Aminnn canım mutluluk elimizde aslında ben ilk altı ay eve alışamadım sürekli herşeye kavga çıkarıp duruyodum ama son altı ayımız çok şükür güzel geçti alıştım bende evlilik hayatımıza...
ZAMANLA İNSAN ALIŞIYO EVLİLİĞEDE EVİNEDE..EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN
hoşgeldin topikin miniğitünaydın kızlar.........nasılsınız bakalım elficim negatif çıkmış sonuç ama sen yinede bi kan tahlili yaptır bence çok erken çünkü gecikme günün bende sıcakta dışarı çıkıp test almaya üşeniyorum... fundacım eşin ne güzel süpriz yapmış :89::89::89::89:hak etmiş randevuyu...benim kocişte azıttı bugünlerde de ben sistit oldum 1 hafta yok ona randevu iyileşmem lazım bu arada eşleriniz burcu ne benim ki tipik bir yay...bende atipik bir boğayım....
kutlu olsun yıldönümünüz lady, nice yıllara inş :)))Kızlarrrr çok çok muıtluyummm dün tam 1 senemizi doldurduk, çok güzel geçti meğer ne romantik kocacım varmışakşamüstü eve kocaman bir sepet içinde pembe mor güller yolladı başladım ağlamaya Akşam da düğünümüzün olduğu yere yemeğe gittik evdede bi pasta kestik romantik bi şekilde Allahım hepimize nineyle dede olana kadar çok huzurlu mutlu evlilikler versin inş....
profil fotosu yapmışsın ya, fotoğraf maikesindekiler dursun bilgisayarındakinden ekleKoyayım da daha fotoğraf makinesinde birazdanda çıkıcam eltim geldi istbuldan ekleyebilirsem eklerim...
hoşgeldin topikin miniğiBenim eşim de yay :82:
Geçmiş olsun bu arada canım, ben de evliliğimin ilk ayında olmuştum ondan
Kutlu olsun yıldönümünüz lady, nice yıllara inş :)))
bu arada isim neydi senin, biz senin fotonu görmedik dimmi? :26: Ben hatırlayamadım
benzeyip benzemediğini anlatılanlarla çok anlayamayız ki canım, biz kendi bakış açımızı lanse ediyoruz çinkim topikte :))yok canım görmedik arada bi geliyo ce deyip gidiyo
Yay erkekleri
nektarınki
benimki
elfininki
aconunkiyalnız anlattıklarımıza göre bunlar çok da birbirlerine benzemeyen yaylar
benzeyip benzemediğini anlatılanlarla çok anlayamayız ki canım, biz kendi bakış açımızı lanse ediyoruz çinkim topikte :))
evet bence de anlatılanlara göre benzemiyolar
yay burcuyla çok anlaşamam ben :101: akrep, balık ve boğayla uyumum iyidirevet bütün yaylar aslında bi tuaftırbenim iki tane kız arkadaşım var yay burcu
Rezil oldum tam kırmızı halı şarkısını açtım tt netten dinleyeceğim bi baktım ses son sesherkes şokta ve bana bakıyo allahtan patronla müdür yok:26:
Bana da oluyo o bazen, ben yokken hafta sonu yada gece güvenlikteki arkadaşlar masama oturuyo sanıyorum ki Son sen bırakıyolar hoparlörü
ben de ay başından beri biriktiriyorum
hımm bakim, hepsini oku ama yaa güzeller, kitabını alıcam ben bu akşam
Rezil oldum tam kırmızı halı şarkısını açtım tt netten dinleyeceğim bi baktım ses son sesherkes şokta ve bana bakıyo allahtan patronla müdür yok:26:
nektar biz seninle aynı zamandamı başladık birikime..ben eşimin d.gününde başladım 6 temmuz :)
affin size:81:darısı bana ya
Ben hp kontrol ediyorum açmadan önce :) gerçi seninki tt den dolayıymış :d
sweet kitchenkızlar yardımmm
akşama misafirlerim var çaya ne hazırlıcm bilmiorum yardım edin tarif vern hem kolay hem lezzetli olsun
var şifrem, ama güvenliğe vermek zorunda kaldım şifremiya hoparlörden değilde tt nette son sesmiş ondan öle olduşifre koy bilgisayarına:13:benimkinde var
galiba zuzum, ben de o ara başladımnektar biz seninle aynı zamandamı başladık birikime..ben eşimin d.gününde başladım 6 temmuz :)
Ebru krem şantili kurabiye yapabilirsin geçen gün yaptım gerçekten çok güzeldi ve çok kolaydı. 25 tane falan çıkıyor
1 su bardağı sıvı yağ
1 paket krem şanti (2 tane oluyo paketlerde sen bi poşetten yap)
3.5 su bardağı un
Üzerine pudra şekeri
Yağ ile krem şantiyi mikser ile çırp sonra yavaş yavaş ununu ekle yoğur dağılan bi hamur oluyor onu yuvarlak yaptım bastırdım biraz . Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koydum 170 derecede beyaz kalacak şekilde pişirdim sonra soğumasını bekledim sıcakken dağılıyorlar. Servis tabağının altına pudra şekeri serpiştirdim çay süzgeci ile üzerinede aynı şekilde süzgeçle serpiştirdim :))
Aslında tarifte pudra şekerine bulayın diyor ben bu şekilde yaptım çok güzeldi tadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?