canım bekle biraz resimli anlatımını bulup linkini yollayım sana.
Fundam yumurtlama dönemini mi hesaplıyon yavrum sen her ayBen hiç bilmem, çok cahil gördüm kendimi bak Ne güzel işte süpriz bebiş olur size, bize de süpriz bebiş yehuuuu
çook sevinirim canım mesaim bitecek birazdan kalacak yarına yoksa ...
oluyo bebeğim mesela üye ama aşağıda ismi görünmesin istiyo çevrim dışı olup rahatlıkla okuyabiliyodene istersen
ayy sürpriz bebik daha heyacanlı olur dimivalla hesaplıyorum tabi doğru hesaplıyosam bu konuda senden geri kalmam merak etme ayy heycanlanmayalım yok öyle bebik falan hani bazen kazalar oluyomuş ya ne bilim oda nasıl oluyosa onuda anlamış değilim
nasıl gıdıyor kızlar
bende dr. gıttım test sonuclarımı göstermek ıcın. Iyı cıktı cok sükür zeka testı.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/164816-resimler-amp-albume-ekleme-yapmak-nasil-olur.html
canım güncel link bulamadım maalesef. Burdan bir dene istersen.
Nekk sen arse için yapmıştın bi ara ya. Hangi sayfada ki o??
aaaaaaaaaaaaaa aşkolsun cnm bizimki kaza oldu ya yani tek bi kerede oda hemen banyo falan yaptığım halde yani normalde korunuyoduk bikere olmayınca oluyo işte..
ay hiç bilmiyorum canım yaa, okadar yazıldı ki ondan sonra :44:aaaaaaaaaaaaaa aşkolsun cnm bizimki kaza oldu ya yani tek bi kerede oda hemen banyo falan yaptığım halde yani normalde korunuyoduk bikere olmayınca oluyo işte..
Öğlen yemeği yemedim ne olacak bu durum ya ne zaman sonuçlanacak midem çok kötü canım hiç bişey istemiyor
ay temizlik yaptım tamam çok paskalıyımNigar kutuna git sinir oldum sanabi insanın kutusu hep mi dolu olur yahu
:26: :26: ay bir de reglken çiklata krizine girer insan, özürler olsun bebişimnezmaan kan tahlili yapıcaksın yaaaaaaa
en sevdiğimden, çok ayıp ettin şincik hasta hsat tatlı istedim
Sağolasın canımcım burdan bi deneyeyim ama saat 5 te de servisim kalkıyor olmadı yarın sabah sizlerle tanışacağım artık gerçekten sevdim burayı ben....
Fotolar yarına kaldı anladım ki benim yüklemeye çalıştığım fotolar o kadar küçülttüğüm halde 700kb filan ama maşallah sitenin istediği 97 kb olduğu için yükleyememişim yarın sabah halletmek üzere şimdilik madam size veda eder esen kalın hepiniz kızlar...
ay hiç bilmiyorum canım yaa, okadar yazıldı ki ondan sonra :44:
ben unutmuşum öylemi olmuştu tatlımpeki siz o ana hissettinizmi kaza olduğunu açık yazamıyorum anla
ya tabi ama bilemiyosunki tam gününe rast gelmiş bide daha önce hiç olmamıştı öle bişey olmaz diyosun bikerede falan ama bal gibide gelmek istiyosa bebiş beklemiyomuş,oluyomuş:)
nigarım denicem tarifini inşallah..
:26: :26: ay bir de reglken çiklata krizine girer insan, özürler olsun bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?