2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bunu akşama bende yapıyım dur ama yanına ne yapsamki

Kolay gelsin tatlım evet yaa stres atmak için ideal İnşallah olur da iyi haberlerle gelirim

bunu akşama bende yapıyım dur ama yanına ne yapsamki

tavuk göğüsün varsa onu kes minik kuşbaşı şeklinde, tavaya 1 kaşık becel koy, tavukları ekle, sonra 1 bardak su
suyunu çekince güzelce kavur, ocaktan almaya 5 dk kala, kekik, kırmızı biber, köri, kuru maydanoz, kara biber ekle 5 dk sonra ocaktan al

evet kızlar biber süper oluyo, yemek gibi çok lezzetli ama sarımsak olmazsa olmazı

ay yok cnm ya biberlerim daha kızarmadı ilk sunumu bitirdm tarcınlı kurabiye
yaotıklarımın resmini eklicm suan fırına soktum pişiyor

tarçınlı kurabiye
poğça(peynirli maydonozlu)
rus salatalı makarna nsl sizce

yetişirse kek düşünüyorum ıslak kek

Eklentiler

• $100_5801.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

vardı sanırım canım eğer yoksa evde ciğerim var onu yapayımyanınadabiberi yapıyım üzerine yoğurtta döküyomusun

benim bu akşama yemeğim var, dün akşamdan hazırladım. bulgur pilavı ve bezelye. tatlı olarak kociş puding istiyor onu yapcam. film izlerken de mısır patlatırım kaloriler tavan yapsın

afferim sana Ebruuş, süper görünüyolar

vardı sanırım canım eğer yoksa evde ciğerim var onu yapayımyanınadabiberi yapıyım üzerine yoğurtta döküyomusun
yok canım dökme yoğurt, karmaşık olur öyle :26:
yada sadece yoğurtlu sarımsak dök istersen, ama bu şekli güzel bence :112:

benim bu akşama yemeğim var, dün akşamdan hazırladım. Bulgur pilavı ve bezelye. Tatlı olarak kociş puding istiyor onu yapcam. Film izlerken de mısır patlatırım Kaloriler tavan yapsın

afiyet olsun canımbende geçen çilekli puding yaptım evde kalmıştı bi kase onu yeyim bari
Ya sen miydin geçen ciğer yapanburda ciğer bi pahalı kızlar ordadamı öyle

afiyet olsun canımbende geçen çilekli puding yaptım evde kalmıştı bi kase onu yeyim bari
Ya sen miydin geçen ciğer yapanburda ciğer bi pahalı kızlar ordadamı öyle

evet canım bendim ciğer yapan. onun tarifini de nigarımdan almıştım. biz aylık toptan alışveriş yaptığımızdan hatırlamıyorum bak ciğerin fiyatını

Son düzenleme:
off yaa kitap almaya gitcem ordan eve geçip sarmaları alıp annemlere inmem lazım
zaten halsizim, annem ille de gel diye tutturdu
pişi yapıcakmış
gelmiycem diyemedim (
çamaşırlar katlanıcaktı, of
koşuştur dur şimdi

hatunlar ben çıkıyorummm... herkese iyi akşamlar. evden bağlanırım yeniden

olsun pişi için değertatilde okadar çok hamur kızartması yedikki doydum hamur kızartmasına
Benimde birsürü işim var eve gidicem yemek yap ortalığı toparla evi temizle yarın yapamayacağım içinyarın için menüye bi çeşit tatlı ekleoff off ha bide markete git misafir için meyve falan almak lazımbide kahvenin yanına verilen çikolatalardan alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…