2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Herkese günaydın kızlar
sinem geçmiş olsun cnm. yaren sakin ol cnm sinirlenme herseye :)
geçmişi pek okuyamadım albümüne resm ekleyen var bakıcm şimdi
kızlar sıcak yaa geceleri uyuyamıyorum uyumayınca dinlenemiorum kızımda 6 da kalkıyor zar zor 9 a kdr uyutuyorum.

sanırım sabaha kadar bizim arkadaş da patron da sakinleşmiş. çok yoruldular, birbirlerini yiyorlar o yüzden. yarın inşallah tatil oluruz. herkes dinlenir ve sakinleşir. böyle stresli ortamlardan nefret ediyorum.

sorma canım ya çok sıcak durulmuyo yatak odası ve oturma odasında klima var oralarda rahatım mutfak da sıcak yemek yapana kadar terden ölüyorumevin her odasına klimamı alalım yanibenimde ütüm duruyo bu sıcakta ütüde yapamam valla yavaş yavaş anca yaparım

GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni akşam üzeri 4 gibi falan sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama biliyosunuz benim öküzü izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..

sinemcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce ayağa kalkar ananen..

aynenn fundam. bende bir de hala geçen haftanın yorgunluğu var. 2 makina çamaşır yıkadım, 1 makinalık daha var. ve hepsinin ütüleri duruyor. sıcakta hiç yapasım yok. bizim salonda ve yatak odasında klima var. salondakini açamıyoruz, elektrik faturasından korkumuza ama geceleri yatak odasının klimasını açıyoruz. hatta dün salonda yatalım dedik. eşim gece 3'te uyandırmış beni, kalk yatağa gidiyoruz dedi. ben tabii uyku sersemi, ne oldu, nereye gidiyoz, niye gidiyoz diye soru yağmuruna tuttum adamı. sıcaktan uyuyamamış, klimayı açacakmış. ben sana başından söyledim dedim ama tabii dinlemedin. sabahleyin baktım gözleri şişmiş yazık, uykusuzluktan

ayyy canım çok geçmiş olsun. şükür bebişin de sen de iyisiniz iyi ki muayene olmadan almamışsın ilaç:81::81:

allah kolaylık versin canım iletişimsizlik olunca zor bide insanlar bu havada mesaiye kalınca çalışmak zorlanıyor .arkadaşınızı çıkartacakmı ya şimdi işten işallah sakinleşince vazgeçmiştir.

geçmiş olsun canım şükür iyisisniz ama dikkat et tatilde seni yormuştur havalarda sıcak iştende izin alamazsın yeni geldin

bolum dikkat et canım.kaç haftalıksın suan ? endişe etme bişi olunca sakin olmaya çalış

ayyy canım çok geçmiş olsun. şükür bebişin de sen de iyisiniz iyi ki muayene olmadan almamışsın ilaç:81::81:

saolun kızlar valla korkuttu yani şuan 23.haftadayz evt iyki almadım ilacı ama adamda ne yapsın görmeden bişe diyemedi ben gelemem deyince ilaç söyledi allah korusun hep korkuyorum erken doğacak diye ya..

açmadan duramıyoruz bizde yarenim evde dursak demekki 24 saat klima çalışacak:18:klimada biliyosun elektrik faturasını acayip etkiliyo tavan yaparız sanırım bu aynapalım durulmuyo ama onu gözden çıkardık..dün fatura gelmiş 66 tl 20 günlük fatura 1o gün biz yoktuk yabu ay daha çok gelir geçen ay hiç evde durmadıkki

geçmiş olsun canım ya biraz dnlenmen lazım senin kendini çok yoruyosun bol

yolculuk mu iyi gelmedi acaba :26: dikkat et bolcum kendien de, minik prensese de :44: nazar boncuğu ekleyelim sana her gün

yarıyı geçmessn cnm maşallah erken doğumfalan düşünme canım.bende çok düşündüm hatta 7 aylıkken hep bekledm doğurcm diye ama bnm kız bi türlü gelmk bilemedi sezeryanla olunca 38.haftalıkken alıyorlar ben 40 da doğum yaptım.allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına küçk bebeğimizi.buarada cinsiyet ne cnm ?

evt cnm bu ara öyle oldu haftasonunu iple çekiyorum..
ya biz daha klima açmadık hiç zaten klima salonumuzda var geldikten sonraki gecemiz çok sıcaktı ondada vantilatör açtık sabaha kadar yatak odasınada klima lazım ama şuan çok zor yani olsada bu sefer elektrik parası çıkacak aman hepsi bi dert..

yolculuk mu iyi gelmedi acaba :26: dikkat et bolcum kendien de, minik prensese de :44: nazar boncuğu ekleyelim sana her gün

evt cnm baya yordu beni tşk ederiz teyzesi:))

kızım olacak inşallah canım benimde zamansız olmaz canım doğum için şuan bi kararım yok beklicez sen sezeeryanmı yaptın?

kızlar buarada fatma ve süperden haber yokmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…