2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim pudra pantolon resmen kısa olmuşgötürüp vericem altında biraz payı var küçük bi pay ama olsun sıfırlasınlar

aa ben bunu bilmiyorum:26:güzelmi kitabıbende alıyım
canım blogu var o kızın (takipliyorum ben) çok tutuldu kitap yaptılar.. azcık küfürlü yazıyo ama süper eğlenceli, faceden baksana orda var yazıları..fikrin olur hem..hatta ben profilimde bi yazısını paylaşmıştım hafta sonu

ayy bende sıkıcı geldi bana az bişe okuyıp bırakmıştım bu alacağın kitabın konusu ne canım?
günlük gibi bişe, ama çok komikk
burdan 1-2 yazısını okuyabilirsin canım
PuCCa GüNLüK

Nekkk ben alırım karalahana sarmasından :) babacım çok sever:98:
keşke de yakın olsaydık

du bakıyım bi

ben bunu okumuştum
çok basit, akıcı ve eğlenceli yazıyo dimmi

bunu okudum komik evetbaşka komik ve güzel beğendiğin varsa link atda okuyum hepsini okumaya üşeniyorum
Kızlarrbu arada ben her ay altın yapmaya başlıyorumkarar verdim birikim yapıcameşimede söyledim tamam dedi

bunu okudum komik evetbaşka komik ve güzel beğendiğin varsa link atda okuyum hepsini okumaya üşeniyorum
Kızlarrbu arada ben her ay altın yapmaya başlıyorumkarar verdim birikim yapıcameşimede söyledim tamam dedi

fundiş en pahalandığı zamanmı almaya karar verdin çok pahalı şimdi..

ben de ay başından beri biriktiriyorum

hımm bakim, hepsini oku ama yaa güzeller, kitabını alıcam ben bu akşam

tünaydın kızlar......... nasılsınız bakalım elficim negatif çıkmış sonuç ama sen yinede bi kan tahlili yaptır bence çok erken çünkü gecikme günün bende sıcakta dışarı çıkıp test almaya üşeniyorum...fundacım eşin ne güzel süpriz yapmış :89::89::89::89:hak etmiş randevuyu...benim kocişte azıttı bugünlerde de ben sistit oldum 1 hafta yok ona randevu iyileşmem lazım bu arada eşleriniz burcu ne benim ki tipik bir yay...bende atipik bir boğayım....

ben de ay başından beri biriktiriyorum

Hımm bakim, hepsini oku ama yaa güzeller, kitabını alıcam ben bu akşam
affin sana:81:
teşekkür ederim canım darısı sizecanım benimkide yay burcugeçmiş olsun bu arada

haklısın canım ya ama para oluncada biriktiremiyorum en mantklısı altın almak diye düşündüm ama dediğinde doğru bende şans yok altın alır biriktiririm bu seferde altın düşer

Ayy aç kaldım çok yağlı yapmışeşim dışardan söyleriz diyo ama bu ara sürekli dışardan yiyoruz söylemek istemiyorum

Kızlarrrr çok çok muıtluyummm dün tam 1 senemizi doldurduk, çok güzel geçti meğer ne romantik kocacım varmış akşamüstü eve kocaman bir sepet içinde pembe mor güller yolladı başladım ağlamaya Akşam da düğünümüzün olduğu yere yemeğe gittik evdede bi pasta kestik romantik bi şekilde Allahım hepimize nineyle dede olana kadar çok huzurlu mutlu evlilikler versin inş....

Mutlu yıllar canım Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yıllar verir kocacıklarımızla inş.

Oh oh maşallah Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

Son düzenleme:
Mutlu yıllar canım Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yıllar verir kocacıklarımızla inş.

Aminnn canım mutluluk elimizde aslında ben ilk altı ay eve alışamadım sürekli herşeye kavga çıkarıp duruyodum ama son altı ayımız çok şükür güzel geçti alıştım bende evlilik hayatımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…