2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kıyamam yaa :26: çok dinlen eve gidince, erken yat :/

eşimde volkan konak' ın sesini beğeniyodu kndini pek sevmiyo :))))

elfiimm yarın sabah mı yapcaktın kız...niye dünden almadın da bu sabah yapmadın...

p.ertesi yapıcam demiştim

enkidu naberr

Ay nektar eşin çok komikmiş :90::90::90:

Gerçi eşin de yay burcuydu dimi. tipik yay erkeği komik oluyorlar ya :))

elfiimm yarın sabah mı yapcaktın kız...niye dünden almadın da bu sabah yapmadın...

enkidu naberr

zuzum dün eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanede aramadım :))

Aslında bu sabah kaynanamda yoktu iyi olurdu ama neyse artık yarın çaktırmadan yaparım :) Kan testi yapmadan kimseye söylemek istemiyorum çünkü idrar testleri hatalı olabiliyor

Ay nektar eşin çok komikmiş :90::90::90:

Gerçi eşin de yay burcuydu dimi. tipik yay erkeği komik oluyorlar ya :))
evet elfim, hep beni güldürme derdinde
hep espri yapsın, işin komik yanını arasın modunda
tipik yay burcu
bazen diyorum artık bi ciddi ol, çok önemli bişi konuşucam felan

elfiii evet artık bi test yap, bizi de merakta tutuyosun

bence sen direk git kanda baktır nasıl olsa yarın idrarda baktığında inanmıcan bidaha kanı beklicez böle meraklan meraklan olmuyo:))

enkidu naberr

iyi diyelim iyi olalaım canım ne güzel eğlenmişsin hafta sonu dediğin dinlenilir eğlenilir ben bunu hiç yapamıcam herlade sadece hamile kalıpta işten çıkarsam olucak

çok uykum var (
2:30 da uyudum, sabah 6 da ayaktaydım
3,5 saat uyku ile başladım haftaya

fundacım ; evlılık yıl dönümünüz kutlu olsun nıce senelere beraber.....

Darısı hepımızın basına...
amin canım teşekkür ederim canım
poloda beğendiği bi tişört vardı canım onu aldımaminnnnnnnnnnnn canım

dikkat et canım ya şalgamda çok tuzlu ya o yapmış olabir geçen bizde aldık adanadan şalgam

iyi diyelim iyi olalaım canım ne güzel eğlenmişsin hafta sonu dediğin dinlenilir eğlenilir ben bunu hiç yapamıcam herlade sadece hamile kalıpta işten çıkarsam olucak

evet çalışma şartları kötü olunce yapcak bişey yok canım
aslında bizde eğlendik de şimdi çıkıyo acısı, 1 gün tatilimiz olunca herşeyi aynı güne sığdıramıyoruz (

çok uykum var (

kıyamam erken uyu bu gece...ben şahsen öyle yapıcam
yemekten sonra duş alıcam...bir iki satır kitap okurum hemen gözler kapanır zaten :)))

çok uykum var (

valla bende 12 yi geçiyodu yattım benimde gözler kapanıyo hemen akşam olsa müdür biyerlere gitse ama adam çakılmış gitmiyo heryerim ağrıyo yaa eve gitmek istiyormmmmmmmm..

bolcum dikkat et kendine. doktordan 1-2 günlük de olsa rapor alamaz mısın? hava gerçekten çok sıcak. hamileler için çok riskli.

kıyamam erken uyu bu gece...ben şahsen öyle yapıcam
yemekten sonra duş alıcam...bir iki satır kitap okurum hemen gözler kapanır zaten :)))
haftalığımı alırsam eşimle avcılarda buluşup dondurma yicektik
ama evet, eve gider gitmez duş alıp yatıcam..yemeğim de yok

Dün ev adlı bi film vardı ay ne saçmaydı öyle merak ettim sonuna kadar izledik 00:30 da bitti:)) Sonra yattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…