2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladım cnm saygı en önemli şey gitmeniz ii olur umarım ne kadar tartışırsan tartış aradaki saygıyı kaybetmemek gerek çok şükür eşimin ağzından öyle kötü bir söz duymadım nede hakaret inşallah herşey yoluna girer kaç yaşında eşin?

elfii evt ya ne yaptın görümcenle tatilde?

annesini, abilerini, eşini dinlemiyo terapisti mi dinliycek? :26:
terapiste gideceğinden emin misin canım?

telefon açtım merkeze önce eşleri beraber alıyorlarmış sonra sorunu belirleyip tek tek konuşuyorlarmış benimde sinirlerim yıpranmaya başları eskiden eşime sesimi yükseltmezdim şimdi sabredemiyorum psikolojim bozuluyor...

ebru hiç uğramadı bugün, balının fotosunu koysa da günümüz güzelleşse biraz

annesini, abilerini, eşini dinlemiyo terapisti mi dinliycek? :26:
terapiste gideceğinden emin misin canım?

dün akşam biraz konuştum bakarız çok pahalı değilse dedi ama bi şekilde ikna edicem onu hepimizin canına tak etti kendi başına buyruk olması 23 yaşında daha o da...biz bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorduk benim ailevi problemlerim yüzünden erken evlenmemiz gerekti...afedersiniz randevuya vakit buluyor ama benimle sohbet edicek zamanı olmuyor...oyun yüzünden çok dertliyim....evlilik sadece randevu değil yani ne kadar önemli olsada biz yeni evliyiz ilgi bekliyorum ben sohbet etmek istiyorum birlikte bişeyler paylaşmak dertleşmek birlikte vakit geçirmek istiyorum ben disiplinliyimdir hayatımda bu kadar sorumsuzca şeyleri görünce yıpranıyorum üzülüyorum doğal olarak hep beni suçluyor herşeyde kendini haklı görüyor ....moralim çok bozuk çok mutsuzum....

topiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba
o kim yaa

canım umarım herşey yoluna girer

ay gülmeden edemedim yaa, olayın adı "randevu" kaldı ilahi zuzuşşş

bencedekızıyoruz sana

elfii evt ya ne yaptın görümcenle tatilde?

Kızlar gerçekten orda çok görüşmedik çünkü bebeği ne zaman beni görse kucağıma atlıyordu annesinden bana geliyordu. görümcem sonrada itiraf etti çocuğumun bana düşkün olmamasına çok üzülüyorum dedi. Bizimle görüşmeyin diyordu kendisi. Bide orası küçük bi yer onun için akşam yemeklerinde karşılaşıyorduk masalarda en az 4 kişilik oluyordu onun için birlikte oturuyorduk yer bulmakta zorlanıyorduk. Denizde sadece 1 kez karşılaştık oda ben denize girmekten sıkıldım dedim ver çocuğu bana sende biraz eşinle gir onun dışında birlikte denize bile girmedik. yolda giderken bebek çok ağladı o biraz canımızı sıktı uçakla döndüler zaten mecburen. akşam yemekte görüşüyorduk yemekten sonra birlikte amfiye gidiyorduk onlar gösterilerin yarısında gidiyorlardı çocuğun uykusu geliyor diye.

Ama kayseriye gitmeyi istiyordum da dengesiz dün öyle deyince gitmicem. İstanbuldada gezilecek daha çok yer var

tabii ki canım, evlilik sadece cinsellik demek değildir ki. birlikte bir hayatı paylaşmaktır. daha şimdiden bu tür sorunlar başlarsa ilerisi daha zor olabilir, Allah korusun. askere de gitmedi daha değil mi? inşallah terapist yardımının faydasını görürsünüz. belki başka sorunları vardır, o sorunları düşünmemek için oyuna veriyordur kendini bilemeyiz. belki babasının yanında çalışmaktan, annesiyle yaşamanızdan, evi abilerinin geçindirmesinden vs. rahatsızdır. elinden birşey gelmeyeceğini düşündüğünden böyle davranıyor olabilir, ne bileyim:44::44:

ayy canım yaa yaşı küçükmüş gerçekten oyüzden erkeklerin bukadar erken evlenmesi ii değil aslında..
cnm çalışmıyosa kimse para vermesin ona belki parasız kalınca aklı başına gelir biraz alışmış bu şekilde hayatını sürdürmeye sorumluluk almak zor geliyodur şimdi üzüldüm ya inşallah herşey yoluna girer cnm..

Erkekler geç olgunlaşır ve senin eşin yaş itibariylede küçük.

Şimdi etrafına bakıyor arkadaşları hep oyun oynuyor gönlünce geziyor o da onlardan aşağı kalmak istemiyor.

Terapist parası için çok demiş ama kendi çar parasına bakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…