ayşem siz netten mi buldunuz aracı evet konuşmuştuk bakalım biz ne zaman istediğimiz gibi bulup alıcazevet canım benim eşimde asla sigara içmez arabada zaten tek tük içen biriydi araba alıcam bırakmam lazım dedi bıraktı iyide oldu malbora içiyodu sigaraya verilen paraya acıyorum ben ya
zuzum ne yaptın ben de çok yorgunum
:) yok canım, dün annemdeydik geç döndük..zaten otobüste uyumuşum biraz...gelince hemen yattık...sabah gözümü açamıyodum,geç kaldım...
Halen atamadım üzerimden o sersemliği
akşam da düğün var galiba eşimin arkisi,gene geç döneriz...
Yarında gümüldüre aqua parka gitcektik arkilerle, ben bi bahane bulayım en iyisi...dinlenmek istiyorum ve tabii evimi temizlemk
aynı ben yaayyy çok kötü olmuş yaaaaa kıbrıs'ın bu su problemi beni öldürüyor zaten. bizim oturduğumuz evde de bi depo vardı bittikçe sucu çağırırı onu doldurturduk salak salak işler...zaten çok da niyetli diildin sen sanki oraya gitmeye dimi?
ben kullanmıyorum cnm araba yaa ehliyetim de yok almaya niyetim de yok. ama herkes zorluyor al diye alıcaz mecbur.sevmiyorum ben araba kullanmayı yaa, yanda oturup etrafı izlemek varken ne diye yorayım kendimibelki ilerde ehliyet alınca kullanırım ama şu an için hevesli diilim inan hiç. herkes bi garipsiyor beni ama napiim sevemedim bi türlü zevk almıyorum araba kullanmaktan. becerimin de olmadığına inanıyorum
yoo bence temiz araç çok iyi almışınız az çok fiyatlarını biliyoruz netten bi ara astrayada bakmıştı eşimhep netten bakıyorduk ama bunu galeriden aldık. illa ki biraz kazıklandık ama temiz diye aldık artık. bizimki de bırakmaya çok niyetli ama bi türlü başlayamadı. marlboro nun da maşallahı var yani insanın ocağına incir ağacı diker
:) yok canım, dün annemdeydik geç döndük..zaten otobüste uyumuşum biraz...gelince hemen yattık...sabah gözümü açamıyodum,geç kaldım...
Yarında gümüldüre aqua parka gitcektik arkilerle, ben bi bahane bulayım en iyisi...dinlenmek istiyorum ve tabii evimi temizlemk
ayyy çok kötü olmuş yaaaaa kıbrıs'ın bu su problemi beni öldürüyor zaten. bizim oturduğumuz evde de bi depo vardı bittikçe sucu çağırırı onu doldurturduk salak salak işler...zaten çok da niyetli diildin sen sanki oraya gitmeye dimi?
ben kullanmıyorum cnm araba yaa ehliyetim de yok almaya niyetim de yok. ama herkes zorluyor al diye alıcaz mecbur.sevmiyorum ben araba kullanmayı yaa, yanda oturup etrafı izlemek varken ne diye yorayım kendimibelki ilerde ehliyet alınca kullanırım ama şu an için hevesli diilim inan hiç. herkes bi garipsiyor beni ama napiim sevemedim bi türlü zevk almıyorum araba kullanmaktan. becerimin de olmadığına inanıyorum
burda metre karesi 2 tl6tane yolluğa 34 tl verdim
ayy bırakmaya çalışın ya ben ne kokusuna nede dumanına dayanabiliyorumbiz ikimizde kullanıyoruz sigarayı valla
bırakabilsem iyi olcak
ama hiç niyetlenmedim
o cesareti bi bulsak alırız ama hiç cesaret edemiyorum ben yaevet canım, niyetli değildim ben ama kıramadım eşimi. neyse çabuk döndük zarardan. ehliyeti mutlaka al canım. tabii ki becerirsin, inan bana çok zevkli araba kullanmak. ben çok seviyorum. ayrıca ileride bebişin olduğunda sürekli eşin yanında olamayabilir. Allah korusun acil birşey olsa sen kullanmak zorundasın. bence bu zamanda şart ehliyet. biran önce başla ki ileride rahat edesin. bir de benden sana tavsiye, sakın eşin öğretmeye kalkmasın. erkekler insanı soğutuyor araba kullanmaktanhevesini ve inancını da kırıyorlar maalesef, çoğunluğu en azından. benim eski erkek arkadaşım öğretmişti kullanmayı bana. o çok sakindi ve anlayışlıydı rahat öğrendim onunla. ama eşim arabası konusunda çok titizdir, bizim arabayı bile bazen hala burnumdan getirir.
bedavaymış canım resmen orda ya. ne güzel
ayyy biz eşimle ilk çıkmaya başladığımız yaz ne çok giderdik gümüldür'e. çok anısı vardır bizde oraların. her ne kadar ben Çeşmeci olsam da yakın diye Gümüldüre giderdik.
oyyy canım bi de bana sor onu her sabah işe yarım açık gözlerle gidiyordum. akşam 1den önce yatamıyoruz ki bi türlübugün ne güzel uyucam diyordum yine kalktım. kahvaltı ettik kocişle öyle yolladım onu. neyse en azndan yıllaaaaar sonra ilk defa evde bi kahvaltı ettik iyi oldu. Aquapark çok zevkli oluyor zuzum da çok yoruyor insanı yaa bence iptal edin eğer böyle yorgun olmaya devam edersen. haftaya sersem gibi başlarsın.
aldık cnm arabayı. ama kayınpeder büyük oğluna da aldı bize almasa ayıp olurdu dimi
Bende çok istiyorum kullanmayı...
Ama yarenay doğru sölüyo yaaa :)) eşim bana vitesi öğretcek diye çıldırdı..en sonunda bağıraraktan el frenini bi çekti cama yapışıyodum O yüzden ototmatik vites istiyorum :)))
bi kere arkisinin mersedeci vardı otomatik vites...onu kullandım, çok güzeldiOzaman eşimin sesi hiç çıkmadı :))
ama vitesi anlamıyomişte...arabayı dinle diyip duruyo...dinliyom ama anlamıyom napayım yaaaa...konuşan araba alsın bana ozaman1.vitese tak beni desin takayım
zuzu sabah sabah ne güldürdün ama beni
ya siz yine cesaret edip denemeler yapmışınız ben hiç daha kullanmadım eşim diyo araba alayım sana hemen öğretecem diyoama tabi bende hiç istek yok tembelim galiba o kullansın ben gezeyim istiyorum ama araba kullananlar çok zevkli olduğunu söylüyo
zuzu sabah sabah ne güldürdün ama beni
Ya siz yine cesaret edip denemeler yapmışınız ben hiç daha kullanmadım eşim diyo araba alayım sana hemen öğretecem diyoama tabi bende hiç istek yok tembelim galiba o kullansın ben gezeyim istiyorum ama araba kullananlar çok zevkli olduğunu söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?