bikaç gündür elime bozukluk geçtikçe bi yere ayırıyorum 15 falan olmuştur heralde. ben en iisi yarın bi gün onları harcayayım15 tl'te ne bulursam artık....
eos hoşgeldin bebişin alerji mi olmuş yazık miniğe yaaaaçok mu yorgun geliyor eşin?
butun bir hafta gecelerm onsuz geçti.buakşam evdeydi ondad yattı uyudu kalkmas sabaha kdr cnm. ağlaamak istiorum her geçen gun kopuyoruz
yok canım, hastalık derecesinde değil benimkisi.. öyle ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum ki, almak için değil yani hem para da biriktiriyorum 200 tl oldu kumbaramda :26: alışveriş hastası olsam 1 tl tutamazdım elimdennigoş valla senin bu alışveriş hastalığa dönüşmesinbi ara bende öyleydim şükür kurtuldum bugün kotonda 2 tane gömlek beğendim almadım çok pahalı geldi
ben de taktım o kolyelere canım, normalde çok takı sevmem..zaten süslü püslü şeyler takmam ama öyle fil, tavşan, kedi görünce dayanamıyorum.. birde bu ara sade bi tişört üzerine bi kolye olayına taktım, hoşuma gidiyo :)))3 tl miiiiii ya bi ben bulamıyorum şöyle kolyeuzun zincirli olanlar var ya çok hoşuma gidio bi çarşı yapıım bari ben de. üff ya keşke şu araba masrafı çıkmasaydı
evet kotondan alıyodum ben de arada, ama kazıklanmiycam artık.. pazara gitcemkotondada öyle çok güzel kolyeler ama 20 -30 falan çok pahalı aynı kolyeler pazarda 3-5 tl ..benim takıya karşı pek merakım yok başkalarında görünce çok hoşuma gidiyo:)
canım belki işte çok yoruluyodurbutun bir hafta gecelerm onsuz geçti.buakşam evdeydi ondad yattı uyudu kalkmas sabaha kdr cnm. ağlaamak istiorum her geçen gun kopuyoruz
harcama onlarııııbikaç gündür elime bozukluk geçtikçe bi yere ayırıyorum 15 falan olmuştur heralde. ben en iisi yarın bi gün onları harcayayım15 tl'te ne bulursam artık....
eos hoşgeldin bebişin alerji mi olmuş yazık miniğe yaaaaçok mu yorgun geliyor eşin?
bikaç gündür elime bozukluk geçtikçe bi yere ayırıyorum 15 falan olmuştur heralde. ben en iisi yarın bi gün onları harcayayım15 tl'te ne bulursam artık....
çalıştığı içinmi gecelerin onsuz geçti peki evde yalnız kalabiliyomusun canım ben korkarımda..niye böyle oldu peki canım ya hiç düşündünmü
randevuya vakit buluyo, dışarı çıkmaya, gezmeye felan bulamıyo yaniievt cnm alerji olmş kaynana vişne vermiş sonra öğrendmki bebeklere 1,5 yaşına kdr vişne çilek bal verilmiyormş alerji yapıyormş.
eşim dun gece 10 da gitti işe sbh 10da geldi tum gun pcde oturdu bnmle az vakit geçirdi randevu olayı..akşam 7 de yattı kızımda uyur geceleri yalnızım yine.
aferin sanayok canım, hastalık derecesinde değil benimkisi.. öyle ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum ki, almak için değil yani hem para da biriktiriyorum 200 tl oldu kumbaramda :26: alışveriş hastası olsam 1 tl tutamazdım elimde
ben de taktım o kolyelere canım, normalde çok takı sevmem..zaten süslü püslü şeyler takmam ama öyle fil, tavşan, kedi görünce dayanamıyorum.. birde bu ara sade bi tişört üzerine bi kolye olayına taktım, hoşuma gidiyo :)))
evet kotondan alıyodum ben de arada, ama kazıklanmiycam artık.. pazara gitcemhem kotonun takıları paslanıyo çok çabuk pazardan aldığım şeylere bişi olmuyo, koltondakileri ikidebir parlatmaya veriyorum (
canım belki işte çok yoruluyodurkavgalı değilsiniz dimmi?
harcama onlarııııkumbara yap
ben de biriktiriyorum tüm bozukluklar bi kavanoza
Evt çalıştığı için.kalıyorum tabi korkmam ben:) yorgunsa gunduz uyusaydı gece bnmle otursaydı.kopuyoruz hergeçen gun
ben de ucuz şeyler almaya bakıyorum canım, tişörtlerimin bitanesi 10 diğerleri 5 tl misalaferin sanakolyeler pazarda daha ucuzmuş arkadaşım hep ktondan alıyo kolyeleri geçen 4 tane kolyeye 100 verdi nasıl kıydı anlamıyorum para kolay kazanılmıyo ya
randevuya vakit buluyo, dışarı çıkmaya, gezmeye felan bulamıyo yanii
uykusuzsa canım ne yapsın gündüz vakit geçirmedinizmiki çocuktan sonramı böyle oldunuz??
Merhaba fıstıklarArtık giremesem de okuyamasam da bu topiiiiic benim topiğimmdiiiiiir Bugün de nöbetçiyim 1 saatlik işim kaldı çıkıp düğüne gidicez. Gündüz düğünü. Bi ark.ımın kardeşi evleniyor. Dün de onun kınasına gittik güzel geziom valla 2 gündür. Alishiacı arabanız hayırlı uğurlu olsun canım çok okuyamadım geçmişi kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Siz yine de bi kurban kesin kan akıtın canım hayırlı olsun
Bu arada işyerimden muzdarip olduğum için kendimi iyi hissetmek adına gittim saçlarımı yeniden boyattımBu sefer koyu çikolata kahve ama uçlarında hafif hafif platin sarılardan bıraktı kuaför çok değişik ve güzel oldu saçım da baya uzadığı için hoş durdu öyle Bakalım bu sefer kaç ay sabredicem. Ay çok sıkılıyorum aynı saçla uzun süre psikolocim mi bozuk ne:76:
alisha fotolarına baktım çok hoş çıkmışınız ne güzel bi yermiş öyle neresi ora..eos senin adına çok üzüldüm canım ya ama üzülme eşin bırakabilir oyunu benim kardeşim tamamen bıraktı artık hiç oynamıyomuş..dün bütün gün evdeydim evi temizledim dinlendim ..bugünde kardeşim geldi onu gezdirdik rahatsızdı dr götürdük şimdi hala ateşliinşallah düzelir ya ..serum falan taktırdık şimdi evde dinleniyo ..bura çok sıcak klimasız duramaz olduk işim olmasa direk kaçardım burdan allahım ramazanda ne yapıcaz acaba düşünmek bile istemiyorum
eşimle zaman geçiremedim, onsuz bir hafta sonuydu ama çook yorucuydu
cumartesi saat 11 de kaynım ve eltimle Bakırköy pazarında buluştuk, ne çok gezmişiz..hava feci sıcaktı
mola verdik oturduk sohbet ettik, sonra kaynım gitti eltimle başladık alışveriş yapmaya (kaynım varken çekiniyoduk, suratı asıldı sıkıldı tabi pazarda, e erkek sonuçta)
sonra taksiye atlayıp kayınvalideme geçtik.. okadar çok yorulmuşuz ki(
üzerimi değiştim (yeni aldıklarımı giydim mecbur) k.validem yemek hazırladı biz de eltimin küçük prensesiyle oyun oynadık.. suslu şirine yaa nasıl tatlı olmuşş..
saat 7 gibi kendi annemlere geçtim.. Bulgaristandan dayım ve yengem geldi, annem tabi musmutlu :))) orda oturduk 2 saat başka akrabalarımız da geldi, eşim işten oraya geldi 12 gibi eve geçtik..nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..okadar yorulmuşum.. sabah kalktım her yerim ağrıyo
kahvaltı yapıp temizliğe giriştim, yine yoruldum yani.. dayımlar, annemler bize geldi..yemek yiyip gelmişler, dondurma ikram ettim ben de, babamlar aşağı indi..yengem ben annem Beylik pazarına diye çıktık saat 7 gibi, 1 saat önce geldim.. akşam vakti pazarda gezmek güzelmiş :))) şimdi de eşimi bekliyorum..
bir sürü ey aldım, 1 pantolon, 5 tişört, 8 kolye 3 yüzük, 1 çanta.. bukadar galiba :))
eşime de evde giymesi için şortlar ve atletler :))) yoruldum ama evde oturmaktan iyiydi yine de .. ve yarın iş başı
gitti valla Ayşam, 200 tl yi aştım sebze-meyve alışverişimi de eklersem :26:
butun bir hafta gecelerm onsuz geçti.buakşam evdeydi ondad yattı uyudu kalkmas sabaha kdr cnm. ağlaamak istiorum her geçen gun kopuyoruz
bulamıyor beyfendi
çocuk yokkende böleydi gezmye gitmeyiz hiç çok nadr 3-4 ayda bir en son geçen yazın ç.ıktık hamileydm.balayına gitmeyen bir adam kızlar ne gezmesi. uykusus olan adam randevuya nsl uykusus olmuyor üüffff
çok uygun almışın canım güle güle kullanben de ucuz şeyler almaya bakıyorum canım, tişörtlerimin bitanesi 10 diğerleri 5 tl misal
pantolonu 10 tl ye aldım, çanta 25 kolyeler 3er tl
bence bana afferinpara biriktiriyorum ben de
taksi, yemek felan olayı çok tutuyo dışarı çıkınca, ama napalım artık
bulamıyor beyfendi
çocuk yokkende böleydi gezmye gitmeyiz hiç çok nadr 3-4 ayda bir en son geçen yazın ç.ıktık hamileydm.balayına gitmeyen bir adam kızlar ne gezmesi. uykusus olan adam randevuya nsl uykusus olmuyor üüffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?