Yaa nigar bana nerden alıştırdınbu pucca günlüğüorayı okuyorum sürekli işlerim kalıcak
elfim ya ben de bunu yapıyorum ama ancak 18 tane çıkıyor:44::44:
çok eğlenceli dimmiYaa nigar bana nerden alıştırdınbu pucca günlüğüorayı okuyorum sürekli işlerim kalıcak
ablamla ben de okuyorduk bi ara orayı ya. Hatun izmirliydi yanlış hatırlamıyorsam. çok rahat, komik yazıyor
çok eğlenceli dimmiBen sırasıyla okumak için akşamı bekliycem, kitabı alıyım da, nezamandır niyetliyim
şunu da okurmusun bebeyiminsanı sıkmıyo
Hadi ya tepsi dikdörtgen ya ilk siraya 5 tane koydum sonra alta doğruda 5 tane koydum aralarında boşluk bırakarak evet ya 25 tane çıktı ama sen demekki büyük yapıyon ben küçük yaptım yan yana 5 tane sığacak şekilde
ben bunu okudumkişunu da okurmusun bebeyimBen bunu çok seviyorum
pucca günlük: Bir çocukluk travması: Rabia'nın abisi!
TADI NASIL CANIM NE KADAR BASİT Bİ TARİFİ VARvalla en son yaptığımda annem de gördü, normal kurabiye boyutlarındaydı ama 18 taneydi:44::44::44: Neyse zaten bir dahakine daha küçük yapcam, maksat önce göz doyursun
biz de inanırdık küçükken yurtdışındaki çöplerin altın, elmas olduğunaben bunu okudumkirabia diye arkadaşım var ordan dikkatimi çekti bunu bende çok beğendim
TADI NASIL CANIM NE KADAR BASİT Bİ TARİFİ VAR
biz de inanırdık küçükken yurtdışındaki çöplerin altın, elmas olduğunaMusluktan çikolata/kola aktığına
evethadi ya
ben bunu okudumkirabia diye arkadaşım var ordan dikkatimi çekti bunu bende çok beğendim
TADI NASIL CANIM NE KADAR BASİT Bİ TARİFİ VAR
evetIki kız vardı, ikizdi bunlar beni kandırıyolardı
Ay acıktıımm, öğlen de yedim oysa :26:
evetiki kız vardı, ikizdi bunlar beni kandırıyolardı
ay acıktıımm, öğlen de yedim oysa :26:
canım tadı gayet güzel oluyor. Un kurabiyesi gibi aynı. Biz ailecek çok seviyoruz :)
haziranda çıktı kitabı, evet canım kitapta topladılar yazıları.. en güzeli de kız kitap olsun diye yazmadı,yazdığında kitap yapmak istediler.. samimi o nedenle :)) ama pahalı yaa 20 tlAy bende sardım çok güzel ya bunların hepsi bi kitapta mı çıkacak ben tam anlayamadım
olsuuun, ortak zevkimiz oluyone gıcıklarmışbende daha yeni tost yedim yanına bi çiko olsa hiç fena olmaz
Kimse topiğe katılmıycak nektar bunu okumaktan
tatlı niyetine seni yesem bennnalpella nın muzlu pasta çikolatasını yedim bide kola :))
gel sanada var
alpella nın muzlu pasta çikolatasını yedim bide kola :))
gel sanada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?