ben bi bahane bulayım en iyisi...dinlenmek istiyorum ve tabii evimi temizlemk

Ayşam aldımı k.peder arabanızı...hayırlısı olsun kazasız belasız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…