herkese selam
ıyı pazarlar..............
pazar bgn canım ne işi. aslında pişik olmamiş kayınvalde vişne vermiş cocuğa alerji olduğunu orata çıktı.adımız azra aleyna. (azrayı ben istdm aleyna babası göbek adıda azra:)bende iyiyim canım işteyim çalışıyorum hadi geçmiş olsun aman dikkat et fıstığa bidaha olsun öp benim yerime onu adın neydi bu arada fıstığın
herkese selam
ıyı pazarlar..............
geçmiş olsun kardeşine canım :26: :26: :26: gelişine sevinemediniz yaa, nesi var ki..?alisha fotolarına baktım çok hoş çıkmışınız ne güzel bi yermiş öyle neresi ora..eos senin adına çok üzüldüm canım ya ama üzülme eşin bırakabilir oyunu benim kardeşim tamamen bıraktı artık hiç oynamıyomuş..dün bütün gün evdeydim evi temizledim dinlendim ..bugünde kardeşim geldi onu gezdirdik rahatsızdı dr götürdük şimdi hala ateşliinşallah düzelir ya ..serum falan taktırdık şimdi evde dinleniyo ..bura çok sıcak klimasız duramaz olduk işim olmasa direk kaçardım burdan allahım ramazanda ne yapıcaz acaba düşünmek bile istemiyorum
geçmiş olsun kardeşine canım :26: :26: :26: gelişine sevinemediniz yaa, nesi var ki..?
gitti valla Ayşam, 200 tl yi aştım sebze-meyve alışverişimi de eklersem :26:
bende biraz daha az alışveriş yapsam iyi olucak..para biriktirmeliyimvalla ya sorma çocuk geleceği gün rahatsızlanmış bileti alınınca mecbur gelmek zzorunda kalmış..ateşi var midesi bulanıyo ishal canım..ne çok şey almışın canım güle güle giyben artık kıyafete çok para vermemeye çalışıyorum..fotolarını ekle bakalım canım
tamam, ama yarın çekerim artık.. yıkadım hepsini, kuruyolaruvvvvolsun cnm yaa fotolarını koy da bakalım ya buraya ya pembş dolaba
tamam, ama yarın çekerim artık.. yıkadım hepsini, kuruyolartrendyoldan 17-20 tl ye aldığım kolyeler Bakırköy pazarında 3 tl bu arada kazıklanmışımm
tamam, ama yarın çekerim artık.. yıkadım hepsini, kuruyolartrendyoldan 17-20 tl ye aldığım kolyeler Bakırköy pazarında 3 tl bu arada kazıklanmışımm
eos ne yaptın canım moralin düzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?