2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

becerikli hatun:))doğru burda değildim:)

yok cnm valla kendi bulmuş şaşırdım hatta birden:))
sürprizzzzzzzz yaptım
evevt var elfinin nosu bende :))

itiraf ediyorum, ben bol dan aldımda numarasını:26:
yerim seni
Ama bol bölgeyi söylemediki nasıl buldun?

bulurum ben vallasölemem sizde kendiniz bulun bananemhemde valla 2 dakda buldum

şişli :)))
du bakalım senide bulurum ben şimdi

ayy kızlar sonuçlar açıklanmış kardeşimin puanı çok iyi istediği yer tutuyo sizinkilerin nasıl?

saol cnm anaokulu öğretmenliği yada rehberlik istiyo adana olursa tabi ii olacak hayırlısı bakalım..aman öğretmen olsun mis gibi valla hayatı kurtulur..

Bende kardeşimin öğretmen olmasını istiyordumda yetmezmiş puanı.

Funda evet cihan tekstil ama arama şimdi dışarı çıkıp bişeyler alıcam kendime çok acıktım

saol cnm anaokulu öğretmenliği yada rehberlik istiyo adana olursa tabi ii olacak hayırlısı bakalım..aman öğretmen olsun mis gibi valla hayatı kurtulur..

bencede ya benim kardeşimde sınıf öğretmeni mis gibi valla çok rahat onun yerinde olmak isterdim şimdi 3 ay tatil yapıyoinş olur bolcum ya
kaç puan almış benim kuzen 430 almış puanlar hakkında hiç bi fikri yok baraj kaç acaba??

Benim de kuzenler girmişti sonuçları pek parlak değilmiş puanlardan anlamıyorum bana sıralamalarını söylediler. biri 120 bin biri 96 bin nu ikisi de eşit ağırlık öğrencisi. Eşimin erkek kardeşinin de sonuçları benim elimde bi sürü puan var anlamıyorum ama netler felaket...

ben bayramda İzmir'e gidince kpss kitabı alcam birkaç tane. 2012 kpss'ye hazırlancam kızlar. belki şansımıza bir yer tutar da rahat ederiz biraz. hoş çok yüksek puan almak lazım ama olsun. denemekten ne kaybederim ki:44::44:

dene canım sizin bölüm puanları nasıl yüksekmi??bizimki çok yüksek ben 2 kere girdim ikisindede atanamadım

gözünüz aydın canım...

Puanlar kaç

saol cnm valla bende artık anlamıyorum puanlardan 460 almış inşallah olsun öğretmen valla mis gibi meslek bol tatilli..

dene canım sizin bölüm puanları nasıl yüksekmi??bizimki çok yüksek ben 2 kere girdim ikisindede atanamadım

canım bizim bölümde kadro yok denecek kadar az ne yazık ki.. ben Radyo-tv yayıncılığı mezunuyum o yüzden çok yüksek puan almak lazım. ben adliyeyi istiyorum aslında. katibe olcammmm

yav seduş aklıma takıldı birden, nick neden bol???

valla cnm bende bilmiyorum bir sürü isim girdim girdim kabul etmedi ben böle yazılan bi site olduğunu bilmiyodum sadece giriş için istedi sandım öyle salladım bi baktım kabul etti öyle kaldı ondan sonra biraz saçma ama napim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…