canım blogu var o kızın (takipliyorum ben) çok tutuldu kitap yaptılar.. azcık küfürlü yazıyoaa ben bunu bilmiyorum:26:güzelmi kitabıbende alıyım
günlük gibi bişe, ama çok komikkayy bende sıkıcı geldi bana az bişe okuyıp bırakmıştım bu alacağın kitabın konusu ne canım?
keşke de yakın olsaydıkNekkk ben alırım karalahana sarmasından :) babacım çok sever:98:
ölçüyü yanlış mı aldın naptın, yazık yepisyeni birde daha yaaBenim pudra pantolon resmen kısa olmuşgötürüp vericem altında biraz payı var küçük bi pay ama olsun sıfırlasınlar
canım blogu var o kızın (takipliyorum ben) çok tutuldu kitap yaptılar.. Azcık küfürlü yazıyoAma süper eğlenceli, faceden baksana orda var yazıları..fikrin olur hem..hatta ben profilimde bi yazısını paylaşmıştım hafta sonu
Günlük gibi bişe, ama çok komikk
burdan 1-2 yazısını okuyabilirsin canım
pucca günlük
keşke de yakın olsaydık
ölçüyü yanlış mı aldın naptın, yazık yepisyeni birde daha yaa((
ayy ben değil ordaki salak çocuk aldısevmiştimde streç ama çok rahat tam oluyo üzerime..off napıyım ya
ben bunu okumuştum
ben bunu okumuştum
çok basit, akıcı ve eğlenceli yazıyo dimmi
bunu okudum komik evetbaşka komik ve güzel beğendiğin varsa link atda okuyum hepsini okumaya üşeniyorum
Kızlarrbu arada ben her ay altın yapmaya başlıyorum karar verdim birikim yapıcam eşimede söyledim tamam dedi
ben de ay başından beri biriktiriyorumbunu okudum komik evetbaşka komik ve güzel beğendiğin varsa link atda okuyum hepsini okumaya üşeniyorum
Kızlarrbu arada ben her ay altın yapmaya başlıyorum karar verdim birikim yapıcam eşimede söyledim tamam dedi
NAPIYIM BOL Bİ YERDEN BAŞLAMAM LAZIM
ALTIN ZATEN ALDI BAŞINI GİTTİ DAHADA GİDER BENCEPARA OLARAK BİRİKİM YAPAMAM
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/01/YazarDetay/1384709/BASEN_DEDiGiN_NEDiR_GULUM_:60:
affin sana:81:ben de ay başından beri biriktiriyorum
Hımm bakim, hepsini oku ama yaa güzeller, kitabını alıcam ben bu akşam
teşekkür ederim canım darısı sizetünaydın kızlar.........Nasılsınız bakalım elficim negatif çıkmış sonuç ama sen yinede bi kan tahlili yaptır bence çok erken çünkü gecikme günün bende sıcakta dışarı çıkıp test almaya üşeniyorum... fundacım eşin ne güzel süpriz yapmış :89::89::89::89:hak etmiş randevuyu...benim kocişte azıttı bugünlerde de ben sistit oldum 1 hafta yok ona randevu iyileşmem lazım bu arada eşleriniz burcu ne benim ki tipik bir yay...bende atipik bir boğayım....
tabi cnm birikmiyo yoksa biliyorm tek kuruş kenarda paramız yok bizim yani altın almak ii fikirde işte şimdi uçtu yani sonra zarar etme diye diyom ama haklısın beklemeklede olmaz yani düşermi çıkarmı belli değil..
Kızlarrrr çok çok muıtluyummm dün tam 1 senemizi doldurduk, çok güzel geçti meğer ne romantik kocacım varmışakşamüstü eve kocaman bir sepet içinde pembe mor güller yolladı başladım ağlamaya Akşam da düğünümüzün olduğu yere yemeğe gittik evdede bi pasta kestik romantik bi şekilde Allahım hepimize nineyle dede olana kadar çok huzurlu mutlu evlilikler versin inş....
Kızlarrrr çok çok muıtluyummm dün tam 1 senemizi doldurduk, çok güzel geçti meğer ne romantik kocacım varmışakşamüstü eve kocaman bir sepet içinde pembe mor güller yolladı başladım ağlamaya Akşam da düğünümüzün olduğu yere yemeğe gittik evdede bi pasta kestik romantik bi şekilde Allahım hepimize nineyle dede olana kadar çok huzurlu mutlu evlilikler versin inş....
Mutlu yıllar canım Allah hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yıllar verir kocacıklarımızla inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?