günaydın herkese...
dün akşam yıkandık, paklandık, eşim de ben de Yasin okuduk kızlar. içim huzurla dolu bugün:87::87:
aydan kına fotolarına baktım çok hoşsunuz tatlım. sen de benim gibi kınasında ağlamayanlardansın sanırım
ebrum ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı, eşim korunuyor. ben hastayken bile ilaç kullanmıyorum, o yüzdenn hiç düşünmedim doğum kontrol hapı. sana verilen hap iyi birşeye benziyor ama yine de ben düşünmem hap kullanmayıeşimin korunması hem daha temiz hem de daha doğal bence. ama maalesef birçok erkek red ediyor bu tip korunmayı.
eos ben de hap hiç kullanmadım ama eşim sıkıştırıyor bu aralar. madem bebek yapmıcaz bari hap kullan da içimiz rahat olsun diyor. bilemiyorum ki belki h.içi bi doktora gidip sorarım. zaten kullanacak olsam bile 5-6 ay falan kullanıcam seneye inş. düşünüyoruz çünkü bebek.
ozmn geçici bi çözüm bul 2 doktor bana 2 sene devam edebilirsin dedi yan etkisi yok denick kdr az doktoruma güvenirim
Selam kızlar
bugün hiç planımız yoktu bi dışarı çıkalım bakalım ayaklarımız bizi nereye götürecek dedik. Çıktık önce topkapı sarayına gittik ordan gülhane sultanahmet eminönü sonra dedim üsküdara geçelim vapura bindik üsküdara gittik kız kulesinin önüne kadar yürüdük dedim istanbulda doğdum büyüdüm bi gitmedim şu kız kulesine. e hadi gidelim dedi eşim bindik tekneye geçtik denizden kız kulesine girdik en tepesine çıktık istanbul ayaklarımızın altında.. Süper bi manzaraydı sonra tekrar döndük eminöne. Bu arada çok acıkmıştık bi balık ekmek yedik turşu sularıda çok güzeldi ondanda içtik sonra otobüse bindik semtimize gelince markete gittik pazara gittik eve geldik. Yemek yapmıcam kaynanam kızında orda yer o. dinlemne moduna geçtim çünkü aşırı yorulduk
Plansız çıkmak daha iyi ya. Foto makinemizi almadığımıza pişman olduk sadece :)
Selam kızlar
bugün hiç planımız yoktu bi dışarı çıkalım bakalım ayaklarımız bizi nereye götürecek dedik. Çıktık önce topkapı sarayına gittik ordan gülhane sultanahmet eminönü sonra dedim üsküdara geçelim vapura bindik üsküdara gittik kız kulesinin önüne kadar yürüdük dedim istanbulda doğdum büyüdüm bi gitmedim şu kız kulesine. e hadi gidelim dedi eşim bindik tekneye geçtik denizden kız kulesine girdik en tepesine çıktık istanbul ayaklarımızın altında.. Süper bi manzaraydı sonra tekrar döndük eminöne. Bu arada çok acıkmıştık bi balık ekmek yedik turşu sularıda çok güzeldi ondanda içtik sonra otobüse bindik semtimize gelince markete gittik pazara gittik eve geldik. Yemek yapmıcam kaynanam kızında orda yer o. dinlemne moduna geçtim çünkü aşırı yorulduk
Plansız çıkmak daha iyi ya. Foto makinemizi almadığımıza pişman olduk sadece :)
sinemmm, tatil fotoları istiyoruzzgöbişini merak ediyorum ben
iyi geceler kızlar eşim yattı bende anca girdim sabah erkenden şileye gidiyoruz annemde orda 3 4 gün orda kalıcaz merak etmeyin öptüm hepinizi........
Merhaba fıstıklarArtık giremesem de okuyamasam da bu topiiiiic benim topiğimmdiiiiiir Bugün de nöbetçiyim 1 saatlik işim kaldı çıkıp düğüne gidicez. Gündüz düğünü. Bi ark.ımın kardeşi evleniyor. Dün de onun kınasına gittik güzel geziom valla 2 gündür. Alishiacı arabanız hayırlı uğurlu olsun canım çok okuyamadım geçmişi kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Siz yine de bi kurban kesin kan akıtın canım hayırlı olsun
Bu arada işyerimden muzdarip olduğum için kendimi iyi hissetmek adına gittim saçlarımı yeniden boyattımBu sefer koyu çikolata kahve ama uçlarında hafif hafif platin sarılardan bıraktı kuaför çok değişik ve güzel oldu saçım da baya uzadığı için hoş durdu öyle Bakalım bu sefer kaç ay sabredicem. Ay çok sıkılıyorum aynı saçla uzun süre psikolocim mi bozuk ne:76:
merhaba canım seninle tanışmıyoruz ben zeynep sendemi pazar çalışanlardansın bende 7ye kadar işteyim .güle güle kullan yeni saçını eminim saçların çok güzel olmuştur dediğin renklerde
Teşekkür ederim zeynepçim memnun oldum. Ben aslında ara ara uğradığım için yeni gelenlerin pek aklında kalmıyorumBen birazdan çıkıyorum canımcım sana çok Kolay gelsin bilgisayarı kapatacağım şimdi inşallah başka zaman rahat rahat sohbet ederiz öpüyorum
eoscum selambi sen bi ben varız galiba nasılsın canım?
ebrucuğum nasılsın bal kıızn nasıl pişişleri iyileştimi
zeynepcim çok iyiym ya sen nasılsın :? bal kızımın bgn butun pişikleri geçtii :) maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?