2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydn kızlar ben gelene kdr herkes gitmiş ya

hoşlanmıyruz biz ondna bakalım iyi bi hapa bensiyor ama

Son düzenleme:
çok güzel zuzum
kızlar bende evdeyim şuan braz temizlik yaptım dinleniyorumkimsecikler kalmamış geziyomusunuz

Selam kızlar
bugün hiç planımız yoktu bi dışarı çıkalım bakalım ayaklarımız bizi nereye götürecek dedik. Çıktık önce topkapı sarayına gittik ordan gülhane sultanahmet eminönü sonra dedim üsküdara geçelim vapura bindik üsküdara gittik kız kulesinin önüne kadar yürüdük dedim istanbulda doğdum büyüdüm bi gitmedim şu kız kulesine. e hadi gidelim dedi eşim bindik tekneye geçtik denizden kız kulesine girdik en tepesine çıktık istanbul ayaklarımızın altında.. Süper bi manzaraydı sonra tekrar döndük eminöne. Bu arada çok acıkmıştık bi balık ekmek yedik turşu sularıda çok güzeldi ondanda içtik sonra otobüse bindik semtimize gelince markete gittik pazara gittik eve geldik. Yemek yapmıcam kaynanam kızında orda yer o. dinlemne moduna geçtim çünkü aşırı yorulduk

Plansız çıkmak daha iyi ya. Foto makinemizi almadığımıza pişman olduk sadece :)

ne güzel canım tarih gezisi yapmışsınnız biz semtteyişin bende kız kulesine gittim içeri girmek nasip olmadı afiyet olsun canım tatilin keyfini çıkardın işte gelipte işe başlamadın gezmeye tatile devam artık son günün kaldı dinlenirsin güzzelce

fotoğraf makinası olmaması birazcık kötü olmuş

oh ne güzel ıyı yapmıssınız bızde gezelım dıyoruz aklıma bır sey gelmıyor zaten esımde gezmeyı sevmıyor kı.

iyi geceler kızlar eşim yattı bende anca girdim sabah erkenden şileye gidiyoruz annemde orda 3 4 gün orda kalıcaz merak etmeyin öptüm hepinizi........

günaydın iyi pazarlar canlar

iyi geceler kızlar eşim yattı bende anca girdim sabah erkenden şileye gidiyoruz annemde orda 3 4 gün orda kalıcaz merak etmeyin öptüm hepinizi........

herseye ragmen tatilin tadını çıkar canım

Son düzenleme:
Merhaba fıstıklar Artık giremesem de okuyamasam da bu topiiiiic benim topiğimmdiiiiiir Bugün de nöbetçiyim 1 saatlik işim kaldı çıkıp düğüne gidicez. Gündüz düğünü. Bi ark.ımın kardeşi evleniyor. Dün de onun kınasına gittik güzel geziom valla 2 gündür. Alishiacı arabanız hayırlı uğurlu olsun canım çok okuyamadım geçmişikazasız belasız kullanmak nasip etsin. Siz yine de bi kurban kesin kan akıtın canım hayırlı olsun

Bu arada işyerimden muzdarip olduğum için kendimi iyi hissetmek adına gittim saçlarımı yeniden boyattım Bu sefer koyu çikolata kahve ama uçlarında hafif hafif platin sarılardan bıraktı kuaför çok değişik ve güzel oldu saçım da baya uzadığı için hoş durdu öyle Bakalım bu sefer kaç ay sabredicem. Ay çok sıkılıyorum aynı saçla uzun süre psikolocim mi bozuk ne:76:

merhaba canım seninle tanışmıyoruz ben zeynep sendemi pazar çalışanlardansın bende 7ye kadar işteyim .güle güle kullan yeni saçını eminim saçların çok güzel olmuştur dediğin renklerde

merhaba canım seninle tanışmıyoruz ben zeynep sendemi pazar çalışanlardansın bende 7ye kadar işteyim .güle güle kullan yeni saçını eminim saçların çok güzel olmuştur dediğin renklerde

Teşekkür ederim zeynepçim memnun oldum. Ben aslında ara ara uğradığım için yeni gelenlerin pek aklında kalmıyorum Ben birazdan çıkıyorum canımcım sana çok Kolay gelsin bilgisayarı kapatacağım şimdi inşallah başka zaman rahat rahat sohbet ederiz öpüyorum

arada görüyorum canım seni ama bende tanımıyorum tamam sana iyi eğlenceler görüşürüz işallah

zeynepcim çok iyiym ya sen nasılsın :? bal kızımın bgn butun pişikleri geçtii :) maşallah

bende iyiyim canım işteyim çalışıyorum hadi geçmiş olsun aman dikkat et fıstığa bidaha olsun öp benim yerime onu adın neydi bu arada fıstığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…