bence de yeterli, su böreği zaten ağır.. yemek gibi..tek başına bile yeterya cnm abartma sende daha ne yapcan dünyayımı sercen önlerine bence gayet yeterli bi menü fazlasıda yenmez daha..
Geçen bana yakışmayan bişey yaptım sonunda. Çok banyoda kaldığı için susuyor. Eşime seslendi su istedi dedim ki eşime sana sesleniyor sen ver işte dedi yok vermem dedim 5 dk. falan geçti öyle sonra eşim götürdü bu banyodan çıkınca kızdı eşime ama oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında :)) Sonuçta istediği suydu ayıp ettim ama napıyım o an şeytana uydum işte
Çok terbiyesiz bi insan bu görümcem ne laflar sokuyor ya. Geçen dediki bana hayırlı olsun çocuk yapmaya karar vermişsiniz ben size doktor hastane araştırıcam.Bende dedimki eşime öyle mi yapmışız allah allah önce bana söylemen gerekmiyor mu? Yemek yiyorduk eşimin ayağına bi tekme attım o da kardeşini susturdu ne diyor bu dedim sonra. Eşimde dediki ya ben işyerindeki kıza sordum nerde doğum yaptın ne kadara mal oldu falan . Buda duymuş kıyameti koparmış elin kızına soruyon bana sormuyon diye. Sonra gelmiş bana çatıyor yani
ya cnm abartma sende daha ne yapcan dünyayımı sercen önlerine bence gayet yeterli bi menü fazlasıda yenmez daha..
fundam şekerli bişe yapabilirsin yada bi yaş pasta alabilrisn istersen mantı veya amerikan salatası serin serin
sizde öyle
...
Funda zaten adam yemek yiyip gelick çaya....su böreği katmer bide browni yeter :)
zuzum çatlak bu erkekler ya geçende dışarı çıkıcaz eşim diyorki tayt giy he oldu sanki tayt giydiriyonda üzerine giyecek tuniğim var. Uzun badilerim var ama dışarda onları tunik olarak giyemem tatilde giymiştim. :))
tamam kızlar kızmayınvalla içime sinmiyoda ondan:26:tamam bi çeşitte tatlı türü yeter ozaman keşke sarmamda olsaydı
benim evdeki kara lahana sarmalarımı gönderim sana, biraz tombul oldular ama tadları güzeltamam kızlar kızmayınvalla içime sinmiyoda ondan:26:tamam bi çeşitte tatlı türü yeter ozaman keşke sarmamda olsaydı
kaynanan 1-2 ay onda kalacak onda ozamn görür nasıl oluyomuş ya gelini öveceğine annesiyle kalıyo tek değil melek gibi gelinleri var laf söylemez bişe etmez böyle insanın üzerine giderler onlara ne diyosa lafını vereceksin kötü olacaksın ondan sonra pervane olur peşinde
sordum Migros D&R de varmış kitap
nihayet bu akşam alıcam
Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük hastasıyım bu kızın20 tl mişş
benim evimde Elif Şafak "Aşk" duruyo daha okunmamışBende elif şafak'ın yeni kitabını istiyom 1 ağustos ta çıkıyo eşimde önce elindeki bitir diyor :)
aa ben bunu bilmiyorum:26:güzelmi kitabısordum migros d&r de varmış kitap
nihayet bu akşam alıcam
küçük aptalın büyük dünyası pucca günlük hastasıyım bu kızın20 tl mişş
ayy evet sorma ama mutlu oldum daha kimseye gitmedi iş yerindenfundiş yine hafta içi ve yine sana misafir :)
ay bu hafta annemlerde gelecek bi gün benimde onlara bişeyler hazırlamam lazım. Her zaman gelmiyorlar yemek yaparım gerçi.
Kızlar babam sürekli çalıştığı için bizim evin yerini tam bilmiyor(( otobüsle nasıl geleceğini biliyor ama inince yolu bilmiyor bazen çok üzülüyorum ya cumartesi günü bi abi dediki senin baban ne zaman vefat etti allah korusun ne diyon ya benim babam hayatta. özür diledi ya hep annenizden bahsediyorsunuz baban vefat etmiş sandım dedi
2 tür bana hep azmış gibi gelir zuzum:26:niye böyleyim ya çok önemsiorum misafiri benheh, al onu gebert...git sende tunik al bugünlerde...hele bi giydirmesin sonraa
Sarma olsaydı...su böeği ve sarma yeterdi...
şu haliyle bile yetti hatta artıcak :)
teşekkür ederim bebeğimbenim evdeki kara lahana sarmalarımı gönderim sana, biraz tombul oldular ama tadları güzelHeh reklamımı da yaptım
benim evimde Elif Şafak "Aşk" duruyo daha okunmamışokuyamıyorum türkçe olunca bu tarz kitapları, pucca çok eğlenceli ama
ayy bende sıkıcı geldi bana az bişe okuyıp bırakmıştım bu alacağın kitabın konusu ne canım?
Bu arada zuzuş elfi bişe sorcam size
her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sizin bilginiz varmı ben böle bişeyi gazetede okudum ama nasıl yapılıyo yada yürürlükte olan bişeymi?
upss anlamadım:96:
Geriye dönük doğum borçlanmasını anımsattı bana bu, ama aynı şeyden bahsetmiyoz heralde:26::26:
benim evimde Elif Şafak "Aşk" duruyo daha okunmamışokuyamıyorum türkçe olunca bu tarz kitapları, pucca çok eğlenceli ama
ayy bende sıkıcı geldi bana az bişe okuyıp bırakmıştım bu alacağın kitabın konusu ne canım?
bu arada zuzuş elfi bişe sorcam size
her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sizin bilginiz varmı ben böle bişeyi gazetede okudum ama nasıl yapılıyo yada yürürlükte olan bişeymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?