2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfiş belliydi iki gün kızında kalmasından, niye küstü acaba? :44:

hayırdır canım 2gündür kızında kalmasında varmış demekki bişe bişemi oldu acaba yada bir sıkıntısımı var yada görümcenmi dolduruyor zuzunun dediği gibi eşin konuşsun bakalım

Eşime küsmüş galiba ya benim kaynanam tam tamına 2 saat yıkanıyor. 3 günde bir yıkanıyordu 2 gün üst üste yıkandı her biri 1.5 saat sürdü eşimde şaka amaçlı hayırdır anne falan dedi. Sonra tartıştılar haftasonu kızına gitti yıkanmaya. Çok takıntı kadın ya eşim halbuki şaka yaptı haftasonu kızında yıkanmış kızıda bi güzel doldurmuş diyorki bundan sonra hayatımı yaşıcam canımın her istediğini alıcam falan. Ben bugün üzerime beyaz badi giyicektim ayakkabıda beyaz olmalıydı babetlerimide biz tatildeyken giymiş çekine çekine diyorki ben babetlerine el koydum sen bi tane alırsın kendine. Kendine hiç bişey almaz tutumlu. Kızıda kışkırtıyor allah bilir demiştir niye onun ayakkabısını aldın kendine bi ayakkabı mı alamıyon falan demiştir bugünde giymedi daha giymem ki onu ben.

günaydın kızlar

kim test yaptı sonuç neg çıktı. anlayamadım pek sbh sbh ıuykulu

Canım bugün 6.günüm gecikti test yaptım negatif çıktı

özlemişiniz demekki birbirinizibişey olmaz bazen bizimde oluyo hormonlarımız coştu yine diyoruz
evet hormon coşması yaşıyoruz

sizi görünce imreniyorum kızlar..

azda olsa ufak seyler yapıyo eşleriniz biizmki hiç yapmaz
öyle deme hayatım, senin eşin de yapıyodur illa ki bişiler
gezmeye çıkıyosunuz felan, alışveriş yapıyosunuz :)))

ben eşimle gezmeyi özledim, bu hafta teslim edecek galiba mağazayı.. kesin değil ama
eltim hafta sonu çalışmıyosa kayınvalidemlere gitcez, ordan eltimlere geçip mangal yaparız
eşim mutlu olsun diye, gece kalırız dedim hiiiç istemedim halde
"yok saat kaç olursa olsun ben evime gelirim" dedi çok şaşırdım ve mutlu oldum

oha 2 saat napıyo banyoda, kırklanıyo mu
belli oldu küsem sebebi, çocuk gibi yaa kayınvaliden.. :26:

Aslında kimsenin bişeyini giymez titizlik hastası ciddi derecede hemde ilaç kullanıyor. O ayakkabıları yeni almıştım bi kaç kere giymiştim benden tiksinmiyor bide başkasının olsa giymez

3 kere lif yapıyormuş canım bazen sesleniyorum anne geleyim yıkayayım seni yok ya çekiniyorum diyor. Kızı anladı eşimle bi problem olduğunu annesini sıkıştırdı baya bende anlamaya çalışıyorum ne konuşuyorlar fısır fısır diye. Eşime sordum dediki annem bana küs ya onu öğrenmeye çalışıyor sonra annesini kandırdı bizde kal diye o da tamam dedi yıkanma olayını öğrendi annesini bırakmadı bizde yıkan dedi doldurdu tabi. Kaynanama sordum dedim neden orda kalıcan yıkanmaya gidiyorum dedi bende ses etmedim herhalde dedi bak o bile demiyor niye evinde yıkanmıyon banada tavır aldı. görümcemde geçen diyorki ay anne bu sıcakta nasıl yemek yapıyon her gün yıkanırdım ben olsam. Burdada eşime laf atıyor

bencede ya 2 saat kalınırmı banyaoda ben 15 dak. fazla kalamıyorum nefesim kesiliyo resmen ki 2 saat düşünemiyorum hiç:)ayy bencede ayakkabını giymesi çok saçma elfi ya ayıp yani bide üstüne yatıyo iyyy boşver hiç takma sen nasıl olsa mecbur konuşmaya..

katmer ve su böreği Ben de geliyimmi fundaa
GEL CANIM GEL KEŞKE GELSEN..YANINA NE YAPYIM YA
alsın kendine bi ayakkabı boşver giymesin seninkileri
Belli oldu küsem sebebi, çocuk gibi yaa kayınvaliden.. :26:
bencede kırklanıyo

Son düzenleme:
canım temizlik hastasıysa işi çok zor gerçekten, Allah ona da sabır versin. eşinin kardeşinin tutumu çok yanlış. annesi onlarda kalsa 1 aydan fazla dayanamaz eminim. ona rağmen size karşı doldurması çok ayıp. bu zamanda hangi gelin kabul eder kayınvalideyle yaşamayı. seni bulmuşlar, hala da sana karşı oynuyor terbiyesiz.

kızlar geçen hafta kot etek almıştım sahil pazarından eşimle birlikte...diz üstü...
giydiğim yerde ayna yoktu gece üstümü değiştirirken giyimde bakayım aynaya dedim...giydim "iyi falan yarın hiyerim bunu" dedim..eşimde hemen" hayır olmaz "lara başladı...sen misin başlayan :)))

bi bağırdım " hem aldırıyosun, hem işte giydirmiyosun, hem akşam gezmeye çıkarmıyosun giyim, niye aldın nerde giycez ozaman" dedim, fırlattım eteği
hemen aldı eteği "tamm tamm aşkım yarın giy, hemen köpürme " dedi

arada bir paklamak lazım bunları

:81::81::81::81::81::81::81::81:çok doğru söylediklerin

GEL CANIM GEL KEŞKE GELSEN..YANINA NE YAPYIM YA
yanına tatlı bişi lazım sadece, brownie yapsana Fundam.. başka bişeye gerek yok zaten çaya geliceklermiş madem :26:

çok tatlısınız yaaaaa

Geçen bana yakışmayan bişey yaptım sonunda. Çok banyoda kaldığı için susuyor. Eşime seslendi su istedi dedim ki eşime sana sesleniyor sen ver işte dedi yok vermem dedim 5 dk. falan geçti öyle sonra eşim götürdü bu banyodan çıkınca kızdı eşime ama oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında :)) Sonuçta istediği suydu ayıp ettim ama napıyım o an şeytana uydum işte

Çok terbiyesiz bi insan bu görümcem ne laflar sokuyor ya. Geçen dediki bana hayırlı olsun çocuk yapmaya karar vermişsiniz ben size doktor hastane araştırıcam.Bende dedimki eşime öyle mi yapmışız allah allah önce bana söylemen gerekmiyor mu? Yemek yiyorduk eşimin ayağına bi tekme attım o da kardeşini susturdu ne diyor bu dedim sonra. Eşimde dediki ya ben işyerindeki kıza sordum nerde doğum yaptın ne kadara mal oldu falan . Buda duymuş kıyameti koparmış elin kızına soruyon bana sormuyon diye. Sonra gelmiş bana çatıyor yani

alemsin ya zuzum

fundam şekerli bişe yapabilirsin yada bi yaş pasta alabilrisn istersen mantı veya amerikan salatası serin serin

yanına tatlı bişi lazım sadece, brownie yapsana Fundam.. başka bişeye gerek yok zaten çaya geliceklermiş madem :26:

çok tatlısınız yaaaaa

sizde öyle

...
funda zaten adam yemek yiyip gelick çaya....su böreği katmer bide browni yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…