eos ben de hap hiç kullanmadım ama eşim sıkıştırıyor bu aralar. madem bebek yapmıcaz bari hap kullan da içimiz rahat olsun diyor. bilemiyorum ki belki h.içi bi doktora gidip sorarım. zaten kullanacak olsam bile 5-6 ay falan kullanıcam seneye inş. düşünüyoruz çünkü bebek.
fundacım araba sormuşsun opel astra aldık 2009 model. eşimin abisinin arabasının aynısı. Kimseye hak geçmedi diyolar aynı oluncagüzel temiz bi araba ama ço kmasraf olacak bize. kaskosu 1000tl tutuyor. bir de lpg takılacak o da 1500 falan
yaren cnm nası gidio ev işleri sanırım baya bi hallettiniz dimi?
cnm yaaaabizim de iki halı var yıkamacıda. pazartesi alırız sanırım. mutfakta halı olmaması iyi oluyor aslında. yere birşey dökülecek diye korkmuyorsun en azından, sil geç
adaşımmmm hoşgeldinnnbaban nasıl oldu canım? dün akşam dualarımda baban da vardı, dedim artık düzelsin, toparlansın, ayşem babasıyla pikniklere gitsin artık hastaneye değil.
maalesef çalışınca evle başetmek zor oluyor canım. her gün birşeyler yapmak zorundasın yoksa iş çığrından çıkıyor.
24e aldılar canım ama 2009 ve 19000 km'deydi araba yeni ve temiz yani. Kayınpeder aldı canım evet, işte ıvır zıvırlarını da biz yaptıralım dedik ona çok yük olmasın. bizde araba vardı zaten annemlerinkine el koymuştuk ama bi ay sora kardeşim geliyor o zaan o el koyacaktı. zaten alıcaktık biliosun en sonunda bulduk işte bi tane.opel astrada güzel canım güle güle kullanın ne kadara aldınız ayşem kayınpederin aldı dimi canım araba cidden çok masraflı ama iyi oluyo ya gezersiniz bol bol..bizim araba yok ama hiç arabasız gibi değiliz şirketin arabası kayınpederin arabası..honda citye baktık ayşem 45 milyar dediama araba süperdi
gerçekten çok keyifliydi daha doğrusu huzurluydu
bide işin en iyi yanı yemek yapmamak sanırım
Hem misafiride en iyi şekilde ağırlamış olmuşsunuz
antep yemekleri çok meşhur dimi :)
evet şirketin misafiriydi ama eşim ilgilenmesi gerekiyodu şirkettendik yanioda iyi oldu evet çok güzel urfa antep yemekleri ben çok seviyorum sen istanbuldaydın dimi canım..cumartesi tam günmü çalışıyosun?
çok teşekkürler zeynepcim. sen de mi h.sonu çalışanlardansın? Kaça kadar çalışıyorsun?
cnm yaaaaallah kabul etsin dualarını. babam daha iyi yavaş yavaş kilo alıyor inş. daha iyi olacak çok saol duaların için.
yarın kahvaltıya gidicez hep beraber köy kahvaltısı keyfi yapıcaz. babam hep bizim arabanın şerefine hem de kendi iyileşmesini kutlamak için götürcek hepimizi
24e aldılar canım ama 2009 ve 19000 km'deydi araba yeni ve temiz yani. Kayınpeder aldı canım evet, işte ıvır zıvırlarını da biz yaptıralım dedik ona çok yük olmasın. bizde araba vardı zaten annemlerinkine el koymuştuk ama bi ay sora kardeşim geliyor o zaan o el koyacaktı. zaten alıcaktık biliosun en sonunda bulduk işte bi tane.
Cnm yaa sıfırlar çok pahalıııarabaların hepsi süper de parası da süper işte 2.el neden düşünmüyorsunuz?
selammmmm............
selam zuzuuuuuukeyfin mi yok?
maleseef öyle
aslında ilk girdiğimde h.sonu iş yoğunluğuna göre demiştik
geçen hafta eşimin kpss vardı o yüzden izinliydim ama
bu hafta paşa paşa geldiim
canım zaten şuan sıfır alamayızkisadece baktık aracı görmek için ama içimiz gitti kredi işine bulaşabilecek olsak alırdık aslında ama 5 yıl çok uzun geldi bize
çok ucuz almışınız güle güle kullanın tertemiz bi araçmış km çok düşük çok iyi valla
yok galiba...yazasım yok kollarım tutmuyo resmen
eos ben de hap hiç kullanmadım ama eşim sıkıştırıyor bu aralar. madem bebek yapmıcaz bari hap kullan da içimiz rahat olsun diyor. bilemiyorum ki belki h.içi bi doktora gidip sorarım. zaten kullanacak olsam bile 5-6 ay falan kullanıcam seneye inş. düşünüyoruz çünkü bebek.
fundacım araba sormuşsun opel astra aldık 2009 model. eşimin abisinin arabasının aynısı. Kimseye hak geçmedi diyolar aynı oluncagüzel temiz bi araba ama ço kmasraf olacak bize. kaskosu 1000tl tutuyor. bir de lpg takılacak o da 1500 falan
yaren cnm nası gidio ev işleri sanırım baya bi hallettiniz dimi?
aynen yatmaya gittik sadece bu hafta evi otel gibi kullandıkbu arada ya klimamın motorunun arkasına güvercin yuva yapmış balkonumu çok kirletiyo ne yapacağımı şaşırdım kaldım ..inşallah gidersiniz tatlım 3 günde olsa bi yerlere iyi geliyo tatil insana
orda metre karesini nekadara yıkıyolar yaren??
sorma canım ya. küçük kaymaklı da okmanın olduğu binaya taşındık geçen hafta pazar günü, çarşamba günü eşyaları toparlayıp döndük dereboyuna. suyu berbat, ev de çok küçüktü yapamadık. bulaşık makinamın içi bir yıkamada bembeyaz oldu kireçten.
arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın canım. sen kullanıyor musun?
canım hiç bilmiyorum ya eşim verdi halıları ikisine 35 tl. demişler. 6 m2 halıyı 25 tlye yıkayan yer de var burda.
sorma canım ya. küçük kaymaklı da okmanın olduğu binaya taşındık geçen hafta pazar günü, çarşamba günü eşyaları toparlayıp döndük dereboyuna. suyu berbat, ev de çok küçüktü yapamadık. bulaşık makinamın içi bir yıkamada bembeyaz oldu kireçten.
arabanız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın canım. sen kullanıyor musun?
canım hiç bilmiyorum ya eşim verdi halıları ikisine 35 tl. demişler. 6 m2 halıyı 25 tlye yıkayan yer de var burda.
ayşem siz netten mi buldunuz aracı evet konuşmuştuk bakalım biz ne zaman istediğimiz gibi bulup alıcazevet canım benim eşimde asla sigara içmez arabada zaten tek tük içen biriydi araba alıcam bırakmam lazım dedi bıraktı iyide oldu malbora içiyodu sigaraya verilen paraya acıyorum ben ya
zuzum ne yaptın ben de çok yorgunum
noldu cnm dün çok mu yordu seni kociş yoksa :78:
Selam verişinden belliydi zaten bi problem yoktur inş. Cnm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?