2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

şef sevdim bunu

çekiyo canım, çook az kalıyo ona da ekmek banıyosun süper oluyo, salçalı suyunu duru yapma..koyu olsun azcık ama çok koyu da değil

zuzu nerde :26: :26:
bolu da unuttuk yine :18: :18:

ben onu ayarlarım nigoş zaten içinde domateste varya çok salça koyarsamda tadı kötü olur
zuzu cidden piyasada yok ya bende sinir oldum daha çıkamadım bugün birsürüde işim var

ben bu tarz pastalara ille meyve koyuyorum arasına, çilek ve muz
sadece çikolata sos ve şanti bana yavan geliyo

acıktımmmmmmmmmmm yaaaaaaaa bende kremalı mantarlı makarna yapıcam çatlayın işte hıh

ben bu tarz pastalara ille meyve koyuyorum arasına, çilek ve muz
sadece çikolata sos ve şanti bana yavan geliyo

ben hiç çilek koymadımda bazen muz koyarım koyarım bide damla çikolata
sevdiğimiz tarifleri paylaşalımda kızlar bizlerede değişiklik olsun

kızlaaar eşim bu akşam mağazayı devrediyomuuuş
bi aksilik olmazsa, cumartesi denize gidelim diyo eşim pazar da eltimlere mangala
sevindirim oldum, inş bişi çıkmaz :26:
uzuuun zaman sonra birlikte kahvaltı yapıcaz

Son düzenleme:

inşallah bi sorun çıkmaz canım ya hadi bakalım artık hafta sonları evdemi olcak

daha birşeyler de yazacaktım ama bu bomba haber diğerlerini unutturdu. nigarımmm çok sevindim canım, inşallah bir terslik çıkmaz. ben bilirim eşini az görmenin insanı ne kadar üzdüğünü pazar günü çalışma saatleri de gayet iyiymiş. gündüz beraber vakit geçirip akşama sen kendi işlerini yapabilirsin. ayyy çok sevindim canım senin adına.

teşekkür ederim yarenimmmm bir de haftalıkları alırız umarım cuma bari, parasız bişe yapamayız ya :/

ay işyerinde ilk kavgamı da ettim
sabahları ilk ben biniyorum, cam kenarına oturuyorum tabi
3 lü koltuk önde, arka da 4 lü
bi abla var fabrikaya 3 dk kala biniyo her sabah yanımıza sıkışıyo, sıkışın haydaa kayıyoruz ben en kenarda olduğum için eziliyorum, bacağım boşluğa giriyo canım acıyo
arkaya oturamazmış erkeklerin yanına..
sabah geld, yok kaymıyomuşum ayıpmış öyle yapılmazmış, kayacakmışım, yer açmaya mecburmuşum
dedim kayabildiğim kadar kayıyorum, arkaya otursan erkekler seni yemez!
ben 30 dk duruyorum serviste sen 3 dk, ayakta bile gider 3 dk insan felan.. öyle kapandı ama moralim bozuldu..
akşam bindim servise, rahat rahat otursunlar diye en öne..şoförün yanına geçtim ben..
arkada bu imalathaneden kızlar felan aynı kadro
biri kayın azcık dedi, bunlar başladı ağzını yaya yaya "aaa tabi kayarııız" bağıra bağıra "biz başkaları gibi değiliiiz" kulağımın dibinde diyolar böyle!
ay bi geldiler bana
"ne diyosun sen be" diye bi döndüm
"pardon da sana ne oluyo, niye üzerine alınıyosunuz" klasik savunma
"bizzat benle ilgili olduğu için! ne bu saçma sapan laf sokmalar? çocukça davranışlar?" dedim cevap gelmedi sustumm yoksa daha kötü kavga ederdim
mecbur muyum yaa sabah ayrı moralim bozulacak, akşam ayrı sinirlendirdiler!!
o sinirle avm den kitabımı alıp çıktım yanlış minibüse binmişimm, yürü yürü ayaklarıma kara sular indi
sanayi bölgesiymiş orası, hep işyerleri
kamyonlar, adamlar adamlar ağladım sinirden
eşim taksi yolladı bana, taksici de ayrı vakaa!! surat yapıyo kısa mesafe diye
e ben ne bilim nerde olduğumu yürür yola çıkardım çıkabilsem
2 tl tutmamıştır, verdim 5 tl yine sinirli sinirli gitti!
yarın kızları şikayet edicem!!
servisiniz sıkışıksa, yeriniz yoksa yol paramı verin ben meraklı değilim servisle gitmeye diycem
diyim ama yaa, çok sinirliyim, ayaklarım nasıl ağrıyoo

Son düzenleme:
aman ya daha sabah maşallah demiştik işyerinin ortamına nigarım. onlar da bi gıcıkmış. ne diye sana laf sokuyorlar ki bir olup. herkes kendi derdini tek başına halledebilecek yaşta sonuçta! bi daha hiç muhattap olma canım o insanlarla, laf atsalar da gül geç yanlarından. bence servisi bırakma hiç. dolmuşlar falan ayrı dert zaten. kalabalığı, dur kalkları falan. ben lise hayatımı 4 yıl dolmuşlarda harcadım da ordan biliyorum.

bırakma canım servisini ne bu ayıp hepsi kocaman insanlardır muhakkak çocuk yapar bunu hiç yakışmamış bırak muhata olma kimseyle bin ön tarafa rahat rahat git işine

bırakma canım servisini ne bu ayıp hepsi kocaman insanlardır muhakkak çocuk yapar bunu hiç yakışmamış bırak muhata olma kimseyle bin ön tarafa rahat rahat git işine
bırakmim dimmi, sıcakta dolmuş beklemek çok kötü,
birde sıkış sıkış oluyo :26:
du bakim yarın napıcam ..

Browniemi ekledim albümüme :))
gene anca bitti işim yaa, mantarları kavurdum yarın yapıcam bişiler.. öyle kaldırıyorum dolaba
uyusam iyi olacak :/

afferim sana Ebruuş, süper görünüyolar

hepsi çok guzel oldu ve bitti telaşdan diğerlerini ekleyemedm yaa balda uyandı o ara
ya eşim bana yedirmiyo ciğer ii değil diyo(
ben hamileyken eşime çok pişirdim batıl inanç ama kızımın kaşının üstünede doğum lekesi var elinimi sürdün herkes dedi ama bendede varmış doğum lekesi geçmiş.pek dokunma öle seylere ama dedm ya batıl inanç

baştan beri hiç kapris hiç mızmız yapadın ya bize canım çekiyo diye, biz de alıştık tabi
dikkat edelim evet

Funda tavuk ciğeri yapıcan dimmi?

dikkat edelim dior sona ciğer soruyor :)

bol canın bişiler çekerse söle yaparız yollarız hoş ben hiç aşermedm gibi bişi sadece boza ve su böreği istmeştm.

browni çok hoşdu ımm cnm çekti hmn yapmalıyım.bu arada diyet kaydı 2 gundur uuff..

resim ekledk kızlar balımlaa... bkz
iyi geceler herkese :82:

Son düzenleme:
günaydın kızlar. haftanın tam ortasından merhaba benim eşim dün akşam geç geldi. o gelip yatıncaya kadar saat 1 oldu. uykusuzum çokkk...

nigarım döktürmüşün yine gece gece. sen hem bunları yapıp hem nasıl kilo verebiliyorsun anlamıyorum ki ben. ben haftada 1'e düşürdüm bu kekti, kurabiyeydi hamur işlerini. yoksa tutamıyorum kendimiiii

günaydın herkese

nigarcığım brownin çok güzel canım cenım çekti valla avucumu yalayayımda biyerim şişmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…