2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim ya ben de bunu yapıyorum ama ancak 18 tane çıkıyor:44::44:

Hadi ya tepsi dikdörtgen ya ilk siraya 5 tane koydum sonra alta doğruda 5 tane koydum aralarında boşluk bırakarak evet ya 25 tane çıktı ama sen demekki büyük yapıyon ben küçük yaptım yan yana 5 tane sığacak şekilde

valla en son yaptığımda annem de gördü, normal kurabiye boyutlarındaydı ama 18 taneydi:44::44::44: neyse zaten bir dahakine daha küçük yapcam, maksat önce göz doyursun

ben bunu okudumkirabia diye arkadaşım var ordan dikkatimi çektibunu bende çok beğendim
valla en son yaptığımda annem de gördü, normal kurabiye boyutlarındaydı ama 18 taneydi:44::44::44: Neyse zaten bir dahakine daha küçük yapcam, maksat önce göz doyursun
TADI NASIL CANIM NE KADAR BASİT Bİ TARİFİ VAR

Son düzenleme:
ben bunu okudumkirabia diye arkadaşım var ordan dikkatimi çektibunu bende çok beğendim

biz de inanırdık küçükken yurtdışındaki çöplerin altın, elmas olduğuna musluktan çikolata/kola aktığına

canım tadı gayet güzel oluyor. un kurabiyesi gibi aynı. biz ailecek çok seviyoruz :)

Ay bende sardım çok güzel ya bunların hepsi bi kitapta mı çıkacak ben tam anlayamadım
haziranda çıktı kitabı, evet canım kitapta topladılar yazıları.. en güzeli de kız kitap olsun diye yazmadı,yazdığında kitap yapmak istediler.. samimi o nedenle :)) ama pahalı yaa 20 tl

ne gıcıklarmışbende daha yeni tost yedim yanına bi çiko olsa hiç fena olmaz
Kimse topiğe katılmıycak nektar bunu okumaktan
olsuuun, ortak zevkimiz oluyo sevdiğim bir şeyi sizin de sevmenizin verdiği mutluluğu yaşıyorum ben
alpella nın muzlu pasta çikolatasını yedim bide kola :))
gel sanada var
tatlı niyetine seni yesem bennn

mısırlı poğaçam var, çay yapar onunla yetinirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…