hoşgeldin bolkızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
tatilmiz bitti(
çok yorgunum desem yeridir 2000 km. yol yaptık yani güzel ama yorucuydu cmtsi gece geldik dünden biraz ev işi market,pazar derken baya yoruldum belim tutuldu eşimde yardım etti ama işte baya yormuşum kendimi gece yatamadım hiç hala ağrım var..masam dolu biraz bende bakim masama geçmişe bakmaya çalışacam sizler umarım iyisiniz elficim tatilin güzel geçmiştir umarım fundacım seninde bu arada kardeşin için hayırlı olsun allah huzurlu mutlu bir ömür versin inşallah..
ayy bol seninkide benimki gibi olmuş uzak oluyo yorucu oluyo yol :26:bide ertesi gün işe geldim ben düşün yanifotoları bekleriz artık inş güzel bi attil geçirmişindir nereye gitmiştiniz canım siz..kardeşim için iyi dileklerin için teşekkür ederim canımkızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
tatilmiz bitti(
çok yorgunum desem yeridir 2000 km. yol yaptık yani güzel ama yorucuydu cmtsi gece geldik dünden biraz ev işi market,pazar derken baya yoruldum belim tutuldu eşimde yardım etti ama işte baya yormuşum kendimi gece yatamadım hiç hala ağrım var..masam dolu biraz bende bakim masama geçmişe bakmaya çalışacam sizler umarım iyisiniz elficim tatilin güzel geçmiştir umarım fundacım seninde bu arada kardeşin için hayırlı olsun allah huzurlu mutlu bir ömür versin inşallah..
annene hayranım zatenbenimkisi de yapıyo ♥♥♥ hakkını yemim, haftada 2 gün onda yemekteyim zaten :)))
keşke istanbulda olsanız yarenim, atlayın yemeğe gelin derdiim
kolay gelsin elfişş
sizinkiler kızarmıki yarenim:26:iyiler ama cidden maşallah
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnn...
tatilmiz bitti(
keşke istanbulda olsanız yarenim, atlayın yemeğe gelin derdiim
hoşgeldin boltatilinizin güzel geçmesine sevindim.. artık temizlikle felan çok yorma kendini, dinlen.. sıcaklarda normal bir insan için bunaltıcı, çekilmez, yorucu oluyo hamişler için düşünemiyorum bile :26:
ayy bol seninkide benimki gibi olmuş uzak oluyo yorucu oluyo yol :26:bide ertesi gün işe geldim ben düşün yanifotoları bekleriz artık inş güzel bi attil geçirmişindir nereye gitmiştiniz canım siz..kardeşim için iyi dileklerin için teşekkür ederim canımbenim tatilde güzel geçti canım ya hiç bitmesin istedik ama bitti
annem bide rahatsız canım ya kolları çok ağrıyo hiç kıyamıyorum ama oda göndermeden duramıyo içine sinmiyoevet senin annende maşşallah çok becerili bizde annelerimize çekmişiz diyelim biraz kendimizi övelim
bizimki oturmamıza kızıyor genelde. geçenlerde diyordu, iş yok biliyorum ama siz de oturup nette geziyorsunuzne yapmamızı bekliyorsa artık.
seduşum hoşgeldin. sorunsuz bir tatil geçirmene sevindim canım. özledik seni ve bebişini.
ben zati orda olsaydım şimdiye tutturmuştum buluşalım dieama siz yapmayın sakın, kıskanırım ben
bende çoktan buluşmuştumbizimki bizim bile oturmamıza kızıyor genelde. Geçenlerde diyordu, iş yok biliyorum ama siz de oturup nette geziyorsunuzNe yapmamızı bekliyorsa artık.
Seduşum hoşgeldin. Sorunsuz bir tatil geçirmene sevindim canım. özledik seni ve bebişini.
Ben zati orda olsaydım şimdiye tutturmuştum buluşalım dieAma siz yapmayın sakın, kıskanırım ben
ayy hemde nasıl ama ev okdar tozluyduki mecburen yaptık bidaha yapabileceğimi sanmıyorm çünkü belimden oturamıyorum şuan(
hemde nasıl yorucuydu canım biz önce balıkesir/altınoluk yoldan geçerken izmir/ikeaya uğradık:)) ordnda marmaris canım ahh düşünemiyorum oyolları tekrar:) bir-iki gün daha evde oturmak dinlenebilsem ii olurdu ama maalesf öle bi şansımız yok
saol tatlım çok tşk ederim naptın taşındınmı?
ayy hemde nasıl ama ev okdar tozluyduki mecburen yaptık bidaha yapabileceğimi sanmıyorm çünkü belimden oturamıyorum şuan(
hemde nasıl yorucuydu canım biz önce balıkesir/altınoluk yoldan geçerken izmir/ikeaya uğradık:)) ordnda marmaris canım ahh düşünemiyorum oyolları tekrar:) bir-iki gün daha evde oturmak dinlenebilsem ii olurdu ama maalesf öle bi şansımız yok
saol tatlım çok tşk ederim naptın taşındınmı?
bende çoktan buluşmuştumhiç kurtuluşları yoktu valla
oh süper olmuş bişeyler aldınmı ikeadan ben girsem çıkamam heraldeotel nasıldı memnun kaldınızmı bol??
dan yarenay949 .!.:İzmir'immmm bekle beni geliyorummmseduşum bizim evin oralara gitmişiniz Bornova'ya:97::97::97: çooooook özledim:84::84::84:
canım geçen hafta önce yeni eve, sonra da eski evimize yeniden taşındıkyorgunluktan bitmiş durumdayım. diğer evde 3 gün duramadık, geri döndük evimize. bu sene de kıpırdamayı düşünmüyoruz. hayırlısıyla burdan hooop İzmir'e seneye.
pekifunda mesaj kutunu temizle
ayy sorma ikeaya girince hiç çıkasımız gelmiyo eşimle bebişimiz için yatak falan alacaktık ama gün sonra indirime giriyodu 260 dan 160 a düşüyodu alamadık oyüzden artık burdan bakıcaz napalım alacak çok güzel şeyler var ama kendimi tutmak zorundaydım neyazıkki ufak tefek bişeler aldık buarada otelde kalmadık canım eşimin teyzesiyle halasına gittik onlarda kaldık malum zaman tasarruf devri otel parasından yırtıık:))ama seneye inşallah otele gidecez yine..
Aa neden cnm okadar uğraştınız bide memnun kalmadınızmı yani üzüldüm ya bi sürü yorgunluk sizede..
funda mesaj kutunu temizle
ayy sorma ikeaya girince hiç çıkasımız gelmiyo eşimle bebişimiz için yatak falan alacaktık ama gün sonra indirime giriyodu 260 dan 160 a düşüyodu alamadık oyüzden artık burdan bakıcaz napalım alacak çok güzel şeyler var ama kendimi tutmak zorundaydım neyazıkki ufak tefek bişeler aldık buarada otelde kalmadık canım eşimin teyzesiyle halasına gittik onlarda kaldık malum zaman tasarruf devri otel parasından yırtıık:))ama seneye inşallah otele gidecez yine..
aa neden cnm okadar uğraştınız bide memnun kalmadınızmı yani üzüldüm ya bi sürü yorgunluk sizede..
İş yapasım yok ya aklım sizde.
Aa unuttum size söylemeye eşim denizde yüzüğünü düşürdü aradık ama bulamadık gitti yüzük
Birde giderken bebek hiç susmadı hep ağladı dedim dakika 1 gol 1 ama orda kötü geçmedi hiç Sonra onlar dönüşlerini uçakla yapmak zorunda kaldılar biletleri iade edip uçak bilet aldılar dönüşte ben ile eşim yalnız döndük.
Kayınvalidem eşi vefat ettikten sonra yüzüğünü değiştirmiş ama parmaklarında sinir sıkışması olduğu için takamıyor bi gün yüzüğüne baktım tıpkı bizim yüzükten baya bi şaşırmıştık almış kaldırmış o bile unutmuş modelini bizimkine benzediğini o bile bilmiyormuş neyse dün dedim k.valideye acaba yüzük eşime olurmu diye 1 numara büyük olsa olacak parmağına ister değiştirin ister genişletin ben takamıyorum sizin olsun dedi. Eşimde genişletiriz diye düşünüyor sizce olurmu ?
Gerçi değiştirecek durumumuzda yok şimdilik
herkese selamlar
nasılsınız kızlar ?
Benımde bugün ananem amılyata gırdı beynınde tümör vardı 2,5 saat oldu amılyata gırelı 8 ıle 12 saat arası sürer demıs dr. bakalım ıns. ıyı gecer
sımdı esımle hastaneye gıdıyoruz.
herkese selamlar
nasılsınız kızlar ?
Benımde bugün ananem amılyata gırdı beynınde tümör vardı 2,5 saat oldu amılyata gırelı 8 ıle 12 saat arası sürer demıs dr. Bakalım ıns. ıyı gecer
sımdı esımle hastaneye gıdıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?