2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ZAMANLA İNSAN ALIŞIYO EVLİLİĞEDE EVİNEDE..EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN

Koyayım da daha fotoğraf makinesinde birazdanda çıkıcam eltim geldi istbuldan ekleyebilirsem eklerim...

hoşgeldin topikin miniği benim eşim de yay :82:
geçmiş olsun bu arada canım, ben de evliliğimin ilk ayında olmuştum ondan

kutlu olsun yıldönümünüz lady, nice yıllara inş :)))
bu arada isim neydi senin, biz senin fotonu görmedik dimmi? :26: ben hatırlayamadım

yok canım görmedik arada bi geliyo ce deyip gidiyo

Yay erkekleri
nektarınki
benimki
elfininki
aconunkiyalnız anlattıklarımıza göre bunlar çok da birbirlerine benzemeyen yaylar

yok canım görmedik arada bi geliyo ce deyip gidiyo

Yay erkekleri
nektarınki
benimki
elfininki
aconunkiyalnız anlattıklarımıza göre bunlar çok da birbirlerine benzemeyen yaylar
benzeyip benzemediğini anlatılanlarla çok anlayamayız ki canım, biz kendi bakış açımızı lanse ediyoruz çinkim topikte :))
evet bence de anlatılanlara göre benzemiyolar

benzeyip benzemediğini anlatılanlarla çok anlayamayız ki canım, biz kendi bakış açımızı lanse ediyoruz çinkim topikte :))
evet bence de anlatılanlara göre benzemiyolar

evet bütün yaylar aslında bi tuaftırbenim iki tane kız arkadaşım var yay burcu

Rezil oldum tam kırmızı halı şarkısını açtım tt netten dinleyeceğim bi baktım ses son sesherkes şokta ve bana bakıyoallahtan patronla müdür yok:26:

kızlar yardımmm
akşama misafirlerim var çaya ne hazırlıcm bilmiorum yardım edin tarif vern hem kolay hem lezzetli olsun

Rezil oldum tam kırmızı halı şarkısını açtım tt netten dinleyeceğim bi baktım ses son sesherkes şokta ve bana bakıyoallahtan patronla müdür yok:26:
bana da oluyo o bazen, ben yokken hafta sonu yada gece güvenlikteki arkadaşlar masama oturuyo sanıyorum ki son sen bırakıyolar hoparlörü

Son düzenleme:
ben de ay başından beri biriktiriyorum

hımm bakim, hepsini oku ama yaa güzeller, kitabını alıcam ben bu akşam

nektar biz seninle aynı zamandamı başladık birikime..ben eşimin d.gününde başladım 6 temmuz :)

ben hp kontrol ediyorum açmadan önce :) gerçi seninki tt den dolayıymış

ama çok kötü bozuldum öyle bi ses çıktıki sorma sanki parti veriyorum:124::124::124::129::118:

Ebru krem şantili kurabiye yapabilirsin geçen gün yaptım gerçekten çok güzeldi ve çok kolaydı. 25 tane falan çıkıyor

1 su bardağı sıvı yağ
1 paket krem şanti (2 tane oluyo paketlerde sen bi poşetten yap)
3.5 su bardağı un
Üzerine pudra şekeri

Yağ ile krem şantiyi mikser ile çırp sonra yavaş yavaş ununu ekle yoğur dağılan bi hamur oluyor onu yuvarlak yaptım bastırdım biraz . Yağlı kağıt serilmiş tepsiye koydum 170 derecede beyaz kalacak şekilde pişirdim sonra soğumasını bekledim sıcakken dağılıyorlar. Servis tabağının altına pudra şekeri serpiştirdim çay süzgeci ile üzerinede aynı şekilde süzgeçle serpiştirdim :))
Aslında tarifte pudra şekerine bulayın diyor ben bu şekilde yaptım çok güzeldi tadı.

kızlar yardımmm
akşama misafirlerim var çaya ne hazırlıcm bilmiorum yardım edin tarif vern hem kolay hem lezzetli olsun
sweet kitchen
bak burda güzel şeyler var :)))

ya hoparlörden değilde tt nette son sesmiş ondan öle olduşifre koy bilgisayarına:13:benimkinde var
var şifrem, ama güvenliğe vermek zorunda kaldım şifremi
kameralar var benim pc de, onlara bakıyomuş muş
nektar biz seninle aynı zamandamı başladık birikime..ben eşimin d.gününde başladım 6 temmuz :)
galiba zuzum, ben de o ara başladım

elfim ya ben de bunu yapıyorum ama ancak 18 tane çıkıyor:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…