2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar nasılsınız bakayım

elfim hakkında hayırlısı olsun kendimizi ümitlendiriyoruz dediğin gibi en ufak şeyi belirti olarak algılıyoruz bende 11gün geçmişti ilk defa insan üzülüyor

Allahım herkese istediği nasip ettiği zaman sağlıklı bebek versin işallah

günaydın kızlarr
elfim üzüldüm canım kendini hazırlamıştın ama hayırlısı olsun bebeğim
aydancım teşekkür ederim canım bence sormuşun söyleyim senin kociş ortada yarı ormantik olsunteyzenizin yaptığıda cidden çok büyük terbiyesizlikmişonaneyse yineki kayınvalden yanında olmuş

Son düzenleme:
aydancığım sen teyzenin dediklerine aldırma boş ver kaynanan seni kkorumuş lafınıda söylemiş üstüne gidipte ne diye geliyosun kadın ne ilginç insanlar var

sabah sabah

Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
-Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
- Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

fundam akşam naasıldı naptınız emeğe gittinizmi

çok güzel geçti akşamımız canım eşim bi yere rezervasyon yaptırmış bide bana diyoki giderken bi yere rezervasyon yaptırdınmı nereye gidelim diyobende yok dedimsenin yaptırman gerekirdi dedim neyse dedi doğaçlama takılırız bi yerlerde dediay beni baya bi sinir etti dayım fazla yemek yaptrmış gidelim orda yiyelim ordan çıkışta pastamızı kesmeye gidelim diyobende bu özel günümü dayınlarla geçiremem dedimeşşek beni işletmiş neyse benim sevdiğim bi yer vardı oraya rezervasyon yaptırmış gül yapraklarıyla mumla hazırlanmış bi masaeşimden beklenmiycek bi romantiklikyemeğimizi yedik çayımızı içtik meyvemiz geldi tatlımız geldi güzeldi yani canım

Fundam maşşallah eşine, reomantikler kategorisine adım attı darısı başımıza :/
resim isteriiz

aa fundacım çok sevindim ya ne güzel bak ne kadar düşünceliymiş darısı bizimkilere nektarım:))zor olsada

dün deprem oldu İstanbulda, bir de yalnızdım evde korktum, hemen eşimi aradım, biraz daha erken geldi o da eve..

Fundam maşşallah eşine, reomantikler kategorisine adım attı darısı başımıza :/
resim isteriiz
evet valla bende şaşırdım aminnnnnnresim çektim canım eşimin telinde ama en kısa zaman da ekliycem
aa fundacım çok sevindim ya ne güzel bak ne kadar düşünceliymiş darısı bizimkilere nektarım:))zor olsada
teşekkür ederim canım allah hepimizin kalbine göre versindarısı sizlere kızlar
dün deprem oldu İstanbulda, bir de yalnızdım evde korktum, hemen eşimi aradım, biraz daha erken geldi o da eve..

hadi ya hiç haberim olmadı:26:kaç şiddetinde canım

çok sevindim canım dün baya çekiştirdik eşini çiçek gönderirmi bişe yaparmı bak ne güzel çiçeğinide gönderdi sürprizinide yapmış masalar falan maşallah eşine işallah her evlilik yıldönümünüz bir öncekinden güzel geçsin

çook zor bol'cum
benim eşime göre çiçek almak gereksiz, akşam eve gelirken sırf ben seviyorum diye her meyveden soda almak romantiklik.. her akşam çikolata getirmesi romatiklik, tüm gün para harcamayıp günlük yemek parasını ben mutlu olayım diye kumbarama atmak romantiklik karakter meselesi napim bol, ben de böyle seviyorum onu

5.2 Trakyada olmuş, yakın olunca hissedildi tabi :/

evet saat 9da oldu bende tektim üniversite arkadaşlarımla konuşuyodum dedim yorgunluktanmı falan konuşmayı kestim sallanıyorum dışarıdada sesler çoğalnca anladım tli kapatınca hemen eşim aradı napıyosun diye oturuyorum dedim iyimiisn diyo iyim nolduki dedim bakayım napıyosun diye dedi deprem oldu sallandım iyiyim dedim ben birazdan çıkıcam işten geliyorum dedi

bizde onların bu hallerine alışmamız gerek sanrım nektarım seviyoruz tabiki bölede olsalar:)belki zamanlada olsa bişeler öğrenirler ne yapalım

teşekkür ederim enkidudün hediyesini verdim çok beğendi bende senden bidahaki seneye veya doğumuma sıralı yüzük istiyorum haberin olsun dedimoda dediki aşkım tatile gitmeseydik ben sana tektaş alıcaktım dedibende olsun aşkım dedim ne yapyım
olsun kız onlarda romantiklik
kumbara deyince bende kendime kumbara yaptım 100tl oldu eşime diyorum senin haberin yok o benim

ben yapamadım biriktiremedimmaşallah sana

Fundacım eşinin süprizi çok güzelmiş canım. Önce kandırmasıda güzel olmuş

Evet ya dün deprem oldu evde yemek bi tek bezelye vardı bari bi hazır çorba yapayım dedim yanına kahvaltılık falan koyarız dedik. Çorbayı karıştırıyordum eşimde mutfakta yanımdaydı sohbet ediyorduk ay nasıl sallandı korktum ben hemen eşim ocağı kapattı tuttu elimden kaynanamda odasından çıktı duydunuzmu dedi. Sonra bekledik daha sallanmadı tv yi açtık 5.2 şiddetindeymiş

Kızlar bu arada kaynanam bizimle konuşmuyor galiba akşam yemeği zaten yemiyordu rejimde diye. Ben her seferinde onada tabak çıkarıyorum yok ben yemicem dedi odasından çıkmıyor orda oturuyor uzanıyor salona gelmiyor.Sabahta kuru bi günaydın başkada bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…