2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gel yiyişelim

bende maximus yiyorum..burda yemekhanedeki abi çikolata bisgüvi falanda getirmiş baktıki yemeklerini yiyemiyoruz işi iyice ticarete döktü

ayy sorma ya deli oluyorum doymadım tost yaptırdım bide çiko yedim adam çaya bile para alıyoticarethaneye çevirdi burayı

ohaa :) yemekhanede çay paraylamı:44:

evet canım parayla adam hem burdan para alıyo hemde hepimizden ay sonunda birsürü paralar götürüyo maaşı 2 ye katlıyo aldığı paralar

şirket vermesi gerekiyo çayı yaa.....

Allallah ne biçim yer:44:

Koskoca şirket yemeği veriyoda 1 bardak çayımı veremiyor ,ne saçma

çay çok içiyolarmış yetişemiyomuş çaycı böyle bi çözüm gelmiş..asıl komedi ne biliyomusun patronlar bile içtiği çaya para veriyoşok oldun dimi ilk duduğumda bende şok olmuştumçayı çaycı alıyomuş ..buranın patronu ve en zengini çaycımız yani

çay çok içiyolarmış yetişemiyomuş çaycı böyle bi çözüm gelmiş..asıl komedi ne biliyomusun patronlar bile içtiği çaya para veriyoşok oldun dimi ilk duduğumda bende şok olmuştumçayı çaycı alıyomuş ..buranın patronu ve en zengini çaycımız yani

Son düzenleme:
fundam sizin müdürler falan da ordan yemiyor mu? onlar şikayetçi değiller mi yemeklerden? bu satış işini de patronlardan izin almadan yapamaz bence, acaba onlarla anlaşmalı mı???

fundam sizin müdürler falan da ordan yemiyor mu? Onlar şikayetçi değiller mi yemeklerden? Bu satış işini de patronlardan izin almadan yapamaz bence, acaba onlarla anlaşmalı mı???

bizim bu iş yerinin tek kötü yönü yemek çay işi...onların izni var canım bişey demiyolar.. Burdan yiyolar sevmezlerse yemek söylüyolar..çok yağlı yapılıyo ben hariç herkes yiyo herkes şikayetçi olsa sorun kalkar..beğenmeyenler çok ama yinede yiyolar

akşama annemler geliyor eşime dedim yarın gelsinler akşam bişeyler hazırlardım yok özledim ben arıcam davet edicem dedi annemde kabul etmiş. Makarna yapacaktım hatta kıymalı sosu dün hazırladım kaynanamı arıyayımda çorba getirsin. Çiğ köftede al dedim eşime

çorbayı nerden getiriyo canım :44:

Zaten bize ne getirse kızınada götürüyor hatta ona daha çok şey veriyor neymiş çocukluymuş yapamazmış

ben günde 6-7 çay içiyorum o zaman maaşımı bırakırdım şirkette
bizim soda, ayran, çikolata, nekafe, kapuçino bile beleş :44: şirket çay vermez mi yaa elemanlara

Son düzenleme:
aşçımı kayınvaldeniyiymiş ozaman sen niye kaygılanıyosunki o getirsin sürekli ordan

Aşçı yardımcısı normalde ama aşçı rahatsız 1 ay raporlu. Kaynanam yapıyor şimdi yemekleri hemde 180 kişiye. onunda 2 yardımcısı var ama her zaman yemek kalmıyor kaldıkça getiriyor. Ramazan ayında 2 hafta izinli orda 180 kişiye yemek yaparken izindeyken iftarda ne yicem ben diyor. Hastane işlerimi halledicem eve gelincede uyuyacam diyor.

ben günde 6-7 çay içiyorum o zaman maaşımı bırakırdım şirkette
Bizim soda, ayran, çikolata, nekafe, kapuçino bile beleş :44: şirket çay vermez mi yaa elemanlara

sizin orda kaç kişi çalışıyo canım:44:bizim burda 80 kişi var bide günde 2 kere işçilere çay servisi yapılıyo o ücretsizmiş serbest olunca kaytarıyolarmış:44:idari personel yani bizlere de ücretlivalla sizin ora süpermiş

elfim aşçıymış ya k.validen senin yemeklerini beğenir mi? hiç eleştirir mi? yaparken karışır mı? merak ettim :))
Selam kızlar ne var ne yok görüşmeyeli?
hoşgeldin canım sende ne var ne yok? var mı bebiş haberleri :))

yer yapıyo kendinene gıcık bi kadın yayani sana demek istiyoki ben evde hiçbişey yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…