2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benimde kumbaram var eşimde para atıyor içine Bazen diyorki ee ne zaman açıyoruz kumbarayı hayır açmak yok, ee bi saysak diyo hayır olmaz diyorum :)))

elfi ne yapmışınızki siz ona yine küsmüşboşver küssün biraz kafa dinleyin
kızlarryarın akşam çaya geliyomuş müdürümüzeşime demişki müsaitseniz yarın size çay içmeye gelicezayy heyecan yaptım ben ne hazırlasam:18::18:

güzel şeyler evet, ama bi çiçek gönderse işyerime hiç fena olmazdı hani

GÜNAYDIN KIZLAR

ELFİM HAYIRLISI BEBİKİM....KAYNANAN KONUSUNDA DA EŞİN Bİ KONUŞSUN BENCE, BUARALAR DURGUNSUN FALAN DESİN..BELKİ Bİ SIKINTISI VARDIR DİYEMEDİĞİ....

FUNDA MAŞALLAH CANIM, ÇOK GÜZEL YAPMIŞ EŞİN AFFİN ONA

IMM BAŞKA NE DİCEKTİM:44:

HIHHH ZEYNEP BENMDE KUMBARAM VAR AMA DAHA AÇMADIM ZATEN YENİ BAŞLADIM...6 TEMMUZDA :)

DÜN EŞİME DEDİM BENİ PİKNİĞE GÖTÜR BEBEK YAPALIM ORDA NASIL GÜLÜYOO :))) "AMA AŞKIM BEBEĞİMİZ YABAN GİBİ OLUR ( ÖYLE Bİ KARAKTER VARYA)
'MEME VER ULEEENNN' 'BEZİMİ BAĞLAYIN ULEEENNN' DER DURUR" DİYO

bak durumunuz müsait olsa hediyesi bile hazırmış demekki onlarda düşünürmüş

yaptım canım bozuk paraları attım eşimdede çok olur koyar biyere ordan alıyorum gerkli kadar bırakıyorum ona diyo birilerimi bozukluklarımı çarpmış yerini söyle diyor yok dedim belki bende atarım para dedi gösterdim hangi ara biriktirdin diyor

evet enkidu valla bende başlamıştım bozuklukları atıyodum sürekli sonra lazım oldukça almaya başladım çünkü bütün bozuklukları oraya atınca bozuk para kalmıyodu

hayırdır canım 2gündür kızında kalmasında varmış demekki bişe bişemi oldu acaba yada bir sıkıntısımı var yada görümcenmi dolduruyor zuzunun dediği gibi eşin konuşsun bakalım

maşallah diyelim daha üst düzeye çıkmasını dileyelim
cidden öyle oluyomuş bide çocuk
Kayısı suyu içiyorum, nasıl tuvaletim geldii:26:

acayip bağırsak çalıştırır

ebrucuğum günaydın nasılsın dün yoktun teyzen varmış teyzen için hayırlısı olsun canım balın nasıl iyimi

Günaydın kızlar

Testimin sonucu negatif

hayırlısı olsun elfim, demek daha zamanı değilmiş. bozma moralini sakın olur mu

bence baya düşünceliymiş canım senin eşin. ormantik falan deme adama. böyle ufak tefek şeyler çok önemli aslında hayatta.

hayırdır canım, yine görünmüşler galiba kayınvalidene ev ev üstüne çok zor ya. her ne kadar istemesen de insanın canını sıkar, huzurunu bozar evde bir kişinin böyle sebepsiz yere surat falan asması.

fundammm akşamınızın güzel geçmesine çooooook sevindim. resim istiyoruz hemen. sen becerikli hatunsun, heyecan yapma. zaten çaya geliyorlarmış yap bir kek, bir kurabiye, bi de kısır veya patates salatası ohh misss

teşekkür ederim kuzum benimyarenaycım evde su böreğim var katmerim var yanına neler yapsamki ayy çok heyecanlandım:18:ben heyecanlanınca sakarlık yaparım

üst üstte kaç gün randevu verdinki
3 hakkaten yuh yani, kandırılıyorum ama yatınca cumartesiye kadar yok artık

bence baya düşünceliymiş canım senin eşin. ormantik falan deme adama. böyle ufak tefek şeyler çok önemli aslında hayatta.
böyle şeylere çok önem verir yarenim, evet önemli şeyler aslında.. tişört almış dün 2 tane (atlet-badi) ama çiçek almaz

özlemişiniz demekki birbirinizibişey olmaz bazen bizimde oluyo hormonlarımız coştu yine diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…