hatunlar ben çıkıyorummm... herkese iyi akşamlar. evden bağlanırım yeniden
Kızlar size bişey sorucam
Eşinizin annesi eşinizi hergün ararmı???
Fundacım bizim her pazar kayınvalide ve kaayınbaba aranır. Eşim pazarları görüşüyor kendileriyle , abisi gil de har pazar arar ve de 1 saate yakın konuşuluyor:96: Ben bi gün çook yorgunum selam söle benden dedim sonra kıyametleri kopardı bizimki. O yüzden her hafta konuşmak zorundayım. İçinden gelince arayıp sesini duymak başka zorunlu olması başka
vazgeçtim annemlere yarın gitcemfırında mı tarif edin bakemdüşme çabuk gel oki
sanıyorum ki haftada 2 defa arıyo, çok sık aramazKızlar size bişey sorucam
Kızlar size bişey sorucam
tamam canım akşam yapıyım kaç derecede pişiyokaç dakikada pişiyo bide
hergün araması normalmi sence
200 dereceye atıyorum ben, 15 dk sonra 180 e alıyorum.. 30-40 dk da pişiyo canım, sarımsağı sakın unutma, soğanı da bol olsuntamam canım akşam yapıyım kaç derecede pişiyokaç dakikada pişiyo bide
hergün araması normalmi sence
eskidende çok sık ararmış huyu birazdabence normal değil ama alışıklarsa geçmişten bişe diyemiyeceğim ben annemle hergün konuşurum aramazsam 2.gün ararım
200 dereceye atıyorum ben, 15 dk sonra 180 e alıyorum.. 30-40 dk da pişiyo canım, sarımsağı sakın unutma, soğanı da bol olsun
ayy canım kıyamam ya biz seni hep unutuyoruz hamile olduğunuhamur kızartması bol
200 dereceye atıyorum ben, 15 dk sonra 180 e alıyorum.. 30-40 dk da pişiyo canım, sarımsağı sakın unutma, soğanı da bol olsun
ne açıdan canım:44:ya eşim bana yedirmiyo ciğer ii değil diyo(
evttttttttttttttt siz bizi unutuyosunuz hep küstüm işte
eskidende çok sık ararmış huyu birazdabirazda meraklı tabi bende annemle hergün konuşuyorum ama biz kızız kızla erkek evlat aynı değilki
tabiki aynı değil ama bazı anneler erkek evlatları gelinlerden kıskanır meraklanırya seninkide öle galiba
eskidende çok sık ararmış huyu birazdabirazda meraklı tabi bende annemle hergün konuşuyorum ama biz kızız kızla erkek evlat aynı değilki
tabiki aynı değil ama bazı anneler erkek evlatları gelinlerden kıskanır meraklanırya seninkide öle galiba
bilmem öyle bi merakmıda bence ne yaptık ne ettik falan öyle bi merak işte burdada olsa merak eder dışardada olsa merak eder huyu yani bide alışkanlık haline getirmiş hergün arar
baştan beri hiç kapris hiç mızmız yapadın ya bize canım çekiyo diye, biz de alıştık tabievttttttttttttttt siz bizi unutuyosunuz hep küstüm işte
baştan beri hiç kapris hiç mızmız yapadın ya bize canım çekiyo diye, biz de alıştık tabi
dikkat edelim evet
Funda tavuk ciğeri yapıcan dimmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?