2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarenim eşim o 10-20-30 olayından bahsetmemişti....

Heh işte o sesi dinle diyo bana ama ben bişey duymuyomki:26:

Neyse arabamız olurdsa inşallah., ozaman dediğin gibi yaparım :))

septik cnm teşekkürler walla opel astra twinport 19000de. Dışında da sadece tamponda ufacık bi bere var. gayet temiz hiçbi borcu vs. yok. alan adam da ev almak için satmış galeriye. motoruna falan da bakıldı bi problem yok :44:

Yarenim eşim o 10-20-30 olayından bahsetmemişti....

Heh işte o sesi dinle diyo bana ama ben bişey duymuyomki:26:

Neyse arabamız olurdsa inşallah., ozaman dediğin gibi yaparım :))

zuzum zaten o hemen olabilecek birşey değil. zamanla sese alışır kulağın. belli bir zaman sonra zaten arabanın zorlandığını anlarsın. ona göre ayarlarsın vitesi. önce vitesli arabayı mutlaka öğrenin, ondan sonra otomatik kullanırsınız. Türkiye'de otomatik vites çok yaygın değil henüz. o yüzden günün birinde vitesli araba kullanmak zorunda kalabilirsiniz. önce vitesli, sonra otomatik :13:

Galeriden mi alıyorsunuz? eğer galeriden alıyorsanız mutlaka opel servisine götürüp gösterin km ile oynanmış olabilir.

eğer otomatik vitesi daha rahat kullanrıım diye düşünyorsanız kazaları yapanların büyük bölümü otomatik vitesliler oluyor; sebebine gelince dikkat daha dağınık oluyormuş. bunu bir makalede okumuştum.

eşime söyledim bedava almışlar valla dedi bende km ile oynanmış olabileceğini düşündüm ama araç 2099 model yeni sayılır çok km yapmamışta olabilirneyse kızı korkutmayalım

eşime söyledim bedava almışlar valla dedi bende km ile oynanmış olabileceğini düşündüm ama araç 2099 model yeni sayılır çok km yapmamışta olabilirneyse kızı korkutmayalım

tatlım amacımız kimseyi korkutmak değil sadece düşündüklerimizi söyleyelim ki gözllerinden kaçan bir şey vrsa onlar da önlemlerini alsınlar bir kez daha gözden geçirsinler. Ben burda hepinizi kardeşim gibi görüyorum hiç kimsenin zararlı çıkmasını istemem.

Galeriden mi alıyorsunuz? eğer galeriden alıyorsanız mutlaka opel servisine götürüp gösterin km ile oynanmış olabilir.

sirken korkutma biziiii :))) bizimkiler de anlar az çok arabadan. ben bilmiyorum ama baya araştırdılar yoktur heralde bi problemi:44:

EDIT: cnm zaten 2009 model. annemlerin arabası da 2009,onların km'si 20000de mesela normaldir bence. bi de araç kemerden geliyor.adam orada çalışyormuş sanırım. zaten kemer bi ilçe ne kadar km yapabilir ki...

Ay çok sıcak yaaa yoruldum walla temizlik de bitmek bilmedi sıcakta hiç çekilmiyor. yatak odası ve banyom kaldı. Salona hiç girmedim daha geçen hafta temizledim girilmiyor ki camlarını bile açmıyorum temiz kalıyor

Son düzenleme:
hadi kızlar ben azcık işlerimi toparlayayım sonrada çıkıp anneme gidicem
size iyi sohbetleer

teşekkür ederiz canım

bak korkmuş ama cidden bu tarz şeyler çok yapıldığı için insan uygun aldığı araçtan korkuyo acaba mı diyokolay gelsin bebem

Alisham korkutmuyorum sadece aklımdan geçenleri söylüyorum :) sıfır arabalarda bile yapılan dümenleri bildikten sonra...

güle güle güzel günlerde kullanın Allah kazadan korusun. Ben öyle eşimin yanında oturayım o sürsün deme fırsat bu fırsat sen de hemen öğren. Araç şu devirde bir erkekten daha çok bayana şart bence.

Neyse temizliğimize dönelim benim de ev feci durumda yarına da misafir gelecek çıkıp alışveriş yapmam lazım. yine görüşürüz öptüm hepinizi

yok yok korkmadım ya ama doğru söylüyorsun ben de duydum öyle şeyler. biz de bu ara bol miktarda araştırma yaptığımızdan öğrendik baya böyle hileleri cnm saol düşündüğün için hadi sana da kolay gelsin ben de yarak odasını bitireyim. yatak odası pislikten ziyade inanılmaz dağınık durumda. gelen çıkarmış atmış üstünde ne varsa. yatak pazar tezgahına dönmüş

merhaba kızlar nasılsınız maşallah dünden beri baya yazmışsınız kabataslak okudum

ayşem hayırlı olsun arabanız kazasız belasız kullanın

benide dün iş çıkışı kardeşim istanbulda sapphıre diye biryer var 261metre yüksekliğinde oraya götürdü seyir terası var manzara süper istanbul ayklarınızın altında
ordanda istinye parka ordanda sarıyer sahilide oturduk dondurmamızı yedik 10u geçiyodu eve geldiğimde yorulmuşum baya

oh süper olmuş vallayaz günü insan evde çok sıkılıyoistinye park baya güzel bi alışveriş merkeziymiş sanırım eşim çok büyük diyodu ben hiç gitmedimde

oh süper olmuş vallayaz günü insan evde çok sıkılıyoistinye park baya güzel bi alışveriş merkeziymiş sanırım eşim çok büyük diyodu ben hiç gitmedimde

evet çok iyi oldu canım gündüz ev çok sıcak oluyor güzel büyük ama çok pahalı bende ilk defa gittim ama hoşuma gitmedi

merhaba cnm teşekkürler maşallah iyi gezmişsiniz walla. ben de bi gün eşimle İstanbul'a gelip şööyle gezilecek yerleri birlikte görmek istiyorum. ben zaten biliyorum İstanbul'un çoğu yerini ama insanın eşiyle gezmesi daha bi güzel oluyor

bak şimdi aklıma getirdin bi iki yer bakayım ben netten tatil yerleri

kızlar ben heran çıkabilirim. şimdiden herkese iyi tatiller. hem eğlenin, hem dinlenin tamam mı seviyorum sizleri, byeeee

eşimde illa vitesli öğreticek...vitesliyi öğren ,otomatiği zaten havada karada sürersin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…