2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çook sevinirim canım mesaim bitecek birazdan kalacak yarına yoksa ...

Öğlen yemeği yemedim ne olacak bu durum ya ne zaman sonuçlanacak midem çok kötü canım hiç bişey istemiyor

aaaaaaaaaaaaaa aşkolsun cnm bizimki kaza oldu ya yani tek bi kerede oda hemen banyo falan yaptığım halde yani normalde korunuyoduk bikere olmayınca oluyo işte..

nasıl gıdıyor kızlar

bende dr. gıttım test sonuclarımı göstermek ıcın. Iyı cıktı cok sükür zeka testı.
cinsiyeti nezaman belli olucak canım?

Bol Brownie tarifini yazıyorum, şimdi yedik kızlarla süper olmuş evet

3 yumurta
1 bardak şeker
3 çorba kaşığı kakao
200 gr tereyağ
1 kabartma tozu
çikolata
antep fıstığı ezmesi

şeker ve yumurtayı çırpıyoruz
bi tavada tereyağı ve bir çikolatanın yarısını eritiyoruz (pişirmeden, kısıkta)
iyice çırpılmış yumurtaya ekliyoruz, karıştırıyoruz
unu, kabartma tozunu ve kakaoyu birlikte eleyip ekliyoruz karışıma
2 kaşık z. yağı da ekledim ben
güzelce karıştırıyoruz kaşıkla
yağlanmış kek kalıbına döküyoruz
180 derecede pişiriyoruz

çikolata eritme işlemini biliyosun dimmi canım, su dolu kabın içine başka bi kap ve içinde çikolatalar
keki fırından çıkartınca çikolatasını erit hafif soğumuş kekin üzerini çikolata ile kapla ve antep fıstığı ezmesi serp
bukadar

(ben iki adet eti çikolata kullandım bitanesi bitter bitanesi sütlü, birer sıra ikisinden de tereyağı ile erittim hamura kattım..diğerlerini üzerine)
bu boydan

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaa aşkolsun cnm bizimki kaza oldu ya yani tek bi kerede oda hemen banyo falan yaptığım halde yani normalde korunuyoduk bikere olmayınca oluyo işte..

ben unutmuşum öylemi olmuştu tatlımpeki siz o ana hissettinizmi kaza olduğunuaçık yazamıyorum anla

ay hiç bilmiyorum canım yaa, okadar yazıldı ki ondan sonra :44:

Fotolar yarına kaldı anladım ki benim yüklemeye çalıştığım fotolar o kadar küçülttüğüm halde 700kb filan ama maşallah sitenin istediği 97 kb olduğu için yükleyememişim yarın sabah halletmek üzere şimdilik madam size veda eder esen kalın hepiniz kızlar...

Sağolasın canımcım burdan bi deneyeyim ama saat 5 te de servisim kalkıyor olmadı yarın sabah sizlerle tanışacağım artık gerçekten sevdim burayı ben....

samimi bir sohbet için her zaman bekleriz canım

o kadar küçük mü ya? yanlış yere yüklüyor olmayasın???

ay hiç bilmiyorum canım yaa, okadar yazıldı ki ondan sonra :44:

ben unutmuşum öylemi olmuştu tatlımpeki siz o ana hissettinizmi kaza olduğunuaçık yazamıyorum anla

ya tabi ama bilemiyosunki tam gününe rast gelmiş bide daha önce hiç olmamıştı öle bişey olmaz diyosun bikerede falan ama bal gibide gelmek istiyosa bebiş beklemiyomuş,oluyomuş:)

nigarım denicem tarifini inşallah..

Son düzenleme:

ayy olsun süper bişe kızının gelesi varmış demekki bolcum Ilk öğrendiğin günü hatırlıyorum

:26: :26: ay bir de reglken çiklata krizine girer insan, özürler olsun bebişim

bitane çiklatlı kek yediydim, şimdi bunu gördüm..

akşam gelsin kızıcam kocama, önceden sık sık alırdı bana mjoy, bitter falan....bi haşlayım onu gelsinde

oley yaaa az kaldı bugün kimse tutaömaz beni 6 da çıkıcam :))

annm de k.valideme gitmiş...annemide görücem bugün ohhh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…