- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
güzel bır yer mı nasıl ?
Gıtmeye deger mı acaba ?
hepimiz öyleyiz galiba canım sıcaklar mahfediyor insanı bide dah sıcak olacakmış yanacağız eve giidnce insan zaten tükenmiş oluyor ben hafta sonu eşimin gömleklerini ütülemiştim bu haftalık yemekte yapmıştım zaten yemekte yenmiyor eve gidiyorum yatıyorum
sorma canım ya çok sıcak durulmuyo yatak odası ve oturma odasında klima var oralarda rahatım mutfak da sıcak yemek yapana kadar terden ölüyorumevin her odasına klimamı alalım yani benimde ütüm duruyo bu sıcakta ütüde yapamam valla yavaş yavaş anca yaparım
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni akşam üzeri 4 gibi falan sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama biliyosunuz benim öküzü izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
sinemcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce ayağa kalkar ananen..
günaydın kızlar. ay herkesi merakta bıraktım, kusura bakmayın. konuyu nasıl özetlerim bilmiyorum ama denicem
Recep Tayyip Erdoğan 20 Temmuz kutlamaları için bugün ve yarın burada olacakmış. gelirken yolunun üstünde görebileceği tüm duraklara ve billboardlara kendi posterini koydurtuyor. o işlerin montajını da biz yapıyoruz. aynı zamanda en büyük müşterimiz yeni binaya taşınıyor ve bir sürü işleri var. bizim montajdaki arkadaşlar geçen hafta pazar dahil saat 10'lara kadar çalıştılar en az. herkes yorgun ve haliyle gergin durumda. patronumuz hepsinden gergin. müşterimizin yeni binasında bir yazı yapıştırılırken yamuk yapıştırılmış, dün sabah kimse bana yeniden kesmemi söylemedi. patron geldi yazıyı kestin mi dedi, ben de haberim olmadığını söyledim. patron da, ben o yazı yüzünden bir sürü laf yedim, şimdi bunu yapanı kapının önüne koymam lazım diye söylendi. aynı şeyi yazıyı yanlış yapıştıran arkadaşın yanında da söylemiş, bu da arkadaşın zoruna gitmiş doğal olarak. adam zaten 1 haftadır afedersiniz it gibi çalışmış, yorgunluktan gözlerini açamıyor, ufacık bir hatası yüzünden laf duyuyor. bizim patronun teşekkür etme huyu hiç yoktur zaten. arkadaş bu lafa baya içerledi. akşam da mesai kalınıp duraklara Recep Beyin posterlerinin takılması lazım, arkadaş dedi benim işim var kalamam mesai. patron da dışarıdaydı aradık söyledik. dedi bi derdi varsa beni arasın. arkadaş da aradı, sonra yine kıyamamış tamam demiş patrona. durakları takmak için şarjlı matkap lazım, kağıt bant lazım adamlara. kağıt bant yok, şarjlı matkabın bataryası bozuk... aradık patronu ne yapalım diye, kızmış hiç biriniz birşey yapmayın, oturun boş boş, beni de aramayın bir daha demiş. bu sefer diğer arkadaş sinirlendi çekti gitti. zaten sabahtan kafası bozuk. saat oldu 5, çıkmamız lazım. kimse patronu arayamadı korkudan. gerildik kaldık burda. arasak arkadaşı soracak, çıktı dicez bi ton laf söylicek falan. sonra tırsa tırsa aradım ben mecbur. adamın çıkışını hazırlayın sabah koyun masama dedi. bizim patron kızınca ne dediğini bilmez. o yüzden tırstık ve gerildik hepimiz.
GÜNAYDIN KIZLAR,
benim cadı korkuttu dün beni akşam üzeri 4 gibi falan sancım oldu baya arada yoğun şekilde doktoru aradım gel dedi ama biliyosunuz benim öküzü izin vermez diye gidemedm erken doğumu önleyici hap önerdi ama bende muayene olmadan almak istemedm akşam çıkışta acile gittik orda baktı doktor cadı kızım iyiydi çok şükür tahlil falan yapıldı temiz çıktı yorgunluktan olabilir dedi doktor dinlenmen gerek nasıl dinleneceksem işte öyle neyseki kızım ii sorun yok çok şükür ama baya korkuttu beni..
bolum dikkat et canım.kaç haftalıksın suan ? endişe etme bişi olunca sakin olmaya çalış
ayyy canım çok geçmiş olsun. şükür bebişin de sen de iyisiniziyi ki muayene olmadan almamışsın ilaç:81::81:
açmadan duramıyoruz bizde yarenim evde dursak demekki 24 saat klima çalışacak:18:klimada biliyosun elektrik faturasını acayip etkiliyo tavan yaparız sanırım bu ayaynenn fundam. Bende bir de hala geçen haftanın yorgunluğu var. 2 makina çamaşır yıkadım, 1 makinalık daha var. Ve hepsinin ütüleri duruyor. Sıcakta hiç yapasım yok. Bizim salonda ve yatak odasında klima var. Salondakini açamıyoruz, elektrik faturasından korkumuzaAma geceleri yatak odasının klimasını açıyoruz. Hatta dün salonda yatalım dedik. Eşim gece 3'te uyandırmış beni, kalk yatağa gidiyoruz dedi. Ben tabii uyku sersemi, ne oldu, nereye gidiyoz, niye gidiyoz diye soru yağmuruna tuttum adamı. Sıcaktan uyuyamamış, klimayı açacakmış. Ben sana başından söyledim dedim ama tabii dinlemedin. Sabahleyin baktım gözleri şişmiş yazık, uykusuzluktan
günaydın kızlar,
Sinemcim çok geçmiş olsun inşallah biran önce ayağa kalkar ananen..
hiç çekecek halim yoktuNigoşşhani resim
yolculuk mu iyi gelmedi acaba :26: dikkat et bolcum kendien de, minik prensese de :44: nazar boncuğu ekleyelim sana her günGÜNAYDIN KIZLAR,
hiç çekecek halim yoktu(
ama bu akşam çekerim hepsiniZuzu 2
açmadan duramıyoruz bizde yarenim evde dursak demekki 24 saat klima çalışacak:18:klimada biliyosun elektrik faturasını acayip etkiliyo tavan yaparız sanırım bu aynapalım durulmuyo ama onu gözden çıkardık..dün fatura gelmiş 66 tl 20 günlük fatura 1o gün biz yoktuk ya bu ay daha çok gelir geçen ay hiç evde durmadıkki
geçmiş olsun canım ya biraz dnlenmen lazım senin kendini çok yoruyosun bol
yolculuk mu iyi gelmedi acaba :26: dikkat et bolcum kendien de, minik prensese de :44: nazar boncuğu ekleyelim sana her gün
yarıyı geçmessn cnm maşallaherken doğumfalan düşünme canım.bende çok düşündüm hatta 7 aylıkken hep bekledm doğurcm diye ama bnm kız bi türlü gelmk bilemedi sezeryanla olunca 38.haftalıkken alıyorlar ben 40 da doğum yaptım.allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına küçk bebeğimizi.buarada cinsiyet ne cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?