Ebruuş kırmızı biberin varsa közle, sonra soyulmuş biberleri iri iri doğra
2 kaşık zeytin yağına 3-4 diş doğranmış sarımsağı kavur, 3-4 domates rendele sarımsaklara ekle.. kavur güzelce hazır olan sosu biberlerinin üzerine dök, süper bir meze oluyo
ben iyim canım, çalışıyorum, yoğunum.. öyle
ay Funda Arar'a bayılırım ben, Işın Karacayı da severim.. ne güzelmiş yaa, gidin stres atın
bebiş için de inş bu ay gelir
ay çok gıcık yaaaaaynı evde mümkünü yok yaşayamam, büyük konuşmim de :26:
Ay fundacım çok pratik ve güzele benziyor be de yapayım eve gidince
bunu akşama bende yapıyım dur ama yanına ne yapsamki
Ebruuş kırmızı biberin varsa közle, sonra soyulmuş biberleri iri iri doğra
2 kaşık zeytin yağına 3-4 diş doğranmış sarımsağı kavur, 3-4 domates rendele sarımsaklara ekle.. kavur güzelce hazır olan sosu biberlerinin üzerine dök, süper bir meze oluyo
tavuk göğüsün varsa onu kes minik kuşbaşı şeklinde, tavaya 1 kaşık becel koy, tavukları ekle, sonra 1 bardak su
suyunu çekince güzelce kavur, ocaktan almaya 5 dk kala, kekik, kırmızı biber, köri, kuru maydanoz, kara biber ekle 5 dk sonra ocaktan al
Evet kızlar biber süper oluyo, yemek gibi çok lezzetli ama sarımsak olmazsa olmazı
afferim sana Ebruuş, süper görünüyolaray yok cnm ya biberlerim daha kızarmadıilk sunumu bitirdm tarcınlı kurabiye
yaotıklarımın resmini eklicm suan fırına soktum pişiyor
tarçınlı kurabiye
poğça(peynirli maydonozlu)
rus salatalı makarna nsl sizce
yetişirse kek düşünüyorum ıslak kek
yok canım dökme yoğurt, karmaşık olur öyle :26:vardı sanırım canım eğer yoksa evde ciğerim var onu yapayımyanınadabiberi yapıyım üzerine yoğurtta döküyomusun
benim bu akşama yemeğim var, dün akşamdan hazırladım. Bulgur pilavı ve bezelye. Tatlı olarak kociş puding istiyor onu yapcam. Film izlerken de mısır patlatırımKaloriler tavan yapsın
afiyet olsun canımbende geçen çilekli puding yaptım evde kalmıştı bi kase onu yeyim bari
Ya sen miydin geçen ciğer yapanburda ciğer bi pahalı kızlar ordadamı öyle
biz fırında yapıyoruz yarenimle çok da güzel oluyo :108: yaren tarif etsin, ben wc ye gidiyorumSiz nasıl yapıyosunuz ciğeri ben ciğer sote yapıyorum
biz fırında yapıyoruz yarenimle çok da güzel oluyo :108: Yaren tarif etsin, ben wc ye gidiyorum
off yaa kitap almaya gitcem ordan eve geçip sarmaları alıp annemlere inmem lazım
zaten halsizim, annem ille de gel diye tutturdu
pişi yapıcakmış
Gelmiycem diyemedim(
çamaşırlar katlanıcaktı, of
Koşuştur dur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?