o da var dimmi :44: ama her ay bu stresi yaşamak da kötü :18:Bence kullanma canım ya nerdeyse 1 yıl bu şekilde devam ettim yine devam et bide ilacı bırakınca 6 ay sonra çocuk yapmak lazım zaten şurda 9 ay var nisana 3 ay içinde kullanma
cnm belki testte yanlış olabilir onlara pek güven olmuyo aslında..kanda baktırsan kesin olurdu..
fundam akşam naasıldı naptınız emeğe gittinizmi
Günaydın sirken gelmiyon artık..
çok güzel geçti akşamımız canım eşim bi yere rezervasyon yaptırmış bide bana diyoki giderken bi yere rezervasyon yaptırdınmı nereye gidelim diyobende yok dedim senin yaptırman gerekirdi dedim neyse dedi doğaçlama takılırız bi yerlerde dedi ay beni baya bi sinir etti dayım fazla yemek yaptrmış gidelim orda yiyelim ordan çıkışta pastamızı kesmeye gidelim diyo bende bu özel günümü dayınlarla geçiremem dedim eşşek beni işletmiş neyse benim sevdiğim bi yer vardı oraya rezervasyon yaptırmış gül yapraklarıyla mumla hazırlanmış bi masa eşimden beklenmiycek bi romantiklik yemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemiz geldi tatlımız geldi güzeldi yani canım
evet valla bende şaşırdımFundam maşşallah eşine, reomantikler kategorisine adım attıdarısı başımıza :/
resim isteriiz
teşekkür ederim canım allah hepimizin kalbine göre versinaa fundacım çok sevindim ya ne güzel bak ne kadar düşünceliymiş darısı bizimkilere nektarım:))zor olsada
dün deprem oldu İstanbulda, bir de yalnızdım evdekorktum, hemen eşimi aradım, biraz daha erken geldi o da eve..
çok güzel geçti akşamımız canım eşim bi yere rezervasyon yaptırmış bide bana diyoki giderken bi yere rezervasyon yaptırdınmı nereye gidelim diyobende yok dedim senin yaptırman gerekirdi dedim neyse dedi doğaçlama takılırız bi yerlerde dedi ay beni baya bi sinir etti dayım fazla yemek yaptrmış gidelim orda yiyelim ordan çıkışta pastamızı kesmeye gidelim diyo bende bu özel günümü dayınlarla geçiremem dedim eşşek beni işletmiş neyse benim sevdiğim bi yer vardı oraya rezervasyon yaptırmış gül yapraklarıyla mumla hazırlanmış bi masa eşimden beklenmiycek bi romantiklik yemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemiz geldi tatlımız geldi güzeldi yani canım
çook zor bol'cumaa fundacım çok sevindim ya ne güzel bak ne kadar düşünceliymiş darısı bizimkilere nektarım:))zor olsada
5.2 Trakyada olmuş, yakın olunca hissedildi tabi :/evet valla bende şaşırdımaminnnnnn resim çektim canım eşimin telinde ama en kısa zaman da ekliycem
teşekkür ederim canım allah hepimizin kalbine göre versindarısı sizlere kızlar
hadi ya hiç haberim olmadı:26:kaç şiddetinde canım
teşekkür ederim enkiduçok sevindim canım dün baya çekiştirdik eşini çiçek gönderirmi bişe yaparmı bak ne güzel çiçeğinide gönderdi sürprizinide yapmış masalar falan maşallah eşine işallah her evlilik yıldönümünüz bir öncekinden güzel geçsin
olsun kız onlarda romantiklikçook zor bol'cum
benim eşime göre çiçek almak gereksiz, akşam eve gelirken sırf ben seviyorum diye her meyveden soda almak romantiklik.. her akşam çikolata getirmesi romatiklik, tüm gün para harcamayıp günlük yemek parasını ben mutlu olayım diye kumbarama atmak romantiklikkarakter meselesi napim bol, ben de böyle seviyorum onu
5.2 Trakyada olmuş, yakın olunca hissedildi tabi :/
kumbara deyince bende kendime kumbara yaptım 100tl oldu eşime diyorum senin haberin yok o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?