ay bugün yatıp dinlenseydi tv karşısında, sonra gelirdi canım yaa :26: nasıl oldu, daha mı iyi?bu arada günaydın demeyi unutmuşumkardeşimide iş yerine getirdik kızlar sıkılmazsa oda gelicek bizimle sıkılırsa artık evde durur
annem bana kayseriden su böreği mantı katmer göndermiş
ay bugün yatıp dinlenseydi tv karşısında, sonra gelirdi canım yaa :26: nasıl oldu, daha mı iyi?
hadi iyisin gene afiet olsun herkesin yanında söleme kız hamişler var gelirlr okurlar canları çeker
sizin patronlar çok iyiler fundam maşallah. nekkk bana da gönder börekten
canım evde daha kötü olmasın diye şimdi biraz daha iyi ateşi düşmüş..bilgisayar başında zaten otursun oyun fala oynar
sende baya yoğun ve yorucu bi hafta sonu geçirmişin görümcen urfaya alışabilmişmigünaydın kızlar baya yoğun bir hafta sonundan sonra yine iş başı yapmak güzel yaww :)
Cumartsi gün boyu temizlik yaptım; urfadan eşimin kızkardeşi geleceği için arkadaşlarımzı pazar günü alalım diye plan yapmıştık ya. Güya ctesi akşama k vlidelerde yemekte olacaktık. görümcenin kayınvalidesi mangala çaığrımış onlar oraya gittiler bize siz de gelin dediler ama biz gitmedik; kaç seferdir gidiyoruz hiç çaya bile almadık ayıp olur vs gibi bahane ürettik kafamızdan. Ctesi temizlik ve market alşverişinden sonra biraz hamur işi börek kek filan hazırladık eşimle gece yattığımızda saat 2 yi geçiyordu :/
Sabah da eşimn kız kardeşi kayınvalideye kahvaltıya geçecekmiş; bizim arkadaşlar da 12 gibi geliriz demişlerdi. Sabah 9 da kahvaltıya geçtik sırf onu gitmeden görebilelim diye. Kahvaltıdan onlar çabuk çıktılar 10 buçuk gibi biz az daha oturup doğru eve geçtik. Arkadaşlarımızı ağırladık; onlar da çok değil 2 sa filan oturdular. Sonrasında da anane bahçeye gidelim ağaçlara bakalım bir diyip duruyordu. Artık evdeki hazırladıklarımı koydum; kayınvalidemlerle birlikte 5 gibi bahçeye geçtik. Meyve filan topladık ne varsa artık. giderken kız kardşimi de götürmüştüm nasıl hoşuna gitti :) Dönerken de babamları aradım bizden gelin kardeşimi alın diye meğer onlar da ananemlerle dışarı çıkmışlar uğrayıp kardeşimi aldılar tabi ama biraz da bize geçtiler topladıklarımızdan annemlere de koydum ananemlere meyve ikram ettim. Annemlerin ananemlerin gittiklerinde saat 12 yi geçiyordu duş alıp doğru yerime yattım ama gece sanki birileri beni dövmüş gibi her yerim sızlıyor
iyi olmuş canım haftaya rahat gidersin bu hafta zaten gidesinde yoktu dimigünaydın kızlar.....
uff ya okuyamadım bütün sayfaları :101:
fundacım geçmiş olsun canım...
nektar aldıklarını güle güle giy...
elfimm gezmekçi hatunsun heee
yaren senin naprığını bilmiyom diğer sayfdaları okuyamadım:78:
bizde cumartesi gece düğüne gittik çok durmadık ama bi takı takmalık oturduk okadar...pazar da 10,30 da kalktık kahvaltı falan 12 gibi eşim işe gittibaşladım temizliğe...5 de eşim geldi 5,30 denize gittik , 8,30 da geldik...
hani aqoa parka gitcez diyodum ya o arkiler eskişehirden erken gelemedikleri için haftaya kaldı...gece 11 gibi dönmüşler daha evlerine girmeden bize uğradılar...çay yaptım 12,30 da kalktılar...biraz uykusuzum haliyle
evde uyusaydı y :)) kaç yaşında kardeşin...bide bişey demezlermi işyerinden..:26:
annene hayranım zatenannem bana kayseriden su böreği mantı katmer göndermiş
yazarım ben hergun tatlım :)))
keşke istanbulda olsanız yarenim, atlayın yemeğe gelin derdiimsizin patronlar çok iyiler fundam maşallah. nekkk bana da gönder börekten
kolay gelsin elfişşGünaydın Kızlar bi yığın iş var önümde biraz topliyayım gelicem. Bugün fotoğraf makinesini bile almadım yanıma fotoları pc ye atıp düzenlicektim. Sırf sizinle zaman geçireyim geçmişi okuyayım diye.
Şimdi bakayım masamda neler var biraz topliyim gelirim
ateşlenir falan diye korktum canım yagözümüzün önünde olsun..17 yaşında ama bizim gözümüzde bebek odaha evin en küçüğü
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
Tatilmiz bitti(
çok yorgunum desem yeridir 2000 km. Yol yaptık yani güzel ama yorucuydu cmtsi gece geldik dünden biraz ev işi market,pazar derken baya yoruldum belim tutuldu eşimde yardım etti ama işte baya yormuşum kendimi gece yatamadım hiç hala ağrım var..masam dolu biraz bende bakim masama geçmişe bakmaya çalışacam sizler umarım iyisiniz elficim tatilin güzel geçmiştir umarım fundacım seninde bu arada kardeşin için hayırlı olsun allah huzurlu mutlu bir ömür versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?