2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bikaç gündür elime bozukluk geçtikçe bi yere ayırıyorum 15 falan olmuştur heralde. ben en iisi yarın bi gün onları harcayayım 15 tl'te ne bulursam artık....

eos hoşgeldin bebişin alerji mi olmuş yazık miniğe yaaaa çok mu yorgun geliyor eşin?

Son düzenleme:

evt cnm alerji olmş kaynana vişne vermiş sonra öğrendmki bebeklere 1,5 yaşına kdr vişne çilek bal verilmiyormş alerji yapıyormş.
eşim dun gece 10 da gitti işe sbh 10da geldi tum gun pcde oturdu bnmle az vakit geçirdi randevu olayı..akşam 7 de yattı kızımda uyur geceleri yalnızım yine.

butun bir hafta gecelerm onsuz geçti.buakşam evdeydi ondad yattı uyudu kalkmas sabaha kdr cnm. ağlaamak istiorum her geçen gun kopuyoruz

çalıştığı içinmi gecelerin onsuz geçti peki evde yalnız kalabiliyomusun canım ben korkarımda..niye böyle oldu peki canım ya hiç düşündünmü

nnigoş valla senin bu alışveriş hastalığa dönüşmesinbi ara bende öyleydim şükür kurtuldum bugün kotonda 2 tane gömlek beğendim almadımçok pahalı geldi
yok canım, hastalık derecesinde değil benimkisi.. öyle ihtiyacım olmayan şeyleri almıyorum ki, almak için değil yani hem para da biriktiriyorum 200 tl oldu kumbaramda :26: alışveriş hastası olsam 1 tl tutamazdım elimde
3 tl miiiiii ya bi ben bulamıyorum şöyle kolye uzun zincirli olanlar var ya çok hoşuma gidio bi çarşı yapıım bari ben de. üff ya keşke şu araba masrafı çıkmasaydı
ben de taktım o kolyelere canım, normalde çok takı sevmem..zaten süslü püslü şeyler takmam ama öyle fil, tavşan, kedi görünce dayanamıyorum.. birde bu ara sade bi tişört üzerine bi kolye olayına taktım, hoşuma gidiyo :)))
kotondada öyle çok güzel kolyeler ama 20 -30 falan çok pahalı aynı kolyeler pazarda 3-5 tl ..benim takıya karşı pek merakım yok başkalarında görünce çok hoşuma gidiyo:)
evet kotondan alıyodum ben de arada, ama kazıklanmiycam artık.. pazara gitcem hem kotonun takıları paslanıyo çok çabuk pazardan aldığım şeylere bişi olmuyo, koltondakileri ikidebir parlatmaya veriyorum (

butun bir hafta gecelerm onsuz geçti.buakşam evdeydi ondad yattı uyudu kalkmas sabaha kdr cnm. ağlaamak istiorum her geçen gun kopuyoruz
canım belki işte çok yoruluyodur kavgalı değilsiniz dimmi?

harcama onlarıııı kumbara yap
ben de biriktiriyorum tüm bozukluklar bi kavanoza

Son düzenleme:

boşver canım ya ihtiyacın varsa al yoksa boşyere harcama yapma biriktir ihtiyacın olan şeyleri al ben artık öyle yapıyorum

Son düzenleme:
çalıştığı içinmi gecelerin onsuz geçti peki evde yalnız kalabiliyomusun canım ben korkarımda..niye böyle oldu peki canım ya hiç düşündünmü

Evt çalıştığı için.kalıyorum tabi korkmam ben:) yorgunsa gunduz uyusaydı gece bnmle otursaydı.kopuyoruz hergeçen gun

randevuya vakit buluyo, dışarı çıkmaya, gezmeye felan bulamıyo yanii

aferin sanakolyeler pazarda daha ucuzmuş arkadaşım hep ktondan alıyo kolyeleri geçen 4 tane kolyeye 100 verdi nasıl kıydı anlamıyorum para kolay kazanılmıyo ya

aferin sanakolyeler pazarda daha ucuzmuş arkadaşım hep ktondan alıyo kolyeleri geçen 4 tane kolyeye 100 verdi nasıl kıydı anlamıyorum para kolay kazanılmıyo ya
ben de ucuz şeyler almaya bakıyorum canım, tişörtlerimin bitanesi 10 diğerleri 5 tl misal
pantolonu 10 tl ye aldım, çanta 25 kolyeler 3er tl
bence bana afferin para biriktiriyorum ben de
taksi, yemek felan olayı çok tutuyo dışarı çıkınca, ama napalım artık

randevuya vakit buluyo, dışarı çıkmaya, gezmeye felan bulamıyo yanii

bulamıyor beyfendi

uykusuzsa canım ne yapsın gündüz vakit geçirmedinizmiki çocuktan sonramı böyle oldunuz??

çocuk yokkende böleydi gezmye gitmeyiz hiç çok nadr 3-4 ayda bir en son geçen yazın ç.ıktık hamileydm.balayına gitmeyen bir adam kızlar ne gezmesi. uykusus olan adam randevuya nsl uykusus olmuyor üüffff

luxxor yazamasan da bu topik her zaman senindir tatlım. saçlarını merak ettim, foto istiyorummmmm:84::84: söylediğine göre değişik ve hoş olmuştur.

canım çok geçmiş olsun kardeşine. inşallah biran önce iyileşir de siz de beraber olmanın keyfini sürersiniz. buralar da çok sıcak. öğlen vakitlerinde dışarı çıkılmıyor.

pazarlar ucuz oluyor nekk, iyi yapmışsın canım. ben de Türkiye'deyken pazardan alışveriş yapardım hep. bazı pazarlarda bershka'nın zaranın modelleri oluyor 5-10 tl'ye

gitti valla Ayşam, 200 tl yi aştım sebze-meyve alışverişimi de eklersem :26:

ooo baya harcamışsın canım. ben ay başında markette harcıyorum o kadar parayı sadece

canım ya Allah yardımcın olsun. karşına alıp konuşmayı denedin mi? şu oyunlardan vazgeçirin eşlerinizi, gerçekten çok kötü bir alışkanlık. seninle bebişinizle geçireceği vakti oyuna veriyor. bu arada balına da geçmiş olsun, alerji olayı ilginçmiş :44::44:

günaydın kızlar. herkese hayırlı haftalar.

cumartesi iş çıkışa ablamlara gittik, 3'e kadar yeğenimle oynaştım. sonra eve gittim. etrafı yerleştirdim, çamaşırlarımı topladım. biraz dinleneyim dedim, içim rahat etmedi. süpürge tutmaya başladım. o sırada eşim ve arkadaşları yeni aldığımız yatağı getirdiler diğer evden. ortalık yine karıştı ben de bıraktım süpürmeyi. arkadaşları gidince eşim bir duş aldı, markete alışverişe gittik. döndüğümüzde saat 10'u geçiyordu. ablamdan annem ve babamı aldık, bize geçtik. oturduk balkonda sohbet ettik. saat 2'yi geçiyordu yattık. pazar sabahı kahvaltı hazırladık, ablamlar geldi hep beraber kahvaltı yaptık. ordan hooop havuza kaçtık. giderken ablamların araba arıza yaptı. havuza kadar gittik yine de. akşam dönerken arıza devam etti. onların arabayı Girne'de bırakıp, bizim arabayla döndük eve. eşim yemeği hazırladı, ben de pilavı. yemek yedik, biraz tv izleyip uyuduk ama geçen haftanın yorgunluğu devam ediyor hala. ütülerimi de yapamadım. ama dün akşam gelince tüm evi süpürdüm ve paspas yaptım. bu akşam sadece dinlenmeyi düşünüyorum.

yarenim çok yorma kendini evet bu akşam hiç bişi yapma, ütüleri de yarın akşam yaparsın :))

Günaydın herkese, iyi haftalarımız olsun inşallah, su gibi geçsin stressiz, sakin, huzurlu olsun inşallah

Son düzenleme:
günaydın herkese

hayırlı haftalar nekin dediği gibi çabucak geçsin bu hafta çünkü ben çarşambaya kadar 7-19um

çok uygun almışın canım güle güle kullano fiyatlara buluncada insan kaçırmak istemiyo

oturun konuşun canım umarım düzelir aranızseverek evlendiniz dimi??canını sıkma canım düzelir konuşmayı dene mutlaka

[günaydın kızlar. herkese hayırlı haftalar.

cumartesi iş çıkışa ablamlara gittik, 3'e kadar yeğenimle oynaştım. sonra eve gittim. etrafı yerleştirdim, çamaşırlarımı topladım. biraz dinleneyim dedim, içim rahat etmedi. süpürge tutmaya başladım. o sırada eşim ve arkadaşları yeni aldığımız yatağı getirdiler diğer evden. ortalık yine karıştı ben de bıraktım süpürmeyi. arkadaşları gidince eşim bir duş aldı, markete alışverişe gittik. döndüğümüzde saat 10'u geçiyordu. ablamdan annem ve babamı aldık, bize geçtik. oturduk balkonda sohbet ettik. saat 2'yi geçiyordu yattık. pazar sabahı kahvaltı hazırladık, ablamlar geldi hep beraber kahvaltı yaptık. ordan hooop havuza kaçtık. giderken ablamların araba arıza yaptı. havuza kadar gittik yine de. akşam dönerken arıza devam etti. onların arabayı Girne'de bırakıp, bizim arabayla döndük eve. eşim yemeği hazırladı, ben de pilavı. yemek yedik, biraz tv izleyip uyuduk ama geçen haftanın yorgunluğu devam ediyor hala. ütülerimi de yapamadım. ama dün akşam gelince tüm evi süpürdüm ve paspas yaptım. bu akşam sadece dinlenmeyi düşünüyorum.[/QUOTE]

maşallah yarenim iyi yoruldun bu sıralar artık bişeyin kalmamış ütülerini yarına bırak dinlen havada sıcak haslanırsın falan allah göstermesin

bu arada günaydın demeyi unutmuşumkardeşimide iş yerine getirdik kızlarsıkılmazsa oda gelicek bizimle sıkılırsa artık evde durur

ben bu akşam ıspanaklı börek yapıcamm kaç aydır yemiyorum yaa, 2-3 ayda bir yapılır ama, yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…