2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi süper gezmişsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vay bee gerçekten düşünerek çıkmayınca ne çok yere gitmişsiniz

luxxor teşekkürler cnm sen de süpürgen, güle güle kullan artı saçlarını da bi foto bekliyoruz artıkkkk. zaten sanki ben seni görmemiştimm

kızlar biz de sabahın köründe kahvaltıya gittik köy kahvaltısı bi iki foto koydum of ne yemişim haa ama çok sıcaktı gittiğimiz yer ağaçlık falandı ama ona rağmen çok kalamadık. zaten babamın bağırsak tobası da açıldı apar topar eve döndük. her şeye rğmen güzel bir gündü. bütün aile birlikte iyi vakit geçirdik akşama da somon aldım eşimin ailesini çağırdık birlikte yiyelim diye. nden bi çorba yapıcam balığın yanına da salata ohhh misss

yine zor bi iş maratonu beni bekliyor. bu hafta cuma ilk kur bitiyor. cuma günü bitiş şerefine kurum müdürümüz öğrencileri ve bizzi lunaparka götürecek nasıl geçecek bakalım

bende iyiyim canım işteyim çalışıyorum hadi geçmiş olsun aman dikkat et fıstığa bidaha olsun öp benim yerime onu adın neydi bu arada fıstığın
pazar bgn canım ne işi. aslında pişik olmamiş kayınvalde vişne vermiş cocuğa alerji olduğunu orata çıktı.adımız azra aleyna. (azrayı ben istdm aleyna babası göbek adıda azra:)

herkese selam

ıyı pazarlar..............

saol sinem sanada ii pazarlar

İyi akşamlar kızlar

Krem şantili kurabiyeden yaptım sabah. Şimdi çay demledim bakalım nasıl olmuş

bu arada bugün hep evdeydik dinlendik yarın iş var

Son düzenleme:
berbat bi hafta sonu. sevgili eşim tum gun pcde oturdu ve akşam 7 de yattı uyudu ben yine yalnız..

Sözleri bitmiş’ bir çift…
“İlk yıllar ne güzeldi!” diye düşünen, mutsuz bir kadın…
“Yalvarırım beni dinle!” diyen bir adam…
Birbirine yabancılaşan, karanlığın denizlerinde birbirini kaybeden iki insan…
Ve yavaş yavaş çöken, “iki kişilik yalnızlık”…

Son düzenleme:
alisha fotolarına baktım çok hoş çıkmışınız ne güzel bi yermiş öyle neresi ora..eos senin adına çok üzüldüm canım ya ama üzülme eşin bırakabilir oyunu benim kardeşim tamamen bıraktı artık hiç oynamıyomuş..dün bütün gün evdeydim evi temizledim dinlendim ..bugünde kardeşim geldi onu gezdirdik rahatsızdı dr götürdük şimdi hala ateşliinşallah düzelir ya ..serum falan taktırdık şimdi evde dinleniyo ..bura çok sıcak klimasız duramaz olduk işim olmasa direk kaçardım burdanallahım ramazanda ne yapıcaz acaba düşünmek bile istemiyorum

Son düzenleme:
eşimle zaman geçiremedim, onsuz bir hafta sonuydu ama çook yorucuydu
cumartesi saat 11 de kaynım ve eltimle Bakırköy pazarında buluştuk, ne çok gezmişiz..hava feci sıcaktı
mola verdik oturduk sohbet ettik, sonra kaynım gitti eltimle başladık alışveriş yapmaya (kaynım varken çekiniyoduk, suratı asıldı sıkıldı tabi pazarda, e erkek sonuçta)
sonra taksiye atlayıp kayınvalideme geçtik.. okadar çok yorulmuşuz ki (
üzerimi değiştim (yeni aldıklarımı giydim mecbur) k.validem yemek hazırladı biz de eltimin küçük prensesiyle oyun oynadık.. suslu şirine yaa nasıl tatlı olmuşş..
saat 7 gibi kendi annemlere geçtim.. Bulgaristandan dayım ve yengem geldi, annem tabi musmutlu :))) orda oturduk 2 saat başka akrabalarımız da geldi, eşim işten oraya geldi 12 gibi eve geçtik..nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..okadar yorulmuşum.. sabah kalktım her yerim ağrıyo
kahvaltı yapıp temizliğe giriştim, yine yoruldum yani.. dayımlar, annemler bize geldi..yemek yiyip gelmişler, dondurma ikram ettim ben de, babamlar aşağı indi..yengem ben annem Beylik pazarına diye çıktık saat 7 gibi, 1 saat önce geldim.. akşam vakti pazarda gezmek güzelmiş :))) şimdi de eşimi bekliyorum..
bir sürü ey aldım, 1 pantolon, 5 tişört, 8 kolye 3 yüzük, 1 çanta.. bukadar galiba :))
eşime de evde giymesi için şortlar ve atletler :))) yoruldum ama evde oturmaktan iyiydi yine de .. ve yarın iş başı

geçmiş olsun kardeşine canım :26: :26: :26: gelişine sevinemediniz yaa, nesi var ki..?

fundaa noldu ki cnm kardeşine sıcak mı çarptı acabaaa ay çok geçmiş olsunnnn

nigar naptın yaa bütün pazarı toplamışsın yine maşallah haftalık yine gitti desene :)))))

geçmiş olsun kardeşine canım :26: :26: :26: gelişine sevinemediniz yaa, nesi var ki..?

valla ya sorma çocuk geleceği gün rahatsızlanmış bileti alınınca mecbur gelmek zzorunda kalmış..ateşi var midesi bulanıyo ishal canım..ne çok şey almışın canım güle güle giy ben artık kıyafete çok para vermemeye çalışıyorum..fotolarını ekle bakalım canım

bende biraz daha az alışveriş yapsam iyi olucak..para biriktirmeliyim
bulgaristana gitcem 40 gün sonra.. orda kızkardeşim, eşi, kızı tatile gideriz diye plan yaptık..baklaım artık..

inşallah çabuk toparlanır canım, evet bence de başına güneş geçmiş olabilir (

nnigoş valla senin bu alışveriş hastalığa dönüşmesinbi ara bende öyleydim şükür kurtuldum bugün kotonda 2 tane gömlek beğendim almadımçok pahalı geldi

tamam, ama yarın çekerim artık.. yıkadım hepsini, kuruyolar trendyoldan 17-20 tl ye aldığım kolyeler Bakırköy pazarında 3 tl bu arada kazıklanmışımm

3 tl miiiiii ya bi ben bulamıyorum şöyle kolye uzun zincirli olanlar var ya çok hoşuma gidio bi çarşı yapıım bari ben de. üff ya keşke şu araba masrafı çıkmasaydı

tamam, ama yarın çekerim artık.. yıkadım hepsini, kuruyolar trendyoldan 17-20 tl ye aldığım kolyeler Bakırköy pazarında 3 tl bu arada kazıklanmışımm

kotondada öyle çok güzel kolyeler ama 20 -30 falan çok pahalı aynı kolyeler pazarda 3-5 tl ..benim takıya karşı pek merakım yok başkalarında görünce çok hoşuma gidiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…