2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

150-170 galiba tatlım :44: personele de beleş bizim, atölyeye yani.. yönetime sınırsız, onlara günde 2 defa.. bir de 5 te ayran içiyo atölye o da ücretsiz :))

Süpermiş nigar
Ayy tel bağlıyodum adamı aradım efendim diyorum yaadam alo dedii kapattım sonra tekrar aradım tabi

elfim aşçıymış ya k.validen senin yemeklerini beğenir mi? hiç eleştirir mi? yaparken karışır mı? merak ettim :))

hoşgeldin canım sende ne var ne yok? var mı bebiş haberleri :))

hoşbulduk nektarcım nasılsın? Yokk malesef henüz bişi bu aydan umutluyuz bakalım.Bu aralar müdürümüz izinde işyerinde rahat rahat ders çalışıyorum. Senenin hazırlığına şimdiden başladım. Bu arada eşimin çalıştığı yerde konserler oluyor geçen hafta ışın karaca vardı yarın da funda arar konseri var ona gitcez. 8 ağustosa kadar rahatım gelene kadar adam

elfim aşçıymış ya k.validen senin yemeklerini beğenir mi? hiç eleştirir mi? yaparken karışır mı? merak ettim :))

hoşgeldin canım sende ne var ne yok? var mı bebiş haberleri :))

Yemeğin duruşuna bakarmış duruşu güzelse tadı da güzel olurmuş. Çok beğendiği yemeklerimi aynı benim gibi yapmışsın der beğenmediğinide anında söyler. Bide ne yalan söyliyim diye başlar :)))

yer yapıyo kendinene gıcık bi kadın yayani sana demek istiyoki ben evde hiçbişey yapamam

bence hiçde deme ben yaparım diye bütün gün evde pekalaada yapabilir yani sanki sen boş oturuyosun ayy ne saçmalık..

Zaten onu ima ediyor ben yapamam sen yap demeye getiriyor ben zaten akşam yemeklerini bi gün önceden yapacaktım ama kafama göre yaparım. Bide diyorki sulu yemek olmazsa tutmazki beni :) Yani sulu yemek yap diyor ama ben canım o gün ne isterse onu yaparım valla yada çok bilmiş kızına gitsin o yapsın ona yemek.

Öğleden önce biter hastane işi. Akşama kadar yatacak. E biz tatile gittik geldik evi temizleyipte gitmiştim geldim zaten herşey aynı işten gelir gelmez yatıyormuş bulaşık makinesi bile tertemizdi bi bardak almış kendine hep onda su içmiş :)))

ben iyim canım, çalışıyorum, yoğunum.. öyle
ay Funda Arar'a bayılırım ben, Işın Karacayı da severim.. ne güzelmiş yaa, gidin stres atın
bebiş için de inş bu ay gelir

ay çok gıcık yaaaa aynı evde mümkünü yok yaşayamam, büyük konuşmim de :26:

madem sulu yemek olmazsa tutmuyosa kendi yapsın bi çeşitte ne kadar vicdansızmış yaaffin kız elfiş sana yavaş yavaş gözün açılmaya başladı

isterse sana bir de liste hazırlasın ya, hangi akşam ne yemek istermiş hanım... çok ilginç ya, buldum gelini, etinden sütünden faydalanabildiğim kadar faydalanayım derdinde galiba. benim kayınvalidem olsaymış yanmışmış, ben evlenmeden önce hiç yemek yapmazdım, evlendikten sonra öğrendim. ben kesin onun üstüne yığardım yemek olayınıtabii elinden yiyebilirsem. benim annemin eli harikadır, bir yiyen bir daha ister. ondan alıştık güzel yemeklere, herkesin yemeğini yiyemem ben eşim de annemin yemeklerine bayılır. misafirliğe gitsem bile ayıbına falan bakmam yemek seçerim ben. kayınvalidene yemeğin görünüşü konusunda katılıyorum ben de. duruşu güzelse tadı da güzel oluyor çoğunlukla. ama görüntüsü güzel olmasa da tadı güzel olan yemekler de yedim zamanında

tarif istedm kimse vermemiş ya börek çörek kek ne varsa

MALZEMELER
1PAKET KEDİDİLİ BİSKÜVİ
1 YEMEK KAŞIĞI NESKAFE
KREMŞANTİ
ÇİKOLATA SOSU

YAPILIŞI

1.Kedidili bisKüvileri kahveli sütle batırıp tek tek ıslatın.

2.Borcama bir sıra halinde dizin.

3.Hazırlamış olduğunuz kremşantiyi sürün.Dilerseniz pasta kremasıda kullanabilirsiniz

4.Sonra tekrar kedidili bisKüvileri ıslatıp üzerine dizin.

5.Tekrar kremşanti sürün.

6.Son olarakta çikolata sosu dökün.üzerini dilediğiniz gibi süsleyin.İsterseniz arasına meyvede kullanabilirsiniz.Muz çok yakışıyo..
SANA KOLAY Bİ TARİF YAPABİLİRSİN

madem sulu yemek olmazsa tutmuyosa kendi yapsın bi çeşitte ne kadar vicdansızmış yaaffin kız elfiş sana yavaş yavaş gözün açılmaya başladı

YAni onu diyom bende evdeyken bi çeşit yapabilir aa bide şey var bize yemek yaparsa kızı kudurur bi kere sarma sarıyordum belim çok ağrıdı kaynanam dedi yardım edeyim bu salak görümcemde duydu annesine laf soktu durdu şunu yap desek yapmazsın ama sarma sararsın gibi saçma sapan laflar hemde benim yanımda sonra kaynanama söyledim dedim aynı evde yaşıyoruz sonuçta kızının yaptığı ayıp demiştim. Yemek yapsa kızınada gönderir bide herzamanki huyudur.

baktım söle üstten baktm dikkat etmemişim canım balımla cebelleşirken özür dilerim kısma

du okuyım bidAHA BAKIM yeterki sen kızma

annen ne diyo peki bu durumlara elfim yazık sana ya görümcene kendi kayınvaldesi öylemi yapıyomuş

baktım söle üstten baktm dikkat etmemişim canım balımla cebelleşirken özür dilerim kısma

du okuyım bidAHA BAKIM yeterki sen kızma
kim kızmış aşk olsun
balının fotosunu ekle bi ara bize, ekrandan makas alalım biraz

tarif istedm kimse vermemiş ya börek çörek kek ne varsa

annen ne diyo peki bu durumlara elfim yazık sana ya görümcene kendi kayınvaldesi öylemi yapıyomuş

Görümcem kayınvalidesine öyle yapıyor ben çalışıyorum evimiz yakın yaptığı yemeklerden bana niye bi tabak vermiyor diyordu hep :) K.validesi köyde şimdi çocuğa bakmadılar diye yapmadığını bırakmadı yaşlılar zorlanıyorlar çocukları evlendirip rahata ermişler her yaz köye giderler yok niye gitmişlerde çocuğa bakmamışlar. Bide k.validesi birlikte oturmak istemiş görümcem istememiş onlar demişler biz hep köydeyiz zaten yok ben istemem demiş.

Anneme söylemiyorum ki annem biraz cazgır kıyameti koparır biliyor eşimin beni sevdiğini beni ezdirmeyeciğini içi rahat ondan.

Görümcemle tatile gittiğimi söylemedim öğrenince kızdı

Ebruuş kırmızı biberin varsa közle, sonra soyulmuş biberleri iri iri doğra
2 kaşık zeytin yağına 3-4 diş doğranmış sarımsağı kavur, 3-4 domates rendele sarımsaklara ekle.. kavur güzelce hazır olan sosu biberlerinin üzerine dök, süper bir meze oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…