katmer ve su böreğiteşekkür ederim kuzum benimyarenaycım evde su böreğim var katmerim var yanına neler yapsamki ayy çok heyecanlandım:18:ben heyecanlanınca sakarlık yaparım
Elfiş belliydi iki gün kızında kalmasından, niye küstü acaba? :44:
hayırdır canım 2gündür kızında kalmasında varmış demekki bişe bişemi oldu acaba yada bir sıkıntısımı var yada görümcenmi dolduruyor zuzunun dediği gibi eşin konuşsun bakalım
günaydın kızlar
kim test yaptı sonuç neg çıktı. anlayamadım pek sbh sbh ıuykulu
evet hormon coşması yaşıyoruzözlemişiniz demekki birbirinizibişey olmaz bazen bizimde oluyo hormonlarımız coştu yine diyoruz
öyle deme hayatım, senin eşin de yapıyodur illa ki bişilersizi görünce imreniyorum kızlar..
azda olsa ufak seyler yapıyo eşleriniz biizmki hiç yapmaz
Eşime küsmüş galiba ya benim kaynanam tam tamına 2 saat yıkanıyor. 3 günde bir yıkanıyordu 2 gün üst üste yıkandı her biri 1.5 saat sürdü eşimde şaka amaçlı hayırdır anne falan dedi. Sonra tartıştılar haftasonu kızına gitti yıkanmaya. Çok takıntı kadın ya eşim halbuki şaka yaptı haftasonu kızında yıkanmış kızıda bi güzel doldurmuş diyorki bundan sonra hayatımı yaşıcam canımın her istediğini alıcam falan. Ben bugün üzerime beyaz badi giyicektim ayakkabıda beyaz olmalıydı babetlerimide biz tatildeyken giymiş çekine çekine diyorki ben babetlerine el koydum sen bi tane alırsın kendine. Kendine hiç bişey almaz tutumlu. Kızıda kışkırtıyor allah bilir demiştir niye onun ayakkabısını aldın kendine bi ayakkabı mı alamıyon falan demiştir bugünde giymedi daha giymem ki onu ben.
3günde bir yıkanıyo ama hergün yerine yıkanmış maşallah ne var bundaki hemen alınırlar yalnız kendileri laf söyleyince bişe yok yani görümcen de fırsat bu fırsat deyip doldurmuştur.birinin eşyasını giymeyide anlamıyorum zaten ya belki hastalık vardır mantar vardır hiç düşünmüyolar
ohaEşime küsmüş galiba ya benim kaynanam tam tamına 2 saat yıkanıyor. 3 günde bir yıkanıyordu 2 gün üst üste yıkandı her biri 1.5 saat sürdü eşimde şaka amaçlı hayırdır anne falan dedi. Sonra tartıştılar haftasonu kızına gitti yıkanmaya. Çok takıntı kadın ya eşim halbuki şaka yaptı haftasonu kızında yıkanmış kızıda bi güzel doldurmuş diyorki bundan sonra hayatımı yaşıcam canımın her istediğini alıcam falan. Ben bugün üzerime beyaz badi giyicektim ayakkabıda beyaz olmalıydı babetlerimide biz tatildeyken giymiş çekine çekine diyorki ben babetlerine el koydum sen bi tane alırsın kendine. Kendine hiç bişey almaz tutumlu. Kızıda kışkırtıyor allah bilir demiştir niye onun ayakkabısını aldın kendine bi ayakkabı mı alamıyon falan demiştir bugünde giymedi daha giymem ki onu ben.
3günde bir yıkanıyo ama hergün yerine yıkanmış maşallah ne var bundaki hemen alınırlar yalnız kendileri laf söyleyince bişe yok yani görümcen de fırsat bu fırsat deyip doldurmuştur.birinin eşyasını giymeyide anlamıyorum zaten ya belki hastalık vardır mantar vardır hiç düşünmüyolar
oha2 saat napıyo banyoda, kırklanıyo mu
belli oldu küsem sebebi, çocuk gibi yaa kayınvaliden.. :26:
belli oldu küsem sebebi, çocuk gibi yaa kayınvaliden.. :26:
GEL CANIM GEL KEŞKE GELSENkatmer ve su böreğiBen de geliyimmi fundaa
alsın kendine bi ayakkabı boşver giymesin seninkilerieşime küsmüş galiba ya benim kaynanam tam tamına 2 saat yıkanıyor. 3 günde bir yıkanıyordu 2 gün üst üste yıkandı her biri 1.5 saat sürdü eşimde şaka amaçlı hayırdır anne falan dedi. Sonra tartıştılar haftasonu kızına gitti yıkanmaya. çok takıntı kadın ya eşim halbuki şaka yaptı haftasonu kızında yıkanmış kızıda bi güzel doldurmuş diyorki bundan sonra hayatımı yaşıcam canımın her istediğini alıcam falan. Ben bugün üzerime beyaz badi giyicektim ayakkabıda beyaz olmalıydı babetlerimide biz tatildeyken giymiş çekine çekine diyorki ben babetlerine el koydum sen bi tane alırsın kendine. Kendine hiç bişey almaz tutumlu. Kızıda kışkırtıyor allah bilir demiştir niye onun ayakkabısını aldın kendine bi ayakkabı mı alamıyon falan demiştir bugünde giymedi daha giymem ki onu ben.
Canım bugün 6.günüm gecikti test yaptım negatif çıktı
Belli oldu küsem sebebi, çocuk gibi yaa kayınvaliden.. :26:
canım temizlik hastasıysa işi çok zor gerçekten, allah ona da sabır versin. Eşinin kardeşinin tutumu çok yanlış. Annesi onlarda kalsa 1 aydan fazla dayanamaz eminim. Ona rağmen size karşı doldurması çok ayıp. Bu zamanda hangi gelin kabul eder kayınvalideyle yaşamayı. Seni bulmuşlar, hala da sana karşı oynuyor terbiyesiz.
GEL CANIM GEL KEŞKE GELSEN..YANINA NE YAPYIM YA
kızlar geçen hafta kot etek almıştım sahil pazarından eşimle birlikte...diz üstü...
giydiğim yerde ayna yoktu gece üstümü değiştirirken giyimde bakayım aynaya dedim...giydim "iyi falan yarın hiyerim bunu" dedim..eşimde hemen" hayır olmaz "lara başladı...sen misin başlayan :)))
bi bağırdım " hem aldırıyosun, hem işte giydirmiyosun, hem akşam gezmeye çıkarmıyosun giyim, niye aldın nerde giycez ozaman" dedim, fırlattım eteği
hemen aldı eteği "tamm tamm aşkım yarın giy, hemen köpürme " dedi
arada bir paklamak lazım bunları
Yanına tatlı bişi lazım sadece, brownie yapsana fundam.. Başka bişeye gerek yok zaten çaya geliceklermiş madem :26:
çok tatlısınız yaaaaa
bencede ya 2 saat kalınırmı banyaoda ben 15 dak. fazla kalamıyorum nefesim kesiliyo resmen ki 2 saat düşünemiyorum hiç:)ayy bencede ayakkabını giymesi çok saçma elfi ya ayıp yani bide üstüne yatıyo iyyy boşver hiç takma sen nasıl olsa mecbur konuşmaya..
canım temizlik hastasıysa işi çok zor gerçekten, Allah ona da sabır versin. eşinin kardeşinin tutumu çok yanlış. annesi onlarda kalsa 1 aydan fazla dayanamaz eminim. ona rağmen size karşı doldurması çok ayıp. bu zamanda hangi gelin kabul eder kayınvalideyle yaşamayı. seni bulmuşlar, hala da sana karşı oynuyor terbiyesiz.
kızlar geçen hafta kot etek almıştım sahil pazarından eşimle birlikte...diz üstü...
giydiğim yerde ayna yoktu gece üstümü değiştirirken giyimde bakayım aynaya dedim...giydim "iyi falan yarın hiyerim bunu" dedim..eşimde hemen" hayır olmaz "lara başladı...sen misin başlayan :)))
bi bağırdım " hem aldırıyosun, hem işte giydirmiyosun, hem akşam gezmeye çıkarmıyosun giyim, niye aldın nerde giycez ozaman" dedim, fırlattım eteği
hemen aldı eteği "tamm tamm aşkım yarın giy, hemen köpürme " dedi
arada bir paklamak lazım bunları
az olmazmı:26::26:
yanına tatlı bişi lazım sadece, brownie yapsana Fundam.. başka bişeye gerek yok zaten çaya geliceklermiş madem :26:
çok tatlısınız yaaaaa
Geçen bana yakışmayan bişey yaptım sonunda. Çok banyoda kaldığı için susuyor. Eşime seslendi su istedi dedim ki eşime sana sesleniyor sen ver işte dedi yok vermem dedim 5 dk. falan geçti öyle sonra eşim götürdü bu banyodan çıkınca kızdı eşime ama oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında :)) Sonuçta istediği suydu ayıp ettim ama napıyım o an şeytana uydum işte
Çok terbiyesiz bi insan bu görümcem ne laflar sokuyor ya. Geçen dediki bana hayırlı olsun çocuk yapmaya karar vermişsiniz ben size doktor hastane araştırıcam.Bende dedimki eşime öyle mi yapmışız allah allah önce bana söylemen gerekmiyor mu? Yemek yiyorduk eşimin ayağına bi tekme attım o da kardeşini susturdu ne diyor bu dedim sonra. Eşimde dediki ya ben işyerindeki kıza sordum nerde doğum yaptın ne kadara mal oldu falan . Buda duymuş kıyameti koparmış elin kızına soruyon bana sormuyon diye. Sonra gelmiş bana çatıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?