baştan beri hiç kapris hiç mızmız yapadın ya bize canım çekiyo diye, biz de alıştık tabi
dikkat edelim evet
Funda tavuk ciğeri yapıcan dimmi?
Ayy ben tavuk ciğer seemiom ya kuzu ya da dana ciğerden olur mu bu?vazgeçtim annemlere yarın gitcemgelmiyorum dedim brownie yapıcam dedim
canım şimdi, yağlanmış minik bi tepsiye iyice yıkadığın ciğerleri koy
1 büyük soğanı uzun uzun doğra, 3-4 diş sarımsağı da minik küpler halinde
sonra tuz, azcık kekik, karabiber, kırmızı biber serp..2 domates rendesini de ekle güzelce harmanla bunları
sonra 1 su bardağı salçalı su yap, üzerine dök, fırına ver hiç elleme
pişince al, afiyet olsun
ben de yapim bi ara, çoktan yapmadım
sanıyorum ki haftada 2 defa arıyo, çok sık aramaz
bilmem öyle bi merakmıda bence ne yaptık ne ettik falan öyle bi merak işte burdada olsa merak eder dışardada olsa merak eder huyu yani bide alışkanlık haline getirmiş hergün arar
ne yapılırki canım hergün farklı iştesin zaten sabahtan akşama kadar alışmış hergün ne konuşulurki ben aradığımda bazen bulamıyorum bişe
valla bencede öle canım ama bu ciğerden canım istiyo geçen yapim dedim tarifi anlattım ben yemem öle dedi bende tek başıma yapmak istemedim benim çok seçici yemek konusnda..
dimi yani ne yapabilirizki işteyiz iştene yapılırki canım hergün farklı iştesin zaten sabahtan akşama kadar alışmış hergün ne konuşulurki ben aradığımda bazen bulamıyorum bişe
Bolcum var ya biz tarif arlatmakla yapıos hatayı ben de öyle birkaç yeni denediğim şeyi anlattım eşime işte şöle yapılıo böle yapılıo die ayy içinde şu mu var ay ben bunu yemem diyip diyip duruo ya a tarife karışıo şöle yapsan daha iyi olur bunun yerine bunu koysan diye. Dedim hata bende bidaha sölemedim hiç önüne koyuyom bayıla bayıla yiyo ne var bunda diyince de meslek sırrı diom artık
bilmem ki Fundam, olur herhalde :26:normal kuzu ciğeri olurmu canım:44:evet ya ben olsam hepsinden canım istemişti şimdiye
bence beğenecek bu halini, çok lezzetli oluyo.. ben ciğeri bi böyle yiyorum fırında yanivalla bencede öle canım ama bu ciğerden canım istiyo geçen yapim dedim tarifi anlattım ben yemem öle dedi bende tek başıma yapmak istemedim benim çok seçici yemek konusnda..
kuzu yada dana ciğerinin pişme oranı nekadar bilmiyorum canım, ama olur bence :26:Ayy ben tavuk ciğer seemiom ya kuzu ya da dana ciğerden olur mu bu?
nasıl oldu elfi? sevdiniz mi..Bende yapmıştım bu ciğerde hatta fotosunu bile çekmişim :))
Ama ekleyemem bol un canı çeker
aynen canım aynenn.Bolcum var ya biz tarif arlatmakla yapıos hatayı ben de öyle birkaç yeni denediğim şeyi anlattım eşime işte şöle yapılıo böle yapılıo die ayy içinde şu mu var ay ben bunu yemem diyip diyip duruo ya a tarife karışıo şöle yapsan daha iyi olur bunun yerine bunu koysan diye. Dedim hata bende bidaha sölemedim hiç önüne koyuyom bayıla bayıla yiyo ne var bunda diyince de meslek sırrı diom artık
görüntüsü de kötü olmuyo elfim yaaOo eşimde bende çok beğendik senden almıştım zaten tarifi nektar
Ama görünüşü pek bi güzel olmadı sankim :))
Albüme ekliyim mi bol bakmasın :)))
elfim evet görüntüsü güzel olmamış.. benim görüntüsü hiç böyle olmuyo :26:
domatesleri iri iri doğramışsın, ben rendeliyorum pişince kayboluyolar
bir de salçalı su koymadın mı, suyu çok duru bunun :)))
elfim ggogle görsellerde var canım resmi, tencerede su kaynat 1 tatlı kaşığı tuz at içineKzılar kaynanamdan çorba istedim yarın için dolma doldurmuş içi kalmış getireyim mi dedi getir kara lahana sarması yaparım dedim. tabi nekkk senden çaldım bu fikri o da bayıldı ay ben çok severim sahi yaparmısın dedi yaparım dedim ama sor kara lahana nasıl bişey görmedim bile yaprakları nasıl oluyor sarması kolaymı aynı üzüm yaprağı gibi haşlıyorsun galiba dimi.
evet soğanlar yarım ay şeklinde ve iri iri olması gerekiyoSalçayıda bol koydum demekki tam tutturamamışım neyse bi dahakine domatesleri rendelerim salçayıda biraz çok koyarım :)) soğanları da küçük doğradım sanırım
güzeldir tabi elfim, tüm malzemeleri eklemişsin ki :))))))ama nektarcım tadı çok güzeldi
şefnigoş şef peki suyunu iyice çekiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?