- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
güzel şeyler evet, ama bi çiçek gönderse işyerime hiç fena olmazdı haniteşekkür ederim enkidudün hediyesini verdim çok beğendi bende senden bidahaki seneye veya doğumuma sıralı yüzük istiyorum haberin olsun dedim oda dediki aşkım tatile gitmeseydik ben sana tektaş alıcaktım dedi bende olsun aşkım dedim ne yapyım
olsun kız onlarda romantiklik
ben yapamadım biriktiremedimmaşallah sana
güzel şeyler evet, ama bi çiçek gönderse işyerime hiç fena olmazdı hani
teşekkür ederim enkidudün hediyesini verdim çok beğendi bende senden bidahaki seneye veya doğumuma sıralı yüzük istiyorum haberin olsun dedim oda dediki aşkım tatile gitmeseydik ben sana tektaş alıcaktım dedi bende olsun aşkım dedim ne yapyım
olsun kız onlarda romantiklik
ben yapamadım biriktiremedimmaşallah sana
Fundacım eşinin süprizi çok güzelmiş canım. Önce kandırmasıda güzel olmuş
Evet ya dün deprem oldu evde yemek bi tek bezelye vardı bari bi hazır çorba yapayım dedim yanına kahvaltılık falan koyarız dedik. Çorbayı karıştırıyordum eşimde mutfakta yanımdaydı sohbet ediyorduk ay nasıl sallandı korktum ben hemen eşim ocağı kapattı tuttu elimden kaynanamda odasından çıktı duydunuzmu dedi. Sonra bekledik daha sallanmadı tv yi açtık 5.2 şiddetindeymiş
Kızlar bu arada kaynanam bizimle konuşmuyor galiba akşam yemeği zaten yemiyordu rejimde diye. Ben her seferinde onada tabak çıkarıyorum yok ben yemicem dedi odasından çıkmıyor orda oturuyor uzanıyor salona gelmiyor.Sabahta kuru bi günaydın başkada bişey yok
GÜNAYDIN KIZLAR
ELFİM HAYIRLISI BEBİKİM....KAYNANAN KONUSUNDA DA EŞİN Bİ KONUŞSUN BENCE, BUARALAR DURGUNSUN FALAN DESİN..BELKİ Bİ SIKINTISI VARDIR DİYEMEDİĞİ....
FUNDA MAŞALLAH CANIM, ÇOK GÜZEL YAPMIŞ EŞİN AFFİN ONA
IMM BAŞKA NE DİCEKTİM:44:
HIHHH ZEYNEP BENMDE KUMBARAM VAR AMA DAHA AÇMADIM ZATEN YENİ BAŞLADIM...6 TEMMUZDA :)
DÜN EŞİME DEDİM BENİ PİKNİĞE GÖTÜR BEBEK YAPALIM ORDANASIL GÜLÜYOO :))) "AMA AŞKIM BEBEĞİMİZ YABAN GİBİ OLUR ( ÖYLE Bİ KARAKTER VARYA)
'MEME VER ULEEENNN' 'BEZİMİ BAĞLAYIN ULEEENNN' DER DURUR" DİYO
Kayısı suyu içiyorum, nasıl tuvaletim geldii:26:
uykum varcumartesiye kadar tüm randevular iptal
Günaydın kızlar
Testimin sonucu negatif
çook zor bol'cum
benim eşime göre çiçek almak gereksiz, akşam eve gelirken sırf ben seviyorum diye her meyveden soda almak romantiklik.. her akşam çikolata getirmesi romatiklik, tüm gün para harcamayıp günlük yemek parasını ben mutlu olayım diye kumbarama atmak romantiklikkarakter meselesi napim bol, ben de böyle seviyorum onu
Fundacım eşinin süprizi çok güzelmiş canım. Önce kandırmasıda güzel olmuş
Evet ya dün deprem oldu evde yemek bi tek bezelye vardı bari bi hazır çorba yapayım dedim yanına kahvaltılık falan koyarız dedik. Çorbayı karıştırıyordum eşimde mutfakta yanımdaydı sohbet ediyorduk ay nasıl sallandı korktum ben hemen eşim ocağı kapattı tuttu elimden kaynanamda odasından çıktı duydunuzmu dedi. Sonra bekledik daha sallanmadı tv yi açtık 5.2 şiddetindeymiş
Kızlar bu arada kaynanam bizimle konuşmuyor galiba akşam yemeği zaten yemiyordu rejimde diye. Ben her seferinde onada tabak çıkarıyorum yok ben yemicem dedi odasından çıkmıyor orda oturuyor uzanıyor salona gelmiyor.Sabahta kuru bi günaydın başkada bişey yok
elfi ne yapmışınızki siz ona yine küsmüşboşver küssün biraz kafa dinleyin
kızlarryarın akşam çaya geliyomuş müdürümüz eşime demişki müsaitseniz yarın size çay içmeye gelicez ayy heyecan yaptım ben ne hazırlasam:18::18:
hayırlısı olsun elfim, demek daha zamanı değilmiş. bozma moralini sakın olur mu
bence baya düşünceliymiş canım senin eşin. ormantik falan deme adama. böyle ufak tefek şeyler çok önemli aslında hayatta.
hayırdır canım, yine görünmüşler galiba kayınvalideneev ev üstüne çok zor ya. her ne kadar istemesen de insanın canını sıkar, huzurunu bozar evde bir kişinin böyle sebepsiz yere surat falan asması.
fundammm akşamınızın güzel geçmesine çooooook sevindim. resim istiyoruz hemen. sen becerikli hatunsun, heyecan yapma. zaten çaya geliyorlarmış yap bir kek, bir kurabiye, bi de kısır veya patates salatası ohh misss
3üst üstte kaç gün randevu verdinki
böyle şeylere çok önem verir yarenim, evet önemli şeyler aslında.. tişört almış dün 2 tane (atlet-badi) ama çiçek almazbence baya düşünceliymiş canım senin eşin. ormantik falan deme adama. böyle ufak tefek şeyler çok önemli aslında hayatta.
3hakkaten yuh yani, kandırılıyorum ama yatınca cumartesiye kadar yok artık
böyle şeylere çok önem verir yarenim, evet önemli şeyler aslında.. tişört almış dün 2 tane (atlet-badi) ama çiçek almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?