2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bol ve cünyırı gelmiş :) hoşgeldiniz 8)

funda arkadaşlardan sadece evli olanlar gelebildi diğerlerinin hep planları varmış ş dışındalar atildeler vs hele biri haftaya gelirim yazmış :/ Sadece 2 kişicikti misafirimiz ama çok güzeldi sohbet :)

babası vefat eden hiç telefonlarımıza çıkmayan problemli bir arkadaş vardı ya onu kandilde aradım açmayınca mesaj atmıştım abimin yanındayım canım ş dışında gelmeyi çok isterdim toparlanmaya çalışıyorum ilgin için sağol diye mesaj yazmış. Neyse ben üstüme düşeni yaptım diye düşünüyorum. Arkadaşlara ıspanaklı börek yaptık kek yaptık bir de ben tavuklu bir iç hazırlayıp kreplere sarıyorum üstüne beşamel sos ve kaşar peynir ekleyip fırınlıyorum ondan yaptım; bir de kabakları rendeleyip çok hafif sıvı yağda çevirdim üstüne sarımsaklı yoğurt ve dere otu koydum bir de meyve çay vs masaya koydum direk daha rahat otururuz diye. Kalanları da bahçeye giderken götürdüm hepsini dağıttım :)

hoşgeldin bol tatilinizin güzel geçmesine sevindim.. artık temizlikle felan çok yorma kendini, dinlen.. sıcaklarda normal bir insan için bunaltıcı, çekilmez, yorucu oluyo hamişler için düşünemiyorum bile :26:

ayy bol seninkide benimki gibi olmuş uzak oluyo yorucu oluyo yol :26:bide ertesi gün işe geldim ben düşün yanifotoları bekleriz artık inş güzel bi attil geçirmişindir nereye gitmiştiniz canım siz..kardeşim için iyi dileklerin için teşekkür ederim canımbenim tatilde güzel geçti canım ya hiç bitmesin istedik ama bitti

annem bide rahatsız canım ya kolları çok ağrıyo hiç kıyamıyorum ama oda göndermeden duramıyo içine sinmiyoevet senin annende maşşallah çok becerili bizde annelerimize çekmişiz diyelimbiraz kendimizi övelim

sizinkiler kızarmıki yarenim:26:iyiler ama cidden maşallah

bizimki bizim bile oturmamıza kızıyor genelde. geçenlerde diyordu, iş yok biliyorum ama siz de oturup nette geziyorsunuz ne yapmamızı bekliyorsa artık.

seduşum hoşgeldin. sorunsuz bir tatil geçirmene sevindim canım. özledik seni ve bebişini.

keşke istanbulda olsanız yarenim, atlayın yemeğe gelin derdiim

ben zati orda olsaydım şimdiye tutturmuştum buluşalım die ama siz yapmayın sakın, kıskanırım ben

ayy hemde nasıl ama ev okdar tozluyduki mecburen yaptık bidaha yapabileceğimi sanmıyorm çünkü belimden oturamıyorum şuan(

hemde nasıl yorucuydu canım biz önce balıkesir/altınoluk yoldan geçerken izmir/ikeaya uğradık:)) ordnda marmaris canım ahh düşünemiyorum oyolları tekrar:) bir-iki gün daha evde oturmak dinlenebilsem ii olurdu ama maalesf öle bi şansımız yok

saol tatlım çok tşk ederim naptın taşındınmı?

bende çoktan buluşmuştum hiç kurtuluşları yoktu valla

oh süper olmuş bişeyler aldınmı ikeadan ben girsem çıkamam heraldeotel nasıldı memnun kaldınızmı bol??

İzmir'immmm bekle beni geliyorummm seduşum bizim evin oralara gitmişiniz Bornova'ya:97::97::97: çooooook özledim:84::84::84:

canım geçen hafta önce yeni eve, sonra da eski evimize yeniden taşındık yorgunluktan bitmiş durumdayım. diğer evde 3 gün duramadık, geri döndük evimize. bu sene de kıpırdamayı düşünmüyoruz. hayırlısıyla burdan hooop İzmir'e seneye.

bende çoktan buluşmuştum hiç kurtuluşları yoktu valla

oh süper olmuş bişeyler aldınmı ikeadan ben girsem çıkamam heraldeotel nasıldı memnun kaldınızmı bol??

ayy sorma ikeaya girince hiç çıkasımız gelmiyo eşimle bebişimiz için yatak falan alacaktık ama gün sonra indirime giriyodu 260 dan 160 a düşüyodu alamadık oyüzden artık burdan bakıcaz napalım alacak çok güzel şeyler var ama kendimi tutmak zorundaydım neyazıkki ufak tefek bişeler aldık buarada otelde kalmadık canım eşimin teyzesiyle halasına gittik onlarda kaldık malum zaman tasarruf devri otel parasından yırtıık:))ama seneye inşallah otele gidecez yine..

aa neden cnm okadar uğraştınız bide memnun kalmadınızmı yani üzüldüm ya bi sürü yorgunluk sizede..

funda mesaj kutunu temizle
peki

evet canım haklısın bide sizin bebişiniz olcak masraflı bi dönem sizi bekliyodoğum ne zamana

günaydın kızzlar
bu sabah geciktim sabahtan işlerim vardı
nasılsınız nasıl geçti h.sonunuz

İş yapasım yok ya aklım sizde.

Aa unuttum size söylemeye eşim denizde yüzüğünü düşürdü aradık ama bulamadık gitti yüzük
Birde giderken bebek hiç susmadı hep ağladı dedim dakika 1 gol 1 ama orda kötü geçmedi hiç Sonra onlar dönüşlerini uçakla yapmak zorunda kaldılar biletleri iade edip uçak bilet aldılar dönüşte ben ile eşim yalnız döndük.

Kayınvalidem eşi vefat ettikten sonra yüzüğünü değiştirmiş ama parmaklarında sinir sıkışması olduğu için takamıyor bi gün yüzüğüne baktım tıpkı bizim yüzükten baya bi şaşırmıştık almış kaldırmış o bile unutmuş modelini bizimkine benzediğini o bile bilmiyormuş neyse dün dedim k.valideye acaba yüzük eşime olurmu diye 1 numara büyük olsa olacak parmağına ister değiştirin ister genişletin ben takamıyorum sizin olsun dedi. Eşimde genişletiriz diye düşünüyor sizce olurmu ?

Gerçi değiştirecek durumumuzda yok şimdilik

herkese selamlar

nasılsınız kızlar ?

Benımde bugün ananem amılyata gırdı beynınde tümör vardı 2,5 saat oldu amılyata gırelı 8 ıle 12 saat arası sürer demıs dr. bakalım ıns. ıyı gecer

sımdı esımle hastaneye gıdıyoruz.

funda mesaj kutunu temizle

sorma canım hem yorgunluk, hem de maddi açıdan yıkım oldu bize. mutfak eşyam az diye 100 tl onlara harcadım, 750 tlye yatak aldık. nerdeyse 1 hafta sürekli dışarıdan yemek yedik. inanılmaz bu ay daha masrafımız var ama maaşlar suyunu çekti. üstelik bu ay 1 kuruş atamadık kenara, daha içeri gircez maalesef...

canım bence şimdilik genişletip kullansın eşin. ileride durumunuz olunca değiştirirsiniz.

bak beni merak sardı şimdi, alyanslarınız nasıl kızlar?? var mı nette falan modeli ya da foto ekleyin hadi

canım şimdiden geçmiş olsun. umarım iyi geçer ameliyatı, kısa sürede sağlığına kavuşur.

allah yardımcısı olsun, acil şifalar diliyorum canım...

Benim yüzük nette vardı dur bulabilirsem koyuyum yaren
Geçmiş olsun sinem fotolarını unutma bekliyoruz
Zuzum ne oldu çok mu yoğunsun
Elfim sen bilirsin bilemedim şimdi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…