canım benim eşim kimsenin lafını sözünü dinlemiyor biraz erken evlendik biz hala farkında değil yani o sorumluluğu alamadı babasının yanında çalışıyo 3 gün gidiyo 3 gün gitmiyo işe rahat davranıyo annesiyle babası ayrı iki abisi gece gündüz çalışıyo eve bakıyo bizim ki babasından para istemeye bile çekiniyo evin belli bi masrafı var sonuçta ayrıca yavaş yavaş bana ve ailesine olan saygısını yitirmeye başladı ben arada kalıp yıpranıyorum ayrıca bilgisayar oyunuyla çok fazla vakit geçiriyor ve gerçekten para harcıyor bu oyun için ben ilerde daha fazla problem yaşamamamız için bu kararı aldım artık bizi dinlemiyor çünkü ona göre o hep haklı herşeyi biliyor...
annesini, abilerini, eşini dinlemiyo terapisti mi dinliycek? :26:canım benim eşim kimsenin lafını sözünü dinlemiyor biraz erken evlendik biz hala farkında değil yani o sorumluluğu alamadı babasının yanında çalışıyo 3 gün gidiyo 3 gün gitmiyo işe rahat davranıyo annesiyle babası ayrı iki abisi gece gündüz çalışıyo eve bakıyo bizim ki babasından para istemeye bile çekiniyo evin belli bi masrafı var sonuçta ayrıca yavaş yavaş bana ve ailesine olan saygısını yitirmeye başladı ben arada kalıp yıpranıyorum ayrıca bilgisayar oyunuyla çok fazla vakit geçiriyor ve gerçekten para harcıyor bu oyun için ben ilerde daha fazla problem yaşamamamız için bu kararı aldım artık bizi dinlemiyor çünkü ona göre o hep haklı herşeyi biliyor...
topiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba
topiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba
annesini, abilerini, eşini dinlemiyo terapisti mi dinliycek? :26:
terapiste gideceğinden emin misin canım?
o kim yaatopiğimizin sindy bebeği nerelerde acaba
canım umarım herşey yoluna girerdün akşam biraz konuştum bakarız çok pahalı değilse dedi ama bi şekilde ikna edicem onu hepimizin canına tak etti kendi başına buyruk olması 23 yaşında daha o da...biz bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorduk benim ailevi problemlerim yüzünden erken evlenmemiz gerekti...afedersiniz randevuya vakit buluyor ama benimle sohbet edicek zamanı olmuyor...oyun yüzünden çok dertliyim....evlilik sadece randevu değil yani ne kadar önemli olsada biz yeni evliyiz ilgi bekliyorum ben sohbet etmek istiyorum birlikte bişeyler paylaşmak dertleşmek birlikte vakit geçirmek istiyorum ben disiplinliyimdir hayatımda bu kadar sorumsuzca şeyleri görünce yıpranıyorum üzülüyorum doğal olarak hep beni suçluyor herşeyde kendini haklı görüyor ....moralim çok bozuk çok mutsuzum....
sen tutar görümceni elinden onunla gidersin elfiiiisinir oluyorum bu huyuna, iyi kalpli olmana da bayılıyorum bi yandan ama şu kıza karşı olma tatille ilgili de bişi anlatmadın, gözümüzden de kaçmadı bilesin görümcenle geçti çünkü tüm tatil dimmi
bencedekızıyoruz sana
elfii evt ya ne yaptın görümcenle tatilde?
dün akşam biraz konuştum bakarız çok pahalı değilse dedi ama bi şekilde ikna edicem onu hepimizin canına tak etti kendi başına buyruk olması 23 yaşında daha o da...biz bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorduk benim ailevi problemlerim yüzünden erken evlenmemiz gerekti...afedersiniz randevuya vakit buluyor ama benimle sohbet edicek zamanı olmuyor...oyun yüzünden çok dertliyim....evlilik sadece randevu değil yani ne kadar önemli olsada biz yeni evliyiz ilgi bekliyorum ben sohbet etmek istiyorum birlikte bişeyler paylaşmak dertleşmek birlikte vakit geçirmek istiyorum ben disiplinliyimdir hayatımda bu kadar sorumsuzca şeyleri görünce yıpranıyorum üzülüyorum doğal olarak hep beni suçluyor herşeyde kendini haklı görüyor ....moralim çok bozuk çok mutsuzum....
dün akşam biraz konuştum bakarız çok pahalı değilse dedi ama bi şekilde ikna edicem onu hepimizin canına tak etti kendi başına buyruk olması 23 yaşında daha o da...biz bu kadar erken evlenmeyi düşünmüyorduk benim ailevi problemlerim yüzünden erken evlenmemiz gerekti...afedersiniz randevuya vakit buluyor ama benimle sohbet edicek zamanı olmuyor...oyun yüzünden çok dertliyim....evlilik sadece randevu değil yani ne kadar önemli olsada biz yeni evliyiz ilgi bekliyorum ben sohbet etmek istiyorum birlikte bişeyler paylaşmak dertleşmek birlikte vakit geçirmek istiyorum ben disiplinliyimdir hayatımda bu kadar sorumsuzca şeyleri görünce yıpranıyorum üzülüyorum doğal olarak hep beni suçluyor herşeyde kendini haklı görüyor ....moralim çok bozuk çok mutsuzum....
kim kendini sindy hissediyosa o olsunn
ay süper diyodu sahikendine sindy bebek, sarışın çıtır diyeekim kendini sindy hissediyosa o olsunn
ay süper diyodu sahikendine sindy bebek, sarışın çıtır diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?