2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fundacım bizim her pazar kayınvalide ve kaayınbaba aranır. Eşim pazarları görüşüyor kendileriyle , abisi gil de har pazar arar ve de 1 saate yakın konuşuluyor:96: Ben bi gün çook yorgunum selam söle benden dedim sonra kıyametleri kopardı bizimki. O yüzden her hafta konuşmak zorundayım. İçinden gelince arayıp sesini duymak başka zorunlu olması başka

benim kayınvaldem hergün arar oğlunu 2 günde birde beni arar o aramazsa ben ararım bekler yani süreklihergün eşimi araması bana çok saçma geliyo
haftada bir idare et canım bişey olmaz

fırında mı tarif edin bakemdüşme çabuk gel oki
vazgeçtim annemlere yarın gitcem gelmiyorum dedim brownie yapıcam dedim
canım şimdi, yağlanmış minik bi tepsiye iyice yıkadığın ciğerleri koy
1 büyük soğanı uzun uzun doğra, 3-4 diş sarımsağı da minik küpler halinde
sonra tuz, azcık kekik, karabiber, kırmızı biber serp..2 domates rendesini de ekle güzelce harmanla bunları
sonra 1 su bardağı salçalı su yap, üzerine dök, fırına ver hiç elleme
pişince al, afiyet olsun
ben de yapim bi ara, çoktan yapmadım
Kızlar size bişey sorucam
Eşinizin annesi eşinizi hergün ararmı???
sanıyorum ki haftada 2 defa arıyo, çok sık aramaz

bence normal değil ama alışıklarsa geçmişten bişe diyemiyeceğim ben annemle hergün konuşurum aramazsam 2.gün ararım
eskidende çok sık ararmış huyu birazdabirazda meraklı tabibende annemle hergün konuşuyorum ama biz kızız kızla erkek evlat aynı değilki
200 dereceye atıyorum ben, 15 dk sonra 180 e alıyorum.. 30-40 dk da pişiyo canım, sarımsağı sakın unutma, soğanı da bol olsun

oki yapar yarın yazarım

benim kaynanam fazla yüz bulamıyor eşim bekarken çalışırken arkadaşlarıyla evde kalmış aileisyle kalmamış rahatına düşkün konuşsa bile çok uzun konuşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…