2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

biz ikimizde kullanıyoruz sigarayı valla
bırakabilsem iyi olcak
ama hiç niyetlenmedim

oyyy canım bi de bana sor onu her sabah işe yarım açık gözlerle gidiyordum. akşam 1den önce yatamıyoruz ki bi türlü bugün ne güzel uyucam diyordum yine kalktım. kahvaltı ettik kocişle öyle yolladım onu. neyse en azndan yıllaaaaar sonra ilk defa evde bi kahvaltı ettik iyi oldu. Aquapark çok zevkli oluyor zuzum da çok yoruyor insanı yaa bence iptal edin eğer böyle yorgun olmaya devam edersen. haftaya sersem gibi başlarsın.

aldık cnm arabayı. ama kayınpeder büyük oğluna da aldı bize almasa ayıp olurdu dimi

aynı ben yabende öylehem korkuyorum süremem sanıyorum hemde hiç hevesim yok ama herkes kızıyo al bi ehliyet diyo
yoo bence temiz araç çok iyi almışınız az çok fiyatlarını biliyoruz netten bi ara astrayada bakmıştı eşim sorma ya çok pahalı ama sesimi çıkaramıyodum çok şükür kurtulduk

pişştt bugün herkes halsiz ve yorgun anlaşılan iki gün gezincede ev kalıyo dimi bigünü eve ve dinlenmeye ayırmak lazım

evet canım, niyetli değildim ben ama kıramadım eşimi. neyse çabuk döndük zarardan. ehliyeti mutlaka al canım. tabii ki becerirsin, inan bana çok zevkli araba kullanmak. ben çok seviyorum. ayrıca ileride bebişin olduğunda sürekli eşin yanında olamayabilir. Allah korusun acil birşey olsa sen kullanmak zorundasın. bence bu zamanda şart ehliyet. biran önce başla ki ileride rahat edesin. bir de benden sana tavsiye, sakın eşin öğretmeye kalkmasın. erkekler insanı soğutuyor araba kullanmaktan hevesini ve inancını da kırıyorlar maalesef, çoğunluğu en azından. benim eski erkek arkadaşım öğretmişti kullanmayı bana. o çok sakindi ve anlayışlıydı rahat öğrendim onunla. ama eşim arabası konusunda çok titizdir, bizim arabayı bile bazen hala burnumdan getirir.

burda metre karesi 2 tl6tane yolluğa 34 tl verdim

bedavaymış canım resmen orda ya. ne güzel

ayyy biz eşimle ilk çıkmaya başladığımız yaz ne çok giderdik gümüldür'e. çok anısı vardır bizde oraların. her ne kadar ben Çeşmeci olsam da yakın diye Gümüldüre giderdik.

kızlar iki dk. oturma odasını sileyim gelicem. şimdi yerler ıslak ıslak basmıyım bilg.odada kalıcak

biz ikimizde kullanıyoruz sigarayı valla
bırakabilsem iyi olcak
ama hiç niyetlenmedim
ayy bırakmaya çalışın ya ben ne kokusuna nede dumanına dayanabiliyorum
o cesareti bi bulsak alırız ama hiç cesaret edemiyorum ben yadediklerin çok doğru şart aslında mantıklı kız seni seviyorumevet resmen bedava bura uygunkibi evler çok pahalı

YANİİİ..İYİ OLMUŞ CANM,GÜLE GÜLE KULLANIN, NE MARKA :d

EVET BENDE İSTİYORDUM AQUA PARKI AMA KAÇ GÜNDÜR ZOR KALKIYOM, E PAZARDA SABAHIN KÖRÜNDE KALKIP YOLA ÇIKCAZ..AKŞAM KİMBİLİR KAÇTA GELİCEZ...EVET EVET Bİ BAHNE BULAYIM BEN, HASTAYIM DİCEM :)
EŞİMDE ÇOK İSTİYODU ...RAMAZAN GELİYO YA GİDEMEYİZ BELKİ DİYO :) Bİ ÖNÜMÜZDKİ PAZAR VAR...OZAMAN DA BEN HASTA OLURMUŞUM

Bende çok istiyorum kullanmayı...
Ama yarenay doğru sölüyo yaaa :)) eşim bana vitesi öğretcek diye çıldırdı..en sonunda bağıraraktan el frenini bi çekti cama yapışıyodum O yüzden ototmatik vites istiyorum :)))

bi kere arkisinin mersedeci vardı otomatik vites...onu kullandım, çok güzeldi Ozaman eşimin sesi hiç çıkmadı :))
ama vitesi anlamıyomişte...arabayı dinle diyip duruyo...dinliyom ama anlamıyom napayım yaaaa...konuşan araba alsın bana ozaman1.vitese tak beni desin takayım

bana da eski erkek arkadaşım öğretmeye çalışmıştı
gittim gittim bi ara yola girdim geri de gidemedim
adamın teki de bağrıyo bacıım bilmiyonda nereye gidiyoon
dönebilsem döncem herhalde
ehliyeti aldım ama daha da kullanmadım arabayı

Bu arada :) bizim bölüm başlığının adı değişmiş..."sohbet bölümü"ydü ya "yeni evleniceklerin sohbet alanı" olmuş :)))

Geçende motoru ben kullanıyodum :) eşim dedi ver artık bana...tam 4 yol ağzının ortasında durdum Napayım yavaş duruyom 4 yol ağzına gelmeden sıktım yavaştan freni, gitti o da tam ortada durdu
şimde kızdı çabuk in ,bin arkama...arkadan ve yandan da araba geliyo

Ayy alıntıları unutmuşummm. neyse...

yaren haklısın cnm zaten acil bi durum olsa belki götürürüm yani az çok şehir dışında köyde falan görütüp getiriyorum ama içimde heves yok işte yaaa bana da babam öğretmişti. o da çok fenadır bu konuda.ayy hatta bi keresinde arabayı garajdan çıkarcam geri geri, sen geri vvitese alıyorum diye 1.vitese takmışım gümmmmmm araba bi çarptıııı önde de güneş enerjisinin panelleri vardı cam, yerle bir oldu hepsi ay nası korkmuştum :)))

ben de otomatikleri çok seviom zuzum, bnim de en büyük derdim vites, üf habire bi ona tak bi buna tak ne sıkıcı yaaaaaaa. Eşim de istiyor öğeneyim. Dün annemlere gittik bi sokak yukarı. dönüşte al sen kullan getir eve kadar yavaş yavaş diyor. yok yaaa ben de saftım zaten yeni almışız arabayı hemen aşat edeyim dimi

benim kayınpederim öğretmen
bursaya ilk geldiklerinde direksiyon dersleri falanda vermiş
benim ki diyo göndercem seni babama en iyi elden öğren diye
ama o daha beter vurcam çarpcam bişi yapcam adam dicek gelin bozdu niyeti
bizi öldürmeye niyetlendi diye

zuzu sabah sabah ne güldürdün ama beni
ya siz yine cesaret edip denemeler yapmışınız ben hiç daha kullanmadım eşim diyo araba alayım sana hemen öğretecem diyoama tabi bende hiç istek yok tembelim galiba o kullansın ben gezeyim istiyorumama araba kullananlar çok zevkli olduğunu söylüyo

Aynen aynen ya bazen görüyorum falan bayan sürücüleri ayy ben de sürsem diyorum... ama sonra vazgeçiyorum hemen ben de hem tembelim hem de cesaretim de yok sanki...

ya bi şey sorcam halınızda bi leke bi şey olursa neyle siliyorsunuz? mutfak halısında bi leke var da...

Ay keşke keşke kullansam..okadar çok istiyorumki...motoru öğrendim bayılıyorum motor kullanmaya Eşim bazen diyo aşkım yavaş ,benden hızlı kullanıyon valaa:)) uuu uçuruyommmmm

Araba da istiyorum yaa...bu arada o arabadan vazgeçti kociş..tabii biraz dedesinin de etkisi var:) dedesi araba alcak, şuan kullandığı mersedesi eşime verebilir...çocukluktan hasta o arabaya...ben sevmiyom ama,öle bişey olursa 1-2 ay kullansın sattırırım

Benm halıya nescafe dökülmüştü,, hemen bulaşık deterjanıyla bezle sildim çıktı :)

ya bu araba mevzusunu daha erken açsaymışım keşke, ne güzel güldürdünüz beni ya harikasınız

zuzum vites yükseltmen gerektiğinde arabada böyle boğuk bir ses çıkar, ibre var ya önde onlarda 10-20-30 yazan bölüme bak, 30'a yaklaşınca vites yükselt. başlangıç için en garantilisi o olur. bir de öyle dene bakalım ne olacak

selam kuzular ben geldim

kahvaltı yaptık birazdn temizliğe girişecez eşimle iki elden bi size bakayım dedim :)))

alisha aracınızı güle güle kullanın ama septik sirken şüphelendi aracınız konusunda. 2009 model 19 bin km de opel astra classic olmaz. O aracta bir şey var; servise götürüp gerekli testlerden geçirdiniz mi? Ya da satan şahıs çok mu sıkışıktı? Ya da bir şey varsa da biliyor muydunuz alırken? Arabalar konusunda eşim ve ben ilgili oldıuğumuz için teknik bilgileri biliyoruz ocakta biz de araçlara baktığımz için şu an piyasayı da üç aşağı beş yukarı biliyoruz. Eşime de bahsetti şu an o da şüphelendi benim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…