2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Zuzum çatlak bu erkekler ya geçende dışarı çıkıcaz eşim diyorki tayt giy he oldu sanki tayt giydiriyonda üzerine giyecek tuniğim var. Uzun badilerim var ama dışarda onları tunik olarak giyemem tatilde giymiştim. :))

kaynanan 1-2 ay onda kalacak onda ozamn görür nasıl oluyomuş ya gelini öveceğine annesiyle kalıyo tek değil melek gibi gelinleri var laf söylemez bişe etmez böyle insanın üzerine giderler onlara ne diyosa lafını vereceksin kötü olacaksın ondan sonra pervane olur peşinde

ya cnm abartma sende daha ne yapcan dünyayımı sercen önlerine bence gayet yeterli bi menü fazlasıda yenmez daha..

fundam şekerli bişe yapabilirsin yada bi yaş pasta alabilrisn istersen mantı veya amerikan salatası serin serin

sizde öyle

...
Funda zaten adam yemek yiyip gelick çaya....su böreği katmer bide browni yeter :)

tamam kızlar kızmayınvalla içime sinmiyoda ondan:26:tamam bi çeşitte tatlı türü yeter ozaman keşke sarmamda olsaydı

sordum Migros D&R de varmış kitap
nihayet bu akşam alıcam
Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük hastasıyım bu kızın 20 tl mişş

Fundiş yine hafta içi ve yine sana misafir :)

Ay bu hafta annemlerde gelecek bi gün benimde onlara bişeyler hazırlamam lazım. Her zaman gelmiyorlar yemek yaparım gerçi.

Kızlar babam sürekli çalıştığı için bizim evin yerini tam bilmiyor (( Otobüsle nasıl geleceğini biliyor ama inince yolu bilmiyor Bazen çok üzülüyorum ya cumartesi günü bi abi dediki senin baban ne zaman vefat etti allah korusun ne diyon ya benim babam hayatta. Özür diledi ya hep annenizden bahsediyorsunuz baban vefat etmiş sandım dedi

heh, al onu gebert...git sende tunik al bugünlerde...hele bi giydirmesin sonraa

tamam kızlar kızmayınvalla içime sinmiyoda ondan:26:tamam bi çeşitte tatlı türü yeter ozaman keşke sarmamda olsaydı

sarma olsaydı...su böeği ve sarma yeterdi...

şu haliyle bile yetti hatta artıcak :)

benim evdeki kara lahana sarmalarımı gönderim sana, biraz tombul oldular ama tadları güzel heh reklamımı da yaptım

Görümcem bana alınmış niye onu aramıyormuşum aramam ki niye arayayım pasta için yardım istedim ondan eşinin arkadaşı pastanede çalışıyor indirimli yapıyor pastaları dedim eşine söylesende arkadaşı ile konuşsa hala söylememiş dün pastanın fiyatını öğrendim 50 tl miş avans alır veririm ne minnet ettiysem sanki.

sordum Migros D&R de varmış kitap
nihayet bu akşam alıcam
Küçük Aptalın Büyük Dünyası Pucca Günlük hastasıyım bu kızın 20 tl mişş

Bende elif şafak'ın yeni kitabını istiyom 1 ağustos ta çıkıyo eşimde önce elindeki bitir diyor :)

sordum migros d&r de varmış kitap
nihayet bu akşam alıcam
küçük aptalın büyük dünyası pucca günlük hastasıyım bu kızın 20 tl mişş
aa ben bunu bilmiyorum:26:güzelmi kitabıbende alıyım
ayy evet sorma ama mutlu oldum daha kimseye gitmedi iş yerindenüzülme canım patavatsızlık etmiş adam
heh, al onu gebert...git sende tunik al bugünlerde...hele bi giydirmesin sonraa

Sarma olsaydı...su böeği ve sarma yeterdi...

şu haliyle bile yetti hatta artıcak :)
2 tür bana hep azmış gibi gelir zuzum:26:niye böyleyim ya çok önemsiorum misafiri ben
benim evdeki kara lahana sarmalarımı gönderim sana, biraz tombul oldular ama tadları güzel Heh reklamımı da yaptım
teşekkür ederim bebeğimeline sağlık

benim evimde Elif Şafak "Aşk" duruyo daha okunmamış okuyamıyorum türkçe olunca bu tarz kitapları, pucca çok eğlenceli ama

ayy bende sıkıcı geldi bana az bişe okuyıp bırakmıştım bu alacağın kitabın konusu ne canım?

bu arada zuzuş elfi bişe sorcam size

her çocuk için ikisene prim günü ekleniyormuş yani bir çocuğunuz varsa ikisene çalışmış olarak ekleniyomuş daha doğrusu şöyle anlatayım mesela 5 yıl çalışan bir anne 7 yıl çalışmış görünüyo sizin bilginiz varmı ben böle bişeyi gazetede okudum ama nasıl yapılıyo yada yürürlükte olan bişeymi?

upss anlamadım:96:
Geriye dönük doğum borçlanmasını anımsattı bana bu, ama aynı şeyden bahsetmiyoz heralde:26::26:

upss anlamadım:96:
Geriye dönük doğum borçlanmasını anımsattı bana bu, ama aynı şeyden bahsetmiyoz heralde:26::26:

öğrendim şimdi canım eğer doğumdan sonra çalışmazsan emekli olacağın zaman 2 yıl borçlanma yapabiliyor ve 2 yıllık sigortanı toplu ödeyebiliyormuşsun.

Son düzenleme:
benim evimde Elif Şafak "Aşk" duruyo daha okunmamış okuyamıyorum türkçe olunca bu tarz kitapları, pucca çok eğlenceli ama

Çok sevdim ben o kitabı çok güzeldi Ben elif şafak hayranıyım :))

Ben duymadım hiç öyle bişey ya zuzum sen biliyonmu?

Benim karnım çok ağrıyor ve ben çok agresifim. Bu yanımdaki kızda bugün geldi kömür gibi olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…