- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
noldu kuzu sana:97::97::97::97::97:
offf çok sıkıcı bugün yaa grip oluyorum sanırım burnum akmaya gözlerim yaşarmaya başladı poffffff:2::2::2: evin işi yap yap bitmiyo zaten kayınvlidem uzandı biraz uyansın alışverişe gitcekmişiz dolapta hiç bişi kalmamış zaten bu arada evlilik terapistine başvurma kararı aldım kızlar eşimi de ikna edicem gidicez bi yerle konuştum seansı 200 liraymış haftada 1 gün...kaç seans gideriz acaba ya şu sıralar çok açılmasak bari bu arada annem eşime çok sinirlendi dün oyun için çar almış 750 lira vercekmiş akşam evde kıyametler kopucak ayranı yok içmeye tahtıravanla gidiyo sıçmaya bizim ki....napıcam ben bu adamla ya çocuk bildiğin bebek ben artık başa çıkamıyorum terapist çıksın....
sen tutar görümceni elinden onunla gidersin elfiiiiBu arada ben kayseriye kesin gitmicem. Yada görümcem giderse ben gitmiyorum
dün diyorki ben kayseriye gidicem dedim hemen peşime takıldınız bende dedim ay sen gidiyorsan biz gitmeyiz zaten
Sonra dedi benim belli değil belki giderim belki gitmem gitsende gitmesende biz gitmiyoruz dedim bende :)
neden gidiyosunuz terapiste?
yarene tamamen katılıyorum :26:aydan Allah sabır versin güzelim ya ne diyim. bence de gidin bi terapiste, ama bence evlilik terapistine değil normal bir psikoloğa görünsün eşin. sonuçta evliliğinizle ilgili bir sorun yok ki ortada. sorun tamamen eşinle, onun oyun tutkusuyla ilgili canım. 750 tl. harcanır mı oyuna? çocuklarımız yapsa kızarız, eşin ne demek ya!!! bırak annesi kızsın. madem daha çocukluğunu yaşamak istiyor, niye evlendi ki. kolay mı evin erkeği olmak, geçimini sağlamak
sen tutar görümceni elinden onunla gidersin elfiiiisinir oluyorum bu huyuna, iyi kalpli olmana da bayılıyorum bi yandan ama şu kıza karşı olma tatille ilgili de bişi anlatmadın, gözümüzden de kaçmadı bilesin görümcenle geçti çünkü tüm tatil dimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?